2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
iyiki varsiniz kizlar, hic avukat tanidigimda yok kime sorcam bilmiyorum ..yarin doktoruma tekrar gelicem rapor icin..rapor olunca cikaramazlar sanirim

Cnm merhaba telden girdim gecmisi cok okuyamadim ama bir sorun var sanirim benim esim avukat durumu yazarsan esime sorabilirim.

Cnm merhaba telden girdim gecmisi cok okuyamadim ama bir sorun var sanirim benim esim avukat durumu yazarsan esime sorabilirim.

canım benim çok sağol..hemen anlatayım..ben 28+3 günlük hamileyim, bugün şirketim bana 2 gün sonra küçülme sebebiyle işten çıkarılcağımı söyledi, holdingde çalışıyorum, belirsiz süreli sözleşmem var..tazminatlarımı ödeyeceklerini söylediler..ancak zaten 32.hafta doğum iznime çok az kalmıştı..benim doğum izni param, süt iznim, ücretsiz iznim hepsi yanıyor bu şekilde..yarın doktordan rapor alsam sonra 32.haftaya kadar raporlu olsam ve izne çıksam o zaman doğum izni paramı alır mıyım? nasıl davranmam gerekir? bana ibraname imzalatmak isterlerse ne yapayım? başka bir ark.ımı da çıkardılar onu çıkarırken "küçülme sebebiyle çıkarılacaklar listesine adımın yazılmasını istiyorum" gibi yazan bir ibraname gibi birşey imzalatmışlar ondan sonra tazminatlarını vermişler..

Son düzenleme:
benim bebişde 1100 gr olmuş ama düşünüp sevinemedim bile kafam öyle karıştı ki...işten çıkarıldığıma mı üzüleyim yoksa haklarımın yandığına mı üzüleyim bilemedim..bebiş için üzülmemeye çalışıyorum ama insana koyuyor işte koskoca holding diyorumki beni 2-3 hafta çıkarmayın sonra izne çıkıyorum maaşımı devlet ödeyecek siz ssk bile ödemek zorunda değilsiniz diyorum sonra izinden geleyim çıkarın diyorum..yok o zamana kadar pozisyon açık kalır kapatamayız ayrıca ssknı prosedür geregi ödemek zorundayız o yüzden yarı yarıya zarar ederiz olmaz diyorlar...koca holding yarı yarıya zararı hesaplıyor peki ya ben tek başına hamile bir kadın benim zararlarım ne olacak bunu hiç düşünmüyorlar..rabbim bi yerden kesince bi yerden verir kimsenin hakkını da kimsede kalmaz muhakkak biliyorum ama insan üzülmeden edemiyor içime oturuyor..şirkette hepimiz beklemedeydik küçülme olduğu için hepimiz kim çıkarılcak diye bekliyodu..insanın başına gelince ne kadar kendini hazırlasada üzülüyor işte..ben hamileyim diye yapmazlar çıkarmazlar yada anlaşırlar diyordum ama düşündüğümden daha insafsızlarmış.

Selam kızlar. Geçmişi yeni bitirdim. Öncelikle Meli1 çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. İnşallah evladın kısmetiyle gelir. Rabbim bir kapıyı kapayıp bir kapıyı açar.

Diğerarkadaşlar siz de kimseye kulak asmayın evlatlarımızın bu dünyada alacak nefesleri varsa insanlar ne derse desin. Sonuçta bebeklerimizi bize nasip eden, onlara ömür biçen Rabbim. Bana da aynı şeyleri söylediler. Ben de haşa sen Allah mısın, bebeğime sen mi ömür biçtin diyorum, şey gibi kalıyolar. Canım ne zaman ne almak isterse alırım, Allah yeter ki bugünlerimizi aratmasın.

Hepinizi öptük oğlumla, iyi geceler.

