- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.221
canım sagol
yaa hemsıreye sormayı unuttum
ama mıdem oyle fena oldukı evden cıkmadan mecbur ıctm su
bıde sbh ac karna ılacm var zaten mecbur yutcaktm onu
nabım artk ıns bısı olmaz
yoldaym smdı ben gıdene kdr fln 1 saat gecer nasılsa
ben cok acıktımmm nsl dayandınız sız buna
kızımdan cılgın tekmeler gelmeye basladı bıle
kizlar ben biberon alicam karar veremedim,yenidogan icin ne marka tavsiye ediliyor?bir de emzik?
gunaydin kizlar hepimize hayirli gunler olur insallah..
bende geldim doktorun kapisinda bekliyorum bakalim rapor alip meseleyi cozebilecekmiyim..
dun internette online.danis.com sitesinde 10 tl odeme yaparak bir avukata sordum benim bu olayi hala cevap yazmadi param da bosuna gitti
Aynen canım yaa..Bende de çok yoğun bi yeme durumu yok şu an ama bilmiyorumki nasıl oluyor bu iş,her tartıya çıktığımda 300g-500g oynuyor( şiştim sanırım
Aynen canım yaa..Bende de çok yoğun bi yeme durumu yok şu an ama bilmiyorumki nasıl oluyor bu iş,her tartıya çıktığımda 300g-500g oynuyor( şiştim sanırım
Kızlar günaydın kılo konusunda ben çok dertlıyımm benım kılomu duyunca bende kılomumalmısım dıceksınız evet 35 yas 4. Bebek 7. Ay 74 kaldım veee sımdı 92 yım. Gercı dıger bebeklerde 13 15 kıloyla doguma gıtmıstım bu sefer nıye böle oldu bende anlamadım sımdı dıkkat edıyorum ama alacaksan alıyorsun
sagol canim benim, şu an rapor duzenliyorlar eger isyeri sadece bana soyleyip yasal bir islem yapmamissa sorun cikmaz ama islemleri baslattiysa bosa ugrasmis olabilirim..bakalim bekliyorum canim rabbim hayirlisiyla hakkimi yedirmesin beni uzmesin insallah..hic haksizliga gelemeyen biriyim hep yuzume gulup candan davranan insanlar yapti bunu bana.evet canim her iste bizim bilemedigimiz hayirlar var bende uzmemeye calisiyorum kendimi.Allahin verdigi gucle durucam sirkete karsi cunku bu yaptigima cok bozulacaklar.hep Allaha dua etmistim hayirli zamanda bir bebegim olsun diye cok dogru bi zamanda oldu..issiz kalsamda bebegimle olucamcanım iş yerinin yaptığı çok insafsızca bir davranış çok üzüldüm okuyuncaama hakkında hayırlısı olsun. her işte bir hayır vardır inşallah bu iştede görmediğin bir hayır çıkar. canını çok sıkıp bebişini de üzme. Bütün bebekler kısmetleri ile gelirler inşallah senin bebeğinde bol bol kısmetiyle gelir. ama hakkını aramayı da bırakma sakın inşallah doktorun rapor verirde 32. haftaya kadar bu şekilde tamamlarsın.
bende her sabah aç karnına ve çıplak olarak tartılıyorum.hergün 200 gr alıyorum nerdeyse.hatta bi keresinde bi günde 1,4 kg almıştım..sanırım bu tuvalete çıkamamamıza bağlı.kan hapı beni kabız yapıyor.bu hafta sonu içmdeim herşey güzeldi ama hafta başı yine başladım.artık öyle yapıcam 2 gün içmiyim dinlendircem vücudumu
ooo maaşşallah ben 1 taneye ansıl bakacağım diye düşünüyorum :)Kızlar günaydın kılo konusunda ben çok dertlıyımm benım kılomu duyunca bende kılomumalmısım dıceksınız evet 35 yas 4. Bebek 7. Ay 74 kaldım veee sımdı 92 yım. Gercı dıger bebeklerde 13 15 kıloyla doguma gıtmıstım bu sefer nıye böle oldu bende anlamadım sımdı dıkkat edıyorum ama alacaksan alıyorsun
kizlaaar müjdee raporumu aldim tam 1 aylik..dualariniz destekleriniz icin tesekkurler..simdi ise gidip konusucam bakalim beni nelerle itham edecekler neler yapacaklar...gelismelerden haberdar edicem sizi cok optum
Kiloyu ne sen sor ne ben söyleyim :))
Tam 12 kilo aldım yani almam gereken kilonun tamamını 7. ayda aldımdaha kaç kilo alırım üzerine bilmiyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum..Ayaklarımda falan da ödem birikmeye başladı..Zor süreç hamilelik :))
İnşallah doğum sonrası kısa zamanda veririrm :)
4. Bekleyen bı tek benım sanıyordum senın ne guzel kaç. Yasındalar
teşekkür ederim canım güzel duaların için, amin inşallah..zavallı oğluşum karnımda o da bu sıkıntıyı çekiyor sanki ne hakları varsa bize bunu yaşatmaya...ben bu şirkete sunum hazırlayacam diye öyle yorulmuş öyle strese girmiştimki hemen ertesi gün erken doğum sancım başladı ve hala erken doğum riskim var..ama değmiyormuş demekki hiçbirşeye..
Kiloyu ne sen sor ne ben söyleyim :))
Tam 12 kilo aldım yani almam gereken kilonun tamamını 7. ayda aldımdaha kaç kilo alırım üzerine bilmiyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum..Ayaklarımda falan da ödem birikmeye başladı..Zor süreç hamilelik :))
İnşallah doğum sonrası kısa zamanda veririrm :)
bende her sabah aç karnına ve çıplak olarak tartılıyorum.hergün 200 gr alıyorum nerdeyse.hatta bi keresinde bi günde 1,4 kg almıştım..sanırım bu tuvalete çıkamamamıza bağlı.kan hapı beni kabız yapıyor.bu hafta sonu içmdeim herşey güzeldi ama hafta başı yine başladım.artık öyle yapıcam 2 gün içmiyim dinlendircem vücudumu
haftasonu show tv de bir programda doktorun biri diyordu ki.20 dakikalık emzirme 1saat tenis oynamakla aynı kaloriyi yaktırıyor. o yuzden takmıyorum kiloyu çok fazla.nasılsa vericez bi şekilde.bende bugun itibariyle 10 kilo almış bulunmaktayım:18::18:
haftaya muayenem var. unutmayayım doktoruma yürüyüşü sorayım. sanki yürüyüş erkenden doğurmaya vesile olurmuş gibime geliyor. tamamen psikolojik sanırım
gerçi hava hala soğuk ama 20 dakikalık da olsa yürüyüşe başlasam belki çok iyi olur
haftaya muayenem var. unutmayayım doktoruma yürüyüşü sorayım. sanki yürüyüş erkenden doğurmaya vesile olurmuş gibime geliyor. tamamen psikolojik sanırım
gerçi hava hala soğuk ama 20 dakikalık da olsa yürüyüşe başlasam belki çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?