- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.121
ben normaldan korkuyorum canım o yüzden sezaryandan vazgeçmicem gibi şuanda:)aslında normal olanı daha iyi.
diğer iş çağırmadı canım bu saatten sonra nasıl gidiyim .çağırsada artık hareketlerim çok ağırlaştı .en son 4 test yaptırmaya gitmiştim 23+4 bebek 650gr şubat 28 randevum var ozman gidicem az kaldı .sen naptın hazırlıkları tamamladın mı?
canım herkesın dediğini kafana takma hamileliğinin tadını çıkart biran önce görme isteği duygusunu yaşa bunlar güzel duygular.doğum sonrası bir süre zor bir süreç ama inan o zorluk bie o kadar güzel bir duygu ki anlatamam uykusuz kalacagın gunler olacak elbet ama inanılmaz bir şekilde sabırlı oluyor ınsan inan bana oğlunu kucagına aldığında yasayacagın mutluluk ve gun ve gun buyumesını izlemek paha biçilemez bir duygu.
buarada hamilelik nasıl gidiyor uzun zaman oldu konusmayalı seninle :)
Ayyy cnm sorma yaa geçenlerde iki anne yanımda çocuk sahibi olmanın ne kadar zor birşey olduğundan bahsediyorlardı, bir tanesi neyse susalım turtix'in gözü korkacak dedi, ben de yoo ben şuanda çok mutluyum hamilelik bana mutluluk getirdi, şimdi uyu sonra uyuyamazsın, gez gezemezsin diyenler çok oluyor ama ben hiç umursamıyorum yeterki evladım sağlıkla dünyaya gelsin gerisi bir şekilde halledilir dedim sizi de takmıyoruma getirdim yani.Bu sefer bir tanesi demez mi ilk çocukta insan öyle oluyor ikinciye sabrın kalmıyor diye Ne acıların kadınıymışsın sen de diyecektim maaşallah iyiki 2 çocuğu var dünyada ondan fazla zorluk çeken yok sürekli şikayet bıktım yaa valla görüşmek istemiyorum artık
ufff beni cildirtan bir arakadas var, cok heyecanli olup gun saydigimi gorunce
yerinde olsma yapmazdim, hic heveslenme dogumdan sonra zor, bence acele etme (icimde mi tutucam yahu), hamileligin tadini cikar.. falan filan
yaaaaa ben artik oglusu kucagimda mis kokusunu icimde istiyorummmmmmm neden acele etmiyim ki oglum o benimmm ve ona kavusmak ana baba ogul mutlu mesut yasamak istiyorum
merhaba kızlar nasılsınız,
haftayı yarıladık çok şükür :)
banada bi doğsunda o zaman gör ,şimdi iyi hallerin , misafirlikte bi bardak çay bile içemeyeceksin , sürekli ilgilenmen gerekecek yaramaz olacak saldıracak vs.
bende diyorumki ; ben bu bebeği isteyerek yaptımi havadan gelmedi, benim oğlum uslu bebek olcak , yaramaz olsada bnm sonuçta yapcak tabi çocuk o diyorum, yetiştiemden yetiştirmeye değişir, ben hep gezicem bebeğimle eve tıkmıcam diyorum , mmmmm fln yapıp yüzlerini düşürüyorlar , ben herkez gibi olmıcam diyorum çatlasınlarda patlasınlar , illa erkek bebek diye yaramz olmak zorunda değil teyze kıznın bebekleri maşallah ilk başlarda ikiz olduklarından dolayı zor olsada şimdi çok uslular ellerinde oyuncak kendi hallerinde oynarlar.
o yüzden hiç bir insan birbirine benzemediği gibi bebeklerde bebekliklerindeki zorluklarda aynı olmaz.
millet zorlanıyo diye bizde zorlanıcaz diye bişey yok.
ohh bende yazdım rahatladım
işte bu canım yaaaaaa tüylerim diken diken oldu senin gibi tatlı tecrübeli annişler lazım bize:)
Kızlar bosverın benım 3 tane dünyalar güzelı kızlarım var nasip olursa bı kızım daha olacak bana neler söylendiler tahmın ederesiniz herhalde yok ne cesaret 4 cocuk okey evlat büyütmek kolay degıl ama ne olursa olsun sag olsunlar Rabbim hayırlı evlatlar versın gerısı boş bıcanlıyı taşımak onu doğurmak hele o ilk an anlatılmaz Can'ın ya ötesı yok bambaşka size sadece sunu sölıyım arkaslar mılletın lafını bosverın bu guzel gunlerın tadını çıkarın maddı mânevî gücünüz olduğu kadar doğurun peygamberımızın bır hadısı var Ben ümmetımın cokluguyla övünürüm dıyor Ahlaklı sağlıklı nesıller verin Amın
oh süpersin bayılıyorum tatlı olumlu anaç annelere:) eline ağzına sağlık ne güzel 4 kız harikaaaaaaaa
kızlar bu akşam işyerindeki durumlar netleşcekmiş, yani akşama işsiz kalabilirim hadi bakalım hakkımda hayırlısı.. :44::18:
kızlar bu akşam işyerindeki durumlar netleşcekmiş, yani akşama işsiz kalabilirim hadi bakalım hakkımda hayırlısı.. :44::18:
nasıl yani hamileliğinin kaçıncı haftasın agelmişsin seni nasıl işten çıkartırlarki sonuç olarak bu yasal değil??
