2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bana 12 saat öncesinden su dahil birşey yemek içme dediler öyle yaptırmıştım.
akşam 9 öğlen 12 fenalık geçiyordm neredeyse

kizlar ben biberon alicam karar veremedim,yenidogan icin ne marka tavsiye ediliyor?bir de emzik?

ben biberon almadım ve sanırım doğumdan sonra lazım olursa doktor tavsiyesine göre alıcam. Emziğini chicco nun silikonlu emziğini aldım. damaklı olan yenidoğan için en iyisi dediler.

canım iş yerinin yaptığı çok insafsızca bir davranış çok üzüldüm okuyunca ama hakkında hayırlısı olsun. her işte bir hayır vardır inşallah bu iştede görmediğin bir hayır çıkar. canını çok sıkıp bebişini de üzme. Bütün bebekler kısmetleri ile gelirler inşallah senin bebeğinde bol bol kısmetiyle gelir. ama hakkını aramayı da bırakma sakın inşallah doktorun rapor verirde 32. haftaya kadar bu şekilde tamamlarsın.

Aynen canım yaa..Bende de çok yoğun bi yeme durumu yok şu an ama bilmiyorumki nasıl oluyor bu iş,her tartıya çıktığımda 300g-500g oynuyor ( şiştim sanırım

Kızlar günaydın kılo konusunda ben çok dertlıyımm benım kılomu duyunca bende kılomumalmısım dıceksınız evet 35 yas 4. Bebek 7. Ay 74 kaldım veee sımdı 92 yım. Gercı dıger bebeklerde 13 15 kıloyla doguma gıtmıstım bu sefer nıye böle oldu bende anlamadım sımdı dıkkat edıyorum ama alacaksan alıyorsun

Aynen canım yaa..Bende de çok yoğun bi yeme durumu yok şu an ama bilmiyorumki nasıl oluyor bu iş,her tartıya çıktığımda 300g-500g oynuyor ( şiştim sanırım

bende her sabah aç karnına ve çıplak olarak tartılıyorum.hergün 200 gr alıyorum nerdeyse.hatta bi keresinde bi günde 1,4 kg almıştım..sanırım bu tuvalete çıkamamamıza bağlı.kan hapı beni kabız yapıyor.bu hafta sonu içmdeim herşey güzeldi ama hafta başı yine başladım.artık öyle yapıcam 2 gün içmiyim dinlendircem vücudumu

Amaannn canım walla dediğin gibi alacaksan alıyorsun,bu saatten sonra yapacak bişey yok,bebeklerin beslenmesi lazım,en fazla hamur işi ve tatlı kesilir bu yüzden çok takmamak lazım,inşallah doğumdan sonra veririz :) heleki senin 4. bebek,sen daha çabuk verirsin çocuklarla uğraşmaktan :) Maşallah diyorum sana,daha 35 yaşındasın ve 4.yü bekliyorsun,çok özendim sana canım

sagol canim benim, şu an rapor duzenliyorlar eger isyeri sadece bana soyleyip yasal bir islem yapmamissa sorun cikmaz ama islemleri baslattiysa bosa ugrasmis olabilirim..bakalim bekliyorum canim rabbim hayirlisiyla hakkimi yedirmesin beni uzmesin insallah..hic haksizliga gelemeyen biriyim hep yuzume gulup candan davranan insanlar yapti bunu bana.evet canim her iste bizim bilemedigimiz hayirlar var bende uzmemeye calisiyorum kendimi.Allahin verdigi gucle durucam sirkete karsi cunku bu yaptigima cok bozulacaklar.hep Allaha dua etmistim hayirli zamanda bir bebegim olsun diye cok dogru bi zamanda oldu..issiz kalsamda bebegimle olucam

benim böyle her sabah tartılınca moralim bozuluyor,ben bu hızla gidersem doğuma kadar 10kg daha alırım diyorum,düşünsene günde 200g ( yok yok kesin kabızlıktan bu :))

kizlaaar müjdee raporumu aldim tam 1 aylik..dualariniz destekleriniz icin tesekkurler..simdi ise gidip konusucam bakalim beni nelerle itham edecekler neler yapacaklar...gelismelerden haberdar edicem sizi cok optum

ooo maaşşallah ben 1 taneye ansıl bakacağım diye düşünüyorum :)

bende 13 kg aldım nereye gdiyorum bende bilmiyorum daha önümde 2 ay var:S

kizlaaar müjdee raporumu aldim tam 1 aylik..dualariniz destekleriniz icin tesekkurler..simdi ise gidip konusucam bakalim beni nelerle itham edecekler neler yapacaklar...gelismelerden haberdar edicem sizi cok optum

