- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.081
Ayyy cnm sorma yaa geçenlerde iki anne yanımda çocuk sahibi olmanın ne kadar zor birşey olduğundan bahsediyorlardı, bir tanesi neyse susalım turtix'in gözü korkacak dedi, ben de yoo ben şuanda çok mutluyum hamilelik bana mutluluk getirdi, şimdi uyu sonra uyuyamazsın, gez gezemezsin diyenler çok oluyor ama ben hiç umursamıyorum yeterki evladım sağlıkla dünyaya gelsin gerisi bir şekilde halledilir dedim sizi de takmıyoruma getirdim yani.Bu sefer bir tanesi demez mi ilk çocukta insan öyle oluyor ikinciye sabrın kalmıyor diye Ne acıların kadınıymışsın sen de diyecektim maaşallah iyiki 2 çocuğu var dünyada ondan fazla zorluk çeken yok sürekli şikayet bıktım yaa valla görüşmek istemiyorum artık
gunaydin
hic uyumadik bugun babamiz yolda haber almadan gozume uyku girmiyor
gunduz bir ara uyurum artikoglum acikti onu doyurayim
günaydınnnnnnn cici göbekdaşlarımmmm ve melekleri:)
ilk bebeğini bekleyenlere sesleniyorummmmm:) dün br olay yaşadım ve sizinle paylaşmak istiyorum tecrübeli annelerin şu daha dur demelerinden çok sıkıldımmmmmmmmm sonuçta bunlar yaşanacak bir süreç ve konuştuğum kişinin maddi durumu çok iyi ama çalışıyor (yanş acitasyona gerek yok çlışma bak çocuğuna sorun yaşama)çocuğu 3 yaşında yok efendim arkadan ağlaması gece uykusuzluklar çok kötüymüş en son bende dedimki 1. si sen bugünkü aklın olsa doğurmaz mıydın?(aaa yok o benim dünyam diyor... eeeee????) 2. si benim yavrum 7 aylık böyle olumsuz olumsuz konuşup bana ne öneriyorsun geri mi göndereyim tövbe bizmillah:) dedim sonra apıştı kaldı ve ben hamilelik psikolojili oldum:) ben de dedimki ben evlendim ve 3 sene bekledim bebiş için her güzel şeyin tabiki zorlukları vardır ve ben bebeğimi herşeyden çokk istiyorum ay bu insanlar beni öldürecek ya...
bir de hamişliğin başında bulantılarım çoktu ve bu tabikiii yüzüme ve herşeyime yansıyordu o zamanda eşimin akrabalarından 1 kişi daha şimdiden bu kadar salma kendini sen bir de çocuk doğurunca gör demişti o gün bugündür görmek istemiyorum kadını ya varya insana anasından başkası yalan ona giderrken her daim süslenmemize gerek yok ne kadar güzel:)
ay ne dertliymişim ama eminim siz de olumsuz konuşanlara ve daha dur diyenlere sinir oluyosunuz içimi dökim dedim:)
hepinizi öpüyoruz kızımla stressiz sağlıkla çabucak geçen bir gün olsun inşallah...
valla benim internette okuduklarım da aynı bana yapılan gibi:) belki hastaneden fark ediyodur bilemem ama 2 kere kan vermek tuhaf geldi bana, neyse sonuç iyi çıktı önemli olan o :)
-ay gece uykularım bölük börçük, çiş ve şişlikten...
