- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.161
alo170 arasana onlar bilgi verirler böyle bir hakları varmı diye.
sıkma canını Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar bebiş kısmetiyle gelir anneciğine şüphen olmasın hem doğum sürecinide rahat geçirirsin bebiş doğuncada iş bakarsın tekrar.
çıkardılar bile kızlarhakkımı arayacağım
canım Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sakın ama sakın stres yapma üzülsen de sıkılsan da herşey olacağına varır benim de başıma böyle bir duruma gelme olasılığım vardı ama atlattım neler hissettiğini anlıyorum.
şirketiniz kaç kişilik? bir de konuşmayı denesen doğum iznine kadar çalışsan sonraki ödeme zaten devletten alınıyor... ne kadar zamandır oradasın????
kıdem tazminat tüm haklarını alsan bile işe aide davası açmalısın
küçük firmaları anlarımda büyük firmalar korkar aslında alo170 kesin görüş olmadı bir avukatla görüş
beni az daha idare edin dedm ucretli izin parami devlet veriyor dedm ama kabul etmediler bu arada su an nst ye bagliyim..dr.yarin raporu sorarim 1 aylik oluyo mu diyededi
kizlar yarin sirket bana kagit imzalatmak isterse tazminat haklarimi aldigima dair imzalayim mi napiyim bilemedim
daha güzelini söyleyeyim sana ozmn
döndüğünde kollarını bile göreceksin poposunu elinle hissedeceksin.
günaydınnnnnnn cici göbekdaşlarımmmm ve melekleri:)
ilk bebeğini bekleyenlere sesleniyorummmmm:) dün br olay yaşadım ve sizinle paylaşmak istiyorum tecrübeli annelerin şu daha dur demelerinden çok sıkıldımmmmmmmmm sonuçta bunlar yaşanacak bir süreç ve konuştuğum kişinin maddi durumu çok iyi ama çalışıyor (yanş acitasyona gerek yok çlışma bak çocuğuna sorun yaşama)çocuğu 3 yaşında yok efendim arkadan ağlaması gece uykusuzluklar çok kötüymüş en son bende dedimki 1. si sen bugünkü aklın olsa doğurmaz mıydın?(aaa yok o benim dünyam diyor... eeeee????) 2. si benim yavrum 7 aylık böyle olumsuz olumsuz konuşup bana ne öneriyorsun geri mi göndereyim tövbe bizmillah:) dedim sonra apıştı kaldı ve ben hamilelik psikolojili oldum:) ben de dedimki ben evlendim ve 3 sene bekledim bebiş için her güzel şeyin tabiki zorlukları vardır ve ben bebeğimi herşeyden çokk istiyorum ay bu insanlar beni öldürecek ya...
bir de hamişliğin başında bulantılarım çoktu ve bu tabikiii yüzüme ve herşeyime yansıyordu o zamanda eşimin akrabalarından 1 kişi daha şimdiden bu kadar salma kendini sen bir de çocuk doğurunca gör demişti o gün bugündür görmek istemiyorum kadını ya varya insana anasından başkası yalan ona giderrken her daim süslenmemize gerek yok ne kadar güzel:)
ay ne dertliymişim ama eminim siz de olumsuz konuşanlara ve daha dur diyenlere sinir oluyosunuz içimi dökim dedim:)
hepinizi öpüyoruz kızımla stressiz sağlıkla çabucak geçen bir gün olsun inşallah...
özellıkle senii ıznıne 2-3 hafta kala cıkarmalrı cok ıyı nıyetlı gelmedi bana
elbette kuculuolardır ama avukata bu sekılde osr bakalım cnm
ıznıne surda ne kalmıs davada da kesın kazanırsın zaten gebelerın hakları ıyileştırıo
su yadsa cıksaydı ,çıkaramdılaer b turlu sımdıen hak kazanıodun ızne ne guzel
sakız gııbı sündürdüler..
Saçmalama sakın imzalama kendin istifa etmiş sayılırsın hiç bir hak iddia edemezsin bir avukata git bence imzalarsan haklarından feragat edersin demek bilgin olsun
kızlar selam doktordan geldim moralim bozuldu amniyon sıvısı fazla çıktı böyle bişey duyan varmı bilgisi olan
iyiki varsiniz kizlar, hic avukat tanidigimda yok kime sorcam bilmiyorum..yarin doktoruma tekrar gelicem rapor icin..rapor olunca cikaramazlar sanirim
kizlar ben yalanci sancilari hergun yasamaya basladim nerdeyse sizde durumlar nasil?
Kızlar erkek bebekler için isim fikirlerine açığız valla karar veremiyoruz cihan-yiğit-yaman var aklımızda sizce hangisi güzel birde başka fikri olan varmı acaba bakıyorum ama bulamıyorum
merhaba sahiden çok üzüldüm benimde çevremde avukat yok aama bak internette bakındım alo avukat diye bir hat varmış linkini de ekledim belki yardımcı olan birileri çıkar
Avukat - Bir Avukata Sor Online Avukat
kızlar selam doktordan geldim moralim bozuldu amniyon sıvısı fazla çıktı böyle bişey duyan varmı bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?