2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
çevremizdeki yaşça büyük kadınlar hep çocuklu olmanın zorluğundan bahsediyorlar. Ama daha yeni çocuğu olanlar zorluklardan bahsetselerde sonuna mutlaka ama bir gülümsemesi, bir anne demesi tüm zorlukları bize herşeyi unutturuyor diyorlar.
en azından benim çevremdekiler öyle çok şükür

hayırlısı olsun hakkımızda canım doğumla iş güçle ilgili Rabbim öncelikle sağlık versin.

Biz de doktora 2 şubatta gittik en son bir de 32. haftada gidicem çalışıyorum ya durumuma göre çalışır çalışamaz raporu verecek
(ben en son çalışılabilirliğime kadar çalışmak istiyorum ki yavrumla daha çok kalıyım sonrasında da 21 gün yıllık iznim var onu kulanıcam bir aksilik çıkmazsa aklına geldikçe dua et canım bize benim de iş yerim baya sıkıntılı )

ama diyorum 1 ay dolunca yine bir gitsemmi dra? uzun bir ara oluyor çünkü bu şekilde....

Hazırlıklıkları eşimle çabalarımızla yapıyoruz işte maddi manevi zorluklar çıkıyor tabi tatlım ufak şeyleri yenidoğan acil ihtiyaçları bitirdik.

şuan evimde ufak bir tadilat var sonrasında badana yaptırıcaz kısmetse ve mobilyası ve oda eksiklerini alıcaz:) allahım hepimizin yardımcısı olsun her konuda inşallah sen hazırlıklar konusunda neler yaptın? bu arada ben mevlütte dağıtacağım süsleri hallettim bir de kurabiye yaptıracaktım ya ona de netleştim gibi... sen neler yapıcan? sağlık durumun nasıl ben mesela bu halimle bile alışverişlerde eminönünde zorlandım sakın çok geçe bırakma sen de... wc ihtiyacı açlık yürümede zorlanma çabuk yorulma oluyo...

işte bu canım yaaaaaa tüylerim diken diken oldu senin gibi tatlı tecrübeli annişler lazım bize:)

kesinlikle öyleleriyle görüşmemek lazım en azından bu dönemde zorla hevesini kırarlar insanın, benmde bi rkadaşım vardı bebekten sonra depresyona girmiş resmen şu an görüşmüyorum gerçi ama hiç tercih etmezdim ztn görüşmeyi, düşününce onun o zamanlarını içim kararıyo

herkesin etrafında var böyle insanlar ya benimde var bende çok kafaya takan üzülen bir insanım hiç görmek istemiyorum bu tip insanları zor derler ama 3 çocuk yaparlar birde yarış yapmaya kalkarlar kötü niyetttn bşka br şy değil

işte bu canım yaaaaaa tüylerim diken diken oldu senin gibi tatlı tecrübeli annişler lazım bize:)

canım insanları hiç anlamıyorum bende yaşadım beni de korkutan kişiler oldu o nednele yasadığınız herseyi anlayabiliyorum. tabii ki annelik zor heleki benim gibi çalısan bir bayansanız. ben kızımı 40 gunlık iken kayınvaldeme bırakıp işe geldim içim cız ede ede ama maalesef Kıbrıs ta doğum sonrası 40 gun izin hakkımız var. ben şanslı bir bayanım eşim her yönden bana yardımcı. birde insan kendi hayatını ya mahveder yada unutulmaz kılar. uykusuz kaldıgım cok zorlandıgım günler oldu ama her yorgun düştüğümde sabrım kalmadı diye düşündüğümde kızıma baktım ve bugünleri gösterdiği için şükrettim. kızım doğdugunda yazdı. 20 gunluk ken gezme başladık eve kapanmadık kışta biraz durulduk tabii hatsa olmasın dıye sabırsızlıkla havaların düzelmesini bekliyorum yeniden kızımla rahat rahat dolaşmak için. ANNELİK zor zanaat ama unutmayalım hayatın en güzel duygusu ve bir bebeğin bir kucuk tebessümü bile dünyaya bedel....

oh süpersin bayılıyorum tatlı olumlu anaç annelere:) eline ağzına sağlık ne güzel 4 kız harikaaaaaaaa

kızlar bu akşam işyerindeki durumlar netleşcekmiş, yani akşama işsiz kalabilirim hadi bakalım hakkımda hayırlısı.. :44::18:

nasıl yani hamileliğinin kaçıncı haftasın agelmişsin seni nasıl işten çıkartırlarki sonuç olarak bu yasal değil??

