2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım herkesın dediğini kafana takma hamileliğinin tadını çıkart biran önce görme isteği duygusunu yaşa bunlar güzel duygular.doğum sonrası bir süre zor bir süreç ama inan o zorluk bie o kadar güzel bir duygu ki anlatamam uykusuz kalacagın gunler olacak elbet ama inanılmaz bir şekilde sabırlı oluyor ınsan inan bana oğlunu kucagına aldığında yasayacagın mutluluk ve gun ve gun buyumesını izlemek paha biçilemez bir duygu.

buarada hamilelik nasıl gidiyor uzun zaman oldu konusmayalı seninle :)

o cok kotu iste ya, sonucta kisi alisveris icin kendini ne zaman hazir hissederse o zaman yapar ki hamileye denilir mi hic ya birsye olursa diye cok kotu bir soz ben de birine demistim sonucta birsey olacaksa 5. ayda da olur 9.ayda da olur, o yuzden ben hazirim birseyler almak istiyorum demistim sonra daha erken demedi bana

bu arkadas hevesimi kirma boyutunda etkiliyor beni canim ben hazirim istiyorum onu bekliyorum dedikce sonr goreceksin falan yapiyor

iyi gidiyor canim heyecanliyiz cok 30. haftalari gorduk cok sukur, dogum nasil olacak o anlar nasil hep dusunup heyecanlaniyorum. ihtiyaclari tamamliyoruz cantalari hazirliycaz falan oyle geciyor. senin kizin kocaman olmus

canım ordaki ebe 6.katta doğumhane yazan bir giriş var zile basıp giriyorsun oranın sorumlusu, küt saçlı 50li yaşlarda bir kadın..ama ben dilekçe yazdım beni aradılar uyarı aldı bir daha kimseye öyle davranamayacak diye üstüne basa basa söylediler.sen yinede bi tersliğini görürsen hiç çekinmeden şikayet edersin. benim gezdiğim odalar 5. kattaydı bir tane küçük gördüm onun dışındakiler yayla gibiydi kız kardeşlerin ve eşin kalabilir gibiydi..bu arada bende 3 kız kardeşin en küçüğüyüm

canım ya seni öyle iyi anlıyorumki..benide çevremdekiler bu haftalarda bunalıma soktular..korkmaya başladım çocuktan..töbe töbe iadesi olsa ciddi ciddi düşünecek noktaya getirdiler beni hatta...ben hamile değilken uzaktan akraba ve yaşıtım olan bir iki kadın ay çocuk şöyle güzel böyle güzel niye bekliyosunuz falan deyip duruyorlardı..sonra ben hamile kaldım ilk görüşmemizde çocuk çok zor bütün hayatı kısıtlıyor eşlerimizle kanka gibi olduk, ne aşk kaldı ne başka birşey..yok kadının vücudu doğumdan sonra yeni doğmuş gibi olurmuş lafları hikayeymiş hiç eskisi gibi olmuyormuş.şimdiki aklım olsa kesinlikle yapmazdım falan filan deyip duruyolar insan gıcık oluyor..işin aslı beni onlar değil de yakın bir arkadaşımın bebeği hiç uyumuyormuş ve doğumu da çok zor olmuş, kız şimdi bunalımda gibi onun konuşmaları daha çok etkiliyor, öyle içten anlatıyorki sıkıntılarını ödüm kopuyo benim de

dangalak dolu ortalık tatlım benim kuzenimde çocuğun herşeyini aldılar mobilyasına kadar son haftasındaydi sabah akşam doğumu beklerken bebeğin memesi çıkmış karnında öldü yavrum rabbim hepimizin meleklerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin anlatmak istediğim herşeyin hayırlısı olacağın önüne geçilmiyo

merhaba kızlar nasılsınız,
haftayı yarıladık çok şükür :)
banada bi doğsunda o zaman gör ,şimdi iyi hallerin , misafirlikte bi bardak çay bile içemeyeceksin , sürekli ilgilenmen gerekecek yaramaz olacak saldıracak vs.
bende diyorumki ; ben bu bebeği isteyerek yaptımi havadan gelmedi, benim oğlum uslu bebek olcak , yaramaz olsada bnm sonuçta yapcak tabi çocuk o diyorum, yetiştiemden yetiştirmeye değişir, ben hep gezicem bebeğimle eve tıkmıcam diyorum , mmmmm fln yapıp yüzlerini düşürüyorlar , ben herkez gibi olmıcam diyorum çatlasınlarda patlasınlar , illa erkek bebek diye yaramz olmak zorunda değil teyze kıznın bebekleri maşallah ilk başlarda ikiz olduklarından dolayı zor olsada şimdi çok uslular ellerinde oyuncak kendi hallerinde oynarlar.
o yüzden hiç bir insan birbirine benzemediği gibi bebeklerde bebekliklerindeki zorluklarda aynı olmaz.
millet zorlanıyo diye bizde zorlanıcaz diye bişey yok.
ohh bende yazdım rahatladım

