2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

-ay gece uykularım bölük börçük, çiş ve şişlikten...
*daha dur daha dur
-ay midem çok bulanıyo
*daha durrr bunlar iyi günlerin
-ay göbeğime aynada bakınca inanamıyorum(sırıtarak)
*sen daha dur son ay neler olacak sana(pis bir sırıtş ve bilmişlikle)
-ay kasıklarım ağrıyo yoruldukca
*aa sen doğuma nasıl dayanıcan daha durrrrrr

vs. vs. uzar gider:=)

BANANE YA DOĞURUCAM VE ÇOK İSTİYORUM YAVRUSUMUUUUUU AYRICA çalışmak zor mu geldi yavruyla, ev kredim olmasına rağmen bir çare bulacağız kaba tabirle soğan ekmek yerim ama ben bu çocuğu istedim oldu size neeeee diyesimmm varrrrrrrr tüm olumsuz insanlara:)

Kızlar günatdın hepinize ve minik kuzucuklarınıza:)

bebek şampuanını, yağını falan Sebamed almayı düşünenler için bir site buldum. Fİyatlar çok uygun %40 indirim kampanyası var. Piyasayı ben çok araştırmıştım 500 ml lik bebek şampuanı en düşük 24 tl ye vardı bu sitede 18,50 tl . Ben bugün alışveriş yaptım. İsteyen olursa bakabilir.

Sebamed

Günaydınnn bahar kokuluuu annelerr ve minik cemreleriiii
Mayıs gelsede her biri sağlıklaa kucaklarımıza düşselerr
Artık merakta hat safhada, 32. haftaya girelimde bari 2 haftada bir görelim kuzucukları
Bugün ben melankoli başladım güne nedensee
Bidee zııırr zıııırr ağladım
Bugün yerime oturdum ilk yaptığım şey butik bebe, unnado, limango gezindim
Butikbebeden pijama takımı aldım yine es geçmedim kızıyorum kendime artık
Sonra kahvaltıya gittimm baktım yumurta kokusuu oooo dedimm yumurtalar yeniliyorr
Mutfaktadaki abladaa aaa biz bunu unuttuk yaa dedi Bunu demesi ayrı bir dokunduu, unutmaları ayrı dokundu, bide homidi gırtlak olup tabakta yerken
Al burdan yee yee dedi bende yok dedim (yani tabağındakini niye yiyeyim ben)
Al bebeklisin sen dedii, (o ayrı içime oturdu) dedim bebekliyi unutun siz bebeksizleri doyurunn amaan al işte şurdann dedii fazla naz aşık usandırır al dediysem al işte diyincee
Hopppp benim gözler dolduu kaptığım gibi çayımıı yerime geldim ama nasıl yaşlar süzülüyor anlatamam, hemen google aşerdiğimi yiyemezsem ne yapayım yazıyorum
Bir yandan avucumu yalıyorum, googleda aşerdiğini yemezsen elini sürdüğün yerde izi çıkar diyor bende totoma sürüyorum bari burda çıksın diyorum sonra yumurta bu yaa kafası yumurta gibi olursa diye düşünüyorum.. (Buraya yazıyorum kısmetse bebeğim doğduğunda bir yerinde yumurta görürsem aaa bu gacılar yüzünden kesin ) Biara iç çeke çeke ağlamaya başladımda odanın kapısını örttüm eşimi aradımm neeee yapıyorsuuuunnnn böööööööö diyee koyverdim kendimiii Adamm paniikk nolduuu nolduuu diye soruyorr benn ayyy sinirim bozulduu yumurta yiyemedim diyorum Telefonda 2 dakika sustuu sonra artık baktıı ben uçmuşumm tamam bebeğim üzülme o yakın gördüğü için öyle demiştirr çok şükür yumurtada alırız yaparızdaa dedii, bende ama onlar değişikk yapmışş nasıl tutturacağızz dedimm, yumurta götürürsünn yapar onlar dedii bendee yoookk yaptırmam bananee dedim Öylede domuşukumm yaa tebrik ediyorum kendimi Velhasıl inadımdan yemedim, elim totomda, ablalara küsüm ooohhh
Hamilelik ressmenn kayışın kopması ben bunu anladım

Karnım büyümeye başladığından beri aynı yorumları bende duyuyorum ve neredeyse sadece 1 kişiden'' anne olmak çok güzel birşey biz eşimle akşamları düşünüyoruz bebeğimiz olmadan önce ne yapıyorduk acaba sanki ondan önce hayatımız yoktu '' gibi bir yorum duydum. Sadece de bu yorumu dikkate alıyorum ben artık :)))))))

valla benim internette okuduklarım da aynı bana yapılan gibi:) belki hastaneden fark ediyodur bilemem ama 2 kere kan vermek tuhaf geldi bana, neyse sonuç iyi çıktı önemli olan o :)

Bana 75 mg lık tahlil yapıldı ve açlık dahil olmak üzere 5 kere kan verdim her yarım saatte 1 baktılar ?????
Niye bu kadar fark var acaba ????