çıkaramaz ki çıkarırsada hem tazminatı alırsın hemde işe iade için şikayette bulunabilirsin.
onlarda geri almak zorunda

şirket küçülüyor kızlar, basında da yer aldı o yüzden bu sebeple çıkardıklarını ispatlayabilirler yani hamile olduğum için değil, küçülme sebebiyle çıkarıyorlar..29.haftadayım 32 ye çok az kaldı ama bugün çıkarırlarsa tazminat dışında birşey alamam inşallah hayırlısı olur ve doğum izni paramı yakmazlar..

Canım link eksi heralde girmiyor tekrar ğaylaşırsan sevinirim

bence sen gönlünü ferah tut sen çıkarılmayacaksınn onlarda bunu düşünüyodur eğer çıkarılırsanda herşeyde vardır bi hayırr üzülme...

Ben 5 aylıkken alışveriş yapmaya başladım bana kendi arkadaşlarım komşularım çok şey dedi ama en çok bir akşam eşim geldi arkadaşının bebeği 8 aylıkken karnında ölmüş daha birşey almayalım istersen dedi demz olaydı ne kadar ağladığımı hatırlamıyorum bin pişman oldu yavrum çok kızdım doğarkende bişey olabilir ama ben evladımı Allaha emanet ettim inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla doğumumuz gerçekleşir ama artık hiç dinlemiyorum takmıyorumda eşimde çok hevesli artık beni daha mutlu ediyor o öyle olunca

evet arkadaşım bu dünyada sağlığımızdan ve bebeğimizden kıymetli değil hiç bir şey.canım haklısın doğumdan sonra kullanmak istiyorsun dua ederim canım allah gönlüne göre versin kendini yorma uzun çalışarak .
bence 7 aydan sonra sık sık gitmekde fayda var canım ben özellikle çok tedirgin oluyorum sürekli gidesim var ama doktorum ayda bir gel diyor ultrasyona sık girmek zararlı diye:)
sen yine az da olsa bitirmissin benim çok eksiğim var odaısnı falan aldık ama daha dolabını dolduramadık bizim de maddi sıkıntılarımız var o yüzden bu aydan sonra alıcaz .allah yardımcımız olsun canım
canım mevlüt için şeker dağıtmayı düşünmüyoruz ben hastahaneye ve eve gelenlere dağıtmayı düşnüüyorum mevlütten önce sen nasıl şeker hazırlattın .sağlık durumuma gelince evet çok sık tuvalete gidiyorum günde 7 kez falan o yüzden deiğin gibi çarşıya inince zorlanıyorum son aylarda daha kötü olur eminim rahimde ağrılarım oluyor özelikle sabah kalkmak üzereyken rahimin yerinden çıkıyor gibi oluyor çocuk baskı yapıyor sanırım kilo almaya devam ediyorum 75 olmuşum canım

bayanlar bebek hareketleri aşırı derecede artan var mı? geçen hafta birden sakinleyen hareketler bu hafta tamamen şiddetlendi. sebebi anlayamıyorum. hiç ama hiç d urmuyor içimde. hoca sabah allah u ekber dedi oğlum tekmeyi bastı. afedersiniz ishal gibi olmuştum sanırım karın gurultusundan strese falan mı girdi acaba? ya da o çok hareket ettiği için ishal gibi oluyorum.? ayrıca bebek hareketlerini kasıklarımda küçük pır pırrlar sol yanımda ise tekmeler şeklinde hissediyorum.. makat gelişiydi en son acaba dönmüş müdür? normal doğumu çok istiyorum ben şimdiden hepinize teşkkürler mis kokulu bebeciklere öpücükler :)

hareketleri senin gibi benim oğlumun da . dr dün makat geliş demişti. seninki dönmemiş sanırım cnm

hareketleri senin gibi benim oğlumun da . dr dün makat geliş demişti. seninki dönmemiş sanırım cnm

az önce kasıklarımda pır pır hissederken şimdi tam kaburgamın altında kımıldıo bişiler, hareketleri de dışardan belli oluyor... deli olcam bu çocuk ne zaman döncek ? tarkan dan dön bebeğim şarkısını söylüyorum kendisine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…