evet canım buyudu zaman çok hızlı geçiyor yakalayamıyorum :). arkadasının çocugu var mı merak ettim varsa da çocuğa ne gözle bakıyor merak içindeyim sen hiç onu takma evet cocuk doğunca hayatın değişecek kararlarını yapacaklarını hep ona göre ayarlamaya baslıyorsun ama hayatını zindan etmekte de sana baglı dahada keyifli yapmakta. bunu unutma ve yaşadıklarının tadını çıkart. türkiyedemisn ? nerde olacak doğum ? normal mı olacak ? yani planınız oyle mi? baya az kalmıs ayy aklıma geldı hamılelıgım ne güzeldi ya buyusun sahil 2sıni yapıcam :)

canim yaaa cok guzeldir hersey kizinla ikinci cocuk icin de arada cok zaman olsun istemiyorsun sen ben oyle hissediyorum birlikte buyurler ne guzel...
ben simdi turkiyedeyim ve dogumum burda olacak, tabi son dakika belli olmaz ama normal de sezeryan da kabulum yeter ki saglikla kucagima alayim yavrumu ikimiz de iyi olalim. sen sezeryandan mennun kalmis miydin ? sonrasi rahat oldu mu senin icin canim ?

yazmayi unutmusum var cocugu, ama zorluklarindan cok bahsediyor bana gercekten insan daha ic acici seyler duymak istiyor ozellile hamileyken

Son düzenleme:
Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızın acısıyla imtihan etmesin. ben 16 ay gebe kalmak için uğraştım evet çok uzun bir zaman değil ama çok gözyaşı döktüm Rabbim bundan sonra sadece sevinç gözyaşları döktürsün. acele etme lafını duydum keyfim yerinde olduğu halde sinirlerim bozulmuştu. sen de hamilesin neden öyle söylüyorsun hamilelik psikolojisinden anlamıyor musun?
başka bi kadın daha var bazen netten sipariş veriyorum adres olarak iş yerimi gösteriyorum. iş yerindeki oda arkadaşım bu kadın kargo geldi mi aç da bakalım diyor doğal olarak. açıyorum, şu saate kadar ağzından ne güzelmiş lafını duymadım. tamam ihtiyacım yok ben beğenmişim ama bi de olumsuz yorum yapıyor. tulum aldım 3 lü 0-3 ay. göreceksin hızla büyüyecek sadece bikaç defa giydireceksin dedi. köpekli bi tulum aldım sütlü kahve 6-9 ay ve yakından görünce daha çok beğendim. o görür görmez ay keşke daha cıvıl cıvıl renkli bişey alsaydın dedi. la havle dedim sustum. en son bi uyku tulumu aldım astronot dediklerinden. bu defa eşim kargodan alıp eve getirmişti. oh be bunu görmedi dedim. bi ara bana uğradı ben de bunu salonun ortasında unutmuşum salak kafam. ay neden aldın çok gelir böyle hediyeler dedi. içimden bi küfür edesim geldi. öyle bi sinirlendim. sen ne arzu edersen liste yap onu alayım deseydim ne güzel olurdu da işte evimde misafir.. ayıp yaa. bi saygı duy giydirmeyecek bile olsam verdim parayı aldım duvara asacam sanane. beğenmesen dahi sus. artık bu kadarını kıskançlığa yorumluyorum başka adı yok.

canım ben zorunlu olarak sezeryan olmustum ıyıkıde oyle olmus sancı ceksemde catım okadar darmıskı normal doğum yapma sansım hıc yokmus doğumdan sonra doktorum soylemıstı. ben genel anestezi ile sezeryan olmustum ayıldıgımdada agrı hıc hıssetmedım. ama yataktan ilk inmekte zorlandımö agrıdan dolayı degıl degısık bir his vardı ama kalktım yavas ve kucuka adımlarla aynaya gıdıp saclarımı taradım kurdele taktım . birtek sezeryan da gaz cıkartma olayı var cıkartmadan yemek vermıyorlar 3 gun cay bır ıkı bisküvi ile gecirdim yürümeme ragmen gaz cıkartamadım 3 gun :) bundan dolayı gaz sancım oldu biraz . ilk gunler yataktan kızımı esım alıp verdı bir haftanın sonunda kendım aldım zaten gun ve gun daha ıyı oluyorsun. ani hareketlerden ve agır kaldırmaktan uzak duruyosun bir süre boylece daha erken iyileşiyorsun :) özetle ben memnunum .