Hay agzina saglik benimde dorduncu milleti gorsen sanki onlar bakacak bebegime Allah akil fikir versin

teşekkür ederim canım güzel duaların için, amin inşallah..zavallı oğluşum karnımda o da bu sıkıntıyı çekiyor sanki ne hakları varsa bize bunu yaşatmaya...ben bu şirkete sunum hazırlayacam diye öyle yorulmuş öyle strese girmiştimki hemen ertesi gün erken doğum sancım başladı ve hala erken doğum riskim var..ama değmiyormuş demekki hiçbirşeye..

meli hakkında hayırlı olsun canım iş hayatı böyle malesef acımasız

hele özel sektördeysen...

hakkını ara ama bırakma hiçbirşekilde

panikmiyim .!.:
Hay agzina saglik benimde dorduncu milleti gorsen sanki onlar bakacak bebegime Allah akil fikir versin

Konunun başını göremedm ama tahmin edebiliyorum insan çok garip ya benim de görümcemin 5 çocuğu var artık nerdeyse bana bile hesap soruyolar bida doğuracakmı, niye doğuruyo o kdr ,nasıl bakacak ,kocasımı zorluyo ayy deli oluyorum bi konusu geçse hep aynı sözler ve aynı insanlar bnm akrabalarım bide gıcık oluyorum ya tersliyorum konusu çıktığında yine aynı şeyleri konuşuyolar.ve inadına konuyu ona getiriyolar.artık kafaya koydum görümcemn a.....nın derdine düştnüz sizin mi biyerininz acıyo doğururken diycem ya o kdr gıcık oldm

bakmayın siz millete ne güzel bakma gücünü varsa ne iyi valla keşke bnm de imkanım,yaşım yetse de bnm de olsa en azzz 3 çocuğum ne güzel

İsim konusunda çok kararsız kaldım ya.Baran ismine taktım kafayı ama kararsızım.Gökhan,Ahmet,Serkan,Ensar,Kürşat...
Çift isim koymuycam diyodum büyük konuştum Ahmet Baran,Alp Baran düşünüyorum.ne yapsam acaba.çok mu tuhaf isimler.
kardeşim Mert Baran diyo.kardeşime kadar ailede Baran ismini beğenen yok eşim ben ve kardeşim Baran a taktık ama kafayı :)
Deli olcam düşüne düşüne,galiba oğluşum da Baran ismini sevdi aklımdan geçirsem konuşsam tepiyo :) fikirlerinize ihtiyacım var.başka isim tavsiyelerine de açığım.

maşallah canım gozunuz aydın evet hıcbırsey kalmadıııyarında daha cok var derım ben

ayyy su ınsanlarrr ınsanı mahvedıyorr once dogur dogur dogur sonra bı dogur da gor sen duurrr daha ıyı gunlerınnn

allah bıze sabır versın sende ıyı demıssınn

Kızlar erkek bebekler için isim fikirlerine açığız valla karar veremiyoruz cihan-yiğit-yaman var aklımızda sizce hangisi güzel birde başka fikri olan varmı acaba bakıyorum ama bulamıyorum

bızım yıgıtımız olacak ınsallah yıgıtler tosun olurmus baakalım bıızmkı olemıolcak

gecmısı cok okuyamadım

gelmemle gıtmem bır oluyor uyku vaktımız geldı bızım iyi gecelerrr

kızlar hayırlı geceler herkese ben yarın sabah paşamı görmeye gidicem saat sayıyorum :)
ya ben karar veremiyorum 6. aya kadar kullanılan hem ana kucağı 6.aydan sonra mama sandalyesi onumu alsam
yada bebek hamakları var ondanmı alsam birini almayı planlıyorum ama karar veremiyorum

Kızlar erkek bebekler için isim fikirlerine açığız valla karar veremiyoruz cihan-yiğit-yaman var aklımızda sizce hangisi güzel birde başka fikri olan varmı acaba bakıyorum ama bulamıyorum

biz YAMAN (anlamı:yiğit, mert ,becerikli, cesur, güçlü, güç, etki veya beceri bakımından alışılmışın üzerinde olan) koyucaz allah nasip ederse daha sevgiliyken karar vermiştik soyadımızla da çok uyuyor bebişler adlarıyla yaşasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…