- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.041
kizlar gobek deligim disari cikinti yapti tshirtlerden belli oluyor ve bir haftadir aciyor sizde de boyle mi yoksa bende fitik mi oldu ki???
Ya sorma benim 3 hafta önce dr gittiğimde sordum dr göbek deliğim acıyor diye normal dışarı doğru çıkacak dedi ama hafif şiş gibi oldu dışarı doğru çıkmadı daha ama yakın zamanda tamamen çıkar gibi geliyor normalmiş acıda hissedebilirmişiz yani
kizlar gobek deligim disari cikinti yapti tshirtlerden belli oluyor ve bir haftadir aciyor sizde de boyle mi yoksa bende fitik mi oldu ki???
Herkese selamlar,
Umarım sizler ve bebişler iyisinizdir. Kızlar benim sağ göğsümün altı kaburgam hala ağrıyor zaman zaman bir de rahim ağzında eğer çok ayakta kalırsam baskı hissediyorum ama sürekli değil tabii... Size de oluyor mu? Bir de bir şey sorucam bu lohusa şerbeti be bebek şekerleri hastanede mi yoksa bebek mevlüdünde mi ikram ediliyor? Şimdiden teşekkürler.
Herkese selamlar,
Umarım sizler ve bebişler iyisinizdir. Kızlar benim sağ göğsümün altı kaburgam hala ağrıyor zaman zaman bir de rahim ağzında eğer çok ayakta kalırsam baskı hissediyorum ama sürekli değil tabii... Size de oluyor mu? Bir de bir şey sorucam bu lohusa şerbeti be bebek şekerleri hastanede mi yoksa bebek mevlüdünde mi ikram ediliyor? Şimdiden teşekkürler.
kızlar medicana ile bir sorun yaşayıp orda doğumdan vazgeçmiştim hatırlarsınız..ama yine de geçen pazar çok yakınındayken gittim doğum sırasında kalınan odalarını gezdim..orayı düşünenler için izlenimlerimi paylaşayım..
odaları gezdiren kız çok tatlı ve canayakındı..onun o ilgisini görünce anladımki benim doğumhanedeki ebeyle yaşadığım sorun hastanenin ayıbı değil o ebenin ayıbı ve o ebeye denk gelinmezse-yada onun hakkından gelinirse-orda çok güzel bir doğum yapılabilir..4 tane oda gezdim, odalardan biri standart hastane odasıydı pek bakımlı değildi..ama diğer 3ü ikili odalardı yani oda içinde bir oda daha var..misafirler için 3 lü koltuk, hastanın yanında da iki adet açılabilen koltuk vardı.tvler lcd ekrandı..odaların büyüklüğünü görünce neden koridorda hiç hasta yakını yok anladım..yani cümbür cemaat anne baba koca kardeş odada çok rahat yatılı kalınabilir gibi bir hava var.. hatta ben orda gezerken bir odanın kapısı açıldı içeri baktık eşimle çaktırmadan öyle kalabalıktıki oda çok büyük ama en az 8-10 kişi vardı..hemşire bebeği götürüyordu(bebeğe bakınca direkt gözlerim doldu ağlama moduna gelip kendimi tuttum öyle tatlıydıki) o arada hastanın annesi çıktı hemşireyi tembihledi sen içerdekilerin hepsini dışarı çıkar çocuk mikrop kapmasın dedi, hemşirede tamam ben çıkarırırm şimdi onları dedi..onu duyunca bizi gezdiren kıza sordum herkes içeri girebiliyormu mesela benim bir sürü minik yeğenim var onlar falan girebiliyor mu dedim..tabi girebilirler sadece çocuğa dokundurmayın dikkatli olun dedi..bende eşime dönüp sessizce aman canım öyle bişey olursa hemen hemşireyi tembihle odada hep az kişi olsun dedim kıza sordum odayı seçebiliyormuyuz diye, dedi ki boş varsa tabi istediğiniz odaya yerleştiriyoruz ancak bütün odalar doluysa neresi boşsa oraya alınıyor dedi..yani kısmet o küçük odaya da denk gelinebilir..yakın bir zamanda da doğum yapmayı düşündüğüm erdem hastanesinin odalarını gezeceğim bakalım yine izlenimlerimi paylaşırım
canım yazdıklarını okudumda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben açık açık konuştum doğumda ve sonrasında annemi yanımda istiyorum diye başkasının yanında rahat edemem dedim yani doğumdan sonrada annem kalcak yanımda sende öyle yap bence herkez üşüşmesin başına ben kalayım diye
ıyıkı ızlemedım haberlerı okurken bıle boyle etkılendıysemAllahim sen insanliktan nasibini almamis mahluklari ıslah et yarabbim( haber izliyordum adamin biri 8,5 aylik hamile esini yerlerde suruklemis dovmus (( kadindan hirsizlik yapmasini istiyormus kadin yapmamis , kadinla röportaj yapiyor garibim bebek nasil oynuyor gorunuyor (( offf cok uzuldum
Bu arada araştırmalarım sonucu şunu belirteyim bebek 2 saatte 1 10 defa vurması şart değilmiş gün içinde belli zamanlarda 20 defa hissediyorsanız bir sıkıntı yokmuş daha fazla olmasıda normalmiş ama 20 dn az olması sıkıntı olabilirmiş ayrıca plesenta ön tarafa yerleşmişse ara sıra hissetmemekte normalmiş benim plesentam ön taraftaymış çok şükür 20 defa hissediyorum ama öğle saatleri çok sakin geliyor korkuyorum ah ah doğsada gözümün önünde baksam dursam içerde dertli oldum bişey olurmu diye
Herkese selamlar,
yok oyle birsey benim de 104 cikti yokluk normal dedi dranladım canım sağol..bi arkadaş korkuttu da biraz moralim bozuldu 120 aşağısı olmaması gerekiyodu dedi (tokluk)neyse biraz rahatladım :)
bende daha cikmadi ama cikacak gibi duruyorkizlar gobek deligim disari cikinti yapti tshirtlerden belli oluyor ve bir haftadir aciyor sizde de boyle mi yoksa bende fitik mi oldu ki???
Bu arada araştırmalarım sonucu şunu belirteyim bebek 2 saatte 1 10 defa vurması şart değilmiş gün içinde belli zamanlarda 20 defa hissediyorsanız bir sıkıntı yokmuş daha fazla olmasıda normalmiş ama 20 dn az olması sıkıntı olabilirmiş ayrıca plesenta ön tarafa yerleşmişse ara sıra hissetmemekte normalmiş benim plesentam ön taraftaymış çok şükür 20 defa hissediyorum ama öğle saatleri çok sakin geliyor korkuyorum ah ah doğsada gözümün önünde baksam dursam içerde dertli oldum bişey olurmu diye
Gunaydin anneler ! Gece,uzuuun bi aradan sonra rahat uyudum,tuvalete kalkmadan,ohhh ))...mucuklar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?