Allah iyiliğini versin güldürdün benı Allahda senı güldürsün canım o alınganlık bendede var gecen arkadasa yok yere kaprıs yaptım ayyy bosver gel ben sana yumurtanın Kralı'nı yapayım

bu dönemlerde başlayıp bitirmek lazım
her geçen gün biraz daha bedenini taşıyamaz hale geliyorsun. tuvalet daha bir işkence haline geliyor.
ben daha 2 aylıkken bebek odalarına baktığımda arkadaşım hamile idi bir kaç ay bekle öyle bak demişti gerçekten o dönem için erken olduğunu 2.düzey ultrasona girdiğim zaman anlamıştım.ama çok şükür o günler geçti şimdi herşeyi yapmanın tam zamanı diye düşünüyorum

bu arada bizim odamız hazır gibi bir kaç ufak eşya birde halımız eksik kaldı tamamlanınca resimlerimizi paylaşırız. :)
başkalarının sözlerine bakmayın ben geçen hafta trafik kazası geçirdim çok korktum ultrasonda Doruk'unda çok korktuğunu gördük 1 saat boyunca arkası dönük hareketsiz bizi ekrana baktırdı anlayacağınız çok ama çok önemli sizin ne yaşadığınız direk olarak bebeklerimizi etkiliyor gereksiz şeyleri kafaya takmamaya çalışın ben nasıl etkilendiğini gözlerimle gördüm...

bana cıvıl cıvıl renkli bişey alsaydın diyen kadının 3 yaşındaki oğlunun üzerinde bi oduncu gömleği vardı alacalı bulacalı kirli gibi bişey

canim rahat gecmis senin, iyki de sezeryana karar verilmis catin dar bir de zorlasalar ne kotu olurdu.
bakalim bizleri ne bekliyor hersey degisebildiginden kendimi hic sartlandirmiyorum ama ikisine de sicak bakiyorum doktorum yonlendirir artik
cok heyecanlaniyor insan ya, baya zaman gecti gecmesini beklerken
oglum kucagimda yazmak da nasip olur sana umarim sonra bebis muhabbetleri yapmak

Kızlar erkek bebekler için isim fikirlerine açığız valla karar veremiyoruz cihan-yiğit-yaman var aklımızda sizce hangisi güzel birde başka fikri olan varmı acaba bakıyorum ama bulamıyorum

Canım benım oğlum olsaydı kıııı daha belli olmaz Alı ıstıyorduk bıde Ömer İsim çok önemlı canım bence ıyı duşun derım cocuk ısmın özellıgını taşırmış

amin inşallah canım ay oğlusunun buyudugunu gormek de nasıp olur ınsallah :)

resmen her seferinde hevesini kirmis ama onemli olan senin begenmen
nasil konusmasi gerektigini bilmiyor demek ki o kisi

hamilelikten sonra yeni bir huy edindim. o an bi olaya sinirlemesem bile 3 gün sonra aklıma gelir belki 2-3 gün sinirlenir dururum. bu olaylar da böyle oldu üst üste düşündüm düşündüm o an aklıma gelseydi bi laf eder içimde bırakmazdım. bişey söyleyemedim ya o yüzden bu kadar sinirliyim.
yazın hamile değilken kendime bi kıyafet aldım. yine iş yerine geldi. başka odadan bi arkadaş çok beğendi. bu ağzını açmıyor. acaba diyorum çok doğal bir insan da gerçekten beğenmediğini mi belli ediyor. ben olsam laf olsun diye beğenmesem bile güle güle kullan derim. beğenmiş almış. yalnız ben de ne zevksizmişim bi yaranamadım şu kadına

Kızlar bosverın benım 3 tane dünyalar güzelı kızlarım var nasip olursa bı kızım daha olacak bana neler söylendiler tahmın ederesiniz herhalde yok ne cesaret 4 cocuk okey evlat büyütmek kolay degıl ama ne olursa olsun sag olsunlar Rabbim hayırlı evlatlar versın gerısı boş bıcanlıyı taşımak onu doğurmak hele o ilk an anlatılmaz Can'ın ya ötesı yok bambaşka size sadece sunu sölıyım arkaslar mılletın lafını bosverın bu guzel gunlerın tadını çıkarın maddı mânevî gücünüz olduğu kadar doğurun peygamberımızın bır hadısı var Ben ümmetımın cokluguyla övünürüm dıyor Ahlaklı sağlıklı nesıller verin Amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…