2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayyy ilahi pekbicici maşallah sana:) nasıl üşenmedin:) bana sürkli atıo gibi gelio ya işyernde oturuorum sürekli ve kızım pıt pıt orda burda heryerde seyirme ve tekmelerini savuruyor bazen resmen titrio karnım çok komik görünüo:) arka arkayamı 10 hareket saycazz yoksa 2 saat içindemi 10 hareket

farkettimde bizim kızların çoğu 30 haftaya girmiş bile aramızda 1 ay var nerdeyse ben en sona kaldım

kim bekliycek beni doğum heyecanımı kimle paylaşıcam ben ama bu haksızlıkk

işte orası hiç belli olmaz canım
ama sen geride kalsan bile bizim gözümüz hep üstünde olacak merak etme

işte orası hiç belli olmaz canım
ama sen geride kalsan bile bizim gözümüz hep üstünde olacak merak etme

sağol bebeeem evet belli olmaz bakarsın önce ben doğururum

tedavi sürecinde bütün infertilite topiklerinde dolaştım ,,,

hep çok istedim birgün topiğe girip kızlar suyum geldi ben doğurmaya gidiyorum diye yazmayı neyse benim kafa gitti ha önce ha sonra ne farkederki rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah (aminnnn)

28. haftadan sonra doktora 15 günde birmi gitcez arkadşlar benim kontrolüm 31. hafta dolunca ondan sonra öyle olur herhalde ? birde doktor bana demir hapından başka ilaç vermedi omega 3 kullansam ii olurdu aslında hergün 3 ceviz yiyorum ama yeterlimi bilmiyorum balık pek yiyemiyorum temizlemesini yapamıyorum küçük balıklarıda temzlmyor balıkçılar

merhaba kızlar nasılısnız bakalım ,
hafta sonu oğluşumu görmeye gittik, ve yine uyuyordu , kime çekmişse bu çocuk :) (annede babada uykucu kime çekecek )
dr. dedim çok hareketli değil sakin bi bebek , evet banada öyle geliyor dedi , öyle uçan tekmeler atmıyo oğlum ama tekmelerimiz var tabi, şimdi saymamız gerektiğini söylemiiş arkadaşlar ama bebekten bebeğede değişir dışarı değilde içeriye atarsa nasıl hissedicez:18:
oğluşum 1,100 gr olmuş , 36 cm , doğumunda normal gözüküyor , vitaminlerini kullan dedi birde magnezyum verdi, aksi bir durum olmazsa bir ay sonrasına görüşcez uykucu oğlumla.
senelik iznim için görüştüm 32. haftanın başlangıcında veriliyor dedi doktorcum. yani 22 martta çıkabiliyorum.tabi içerdeki senelik iznimi kullanıcam 8 martta son kuzlar.
çok şükür , sonunda dinlenebileceğim.
hepinize sevgiler.

Ya ben geceleri uyuyamiyorum o kadar cok tekmeliyir ki 10-20 ne ki belki 30-40.
Bende bi daha doktora gittigimde kac hafta da bir cagiracak merak ediyorum.
Doktor bana da sadece demir verdi pek ilac yanlisi degil.
Birde bu bebek sekeri icin suslu mavi biberonlar cok mu klasik yaa

kızlar bu iki geceliği ve 3lü pijama takımını almaya karar verdim sizce nasıllar

geceliklerin biri kırmızı biri krem

pijma takımı da açık mavi fikirlerinizi merak ettim?

kızlar hamilelik bende çok unutkanlık yapmaya başladı. geçen süt ısıtmak için ocağa koydum unutmuşum taşmış ocak sönmüş , eşim mutfağa gidince farketti. mutfak doğalgaz kokmuştu. çok korktum. eşim kızdı bundan sonra ocağa birşey koyunca ya başında bekle , yada bana söyle ben bakarım diye:18::18:

sizde böyle durumlar var mı?

o kadar değil canım ama var tabi ki. bende özellikle beceriksizlik ve sakarlık çok fazla

yaa biraz öylee sanki herkes aynı şeyi yaptırıyor ama kurabiye düşünürsen bir yer buldum sanıırım

