- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.021
tekrardan merhaba kızlar bu dogum izni ile sgk ıle ılgılı kafamdakı butun soruların cevabını aldım sizede iletmek ıstedım
şimdiki yasaya göre dogum izni 24 hafta ve 12 hafta dogum öncesi 12 hafta dogum sonrası olarak kullanabılınecek yanı artık 32, haftayı beklemye gerek yok 28 haftayı doldurmak yeterlı
ve artık dogum öncesi en az 1 sene yok 6 ay yok 3 ay sıgorta sartı yok 1 ay (30 gunluk) sigortasi olan gebe tabı 28, hafta öncesınde...
dogum iznine cıkabılıyor ve bende 27 haftalıgım 90 gunluk sigortam var bu ay sonu ısten ayrılıcam dogum iznimi kullanmaya baslayacammmm :) :):46
Canım bakanlar bu konuda açıklama yaptı, fakat daha kesinleşmedi, şu an mecliste görüşülüyor. Hem daha annelerle ilgili çok güzel şeyler geleceğini söylüyorlar çocuk sayısına göre erken emeklilik hakkı, doğum yardımının artırılması, kurumlara kreş açma zorunluluğu... İnşallah yakında çıkar bu karar.tekrardan merhaba kızlar bu dogum izni ile sgk ıle ılgılı kafamdakı butun soruların cevabını aldım sizede iletmek ıstedım
şimdiki yasaya göre dogum izni 24 hafta ve 12 hafta dogum öncesi 12 hafta dogum sonrası olarak kullanabılınecek yanı artık 32, haftayı beklemye gerek yok 28 haftayı doldurmak yeterlı
ve artık dogum öncesi en az 1 sene yok 6 ay yok 3 ay sıgorta sartı yok 1 ay (30 gunluk) sigortasi olan gebe tabı 28, hafta öncesınde...
dogum iznine cıkabılıyor ve bende 27 haftalıgım 90 gunluk sigortam var bu ay sonu ısten ayrılıcam dogum iznimi kullanmaya baslayacammmm :) :):46
E bunlar uzun kollu ben kısa kollu alacağım için bekliyorum sezon açılmamış daha
tekrardan merhaba kızlar bu dogum izni ile sgk ıle ılgılı kafamdakı butun soruların cevabını aldım sizede iletmek ıstedım
kızlar bu iki geceliği ve 3lü pijama takımını almaya karar verdim sizce nasıllar
geceliklerin biri kırmızı biri krem
pijma takımı da açık mavi fikirlerinizi merak ettim?
Eki Görüntüle 636906 Eki Görüntüle 636907 Eki Görüntüle 636908 Eki Görüntüle 636909
canım hepsi çok guzel.özellikler 2.gecelikle pijama takımına bayıldım.fiyatlar nasıl peki??bide nerden aldın??
normal çıkmış işte, olması gerekn o ztn, benim de 81 çıktı, sorun yok yanikızlar selam şeker yükleme yaptıran arkdaşlar sonuçlarnasıl çıktı benimki biraz tuaf kafam karıştı açlık şekerim 79 şeker yükledikten sonra 78 sizde nasıl çıktı yarın doktoruma göstericem ama merak ettim
28. haftadan sonra doktora 15 günde birmi gitcez arkadşlar benim kontrolüm 31. hafta dolunca ondan sonra öyle olur herhalde ? birde doktor bana demir hapından başka ilaç vermedi omega 3 kullansam ii olurdu aslında hergün 3 ceviz yiyorum ama yeterlimi bilmiyorum balık pek yiyemiyorum temizlemesini yapamıyorum küçük balıklarıda temzlmyor balıkçılar
bana da demir ilacı verdi ve bu hafta tam omega 3 haftasıymış bol balık ve yeşil yapraklı sebze yemek lzm, yiyemiyosan mutlaka omega 3 al, beyin gelişimi için çok önemli, kalsiyuma da ağırlık ver bence
Yine benKraft callipsoyu okuyunca yazayım dedim. Ben de bu modele karar verdim ve fiyatlar aşağı yukarı aynı sanırım. İçine visco yatak mı alıyorsunuz pamuk yatak mı? Visko yatakla beraber 310, pamuk yatakla 300 fiyatı. Tek başına 260'a bırakan var.
Araba konusunda neler yaptınız? Chicco simplycity ya da Pierre cardin 2080 alan var mı?
normal çıkmış işte, olması gerekn o ztn, benim de 81 çıktı, sorun yok yani
doktora dnışmadan alıp kullnabilirmiyimki doktora gitmeme 20 gün falan var.
canım senin açlık kaçtı toklukmu 81
aç karnına gitmedim 1 bardak şekerli su içtim, bir saat sonra da kan verdim, sonuç 81 çıktı, açlık mı tokluk mu bilmem ama doktorum tlfda söyledi ztn sonucu, sorun olsa söylerdi sanırım
canım bebıslerı kendımız ıcın dunyaya getırıyoruz kım ne yapmış salla
benımde kayınpederlerden ses yok aksıne bızden para gıdıyor sureklı alıyorlar
oturdugm daıre nem rutubet var kırası uygun dıye burdayız gecenlerde yıne basladı cıkın ordan baska yere gecın
snakı keyfı oturuyoruz bırakın yakamızı bızde sıze verıcegımız parayı kıraya verıp cıkalım baska yere ama nerde ..
hıc bısey eltımede yapmadılar hatta onuna aynı donemlerdeydı ablama gelıp ceyrek taktılar eltıme hıc bısey
ılk cocuk dusun bıde yanı ama lafa geldımı dogumda gelceklermıs kalcaklarmıs sankı yardımları olcak
maddı yonden hıc bısey beklemıyorum kımseden ama sagolsun annem kıyafet yatak besık ınce ceyızı yapıyo
dogumdada tum kardesler annemler altın takar ama yınede dıyorum yavrum saglıkla kucagıma gelsın kımseden bısey beklemıyorum
bu yuzden mevlutte yaptırmıcam kendı hafız arkadaslarla aramızda hatım ındırırız yavruma ...
saglıkla yavrunu kucagına al bos ver gerısını bıde benımkıler gıbı hem sana yük olup bıde dogunca şanı almaya gelseler ne yapardın ?
dusundukce cıdden kızıgnlık komasına gırıyorum ama ıste napalım ...
aç karnına gitmedim 1 bardak şekerli su içtim, bir saat sonra da kan verdim, sonuç 81 çıktı, açlık mı tokluk mu bilmem ama doktorum tlfda söyledi ztn sonucu, sorun olsa söylerdi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?