*daha dur daha dur
-ay midem çok bulanıyo
*daha durrr bunlar iyi günlerin
-ay göbeğime aynada bakınca inanamıyorum(sırıtarak)
*sen daha dur son ay neler olacak sana(pis bir sırıtş ve bilmişlikle)
-ay kasıklarım ağrıyo yoruldukca
*aa sen doğuma nasıl dayanıcan daha durrrrrr
vs. vs. uzar gider:=)
BANANE YA DOĞURUCAM VE ÇOK İSTİYORUM YAVRUSUMUUUUUU AYRICA çalışmak zor mu geldi yavruyla, ev kredim olmasına rağmen bir çare bulacağız kaba tabirle soğan ekmek yerim ama ben bu çocuğu istedim oldu size neeeee diyesimmm varrrrrrrr tüm olumsuz insanlara:)
Ayyy cnm sorma yaa geçenlerde iki anne yanımda çocuk sahibi olmanın ne kadar zor birşey olduğundan bahsediyorlardı, bir tanesi neyse susalım turtix'in gözü korkacak dedi, ben de yoo ben şuanda çok mutluyum hamilelik bana mutluluk getirdi, şimdi uyu sonra uyuyamazsın, gez gezemezsin diyenler çok oluyor ama ben hiç umursamıyorum yeterki evladım sağlıkla dünyaya gelsin gerisi bir şekilde halledilir dedim sizi de takmıyoruma getirdim yani.Bu sefer bir tanesi demez mi ilk çocukta insan öyle oluyor ikinciye sabrın kalmıyor diye Ne acıların kadınıymışsın sen de diyecektim maaşallah iyiki 2 çocuğu var dünyada ondan fazla zorluk çeken yok sürekli şikayet bıktım yaa valla görüşmek istemiyorum artık
*daha dur daha dur
-ay midem çok bulanıyo
BANANE YA DOĞURUCAM VE ÇOK İSTİYORUM YAVRUSUMUUUUUU AYRICA çalışmak zor mu geldi yavruyla, ev kredim olmasına rağmen bir çare bulacağız kaba tabirle soğan ekmek yerim ama ben bu çocuğu istedim oldu size neeeee diyesimmm varrrrrrrr tüm olumsuz insanlara:)
canım o durum 50 lik ve 100 lük olma surumuna göre değişiyor, 50lik test ise 1 kere, 100lük test ise 2 kere veriyorsun kanı. bu 50 veya 100 olma durumu da sendeki risk faktörleri veya doktorun isteğine göre değişiyor.valla benim internette okuduklarım da aynı bana yapılan gibi:) belki hastaneden fark ediyodur bilemem ama 2 kere kan vermek tuhaf geldi bana, neyse sonuç iyi çıktı önemli olan o :)
Günaydınnn bahar kokuluuu annelerr ve minik cemreleriiii
Mayıs gelsede her biri sağlıklaa kucaklarımıza düşselerr
Artık merakta hat safhada, 32. haftaya girelimde bari 2 haftada bir görelim kuzucukları
Bugün ben melankoli başladım güne nedensee
Bidee zııırr zıııırr ağladım
Bugün yerime oturdum ilk yaptığım şey butik bebe, unnado, limango gezindim
Butikbebeden pijama takımı aldım yine es geçmedim kızıyorum kendime artık
Sonra kahvaltıya gittimm baktım yumurta kokusuu oooo dedimm yumurtalar yeniliyorr
Mutfaktadaki abladaa aaa biz bunu unuttuk yaa dediBunu demesi ayrı bir dokunduu, unutmaları ayrı dokundu, bide homidi gırtlak olup tabakta yerken
Al burdan yee yee dedi bende yok dedim (yani tabağındakini niye yiyeyim ben)
Al bebeklisin sen dedii, (o ayrı içime oturdu) dedim bebekliyi unutun siz bebeksizleri doyurunn amaan al işte şurdann dedii fazla naz aşık usandırır al dediysem al işte diyincee
Hopppp benim gözler dolduu kaptığım gibi çayımıı yerime geldim ama nasıl yaşlar süzülüyor anlatamam, hemen google aşerdiğimi yiyemezsem ne yapayım yazıyorum
