- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.061
o iyi birseyben de gecende sadece bir kere kalkmistim cok sevinmistim bolunmedi diye
gunaydin
hic uyumadik bugun babamiz yolda haber almadan gozume uyku girmiyor
gunduz bir ara uyurum artikoglum acikti onu doyurayim
farkettimde bizim kızların çoğu 30 haftaya girmiş bile aramızda 1 ay var nerdeyseben en sona kaldım
kim bekliycek benidoğum heyecanımı kimle paylaşıcam ben ama bu haksızlıkk
günaydın kızlarr,,çalışmak artık çok zor geliyorr 32. haftaya ulaşsak bi en kısa zamanda2li rakamlarada düştük şükürler olsunn vakit yaklaşıoo,,, bu arada bana normal doğum için hasta bezi al rahat oluyo dediler sizde öle bişey duydunuz mu?
Hakkaten...nelere sevinir olduk =P
bugün ikinci doz aşımızı yaptırdıkartık iğneydi, aşıydı, testi bitti çok şükür
bi hastaneneye gidip doğurmak kaliyiiayrıca topiği aksatanlar çok bu ara ceza kescem artıkın
Canım bakanlar bu konuda açıklama yaptı, fakat daha kesinleşmedi, şu an mecliste görüşülüyor. Hem daha annelerle ilgili çok güzel şeyler geleceğini söylüyorlar çocuk sayısına göre erken emeklilik hakkı, doğum yardımının artırılması, kurumlara kreş açma zorunluluğu... İnşallah yakında çıkar bu karar.
kizlar gobek deligim disari cikinti yapti tshirtlerden belli oluyor ve bir haftadir aciyor sizde de boyle mi yoksa bende fitik mi oldu ki???
günaydınnnnnnn cici göbekdaşlarımmmm ve melekleri:)
ilk bebeğini bekleyenlere sesleniyorummmmm:) dün br olay yaşadım ve sizinle paylaşmak istiyorum tecrübeli annelerin şu daha dur demelerinden çok sıkıldımmmmmmmmm sonuçta bunlar yaşanacak bir süreç ve konuştuğum kişinin maddi durumu çok iyi ama çalışıyor (yanş acitasyona gerek yok çlışma bak çocuğuna sorun yaşama)çocuğu 3 yaşında yok efendim arkadan ağlaması gece uykusuzluklar çok kötüymüş en son bende dedimki 1. si sen bugünkü aklın olsa doğurmaz mıydın?(aaa yok o benim dünyam diyor... eeeee????) 2. si benim yavrum 7 aylık böyle olumsuz olumsuz konuşup bana ne öneriyorsun geri mi göndereyim tövbe bizmillah:) dedim sonra apıştı kaldı ve ben hamilelik psikolojili oldum:) ben de dedimki ben evlendim ve 3 sene bekledim bebiş için her güzel şeyin tabiki zorlukları vardır ve ben bebeğimi herşeyden çokk istiyorum ay bu insanlar beni öldürecek ya...
bir de hamişliğin başında bulantılarım çoktu ve bu tabikiii yüzüme ve herşeyime yansıyordu o zamanda eşimin akrabalarından 1 kişi daha şimdiden bu kadar salma kendini sen bir de çocuk doğurunca gör demişti o gün bugündür görmek istemiyorum kadını ya varya insana anasından başkası yalan ona giderrken her daim süslenmemize gerek yok ne kadar güzel:)
ay ne dertliymişim ama eminim siz de olumsuz konuşanlara ve daha dur diyenlere sinir oluyosunuz içimi dökim dedim:)
hepinizi öpüyoruz kızımla stressiz sağlıkla çabucak geçen bir gün olsun inşallah...
O nasıl şeker testi ya ilk defa duydum ben aç karna gittin kan verdim şekerli su içtim 1 saat sonra birdaha verdim sonra 1 saat daha beklerdim yine kan verdim seninki ilginçmiş
valla benim internette okuduklarım da aynı bana yapılan gibi:) belki hastaneden fark ediyodur bilemem ama 2 kere kan vermek tuhaf geldi bana, neyse sonuç iyi çıktı önemli olan o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?