2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar sona dogru yaklasıyoruz artık kilo durumlarınız nasıl ?

ben de toplamda 10 kilo aldim,son ay kilo almadim ama bebek almis bu beni sevindirdi
kızlarr gunaydın
seker
yuklemesınden once su ıcmemız de yasakmı pekı?
oyle birsey yok bana su icebilirsin dediler,susuz olurmu hic?
normal canim kasik agrisi dr vucut doguma hazirlaniyor o yuzden dedi bana
ben biberon almadım ve sanırım doğumdan sonra lazım olursa doktor tavsiyesine göre alıcam. Emziğini chicco nun silikonlu emziğini aldım. damaklı olan yenidoğan için en iyisi dediler.
sagol canim tavsiye icin

herkese mutlu günlerr çalışan bir anne adayı olarak size sormak istediğim şey göğüs pompasıyla ilgili nasıl bir göğüs pompası almalıyız ne zaman almalıyız manuel olanları sanırım işyerinde zor olacak bizim için önerilerinizi bekliyorum...

ben aventin elektriklisini almayı düşünüyorum. manuel olarak da kullanılabiliyormuş çok özelliği var onu beğendim.

Kendıne güvenen herkese tavsıye edlerim canım harıka bı duygu Allah ısteyen herkese hayırlı evlatlar versın

ben aventin elektriklisini almayı düşünüyorum. manuel olarak da kullanılabiliyormuş çok özelliği var onu beğendim.

canım merhaba bence pompa için avent tercih etme doğum öncesi almıstım hiç memnun kalmadım emzirme uzmanımda benim önerdiğim bir marka değil demişti. daha sonra alnsinoh cift başlısı elektirikli pompasını aldım ıkı başlı olmasından dolayı zaman acısından da cok faydalı emme gucude cok iyi gücünü sen ayaralayabılıyorsun üstelik ben. pil ile de calısıyor ayrıca .iyice bir ararşır bence pompa olayını yinede. ben aventi önermiyorum

gunaydınnn teyzoşlarrrr
nasılsınız bakalımm artık tıslamaya başladıkk
alısverıs yapmaya başlşayınca dahada sabırsızlanıo ınsan

Günaydın kızlar saat 2 de dr gidip ilaçlarımı yazdırıcam o aradada oğluşumu görücem Ya birde ne sorucam dsd den hiç haber yok kaç gündür girmiyo nete bilgisi olan varmı acaba.

philips avent elektrikli süt pompası aldım internetten yorumlara bakarak aldım kullanmak nasip olur inşallah

Suyu bırak benim yüklemem sadece 2 saat açlıkla yapıldı, ben bilmiyordum dr yemeğin üzerinden 2 saat geçtiyse yapılır dedi, bir bardak şekerli su içtim 1 saat sonra kan alındı o kadar sonuç olarak değerim de normal çıktı, bence su içmende bir sakınca olmaz

kızlar özellikle işleyen anneler . kesinlikle size lansinoh poppayı öneriyorum çift başlı olması ve vakum gücü inanılmaz zaman kazandırıyor. avent de kullanan biri olarak aventi önermiyorum paranıza yazık. tabiiki bu benim düşüncem

süt yapan şeyler şekerli ve sıvı gıdalar yani hoşaf tarzı şeyler.yazın her meyveden olacagı için herşeyin kompostosunu yapıp içeriz.bol bol sütümüz olur inşallah..börek falan süt yapmaz heralde kilo yapar..

çanım hoşaf neden süt yapar söyliyeyim hemen şekerli oldugundan daha fazla su içmeni sağlar. tabiki içilmeli ama aşırıya kacılmamalı sonra gelsin kilolar.heleki zor kilo veren biriyseniz eyvah ki ne eyvah :)

Canım link eksi heralde girmiyor tekrar ğaylaşırsan sevinirim

http://www.............../urunlist.aspx?id=2099&kid=2074

lınkı boyle verınce cıkmıyo
butık bebey gırıp rube&rutje dıye baksan canım

buyur canım ben unnado dan almıstım butıkbebe baslatmıs kampanyayı her ay genellıkle unnadoda cıkıyormus
ben ılerkı kampanyaları beklıyım en ıyıs burdakılerın cogu aldıklarım :)

umarım o ebeye denk gelmem doktorumunla bıdahakı gıdıste herseyı konusup ıcımı rahatlatıcam kendı ekıbı varya umarım o ebe dahıl degıldır :)

kizlaaar müjdee raporumu aldim tam 1 aylik..dualariniz destekleriniz icin tesekkurler..simdi ise gidip konusucam bakalim beni nelerle itham edecekler neler yapacaklar...gelismelerden haberdar edicem sizi cok optum

cok sevındım canım hakkın olanı yapıyorsun hayırlsıyla 32. haftanda ızne ayrılır rahat edersın su donemde senı sıkıntıya sokmaları cok yanlıs

evet oyle emzırme ıyı bı kılo verdırıcı ama yeme ıcmeye dıkat etmessek ıse yaramıyor yengem 11 12 kılo almsıtı dogumdan sonra verdı
suan 2 aylık bebegı ve kılo almaya basladı emzırmeye dogumda alıdklarım ıvermek ıcın guvenıyorum sonrası ıcın dıkkat etmek gerek
genellıle bebek emzırıyorsun ye ye dıye hıc faydası olmıcak seylerıde yedırıyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…