- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.001
Yok canım ben Muğladayımcanım doğum koçu olayı çok güzelmiş, hangi hastaneye gidiyorsun istanbulda mı merak ettim
Tünaydınnnn karındaşlarrr
Baya baya biz işe gömüldük analı-oğullu amele sınıfına terfi ettik teyzelerr
Kaç gündür TSE, TPE uğraşıyorum denetimler, evraklar, yazışmalar derken cılkımızz çıkıkk cuppa yataak yapıyoruz
Benim 2. şeker yüklememde 2. saatte şekerim çıkmış bulunuyor , doktor artık kaçarın yok dedi (4 kere tekrarladıkta bu zamana kadar)
Ama insülin iğne vurulacak kadar değil yanii diyetisyen yolları taştan pilav çıkardı beni yoldan misali pilav-patates-meyve yookk
Doktor teyzedee bu hamilelik şekeri korkma dedii bende oğluşum şeker benim oyüzden dedimNeyse bunada şükürr Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize
Sizlerde, bebişlerdee çook çoookk iyisinizdirr umarımm
Buarada bende pazar günü oturdum kendime bir tablo yaptım sizinde işinize yarar mı bilmiyorum ama paylaşmak isterim
Biliyorsunuz ki 28. haftadan itibaren artık bebek hareketleri anne tarafından izleniyor ve sayılıyor, yani her 2 saatte bir en az 10 tepik yemek şart oldu annecikler
Ben takip ediyorum ama sonrasında unutuyorum yaa şimdi attı ama 2 saat öncesinde atmışmıydı diyeBu yüzden kendime tablo oluşturdum
Hatta çıktısını aldım her haftayı kesdim kesdim çantama koydumm her daim bilgisayarla dolaşmıyoruz malumDoktorumada inceleme ve izlemde yardımcı olur diye düşünüyorum
Neyse uzatmayım işinize yararsa ne alaÖpüyoruuuzz kocamann
*Excel şeklini yükleyemedim print screen yaptım çizelgeyi görün diye
Eki Görüntüle 636839
Evet ya illaki birşeyler söyleyecek ya insan önce bir tebrik eder. Canım benim normal olmam kilo 55 ti ben 65le hamile kaldım yani 10 kg fazlam vardı şimdi 70 kiloyum. Ben muğlada yaşıyorum canım zaten burada bir tane özel hastanemiz var.
farkettimde bizim kızların çoğu 30 haftaya girmiş bile aramızda 1 ay var nerdeyseben en sona kaldım
kim bekliycek benidoğum heyecanımı kimle paylaşıcam ben ama bu haksızlıkk
tşkler
sen birde beni düşün nisan annelerinin arasında en sondayım :)
işte orası hiç belli olmaz canım
ama sen geride kalsan bile bizim gözümüz hep üstünde olacak merak etme
yok canım bende muğlaya yakın ilçedeyim muğla 25 km burayacanım sen muğla merkezde misin? ben de fethiyeliyim....ama diyarbakırda yaşıyorum...
o kadar değil canım ama var tabi ki. bende özellikle beceriksizlik ve sakarlık çok fazlakızlar hamilelik bende çok unutkanlık yapmaya başladı. geçen süt ısıtmak için ocağa koydum unutmuşum taşmış ocak sönmüş , eşim mutfağa gidince farketti. mutfak doğalgaz kokmuştu. çok korktum. eşim kızdı bundan sonra ocağa birşey koyunca ya başında bekle , yada bana söyle ben bakarım diye:18::18:
sizde böyle durumlar var mı?
Ya ben geceleri uyuyamiyorum o kadar cok tekmeliyir ki 10-20 ne ki belki 30-40.
Bende bi daha doktora gittigimde kac hafta da bir cagiracak merak ediyorum.
Doktor bana da sadece demir verdi pek ilac yanlisi degil.
Birde bu bebek sekeri icin suslu mavi biberonlar cok mu klasik yaa
kızlar bu iki geceliği ve 3lü pijama takımını almaya karar verdim sizce nasıllar
geceliklerin biri kırmızı biri krem
pijma takımı da açık mavi fikirlerinizi merak ettim?
Eki Görüntüle 636906 Eki Görüntüle 636907 Eki Görüntüle 636908 Eki Görüntüle 636909
tekrardan merhaba kızlar bu dogum izni ile sgk ıle ılgılı kafamdakı butun soruların cevabını aldım sizede iletmek ıstedım
şimdiki yasaya göre dogum izni 24 hafta ve 12 hafta dogum öncesi 12 hafta dogum sonrası olarak kullanabılınecek yanı artık 32, haftayı beklemye gerek yok 28 haftayı doldurmak yeterlı
ve artık dogum öncesi en az 1 sene yok 6 ay yok 3 ay sıgorta sartı yok 1 ay (30 gunluk) sigortasi olan gebe tabı 28, hafta öncesınde...
dogum iznine cıkabılıyor ve bende 27 haftalıgım 90 gunluk sigortam var bu ay sonu ısten ayrılıcam dogum iznimi kullanmaya baslayacammmm :) :):46
tekrardan merhaba kızlar bu dogum izni ile sgk ıle ılgılı kafamdakı butun soruların cevabını aldım sizede iletmek ıstedım
şimdiki yasaya göre dogum izni 24 hafta ve 12 hafta dogum öncesi 12 hafta dogum sonrası olarak kullanabılınecek yanı artık 32, haftayı beklemye gerek yok 28 haftayı doldurmak yeterlı
ve artık dogum öncesi en az 1 sene yok 6 ay yok 3 ay sıgorta sartı yok 1 ay (30 gunluk) sigortasi olan gebe tabı 28, hafta öncesınde...
dogum iznine cıkabılıyor ve bende 27 haftalıgım 90 gunluk sigortam var bu ay sonu ısten ayrılıcam dogum iznimi kullanmaya baslayacammmm :) :):46
kızlar hamilelik bende çok unutkanlık yapmaya başladı. geçen süt ısıtmak için ocağa koydum unutmuşum taşmış ocak sönmüş , eşim mutfağa gidince farketti. mutfak doğalgaz kokmuştu. çok korktum. eşim kızdı bundan sonra ocağa birşey koyunca ya başında bekle , yada bana söyle ben bakarım diye:18::18:
sizde böyle durumlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?