2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

daha dönmesi içn erken değilmi bebeklerimizn ben nasıl anılcağım döndüğünü bilmiyorum hiç

biz tekmeyi bıraktık artık itiyoruz ama durmak yol hep devam...
zaten 32 hafta sonuna kadar suyumuz yüksek oldğundan hareketleri en belirgin hissettiğimiz hafta 30-32 mış. 32 den sonra yavaş yavaş azalacakmış şeklini almaya başlaacakmış

Merhabaaaa kızlaaar :)

biz bugün doktora gittik mininğimi gördüm başı aşağıdaydı 1.438 gram olmuş bebeğimmmm maşallah güzel dedi doktoru iznimi de hesapladık 13 martta randevumuz o günü de izin verecekmiş yaşasın

son 3 haftaya girdik:)))))) he bir de bu hafta için cumayakadar izin verdi canıııım doktorumuuuuz:)))

Benim su son gunlerde acayip artti.Davul caliyo gibi iceride.Hatta bugun ayagiyla oyle bi itti ki karnimi neredeyse parmaklarina kadar gorulecekti.Hadi hayirlisi diyorum =)

çıkardılar bile kızlar hakkımı arayacağım

Hakkini ara kesinlikle ! Ama sakin canini sikma suan,Rabbim buyuk,vardir bunda da bi hayir.Aynisi bana da oldu,sadece bebegime tutundum,atlattim gitti.Insallah yavrularimiz bereketle gelecek bize.

bilmiyorum ben sabırsızım sanırım doktor dönmezse sezeryan dedi birden panikledim ben de

tam dogum haftasinda bile donen var
o yuzden bence cok takilma
bir de durumlar ne gosterir bilinmiyor son ana kadar sezeryan olur diye kendini uzme
bazen son dakika zorunlu seyler cikabiliyor, aslinda her iki dogum sekline de hazir olmamiz lazim bence
hayirli saglikli dogumlar olur hepmizi icin umarim

doktora geldim siradayim, 32 haftalik raporu verirmisiniz dicem, vermezse normal 2-3 haftalik rapor isticem insallah verir..cunku henuz bir evrak imzalamadim sirkette

merhaba gebişlerr =) nasılsınız?? kızlarr benim bebiş tekmeleri bariz dısardan belli oluyo artık..göbişime baktıgımda oglusum farkediyo sanki tekme atmayı kesiveriyor ...ama içimde bir canlı olduguna daha iyi bir sekilde hissetmekk cok güzel bir duyguymus yaa........

böyle duyunca nasıl sinir oldum anlatamam yaa.dikkat etmiyordum bugune kadar ama şimdi siz söyleyince benimde etrafımda böyle insanlar oldugunu anladım.ama hiç birini takmıyorum.sağlıklı doğsun bebişlerimiz başka bişey istemem ben..

daha güzelini söyleyeyim sana ozmn
döndüğünde kollarını bile göreceksin poposunu elinle hissedeceksin.

Muhteşem bı şey rabbım sag sağlım kucağımıza almayı basıp etsın

çıkardılar bile kızlar hakkımı arayacağım

Canım benim üzülme bak benim önceki işyerimdeki patronumun başınada geldi aynısı avukata gitti dava açtı işyerine iadesini aldı daha sonra işe döndü doğum iznine çıktı doğum izninden sonra günlük süt iznine çıkması lazımken onuda vermemişler tekrar süt izni nedeniyle davayı tekrar açmış hem süt izni alamadığı için o izinlerin toplu parasını almaya hak kazanmış hemde psikolojisi etkilendiği için işten ayrılıp tazminat olarak 7-8 sene önce 11.000 civarı tazminat almış hakkını arasan mutlaka alırsın onların hakkı hiç bir hakkı yok.

hamile halimle bana yaptiklarina bakin, koskoca holding birde

elinden ne geliyorsa yap bence hiçbişey imzalama rapor al hemen doktorunlada konuş yasal haklarınıda öğren bence ona göre davran çokta üzülme büyük holdingle daha gaddar oluyo küçük aile şirketi olsaydı belki sana karşı daha insiyatifli davranırlardı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…