- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.241
kızlar sona dogru yaklasıyoruz artık kilo durumlarınız nasıl ?
ben de toplamda 10 kilo aldim,son ay kilo almadim ama bebek almis bu beni sevindirdiKiloyu ne sen sor ne ben söyleyim :))
Tam 12 kilo aldım yani almam gereken kilonun tamamını 7. ayda aldımdaha kaç kilo alırım üzerine bilmiyorum ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum..Ayaklarımda falan da ödem birikmeye başladı..Zor süreç hamilelik :))
İnşallah doğum sonrası kısa zamanda veririrm :)
oyle birsey yok bana su icebilirsin dediler,susuz olurmu hic?kızlarr gunaydın
seker
yuklemesınden once su ıcmemız de yasakmı pekı?
normal canim kasik agrisi dr vucut doguma hazirlaniyor o yuzden dedi banagünaydın arkadaşlar. ilk defa dün akşamdan beri kendimi ağırlamış hissediyorum. karnımı vücudum çekmiyor gibisabah kalktığımda hafiften ellerimin ve bacaklarımın şişmiş olduğunu hissettim. Rabbim bebeklerimize de bizlere de sağlık sıhhat versin de ömrümde sırt ağrısına kalça ağrısına böyle sevineceğimi bilmezdim.
bi de dün akşam 2 saat kadar hafif şekilde kasık ağrım oldu hamd olsun sabaha geçmişti. her kasık ağrısını erken doğum olarak yorumlayıp moralimi bozuyorum belki de çok normal bir süreç.
sagol canim tavsiye icinben biberon almadım ve sanırım doğumdan sonra lazım olursa doktor tavsiyesine göre alıcam. Emziğini chicco nun silikonlu emziğini aldım. damaklı olan yenidoğan için en iyisi dediler.
ben aventin elektriklisini almayı düşünüyorum. manuel olarak da kullanılabiliyormuş çok özelliği var onu beğendim.herkese mutlu günlerr çalışan bir anne adayı olarak size sormak istediğim şey göğüs pompasıyla ilgili nasıl bir göğüs pompası almalıyız ne zaman almalıyız manuel olanları sanırım işyerinde zor olacak bizim için önerilerinizi bekliyorum...
Amaannn canım walla dediğin gibi alacaksan alıyorsun,bu saatten sonra yapacak bişey yok,bebeklerin beslenmesi lazım,en fazla hamur işi ve tatlı kesilir bu yüzden çok takmamak lazım,inşallah doğumdan sonra veririz :) heleki senin 4. bebek,sen daha çabuk verirsin çocuklarla uğraşmaktan :) Maşallahdiyorum sana,daha 35 yaşındasın ve 4.yü bekliyorsun,çok özendim sana canım
ben aventin elektriklisini almayı düşünüyorum. manuel olarak da kullanılabiliyormuş çok özelliği var onu beğendim.
kızlarr gunaydın
seker
yuklemesınden once su ıcmemız de yasakmı pekı?
herkese mutlu günlerr çalışan bir anne adayı olarak size sormak istediğim şey göğüs pompasıyla ilgili nasıl bir göğüs pompası almalıyız ne zaman almalıyız manuel olanları sanırım işyerinde zor olacak bizim için önerilerinizi bekliyorum...
canım sagol
yaa hemsıreye sormayı unuttum
ama mıdem oyle fena oldukı evden cıkmadan mecbur ıctm su
bıde sbh ac karna ılacm var zaten mecbur yutcaktm onu
nabım artk ıns bısı olmaz
yoldaym smdı ben gıdene kdr fln 1 saat gecer nasılsa
ben cok acıktımmm nsl dayandınız sız buna
kızımdan cılgın tekmeler gelmeye basladı bıle
philips avent elektrikli süt pompası aldım internettenyorumlara bakarak aldım kullanmak nasip olur inşallah
sorması ayıp hangi siteden ne kadar a aldın
emzirmek gercekten kilo verdiriyor fakat süt yapcak ditye tatlılar börekler vs. yenirse inanılmaz bir şekilde doğum sonrası kilo alımı devam eder ki soylendıgı gıbı tatlı ve asırı yemek sütü çoğaltmıyor sütü esas su coğaltıyor. bununla beraber tabiki bazı besinler süt çoğaltmada yardımcı örneğin bulgur. birde promalt ve humana ve still tea coğaltmaya yardımcı ben yararlarını gördüm doğum sonrasında içmeye başlanıyor promalt 6 taneden sonra etkisini gösteriyor.
süt yapan şeyler şekerli ve sıvı gıdalar yani hoşaf tarzı şeyler.yazın her meyveden olacagı için herşeyin kompostosunu yapıp içeriz.bol bol sütümüz olur inşallah..börek falan süt yapmaz heralde kilo yapar..
Canım link eksi heralde girmiyor tekrar ğaylaşırsan sevinirim
canım ordaki ebe 6.katta doğumhane yazan bir giriş var zile basıp giriyorsun oranın sorumlusu, küt saçlı 50li yaşlarda bir kadın..ama ben dilekçe yazdım beni aradılar uyarı aldı bir daha kimseye öyle davranamayacak diye üstüne basa basa söylediler.sen yinede bi tersliğini görürsen hiç çekinmeden şikayet edersin. benim gezdiğim odalar 5. kattaydı bir tane küçük gördüm onun dışındakiler yayla gibiydikız kardeşlerin ve eşin kalabilir gibiydi..bu arada bende 3 kız kardeşin en küçüğüyüm
kizlaaar müjdee raporumu aldim tam 1 aylik..dualariniz destekleriniz icin tesekkurler..simdi ise gidip konusucam bakalim beni nelerle itham edecekler neler yapacaklar...gelismelerden haberdar edicem sizi cok optum
haftasonu show tv de bir programda doktorun biri diyordu ki.20 dakikalık emzirme 1saat tenis oynamakla aynı kaloriyi yaktırıyor. o yuzden takmıyorum kiloyu çok fazla.nasılsa vericez bi şekilde.bende bugun itibariyle 10 kilo almış bulunmaktayım:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?