- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.181
iyiki varsiniz kizlar, hic avukat tanidigimda yok kime sorcam bilmiyorum..yarin doktoruma tekrar gelicem rapor icin..rapor olunca cikaramazlar sanirim
Merhaba kızlar bebişlerinizin şu andaki haftasındaki kilosunu biliyor musunuz çok merak ettim de
çok sağol canım hemen bakıyorum..
eveeet teyzesi bugün öğrendik 1.438 grammış oğlumcum
Cnm merhaba telden girdim gecmisi cok okuyamadim ama bir sorun var sanirim benim esim avukat durumu yazarsan esime sorabilirim.
rica ederim inşallah yardımcı olan birileri çıkar
Kızlar bosverın benım 3 tane dünyalar güzelı kızlarım var nasip olursa bı kızım daha olacak bana neler söylendiler tahmın ederesiniz herhalde yok ne cesaret 4 cocuk okey evlat büyütmek kolay degıl ama ne olursa olsun sag olsunlar Rabbim hayırlı evlatlar versın gerısı boş bıcanlıyı taşımak onu doğurmak hele o ilk an anlatılmaz Can'ın ya ötesı yok bambaşka size sadece sunu sölıyım arkaslar mılletın lafını bosverın bu guzel gunlerın tadını çıkarın maddı mânevî gücünüz olduğu kadar doğurun peygamberımızın bır hadısı var Ben ümmetımın cokluguyla övünürüm dıyor Ahlaklı sağlıklı nesıller verin Amın
Selam kızlar. Geçmişi yeni bitirdim. Öncelikle Meli1 çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. İnşallah evladın kısmetiyle gelir. Rabbim bir kapıyı kapayıp bir kapıyı açar.
Diğerarkadaşlar siz de kimseye kulak asmayın evlatlarımızın bu dünyada alacak nefesleri varsa insanlar ne derse desin. Sonuçta bebeklerimizi bize nasip eden, onlara ömür biçen Rabbim. Bana da aynı şeyleri söylediler. Ben de haşa sen Allah mısın, bebeğime sen mi ömür biçtin diyorum, şey gibi kalıyolar. Canım ne zaman ne almak isterse alırım, Allah yeter ki bugünlerimizi aratmasın.
Hepinizi öptük oğlumla, iyi geceler.
Hay agzina saglik benimde dorduncu milleti gorsen sanki onlar bakacak bebegime Allah akil fikir versin
panikmiyim .!.:Hay agzina saglik benimde dorduncu milleti gorsen sanki onlar bakacak bebegime Allah akil fikir versin
maşallah canım gozunuz aydın evet hıcbırsey kalmadıııGünaydın kızlar :)
Dün kontrolümüz vardı,gayet iyi geçti :)) minnak oğlumuz büyümüş de 1.700g olmuş
Bu arada benim ilk sezeryan olduğu için bu da öyle olacak ve 18 nisandan sonra ayarlarız dedi,durum böyle olunca bu hafta da çalışabilir raporu verecekmiş,pazartesi de rapor için gideceğim
Az kaldı kızlar gerçekten çok az kaldı :))
Herkese mutlu günler
günaydınnnnnnn cici göbekdaşlarımmmm ve melekleri:)
ilk bebeğini bekleyenlere sesleniyorummmmm:) dün br olay yaşadım ve sizinle paylaşmak istiyorum tecrübeli annelerin şu daha dur demelerinden çok sıkıldımmmmmmmmm sonuçta bunlar yaşanacak bir süreç ve konuştuğum kişinin maddi durumu çok iyi ama çalışıyor (yanş acitasyona gerek yok çlışma bak çocuğuna sorun yaşama)çocuğu 3 yaşında yok efendim arkadan ağlaması gece uykusuzluklar çok kötüymüş en son bende dedimki 1. si sen bugünkü aklın olsa doğurmaz mıydın?(aaa yok o benim dünyam diyor... eeeee????) 2. si benim yavrum 7 aylık böyle olumsuz olumsuz konuşup bana ne öneriyorsun geri mi göndereyim tövbe bizmillah:) dedim sonra apıştı kaldı ve ben hamilelik psikolojili oldum:) ben de dedimki ben evlendim ve 3 sene bekledim bebiş için her güzel şeyin tabiki zorlukları vardır ve ben bebeğimi herşeyden çokk istiyorum ay bu insanlar beni öldürecek ya...
bir de hamişliğin başında bulantılarım çoktu ve bu tabikiii yüzüme ve herşeyime yansıyordu o zamanda eşimin akrabalarından 1 kişi daha şimdiden bu kadar salma kendini sen bir de çocuk doğurunca gör demişti o gün bugündür görmek istemiyorum kadını ya varya insana anasından başkası yalan ona giderrken her daim süslenmemize gerek yok ne kadar güzel:)
ay ne dertliymişim ama eminim siz de olumsuz konuşanlara ve daha dur diyenlere sinir oluyosunuz içimi dökim dedim:)
hepinizi öpüyoruz kızımla stressiz sağlıkla çabucak geçen bir gün olsun inşallah...
Kızlar erkek bebekler için isim fikirlerine açığız valla karar veremiyoruz cihan-yiğit-yaman var aklımızda sizce hangisi güzel birde başka fikri olan varmı acaba bakıyorum ama bulamıyorum
Kızlar erkek bebekler için isim fikirlerine açığız valla karar veremiyoruz cihan-yiğit-yaman var aklımızda sizce hangisi güzel birde başka fikri olan varmı acaba bakıyorum ama bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?