çıkaramaz ki çıkarırsada hem tazminatı alırsın hemde işe iade için şikayette bulunabilirsin.
onlarda geri almak zorunda
kızlar
http://www.............../urunlist.aspx?id=2099&kid=2074
rube rutje yenıden kampanyası baslamıs
cok begendıgım aldıklarım ıcınde kalıtesı en guzelı oldugu ıcın tavsıye edıyorum
farklı modeller cıkınca yenıden alısverıs yapıcam kesınlıkle en cok bu alsıverısımdekı kıayfetlerı cıkarıp cıkarıp dokunuyorum
yavrum bıranonce gıyse dıye battanıyesıde dokusu cok guzel benden tavsıyesı :)
sımdı kulkedısı mısalı temızlık ve yemek hazırlıgı benı beklıyo aksmaa mısafırler var öpüldünüz
şirket küçülüyor kızlar, basında da yer aldı o yüzden bu sebeple çıkardıklarını ispatlayabilirler yani hamile olduğum için değil, küçülme sebebiyle çıkarıyorlar..29.haftadayım 32 ye çok az kaldı ama bugün çıkarırlarsa tazminat dışında birşey alamaminşallah hayırlısı olur ve doğum izni paramı yakmazlar..
hayırlısı olsun hakkımızda canım doğumla iş güçle ilgili Rabbim öncelikle sağlık versin.
Biz de doktora 2 şubatta gittik en son bir de 32. haftada gidicem çalışıyorum ya durumuma göre çalışır çalışamaz raporu verecek
(ben en son çalışılabilirliğime kadar çalışmak istiyorum ki yavrumla daha çok kalıyım sonrasında da 21 gün yıllık iznim var onu kulanıcam bir aksilik çıkmazsa aklına geldikçe dua et canım bize benim de iş yerim baya sıkıntılı)
ama diyorum 1 ay dolunca yine bir gitsemmi dra? uzun bir ara oluyor çünkü bu şekilde....
Hazırlıklıkları eşimle çabalarımızla yapıyoruz işte maddi manevi zorluklar çıkıyor tabi tatlım ufak şeyleri yenidoğan acil ihtiyaçları bitirdik.
şuan evimde ufak bir tadilat var sonrasında badana yaptırıcaz kısmetse ve mobilyası ve oda eksiklerini alıcaz:) allahım hepimizin yardımcısı olsun her konuda inşallah sen hazırlıklar konusunda neler yaptın? bu arada ben mevlütte dağıtacağım süsleri hallettim bir de kurabiye yaptıracaktım ya ona de netleştim gibi... sen neler yapıcan? sağ
lık durumun nasıl ben mesela bu halimle bile alışverişlerde eminönünde zorlandım sakın çok geçe bırakma sen de... wc ihtiyacı açlık yürümede zorlanma çabuk yorulma oluyo...
hareketleri senin gibi benim oğlumun da . dr dün makat geliş demişti. seninki dönmemiş sanırım cnmbayanlar bebek hareketleri aşırı derecede artan var mı? geçen hafta birden sakinleyen hareketler bu hafta tamamen şiddetlendi. sebebi anlayamıyorum. hiç ama hiç d urmuyor içimde. hoca sabah allah u ekber dedi oğlum tekmeyi bastı. afedersiniz ishal gibi olmuştum sanırım karın gurultusundan strese falan mı girdi acaba? ya da o çok hareket ettiği için ishal gibi oluyorum.? ayrıca bebek hareketlerini kasıklarımda küçük pır pırrlar sol yanımda ise tekmeler şeklinde hissediyorum.. makat gelişiydi en son acaba dönmüş müdür? normal doğumu çok istiyorum benşimdiden hepinize teşkkürler mis kokulu bebeciklere öpücükler :)
hareketleri senin gibi benim oğlumun da . dr dün makat geliş demişti. seninki dönmemiş sanırım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?