Ay çok güldüm aynen söylediğin gibi "daha dur" geyiği.
Hayır bir de ben hamile kalmaya uğraşırken çocuğun ne kadar güzel birşey olduğundan dem vuran insan şimdi birden zorluklarından bahsetmeye başladı. İstediklerini söylesinler ben bu çocuk için çok gözyaşı döktüm yeter ki sağlıklı olsun her güzel şeyin bir zorluğu vardır, oğlum için katlanırım

selamlar anneler,
uzun süredir okuyup okuyup özlem gideriyordum ama yazamıyordum bugün artık bismillah tekrar döndüm aranıza

turtixcim ben bir de "ayy çok nazlısın" diyenlere kıl oluyorum ki nazlı değilimdir ben. ama gebeliğimin başlangıcında 1 ay kadar kanamam oldu e gözüm korktu haliyle, sora komşularla biraraya geldik,yaşlıca bir teyze başladı "aman da ben hamileyken un yoğururdum, aman da sırtımda yüküm tarlaya giderdim, siz çok takıyosunuz, nazlanıyosunuz. ben 5 günde doğurdum" filan. bende renk attı tabi, yaşı büyük diye de bir şey diyemedim sonra bir komşumuz "hayır bunlar nazlı filan değil, sadece yediklerinden, içtiklerinden midir bilinmez daha kırılganlar, kızın nazı değil bu" dedi ben de ondan aldığım gazla aldım sazı elime, dedim "teyze napiim tarlaya mı gideyim, sen 5 günde doğurduysan ben de mi doğurayım, ohhh sefam olsun gerekirse 20 dakikada sezaryenle doğururum, canıma yazık"dedim (ki sezaryen düşünmüyorum da inadımdan) aaa millet manyak ya.

haklısın vallahi bir de bunu diyenlerin 2 çocuğu filan olur ya da hamile filan olurlar.2.ye 3.ye. biliyoruz biz de uykusuz kalacağımızı, doğumun zorluklarını. bir kere yeni bir bireyin sorumlulukları var ama olsun ben hep Allah'a "Allah'ım bana off dedirtme" diyorum çünkü sağlıkla kucağıma geldikten ve onu sağlıkla büyütebildikten sonra insan başka ne ister ki.

valla benim internette okuduklarım da aynı bana yapılan gibi:) belki hastaneden fark ediyodur bilemem ama 2 kere kan vermek tuhaf geldi bana, neyse sonuç iyi çıktı önemli olan o :)
canım o durum 50 lik ve 100 lük olma surumuna göre değişiyor, 50lik test ise 1 kere, 100lük test ise 2 kere veriyorsun kanı. bu 50 veya 100 olma durumu da sendeki risk faktörleri veya doktorun isteğine göre değişiyor.

Son düzenleme:
Kızlar erkek bebekler için isim fikirlerine açığız valla karar veremiyoruz cihan-yiğit-yaman var aklımızda sizce hangisi güzel birde başka fikri olan varmı acaba bakıyorum ama bulamıyorum

Canım benim ya, hakikaten insan çok alıngan oluyor bu dönemde. Ben de çoğu şeyi üstüme alınıyorum bu aralar. Yumurtayı da ne güzel anlatmışsın, benim bile canım istedi. Butikbebe'den ben de 2 takım pijama aldım, fiyatlar çarşıya göre çok uygun. Geçen hafta Bursa'ya annemleri ziyarete gittiğimde bir gecelik almıştım 60 liraya, çok pahalı geldi ama fazla seçeneğim yoktu.

