2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlar gobek deligim disari cikinti yapti tshirtlerden belli oluyor ve bir haftadir aciyor sizde de boyle mi yoksa bende fitik mi oldu ki???

kizlar gobek deligim disari cikinti yapti tshirtlerden belli oluyor ve bir haftadir aciyor sizde de boyle mi yoksa bende fitik mi oldu ki???

Ya sorma benim 3 hafta önce dr gittiğimde sordum dr göbek deliğim acıyor diye normal dışarı doğru çıkacak dedi ama hafif şiş gibi oldu dışarı doğru çıkmadı daha ama yakın zamanda tamamen çıkar gibi geliyor normalmiş acıda hissedebilirmişiz yani

Bu arada araştırmalarım sonucu şunu belirteyim bebek 2 saatte 1 10 defa vurması şart değilmiş gün içinde belli zamanlarda 20 defa hissediyorsanız bir sıkıntı yokmuş daha fazla olmasıda normalmiş ama 20 dn az olması sıkıntı olabilirmiş ayrıca plesenta ön tarafa yerleşmişse ara sıra hissetmemekte normalmiş benim plesentam ön taraftaymış çok şükür 20 defa hissediyorum ama öğle saatleri çok sakin geliyor korkuyorum ah ah doğsada gözümün önünde baksam dursam içerde dertli oldum bişey olurmu diye

canim insallah normaldir, sık sık aciyo gobek deligim insan korkuyor iste..

Herkese selam ben artık çok sık gelemiyorum topice çalışma saatlerimi değiştirmişler, akşam 4.10 da çıkıyorum. Eve gel yemek yap ortlığı topla, dinlen falan yok yetişemiyorum hızınıza, işyerinde de internete giremiyorum. Ben ancak izne ayrılınca takip edebilicem herhalde burayı. Neyse ben işlerimin başına döneyim artık öptüm çok.

Herkese selamlar,
Umarım sizler ve bebişler iyisinizdir. Kızlar benim sağ göğsümün altı kaburgam hala ağrıyor zaman zaman bir de rahim ağzında eğer çok ayakta kalırsam baskı hissediyorum ama sürekli değil tabii... Size de oluyor mu? Bir de bir şey sorucam bu lohusa şerbeti be bebek şekerleri hastanede mi yoksa bebek mevlüdünde mi ikram ediliyor? Şimdiden teşekkürler.

Canım ben şekerleri mevlütte , hastanede de çikolata alır dağıtırım diye düşünüyorum zaten lohusa şerbetini hastaneden çıkışta hayırlı olsuna evine gelen misafirlere veriyorsun ne mevlütte nede hastanede verilir şerbet. Ayrıca çok ayakta durursam benimde oluyor arada o baskı hissi normal galiba birde benim tam rahimle bacağımın arasındaki kaslarımda ağrı var pelvik bölge dedikleri yer orasımı acaba sizlerdede varmı o şekilde ağrı

Ben sırf bu ağrılar için bugun Dr a gittim megerse benim yaramazin kafası tam göğüs altımda ayakları da kasiklarimin üstünde imiş ağrıların normal dedi :) rahim uzunluğunu alttan da ölçtü normal dedi bide artık bebek büyüdüğü için catimizdaki kemikler gevşiyormuş bizi doguma hazırlıyormuş vücut o yüzden de olur bu tip ağrılar dedi :) cok korkulacak birşey sende de yoktur sanırım :)))

arkadaşlar ben geç kalkıyorum günde iki ana öğün yiyebiliyorum arada sütümü içiyorum büyük bir bardak akşam yemeğinden sonra meyve yada tatlı gibi şeyler yiyorum bebeğime yetmeyebilirmi iki öğün??

Son düzenleme:

canım o ebenın ısmı neydı bı not alayım :)
bende dun medıcanayı aradım muhAsebeye bagladılar telefona cıkan kız 7 ay once dogum yapmıs hemde benım doktorumda :)
orda calısmasına ragmen benım doktorumu tercıh etmesı guvenımı yenıledı yıne bana bol bol dua ettı bol yuru su ıc dedı hastaneye 10 da yatmıs 2 de bebısı dogmus
esım doguma gırebılırmı dedım doktorumla konusucakmısım bu konuyu odaları sordum bır cekyat var dedı ama senın anlattıgın daha farklı :)
bız ablamda 3 kız kardes kalmıstık zavallı enıstemı eve sutlamıstık ama odalar boyle buyukse bende ablamlar annem esım herkes kalır gıtmez :)

canım benım demem hem hos olmaz hem sorun olur esım derse cok daha ıyı olur ama malesef o gelmezler dıyıp konuyu gecıstırıyor
ben sımdıden stresteyım en kotu ıhtımal annemlere gıder kalırım dogumdan sonra onlar bunu yapıcagımı bılerek hala gelırse onların ayıbı ..

ıyıkı ızlemedım haberlerı okurken bıle boyle etkılendıysem

28. haftadan sonra gunde enaz 10 kere demıstı ebemız takıp edın dıye ama ben relax moddayım
yavrum zatı kendını hıssetırıyor hıc saymıyorum kac kere oynadı falan paranoya baglanamam panık atagım nukseder sonra bebıste bende fecı panıklerız:)

Baski hissetme bende de oluyor,hizli yurudugumde ve merdiven ciktigimda ozellikle.

benım cıkmadııı cıkmaz da ınsallahhhhhh bı tuhaf olurum hen yaa ama cogu hamısın cıkıyo merak etme

iyi gecelerrrr

bebegımı kucagıma almama 68 gun kalmıs sukur

benım goguslerım cok sarktıııve sırtımda ınanılmaz agrı var hareketlerım kısıtlandı heryerım tutuk gezıyorum hamıleıgımın balayı bıttı en zor donem sanırım ama yıne de sukur oglumu cok merak edıyorum ruyamda sımsıyah saclı erkek bebek dogum yaopmıstım acaba saclı mı olucak sımdı onu merak edıyorum

anladım canım sağol..bi arkadaş korkuttu da biraz moralim bozuldu 120 aşağısı olmaması gerekiyodu dedi (tokluk)neyse biraz rahatladım :)
yok oyle birsey benim de 104 cikti yokluk normal dedi dr
bende daha cikmadi ama cikacak gibi duruyor

bana da dr um yemeklerden 1 saat sonra say dedi en az 4-5 kere olmaliymis

herkese günaydınlar çalışan ve çalışmayan bayanlar:)
bizim de bu hafta şeker muayenemiz var illa yapılması gereken bir şey mi pek anlamlandırmış değilim annemde kafamı karıştırdı gerçi bizim zamanımızda öyle şeyler yoktu diye:) ama ben yinede gideceğim.
bu arada benim miniğin hareketleri bayağı artmaya başladı gerçi ben saymıyorum o kendisini gayet hissetiriyor
8 aya girenlere de kolay gelsin sanırım heyecan daha da artıyor günler yaklaşıyor.Ben artık rüyalarımda da görmeye başladım sanırım biraz rahat olmak lazım
Birden bebekler genelde kaçıncı haftadan sonra döner onun bir kesin haftası yok gibi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…