Bir yandan avucumu yalıyorum, googleda aşerdiğini yemezsen elini sürdüğün yerde izi çıkar diyor bende totoma sürüyorum bari burda çıksın diyorum sonra yumurta bu yaa kafası yumurta gibi olursa diye düşünüyorum.. (Buraya yazıyorum kısmetse bebeğim doğduğunda bir yerinde yumurta görürsem aaa bu gacılar yüzünden kesin) Biara iç çeke çeke ağlamaya başladımda odanın kapısını örttüm eşimi aradımm neeee yapıyorsuuuunnnn böööööööö diyee koyverdim kendimiii Adamm paniikk nolduuu nolduuu diye soruyorr benn ayyy sinirim bozulduu yumurta yiyemedim diyorum Telefonda 2 dakika sustuu sonra artık baktıı ben uçmuşumm tamam bebeğim üzülme o yakın gördüğü için öyle demiştirr çok şükür yumurtada alırız yaparızdaa dedii, bende ama onlar değişikk yapmışş nasıl tutturacağızz dedimm, yumurta götürürsünn yapar onlar dedii bendee yoookk yaptırmam bananee dedim Öylede domuşukumm yaa tebrik ediyorum kendimi Velhasıl inadımdan yemedim, elim totomda, ablalara küsüm ooohhh
Hamilelik ressmenn kayışın kopması ben bunu anladım
Kızlar erkek bebekler için isim fikirlerine açığız valla karar veremiyoruz cihan-yiğit-yaman var aklımızda sizce hangisi güzel birde başka fikri olan varmı acaba bakıyorum ama bulamıyorum
Kızlar erkek bebekler için isim fikirlerine açığız valla karar veremiyoruz cihan-yiğit-yaman var aklımızda sizce hangisi güzel birde başka fikri olan varmı acaba bakıyorum ama bulamıyorum
günaydınnnnnnn cici göbekdaşlarımmmm ve melekleri:)
ilk bebeğini bekleyenlere sesleniyorummmmm:) dün br olay yaşadım ve sizinle paylaşmak istiyorum tecrübeli annelerin şu daha dur demelerinden çok sıkıldımmmmmmmmm sonuçta bunlar yaşanacak bir süreç ve konuştuğum kişinin maddi durumu çok iyi ama çalışıyor (yanş acitasyona gerek yok çlışma bak çocuğuna sorun yaşama)çocuğu 3 yaşında yok efendim arkadan ağlaması gece uykusuzluklar çok kötüymüş en son bende dedimki 1. si sen bugünkü aklın olsa doğurmaz mıydın?(aaa yok o benim dünyam diyor... eeeee????) 2. si benim yavrum 7 aylık böyle olumsuz olumsuz konuşup bana ne öneriyorsun geri mi göndereyim tövbe bizmillah:) dedim sonra apıştı kaldı ve ben hamilelik psikolojili oldum:) ben de dedimki ben evlendim ve 3 sene bekledim bebiş için her güzel şeyin tabiki zorlukları vardır ve ben bebeğimi herşeyden çokk istiyorum ay bu insanlar beni öldürecek ya...
bir de hamişliğin başında bulantılarım çoktu ve bu tabikiii yüzüme ve herşeyime yansıyordu o zamanda eşimin akrabalarından 1 kişi daha şimdiden bu kadar salma kendini sen bir de çocuk doğurunca gör demişti o gün bugündür görmek istemiyorum kadını ya varya insana anasından başkası yalan ona giderrken her daim süslenmemize gerek yok ne kadar güzel:)
ay ne dertliymişim ama eminim siz de olumsuz konuşanlara ve daha dur diyenlere sinir oluyosunuz içimi dökim dedim:)
hepinizi öpüyoruz kızımla stressiz sağlıkla çabucak geçen bir gün olsun inşallah...
canım herkez bir şey der aynı şeyleri ben de yaşıyorum en iyisi olumsuz insanlarla görüşmemekde yarar var .çocuk büyütmek sorumluluk ister bizlerde bunun farkında olmasak bebek yapmazdık heralde dimi yani, akıl vermelerine gerek yok herkezin aklı fikri var çok şükür bende uyuz oluyorum bu tip insanlara herşeyi kendileri biliyorlar ya ...annemizi allah bizlere bağışlasın ben çevremde pek fazla kimseyle görüşmüyorum annem ve ablamlarla onlarda kusrum olsada örterler ve dediğin gibi süslenmene bile gerek yok .
sen sezaryanmı düşnüüyorsun canım ben de epidural searyan düşünüyorum
canım normal düşünüyorum ama tabi korkuyorum da bir yandandr durumuma göre karar versin diyenlerdenim yani son dakika belli olacak ama dr um şükür ki normal yanlısı...
sen iş mevzularını naptın bebişin sen nasılsınız? dr a en son ne zaman gittin? ne zaman gidicen?
*daha dur daha dur
-ay midem çok bulanıyo
Canımm Allah kavuştursunn gözünüz aydınn
Oğluşun iyi doysunda babasına showlar yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?