2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
alo170 arasana onlar bilgi verirler böyle bir hakları varmı diye.

sıkma canını Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar bebiş kısmetiyle gelir anneciğine şüphen olmasın hem doğum sürecinide rahat geçirirsin bebiş doğuncada iş bakarsın tekrar.

slm kıslarrrrrrr
yaa cıddı cıddı merak ettıöm dsde yı doğum fılan yapmıs olabılrımı
hergün ugrardı haberı olan varmı

özellıkle senii ıznıne 2-3 hafta kala cıkarmalrı cok ıyı nıyetlı gelmedi bana
elbette kuculuolardır ama avukata bu sekılde osr bakalım cnm
ıznıne surda ne kalmıs davada da kesın kazanırsın zaten gebelerın hakları ıyileştırıo
su yadsa cıksaydı ,çıkaramdılaer b turlu sımdıen hak kazanıodun ızne ne guzel
sakız gııbı sündürdüler..

kizlar yarin sirket bana kagit imzalatmak isterse tazminat haklarimi aldigima dair imzalayim mi napiyim bilemedim

Saçmalama sakın imzalama kendin istifa etmiş sayılırsın hiç bir hak iddia edemezsin bir avukata git bence imzalarsan haklarından feragat edersin demek bilgin olsun

çok sitem etmişin ama inanki onu diyenlerde emin ol çok haklı şöyleki hiçkimse evladından şikayetçi degildir onu herşeyden çok korur sever ama gel gelelim ne bir uyku ne bir süspüs ne bir düzeni kalmıyor evin mevin.ama iyiki var oglum o olsun saglıklı olsunda evimi pok götürsün yüzüm gözüm bırak makyajı sivilceyden kaşdan bıyıktan görünmesin ne bileyim işte ne olursa olsun ama oglum saglıklı olsun.dogumunu heycanla sayarken bende bana öyle diyenlere manasızca bakar ve sinir olurdum.....amaaaaaaaa gel gelelim çocuk büyütmek çok büyük bi sorumluluk istiyor herşeyden aklına gelen herşeyden vazgeçmelisin yeri geldiginde.asla pişmanlık belirtisi degil o diyenlerin ve benim yazdıklarım öyle olsa bu minik bebişimide heycanla beklemezdim :))))

iyiki varsiniz kizlar, hic avukat tanidigimda yok kime sorcam bilmiyorum ..yarin doktoruma tekrar gelicem rapor icin..rapor olunca cikaramazlar sanirim

tüm geçmişe baktım herkez aynı düşüncede ewet öyle diyenler çok sinir bozuyor kızılıyor banada diyenlere kızardım fakat bende diyorum şimdi bi kaç işte şimdi uyu gez sonra yapamazsın fln diye ama hepinizinde dedigi gibi bi gerçek var ortada saglıklı büyütmek....eşim 9 ay saglıkla seni ve oglumu eve bi getirsem diye dua etti.şükür geldik.oglum bi defa hastalandı ve 1 gün hastanede yattık o kadar kötü bi duygu ki (( eşim bile sana asla of bile demicem oglum dedi hep ve demezde öncesindede demezdi ama.yani ne olursa olsun evladının saglıgı herşeyden önemli.bi gülüşü bi anne demesi yokmu........... kalan günlerinizi siz yinede full yatarak geçirin ve kucagınıza alın yavrunuzu :)))

Herkese merhaba, gecmisi pek okuyamadim, Meli isten zorunlu olarak ayrilmissin hayirlisi olsun tabiki AMA hakkini ara. Umarim herkes iyidir...

Saçmalama sakın imzalama kendin istifa etmiş sayılırsın hiç bir hak iddia edemezsin bir avukata git bence imzalarsan haklarından feragat edersin demek bilgin olsun

ok canım imzalamıcam, ama tazminat haklarını vermekte bir sorun çıkarmıyorlar imzalarsam tazminatlarımı ve ssk işsizlik maaşımı alıcam..ama ben 4 aylık doğum izni param, süt iznim ve ücretsiz iznim yanıyor diye üzülüyorum..şimdi yarın raporu alırsam ve beni çıkaramazlarsa sonra 32. hafta iznine çıkarsam 4 ay sonra beni inadına çıkarmayıp bezdirerek benim çıkmamı bekleyebilirlermi acaba bilemedim inşallah hakkımda hayırlısı olur bakalım...

kızlar selam doktordan geldim moralim bozuldu amniyon sıvısı fazla çıktı böyle bişey duyan varmı bilgisi olan

Ya burda bir arkadaşa daha demişlerdi galiba erken doğuma neden olabiliyormuş ama tabi illa olacak diye birşeyde yok dikkat et haraketlerine göbeşini her türlü darbeden kotu Allaha emanet inşallah bişey olmaz canım korkma

iyiki varsiniz kizlar, hic avukat tanidigimda yok kime sorcam bilmiyorum ..yarin doktoruma tekrar gelicem rapor icin..rapor olunca cikaramazlar sanirim

merhaba sahiden çok üzüldüm benimde çevremde avukat yok aama bak internette bakındım alo avukat diye bir hat varmış linkini de ekledim belki yardımcı olan birileri çıkar

Avukat - Bir Avukata Sor Online Avukat

kizlar ben yalanci sancilari hergun yasamaya basladim nerdeyse sizde durumlar nasil?

Bana da bir hafta surekli oldu su aralar nadir yorulunca falan kasiliyor karnim ama doktor bu tip kasilmalarda karnini ovma fazla elleme siddeti artar dedi .. Ben yumusar diye surekli ovaliyordum ellemeyi kestim azaldi

kızlar selam doktordan geldim moralim bozuldu amniyon sıvısı fazla çıktı böyle bişey duyan varmı bilgisi olan

benimde fazla çıkmıştı şeker den olabilir dedi şeker yüklemesi hariç 2 açlık 2 tokluk lada şekerime baktık
onda da sorun çıkmadı çok şükür tatlıyı biraz azalt bakalım dedi
şimdide sınıra yakınmış ama tatlıdan olmuştur büyük ihtimal dedi o hafta aşırı tatlı yemiştim şekerde sorun yoksa seninde belki benim gibi olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…