çok cici kurabiyeler var hastane için olabilir

Cookiepoint zel Tasarm Butik Kurabiye ve Cupcakeler- Bebek kurabiyeleri, Dn Kurabiyeleri, Ak Kurabiyeleri,

tekrardan merhaba kızlar bu dogum izni ile sgk ıle ılgılı kafamdakı butun soruların cevabını aldım sizede iletmek ıstedım

şimdiki yasaya göre dogum izni 24 hafta ve 12 hafta dogum öncesi 12 hafta dogum sonrası olarak kullanabılınecek yanı artık 32, haftayı beklemye gerek yok 28 haftayı doldurmak yeterlı
ve artık dogum öncesi en az 1 sene yok 6 ay yok 3 ay sıgorta sartı yok 1 ay (30 gunluk) sigortasi olan gebe tabı 28, hafta öncesınde...
dogum iznine cıkabılıyor ve bende 27 haftalıgım 90 gunluk sigortam var bu ay sonu ısten ayrılıcam dogum iznimi kullanmaya baslayacammmm :) :) :46

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
canım bu linkte hala komisyonda olduğu yazıyor, bu bilgilerden emin misin?

kızlar şimdi butikbebe albimama kampanyasından iki tane emzirme tshirtü aldım çok beğendim, sizde bi bakın isterseniz kullanışlı görünüyor..

Doğum izninden başka hangi haklardan yaralanabiliyorsun mesela doğum parası alabiliyormusun

Olma mı? Geçen gün şerbet yapmak için şekeri suyu ocağa koydum internetin başına oturdum aradan uzunca bir süre geçtikten sonra birşey için mutfağa gittim ki bir tencere dolusu ağdam olmuş, taşmış bütün ocak batmış kaç saat temizlemeyle uğraştım, eşim duysa kıyameti koparır, ev yanık şeker kokuyordu anlamasın diye pencereleri açtım, havalandırdım anlamadı Allah'tan

kızlar medicana ile bir sorun yaşayıp orda doğumdan vazgeçmiştim hatırlarsınız..ama yine de geçen pazar çok yakınındayken gittim doğum sırasında kalınan odalarını gezdim..orayı düşünenler için izlenimlerimi paylaşayım..
odaları gezdiren kız çok tatlı ve canayakındı..onun o ilgisini görünce anladımki benim doğumhanedeki ebeyle yaşadığım sorun hastanenin ayıbı değil o ebenin ayıbı ve o ebeye denk gelinmezse-yada onun hakkından gelinirse- orda çok güzel bir doğum yapılabilir..4 tane oda gezdim, odalardan biri standart hastane odasıydı pek bakımlı değildi..ama diğer 3ü ikili odalardı yani oda içinde bir oda daha var..misafirler için 3 lü koltuk, hastanın yanında da iki adet açılabilen koltuk vardı.tvler lcd ekrandı..odaların büyüklüğünü görünce neden koridorda hiç hasta yakını yok anladım..yani cümbür cemaat anne baba koca kardeş odada çok rahat yatılı kalınabilir gibi bir hava var.. hatta ben orda gezerken bir odanın kapısı açıldı içeri baktık eşimle çaktırmadan öyle kalabalıktıki oda çok büyük ama en az 8-10 kişi vardı..hemşire bebeği götürüyordu(bebeğe bakınca direkt gözlerim doldu ağlama moduna gelip kendimi tuttum öyle tatlıydıki) o arada hastanın annesi çıktı hemşireyi tembihledi sen içerdekilerin hepsini dışarı çıkar çocuk mikrop kapmasın dedi, hemşirede tamam ben çıkarırırm şimdi onları dedi..onu duyunca bizi gezdiren kıza sordum herkes içeri girebiliyormu mesela benim bir sürü minik yeğenim var onlar falan girebiliyor mu dedim..tabi girebilirler sadece çocuğa dokundurmayın dikkatli olun dedi..bende eşime dönüp sessizce aman canım öyle bişey olursa hemen hemşireyi tembihle odada hep az kişi olsun dedim kıza sordum odayı seçebiliyormuyuz diye, dedi ki boş varsa tabi istediğiniz odaya yerleştiriyoruz ancak bütün odalar doluysa neresi boşsa oraya alınıyor dedi..yani kısmet o küçük odaya da denk gelinebilir..yakın bir zamanda da doğum yapmayı düşündüğüm erdem hastanesinin odalarını gezeceğim bakalım yine izlenimlerimi paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…