Kızlar erkek bebekler için isim fikirlerine açığız valla karar veremiyoruz cihan-yiğit-yaman var aklımızda sizce hangisi güzel birde başka fikri olan varmı acaba bakıyorum ama bulamıyorum

yiğit çok güzel benim oğlum olsaydı arda düşünürdüm oda güzel

Canım biz Hakan Efe ismine karar verdik, adıyla yaşar İnşallah. Sizin seçeneklerden en çok hoşuma giden Cihan. Ama ben Serdar, Levent, Cihangir, Beyazıt isimlerini de çok beğeniyorum. Eski türk isimleri ve anlamları güzel.

canım herkez bir şey der aynı şeyleri ben de yaşıyorum en iyisi olumsuz insanlarla görüşmemekde yarar var .çocuk büyütmek sorumluluk ister bizlerde bunun farkında olmasak bebek yapmazdık heralde dimi yani, akıl vermelerine gerek yok herkezin aklı fikri var çok şükür bende uyuz oluyorum bu tip insanlara herşeyi kendileri biliyorlar ya ...annemizi allah bizlere bağışlasın ben çevremde pek fazla kimseyle görüşmüyorum annem ve ablamlarla onlarda kusrum olsada örterler ve dediğin gibi süslenmene bile gerek yok .
sen sezaryanmı düşnüüyorsun canım ben de epidural searyan düşünüyorum

kızlar
http://www.............../urunlist.aspx?id=2099&kid=2074

rube rutje yenıden kampanyası baslamıs
cok begendıgım aldıklarım ıcınde kalıtesı en guzelı oldugu ıcın tavsıye edıyorum
farklı modeller cıkınca yenıden alısverıs yapıcam kesınlıkle en cok bu alsıverısımdekı kıayfetlerı cıkarıp cıkarıp dokunuyorum
yavrum bıranonce gıyse dıye battanıyesıde dokusu cok guzel benden tavsıyesı :)

sımdı kulkedısı mısalı temızlık ve yemek hazırlıgı benı beklıyo aksmaa mısafırler var öpüldünüz

canım normal düşünüyorum ama tabi korkuyorum da bir yandan dr durumuma göre karar versin diyenlerdenim yani son dakika belli olacak ama dr um şükür ki normal yanlısı...

sen iş mevzularını naptın bebişin sen nasılsınız? dr a en son ne zaman gittin? ne zaman gidicen?

bizim oğlumuz olsaydı ismini ASLAN BİRKAN koyacaktık canım belki fikir olur sorduğun isimlerden de yaman eşimin adı ben onu seçerdim:)

ben normaldan korkuyorum canım o yüzden sezaryandan vazgeçmicem gibi şuanda:)aslında normal olanı daha iyi.
diğer iş çağırmadı canım bu saatten sonra nasıl gidiyim .çağırsada artık hareketlerim çok ağırlaştı .en son 4 test yaptırmaya gitmiştim 23+4 bebek 650gr şubat 28 randevum var ozman gidicem az kaldı .sen naptın hazırlıkları tamamladın mı?

ufff beni cildirtan bir arakadas var, cok heyecanli olup gun saydigimi gorunce
yerinde olsma yapmazdim, hic heveslenme dogumdan sonra zor, bence acele etme (icimde mi tutucam yahu), hamileligin tadini cikar.. falan filan
yaaaaa ben artik oglusu kucagimda mis kokusunu icimde istiyorummmmmmm neden acele etmiyim ki oglum o benimmm ve ona kavusmak ana baba ogul mutlu mesut yasamak istiyorum

Canımm Allah kavuştursunn gözünüz aydınn
Oğluşun iyi doysunda babasına showlar yapsın

istanbula indiginin haberini bekliyorum yarim saat kaldi ama sonra gelmesi uzun surecek biraz teyzemde dinlensin aksam binecek ve yarin sabah yanimizda olacak insallah oglustan guzel showlar bekliyorummm babasi cildirir onun karnimdaki hallerini gorunce ben de onu istiyorum.
yalniz kar yagiyor buraya bu cok uzdu beni ya ne guzle gunesli gunler vardi mont bile giymiyorduk, kocacim kara doydu kar gormese ilik hava olsa ne guzel olur dua ediyorum yole olsun icimiz acilsin gezerken diye

benim de benzer bir durum başıma geldi. sanırım 18-19 lu haftalardaydım. ufak tefek tulum alıyordum. kızın biri bence acele etme 30 larda almaya başla dedi. neden dedim. ya Allah korusun bişey olur üzülürsün dedi. nasıl sinirlendim anlatamam. kendisi o zaman 34 haftalık felan hamileydi. iyi de neyin garantisi var dedim. sana nasip olmayan çocuk 40 a kadar yaşar da Allah korusun doğumda ölür o zaman ortaya çıkmadan alışverişe başlamamak lazım dedim. tabi canım orası da var diyor. insanlar iyi niyetli de ben mi fesatım yoksa gerçekten dangalaklar mı anlamadım gitti arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…