2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ben benim oğlanı çözüyorum yavaş yavaş eğer çok acıkırsam deliriyor karnımdan çıkacak sabahları kahvaltıdan sonra oynaşıyor sonra hep bişeyler yediğim için hiç kuvvetli vurmuyor saat 2 gibi yemek yiyorum yine oynaşıyor ama akşamları güç topluyor heralde babamızla sohbet ederken resmen araya giriyor.

resmi gazetede yayınlanmış mı peki onaylanmış mı ??ben henüz onaylanmadı diye biliyorum

Canım bakanlar bu konuda açıklama yaptı, fakat daha kesinleşmedi, şu an mecliste görüşülüyor. Hem daha annelerle ilgili çok güzel şeyler geleceğini söylüyorlar çocuk sayısına göre erken emeklilik hakkı, doğum yardımının artırılması, kurumlara kreş açma zorunluluğu... İnşallah yakında çıkar bu karar.

E bunlar uzun kollu ben kısa kollu alacağım için bekliyorum sezon açılmamış daha

1 tane kolsuz ve capri takım almıştım ama mayısta çok sıcak olacağını düşünmüyorum daha önce doğum yapan arkadaşlarıma da sordum hastanede doğumdan sonra çok üşüme geldiğini söylediler hatta çetik ve yelek götür yanında mutlaka dediler o yüzden bende uzun kollu bikaçtane alayım diyorum birsonraki kışta giyerim daha emziriyor olucaz neticede evde de kullanırım diye düşündüm kumaşları kışlık değil baharlık

Son düzenleme:

yasa tam olarak çıktı mı bilmiyorum ama bende döret gözle bekleyenlerdenim. sen nerden öğrendin ki bu bilgileri...umarım bi aksilik olmazda çıkar biran önce bizde rahatlasak.bide bizi kapsamazsa bak gör sen o kadar umutlar nasıl boşa gidiyor:18::18:

canım hepsi çok guzel.özellikler 2.gecelikle pijama takımına bayıldım.fiyatlar nasıl peki??bide nerden aldın??

kızlar selam şeker yükleme yaptıran arkdaşlar sonuçlarnasıl çıktı benimki biraz tuaf kafam karıştı açlık şekerim 79 şeker yükledikten sonra 78 sizde nasıl çıktı yarın doktoruma göstericem ama merak ettim

canım hepsi çok guzel.özellikler 2.gecelikle pijama takımına bayıldım.fiyatlar nasıl peki??bide nerden aldın??

gecelikler bone club

pijama takımı baha

internetten beğenip burada bi iç giyimciden aldım bugün kumaşları harika kısa kollu takımları da var internetten aratıp bakabilirsin canım

ben pierre cardin kısa kollu da aldım bitane ama bunların modelleri daha çok hoşuma gitti bir de artış markanın ürünleri çok kaliteli

kırmızı olan gecelik 45 tl

krem 60 tl

pijama takımı 90 tl kesimleri çok güzel uzun süre giyilebilir sanıyorum ki

Son düzenleme:
normal çıkmış işte, olması gerekn o ztn, benim de 81 çıktı, sorun yok yani

bana da demir ilacı verdi ve bu hafta tam omega 3 haftasıymış bol balık ve yeşil yapraklı sebze yemek lzm, yiyemiyosan mutlaka omega 3 al, beyin gelişimi için çok önemli, kalsiyuma da ağırlık ver bence

Slm kızlar nasılsınız?benim başım çok fena ağrıyor okulda toplantı vardı bugün oturmaktan yoruldum iyice

bana da demir ilacı verdi ve bu hafta tam omega 3 haftasıymış bol balık ve yeşil yapraklı sebze yemek lzm, yiyemiyosan mutlaka omega 3 al, beyin gelişimi için çok önemli, kalsiyuma da ağırlık ver bence

doktora dnışmadan alıp kullnabilirmiyimki doktora gitmeme 20 gün falan var.

ben pazar günü baby to go aldım (carrier), 280 tl, simplycitye de baktım çok basit duruyodu, sağlamlık önemli bence

aç karnına gitmedim 1 bardak şekerli su içtim, bir saat sonra da kan verdim, sonuç 81 çıktı, açlık mı tokluk mu bilmem ama doktorum tlfda söyledi ztn sonucu, sorun olsa söylerdi sanırım

anladım canım sağol..bi arkadaş korkuttu da biraz moralim bozuldu 120 aşağısı olmaması gerekiyodu dedi (tokluk)neyse biraz rahatladım :)

slmkızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl ilk bebekleri olanların heycanı çok hoş bende ilkinde çok merak ediyordum gün sayıyordum doktora gitmek için 3 ayrı yere gidiyordum resmen :) ama bunda hiç fırsatım olmuyor zaman bile bulamıyorum hamileligin tadını çıkarıp heycan yapmaya...ne güzel tadını çıkarın ve boooooooollllllllllllll booooooooooooooooollllllllllllllll dinlenin uyuyun gezin tozun çılgınlık yapın bebiş olunca anne oluyor ve hayatınızı anne olarak yaşamak durumunda kalıyorsunuz.çok yorucu ama bi o kadarda çok mutluluk kaynagı bu sıpalar

canım yazdıklarını okudumda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben açık açık konuştum doğumda ve sonrasında annemi yanımda istiyorum diye başkasının yanında rahat edemem dedim yani doğumdan sonrada annem kalcak yanımda sende öyle yap bence herkez üşüşmesin başına ben kalayım diye

Allahim sen insanliktan nasibini almamis mahluklari ıslah et yarabbim ( haber izliyordum adamin biri 8,5 aylik hamile esini yerlerde suruklemis dovmus (( kadindan hirsizlik yapmasini istiyormus kadin yapmamis , kadinla röportaj yapiyor garibim bebek nasil oynuyor gorunuyor (( offf cok uzuldum

aç karnına gitmedim 1 bardak şekerli su içtim, bir saat sonra da kan verdim, sonuç 81 çıktı, açlık mı tokluk mu bilmem ama doktorum tlfda söyledi ztn sonucu, sorun olsa söylerdi sanırım

O nasıl şeker testi ya ilk defa duydum ben aç karna gittin kan verdim şekerli su içtim 1 saat sonra birdaha verdim sonra 1 saat daha beklerdim yine kan verdim seninki ilginçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…