- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.141
az önce kasıklarımda pır pır hissederken şimdi tam kaburgamın altında kımıldıo bişiler, hareketleri de dışardan belli oluyor... deli olcam bu çocuk ne zaman döncek ? tarkan dan dön bebeğim şarkısını söylüyorum kendisine :)
bayanlar bebek hareketleri aşırı derecede artan var mı? geçen hafta birden sakinleyen hareketler bu hafta tamamen şiddetlendi. sebebi anlayamıyorum. hiç ama hiç d urmuyor içimde. hoca sabah allah u ekber dedi oğlum tekmeyi bastı. afedersiniz ishal gibi olmuştum sanırım karın gurultusundan strese falan mı girdi acaba? ya da o çok hareket ettiği için ishal gibi oluyorum.? ayrıca bebek hareketlerini kasıklarımda küçük pır pırrlar sol yanımda ise tekmeler şeklinde hissediyorum.. makat gelişiydi en son acaba dönmüş müdür? normal doğumu çok istiyorum benşimdiden hepinize teşkkürler mis kokulu bebeciklere öpücükler :)
daha dönmesi içn erken değilmi bebeklerimizn ben nasıl anılcağım döndüğünü bilmiyorum hiç
bence sen gönlünü ferah tut sen çıkarılmayacaksınn onlarda bunu düşünüyodur eğer çıkarılırsanda herşeyde vardır bi hayırr üzülme...
bayanlar bebek hareketleri aşırı derecede artan var mı? geçen hafta birden sakinleyen hareketler bu hafta tamamen şiddetlendi. sebebi anlayamıyorum. hiç ama hiç d urmuyor içimde. hoca sabah allah u ekber dedi oğlum tekmeyi bastı. afedersiniz ishal gibi olmuştum sanırım karın gurultusundan strese falan mı girdi acaba? ya da o çok hareket ettiği için ishal gibi oluyorum.? ayrıca bebek hareketlerini kasıklarımda küçük pır pırrlar sol yanımda ise tekmeler şeklinde hissediyorum.. makat gelişiydi en son acaba dönmüş müdür? normal doğumu çok istiyorum benşimdiden hepinize teşkkürler mis kokulu bebeciklere öpücükler :)
çıkardılar bile kızlarhakkımı arayacağım
az önce kasıklarımda pır pır hissederken şimdi tam kaburgamın altında kımıldıo bişiler, hareketleri de dışardan belli oluyor... deli olcam bu çocuk ne zaman döncek ? tarkan dan dön bebeğim şarkısını söylüyorum kendisine :)
bilmiyorum ben sabırsızım sanırım doktor dönmezse sezeryan dedi birden panikledim ben de
canım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sakın ama sakın stres yapma üzülsen de sıkılsan da herşey olacağına varır benim de başıma böyle bir duruma gelme olasılığım vardı ama atlattım neler hissettiğini anlıyorum.
şirketiniz kaç kişilik? bir de konuşmayı denesen doğum iznine kadar çalışsan sonraki ödeme zaten devletten alınıyor... ne kadar zamandır oradasın????
kıdem tazminat tüm haklarını alsan bile işe aide davası açmalısın
Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızın acısıyla imtihan etmesin. ben 16 ay gebe kalmak için uğraştım evet çok uzun bir zaman değil ama çok gözyaşı döktüm Rabbim bundan sonra sadece sevinç gözyaşları döktürsün. acele etme lafını duydum keyfim yerinde olduğu halde sinirlerim bozulmuştu. sen de hamilesin neden öyle söylüyorsun hamilelik psikolojisinden anlamıyor musun?
başka bi kadın daha var bazen netten sipariş veriyorum adres olarak iş yerimi gösteriyorum. iş yerindeki oda arkadaşım bu kadın kargo geldi mi aç da bakalım diyor doğal olarak. açıyorum, şu saate kadar ağzından ne güzelmiş lafını duymadım. tamam ihtiyacım yok ben beğenmişim ama bi de olumsuz yorum yapıyor. tulum aldım 3 lü 0-3 ay. göreceksin hızla büyüyecek sadece bikaç defa giydireceksin dedi. köpekli bi tulum aldım sütlü kahve 6-9 ay ve yakından görünce daha çok beğendim. o görür görmez ay keşke daha cıvıl cıvıl renkli bişey alsaydın dedi. la havle dedim sustum. en son bi uyku tulumu aldım astronot dediklerinden. bu defa eşim kargodan alıp eve getirmişti. oh be bunu görmedi dedim. bi ara bana uğradı ben de bunu salonun ortasında unutmuşum salak kafam. ay neden aldın çok gelir böyle hediyeler dedi. içimden bi küfür edesim geldi. öyle bi sinirlendim. sen ne arzu edersen liste yap onu alayım deseydim ne güzel olurdu da işte evimde misafir.. ayıp yaa. bi saygı duy giydirmeyecek bile olsam verdim parayı aldım duvara asacam sanane. beğenmesen dahi sus. artık bu kadarını kıskançlığa yorumluyorum başka adı yok.
merhaba gebişlerr =) nasılsınız?? kızlarr benim bebiş tekmeleri bariz dısardan belli oluyo artık..göbişime baktıgımda oglusum farkediyo sanki tekme atmayı kesiveriyor ...ama içimde bir canlı olduguna daha iyi bir sekilde hissetmekk cok güzel bir duyguymus yaa........
hamile halimle bana yaptiklarina bakin, koskoca holding birde
merhaba gebişlerr =) nasılsınız?? kızlarr benim bebiş tekmeleri bariz dısardan belli oluyo artık..göbişime baktıgımda oglusum farkediyo sanki tekme atmayı kesiveriyor ...ama içimde bir canlı olduguna daha iyi bir sekilde hissetmekk cok güzel bir duyguymus yaa........
hamile halimle bana yaptiklarina bakin, koskoca holding birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?