2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

günaydın günaydıııın herkeslereeeeeeeeeeeeeeeee
herkesler iyidir umarız. biz iyiyiz çok şükür
herkesleri öpüyoruz oğluşumla

Günaydın anneler

rüyamda bebişimi gördüm insan tuhaf oluyor 9 ay karnında taşıdığı bebişi rüyasında ayan beyan görünce aaaa bak bebeğim böyleymiş diyiveriyor...

kızlar sona dogru yaklasıyoruz artık kilo durumlarınız nasıl ?

Kiloyu ne sen sor ne ben söyleyim :))
Tam 12 kilo aldım yani almam gereken kilonun tamamını 7. ayda aldım daha kaç kilo alırım üzerine bilmiyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum..Ayaklarımda falan da ödem birikmeye başladı..Zor süreç hamilelik :))
İnşallah doğum sonrası kısa zamanda veririrm :)

kuzu ben farklımıyım sanki bende aldım bi o kadar simdiden kara kara düşünüyorum inşallah gider dogumdan sonra zaten öncede cok zayıf bir insan değildim üst 38 alt 40 bedend önümüzdeki süreci kilosuz atlatırsak sorun yokta canım senin yeme durumun nasıl bende öyle yogun bir yeme durumuda yok hamilelikten öncesinin iki katına cıkma gibi bir durum söz konusu değil ama anlamıyorum bu kilolar nasıl geliyor.

günaydın arkadaşlar. ilk defa dün akşamdan beri kendimi ağırlamış hissediyorum. karnımı vücudum çekmiyor gibi sabah kalktığımda hafiften ellerimin ve bacaklarımın şişmiş olduğunu hissettim. Rabbim bebeklerimize de bizlere de sağlık sıhhat versin de ömrümde sırt ağrısına kalça ağrısına böyle sevineceğimi bilmezdim.
bi de dün akşam 2 saat kadar hafif şekilde kasık ağrım oldu hamd olsun sabaha geçmişti. her kasık ağrısını erken doğum olarak yorumlayıp moralimi bozuyorum belki de çok normal bir süreç.

kızlarr gunaydın
seker
yuklemesınden once su ıcmemız de yasakmı pekı?

ben o gün sabah namazında su içmiştim. tabi saat 6 gibiydi. saat 9 gibi açlık şekerimi ölçtüler. bence yakın zamanında su içme. 2-3 saat öncesinde bırakmış ol

bilmiyorum ben sabırsızım sanırım doktor dönmezse sezeryan dedi birden panikledim ben de

benim bir arkadaşımında öyleydi doktor dönmezse sezeryan olacak demişti, 36. haftada dönmüştü.yani şimdi dönmemesi sonrada dönmeyeceği anlamına gelmiyor merak etme

Günaydın arkadaşlar, günümüz güzel geçsin inşallah.Meli canım üzme kendini de bebişi de hemen bimere durumunu anlatan bir mesaj at, bizim kurumda firma çalışanları kurumu bimere şikayet etmiş müfettişler geldi soruşturma yaptı ve kuruma yüklü bir ceza geldi.

ben o gün sabah namazında su içmiştim. tabi saat 6 gibiydi. saat 9 gibi açlık şekerimi ölçtüler. bence yakın zamanında su içme. 2-3 saat öncesinde bırakmış ol

canım sagol
yaa hemsıreye sormayı unuttum
ama mıdem oyle fena oldukı evden cıkmadan mecbur ıctm su
bıde sbh ac karna ılacm var zaten mecbur yutcaktm onu
nabım artk ıns bısı olmaz
yoldaym smdı ben gıdene kdr fln 1 saat gecer nasılsa
ben cok acıktımmm nsl dayandınız sız buna
kızımdan cılgın tekmeler gelmeye basladı bıle

Aynen canım yaa..Bende de çok yoğun bi yeme durumu yok şu an ama bilmiyorumki nasıl oluyor bu iş,her tartıya çıktığımda 300g-500g oynuyor ( şiştim sanırım

gunaydin kizlar hepimize hayirli gunler olur insallah..
bende geldim doktorun kapisinda bekliyorum bakalim rapor alip meseleyi cozebilecekmiyim..
dun internette online.danis.com sitesinde 10 tl odeme yaparak bir avukata sordum benim bu olayi hala cevap yazmadi param da bosuna gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…