:))) hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.

haftasonu show tv de bir programda doktorun biri diyordu ki.20 dakikalık emzirme 1saat tenis oynamakla aynı kaloriyi yaktırıyor. o yuzden takmıyorum kiloyu çok fazla.nasılsa vericez bi şekilde.bende bugun itibariyle 10 kilo almış bulunmaktayım:18::18:

4. Bekleyen bı tek benım sanıyordum senın ne guzel kaç. Yasındalar

Sagol canim Ben cok mutluyum Allah nasip ettigi icin dorduncuyu kalabalik aileyi cok severim kardeslik gibi guzel sey varmi baze. Annene bile anlatamadigini kardesine anlatiyosun saymakla bitmez ama gel gorelim cevrenin dorduncumu sozleri beni sinir ediyo cocuklarimin yaslari 13,12,9 canim Allahim hayirli kul ve evlat etsinins cumlemizinkinI

Günaydın kızlar. Sabah sporumuzu yaptım geldim. Müsait olduğum sabahlar 40 dk kadar yürüyorum. Drum bol bol yürü su iç ben seni normal doğurturum dedi. Moral verdi bana, ben de onu dinliyorum her gün en az yarım saat yürüyorum.

Üzme annesi tatlı oğlunu. Her şerde bir hayır vardır, bak raporunu da almışsın. Rabbim bundan sonrası için de yardımcın olur inşallah.

Ben de yaklaşık 10 kilo aldım ve bende de ödem olmaya başladı canım. Özellikle sol bacağımda çok oluyo ödem. Sürekli ayaklarımın altına tabure koyup oturuyorum işte de.

Benim de tuvalet düzenim sürekli değişiyor, değişmeyen tek şey kabızlık. Ama ben kan hapını bırakamıyorum. Bir hafta kadar öyle ara ara yutayım dedim kan değerlerim hemen düştü. Drumda kızdı. Günde 2 kere almak zorunda kalırsın dedi. Napiim onu da bırakamıyorum. Kabızlık yüzünden de canımdan bezdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

emzirmek gercekten kilo verdiriyor fakat süt yapcak ditye tatlılar börekler vs. yenirse inanılmaz bir şekilde doğum sonrası kilo alımı devam eder ki soylendıgı gıbı tatlı ve asırı yemek sütü çoğaltmıyor sütü esas su coğaltıyor. bununla beraber tabiki bazı besinler süt çoğaltmada yardımcı örneğin bulgur. birde promalt ve humana ve still tea coğaltmaya yardımcı ben yararlarını gördüm doğum sonrasında içmeye başlanıyor promalt 6 taneden sonra etkisini gösteriyor.

haftaya muayenem var. unutmayayım doktoruma yürüyüşü sorayım. sanki yürüyüş erkenden doğurmaya vesile olurmuş gibime geliyor. tamamen psikolojik sanırım
gerçi hava hala soğuk ama 20 dakikalık da olsa yürüyüşe başlasam belki çok iyi olur

Merhabalar hanımlar bır suredır gıremedım sayfalar ılerledıkce gecmısı okumak zor geldı ıns herkes cok ıyıdır bızde ıdare edıyoruz oglusumla hepınızı opuyorummm

Canım eğer riskli hamilelik gecirmiyorsan ( yani kanamalı oldugundan dolayı dr sana yat demediyse ) yürüyüş hamilelere her zaman için öneriliyor. hatta annem hep normal doğumu kolaylastırır der. tabii yinede doktoruna danış

benim doktorum ilk günden itibaren her ay 10 dk artırmak üzere muhakkak yürüyüş yap dedi.
muayene ol ondan sonra yürümeye başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…