- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.201
çıkardılar bile kızlarhakkımı arayacağım[/QUOTE
nasıl cesaret etmişler hakkını araman gerekiyor %100 haklı olan sensin iş yerinin iş kanunundan haberi yok heralde hemen iş mahkemesine başvur ilk önce işe iade davası açılır çalışmadığın günlerin parasınıda ödemek zorunda kalır yok öyle bir dünya sen sessiz kalma yeterki
kızlar sona dogru yaklasıyoruz artık kilo durumlarınız nasıl ?
Kiloyu ne sen sor ne ben söyleyim :))
Tam 12 kilo aldım yani almam gereken kilonun tamamını 7. ayda aldımdaha kaç kilo alırım üzerine bilmiyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum..Ayaklarımda falan da ödem birikmeye başladı..Zor süreç hamilelik :))
İnşallah doğum sonrası kısa zamanda veririrm :)
kızlarr gunaydın
seker
yuklemesınden once su ıcmemız de yasakmı pekı?
bilmiyorum ben sabırsızım sanırım doktor dönmezse sezeryan dedi birden panikledim ben de
ben o gün sabah namazında su içmiştim. tabi saat 6 gibiydi. saat 9 gibi açlık şekerimi ölçtüler. bence yakın zamanında su içme. 2-3 saat öncesinde bırakmış ol
kuzu ben farklımıyım sanki bende aldım bi o kadar simdiden kara kara düşünüyorum inşallah gider dogumdan sonra zaten öncede cok zayıf bir insan değildim üst 38 alt 40 bedend önümüzdeki süreci kilosuz atlatırsak sorun yokta canım senin yeme durumun nasıl bende öyle yogun bir yeme durumuda yok hamilelikten öncesinin iki katına cıkma gibi bir durum söz konusu değil ama anlamıyorum bu kilolar nasıl geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?