2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
farkettimde bizim kızların çoğu 30 haftaya girmiş bile aramızda 1 ay var nerdeyse ben en sona kaldım

kim bekliycek beni doğum heyecanımı kimle paylaşıcam ben ama bu haksızlıkk

yok yok en sona kalan sen değilsin :) bak ben de varım. Ben paylaşırım senin heyecanını üzülme sen :)

canım ilk doğumumda ben şu külot gibi olanlardan almıştım hani reklamlarda çıkıyor ya "depend" marka, çok da rahat etmiştim. Bu sefer de ondan alıcam tavsiye ederim

bayanlar gunaydinnn..
benim bi sorum var,idrarinizin rengi seffaf mi?yoksa boyle biraz bulanik gibi de oluyo mu?benim bazen bulanik gibi boyle seffaf saydam diil sanki..ama koyu sari da diil..bilemedim acaba bu idrar yolu enfeksiyonu belirtisi mi ???

Günaydın kızlar :)
Dün kontrolümüz vardı,gayet iyi geçti :)) minnak oğlumuz büyümüş de 1.700g olmuş
Bu arada benim ilk sezeryan olduğu için bu da öyle olacak ve 18 nisandan sonra ayarlarız dedi,durum böyle olunca bu hafta da çalışabilir raporu verecekmiş,pazartesi de rapor için gideceğim
Az kaldı kızlar gerçekten çok az kaldı :))
Herkese mutlu günler

günaydınnnnnnn cici göbekdaşlarımmmm ve melekleri:)

ilk bebeğini bekleyenlere sesleniyorummmmm:) dün br olay yaşadım ve sizinle paylaşmak istiyorum tecrübeli annelerin şu daha dur demelerinden çok sıkıldımmmmmmmmm sonuçta bunlar yaşanacak bir süreç ve konuştuğum kişinin maddi durumu çok iyi ama çalışıyor (yanş acitasyona gerek yok çlışma bak çocuğuna sorun yaşama)çocuğu 3 yaşında yok efendim arkadan ağlaması gece uykusuzluklar çok kötüymüş en son bende dedimki 1. si sen bugünkü aklın olsa doğurmaz mıydın?(aaa yok o benim dünyam diyor... eeeee????) 2. si benim yavrum 7 aylık böyle olumsuz olumsuz konuşup bana ne öneriyorsun geri mi göndereyim tövbe bizmillah:) dedim sonra apıştı kaldı ve ben hamilelik psikolojili oldum:) ben de dedimki ben evlendim ve 3 sene bekledim bebiş için her güzel şeyin tabiki zorlukları vardır ve ben bebeğimi herşeyden çokk istiyorum ay bu insanlar beni öldürecek ya...

bir de hamişliğin başında bulantılarım çoktu ve bu tabikiii yüzüme ve herşeyime yansıyordu o zamanda eşimin akrabalarından 1 kişi daha şimdiden bu kadar salma kendini sen bir de çocuk doğurunca gör demişti o gün bugündür görmek istemiyorum kadını ya varya insana anasından başkası yalan ona giderrken her daim süslenmemize gerek yok ne kadar güzel:)

ay ne dertliymişim ama eminim siz de olumsuz konuşanlara ve daha dur diyenlere sinir oluyosunuz içimi dökim dedim:)

hepinizi öpüyoruz kızımla stressiz sağlıkla çabucak geçen bir gün olsun inşallah...

bugün ikinci doz aşımızı yaptırdık artık iğneydi, aşıydı, testi bitti çok şükür

bi hastaneneye gidip doğurmak kaliyii ayrıca topiği aksatanlar çok bu ara ceza kescem artıkın

Günaydın nasılsınız arkadaslar epeydır gıremedım haklısın canım cezama razıyım napayım gülüm 3 cocuk bıde bebıs anca topik çok güzel kalabalıklasmıs rabbım herkesı sag sağlım yavrusuna kavuştursun

İnşallah en kısa sürede çıkar kanun ve bizde yararlanabiliriz.

Günaydın kızlar ben İzmirdeki dr uma 5 martta gideceğim burdaki dr umada önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyordum ama iğnelerim bitti yarın yada en geç yarından sonra mecburen gitmem lazımKörün istediği bir göz Allah verdi iki göz hesabı bahanemde çıktı çok mutluyum oğlumu görücem bu cumartesi tam 1 ay olacaktı görmeyeli kiloda almıştır sıpam

Ayyy cnm sorma yaa geçenlerde iki anne yanımda çocuk sahibi olmanın ne kadar zor birşey olduğundan bahsediyorlardı, bir tanesi neyse susalım turtix'in gözü korkacak dedi, ben de yoo ben şuanda çok mutluyum hamilelik bana mutluluk getirdi, şimdi uyu sonra uyuyamazsın, gez gezemezsin diyenler çok oluyor ama ben hiç umursamıyorum yeterki evladım sağlıkla dünyaya gelsin gerisi bir şekilde halledilir dedim sizi de takmıyoruma getirdim yani. Bu sefer bir tanesi demez mi ilk çocukta insan öyle oluyor ikinciye sabrın kalmıyor diye Ne acıların kadınıymışsın sen de diyecektim maaşallah iyiki 2 çocuğu var dünyada ondan fazla zorluk çeken yok sürekli şikayet bıktım yaa valla görüşmek istemiyorum artık

O nasıl şeker testi ya ilk defa duydum ben aç karna gittin kan verdim şekerli su içtim 1 saat sonra birdaha verdim sonra 1 saat daha beklerdim yine kan verdim seninki ilginçmiş

valla benim internette okuduklarım da aynı bana yapılan gibi:) belki hastaneden fark ediyodur bilemem ama 2 kere kan vermek tuhaf geldi bana, neyse sonuç iyi çıktı önemli olan o :)

valla benim internette okuduklarım da aynı bana yapılan gibi:) belki hastaneden fark ediyodur bilemem ama 2 kere kan vermek tuhaf geldi bana, neyse sonuç iyi çıktı önemli olan o :)

Galiba bu 50 lik 75lik olarak değişiyormuş bana direk 75 lik yapıldı ondan heralde sana 50 lik yükleme yapılmış bilseydim bende 50 lik yapardım saat 8:30 dan 12:30 kadar aç kaldım geberdim valla açlıktan neyse çok şükür geçti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…