2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
inekler gıbı beslenmek formul bu :) ebem bunu dedıgmde cok gulmustu :)
bol yesıllık sebze bol su ve sekersız yada cok az sekerlı serbetler ıcılmelı
hepımızın sütlerı göğsünden tassın bol bol olsun yavrularımızda içsin inşallah :)

günaydın herkeslere annecikler bu sene 14 mayısın benim içinde bir anlam taşıdığını düşündüm birden ve heycanlandım herşey nekadar değişik değilmi? vücudum hergün değişiyor yürürken komik görünüyorum kızım hareket ettiğinde karnım sağa sola oynuyor şişip iniyor mutlulukdan ölüyorum ozaman bu haftalarda biraz daha değişiklikler olduğunu hissediyorum örneğin ansızın saplanan bel ağrılarım meydana çıktı ayakda fazla kaldığımda daha çok oluyor sol kasığımda bazen şiddetli ağrım oluyor ellediğimde bir sertlik hissediyorum hafif ittirince sertlik kayboluyor kızım ayaklarıyla çiğniyor beni galiba kimisi yalancı sancılardan bahsetmiş acaba nasıl bişey :44: bende varmı oluyormu farkında değilim acemilik kötü :44: kızımın kafası midemin orda ayakları aşağıda doğum pozisyonuna yavaşdan geçmesi gerekiyorsa kızım geçmicekmi acaba :44: herşey çok güzel şükürler olsun. öyle çok heycanlıyım ki sadece mart kaldı önümde gerisi saymaya gerek yok

azkaldı kızlar imzalarınıza bakın çoğunuz arttık 30 oldunuz sabırsızlıkla bekliyorum ilk doğum hikayesini kim yazıcak bakalım

slm kızlar nasılsınız ya ben gelip gelip sizle çene yapıyorum kimsenin cvp verdigini falan görmüyorum acep benmikaynaşamadım yoksa siz ilk aylarda olanlardalamı idare ediyouz sadece

kizlar ben biberon alicam karar veremedim,yenidogan icin ne marka tavsiye ediliyor?bir de emzik?

ben dr Brown's gaz önleyici biberon bir de nuk kolik önleyici biberonunu aldım .Araştırdığım kadarı ile Dr Brown's en çok tavsiye edilen biberon

kızlarr gunaydın
seker
yuklemesınden once su ıcmemız de yasakmı pekı?

bana gece 12 den sonra birşey yeme içme demişti canım umarım seninde sonucunu etkilemez

biz henüz 27 deyiz ama yavrumun odası hazırlandıkça içim içime sığmıyor giriyorum saatlerce çıkmıyorum ordan onu orada emzirdiğimi hayal ediyorum onunla oynadığımızı düşünüyorum bir hayal deryasına dalıyorum ki sorma saatlerce çıkasım gelmiyor bu duygu çok çok başkaymış beni sulugöz bişey yaptı hayırlısıyla herkes kucağına alır inşallah meleklerini hayatım oğlumla başka bir boyuta geçecek biliyorum

şu kıskanç insanlardan nefret ediyorum az evvel 1 arkadaş geldi yanıma bekar ve 4 yaş büyük ben 26 yaşımdayım o 30 evlendiğimden beri beni hep kıskanır hep laf atar,yok biz koca meraklısı değiliz falan diye ama süreklide platonik aşk hikayeleri anlatır,neyse az önce geldi sırf moralimi bozmak için aaaa senin karnın kocaman olmuş sanki yanaklarında şişmişş ayy ne kötü şeyler falan dedi ,valla bende sen anlayamazsın içinde 1 canlı var kıpır kıpır oynuyo o duyguyu yaşamak herşeye bedel kilo alıcam tabi 2 canlıyım ben,bakalım sen ne zaman yaşıycaksın bu duyguyu dedim bozuldu gitti hep susuyodum ama moralimi bozmaya hakkı yok evet kilo alıyoruz ödemler yüzünden şişiyoruz ama zerre takmıyorum oğlumun tepükleri herşeye değer de şu torba çeneli insanlarda etrafımızda olmasa keşkeeee

canım ne güzel yazmışsın, yaşadıklarını, yaşadıklarımızı :) hele o karnımın inip kalkması, sağa sola gitmesi hayatımın şu anda en önemli, en güzel şeyi. inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.

kızlar o gün neler yapmışlar, doğum hikayeleri filan nasıl diye ocak annelerinin sayfasına baktım, çok pozitif bir sayfa açmış ayşe diye bir arkadaşımız herkes oraya doğumunu anlatıyor, bir de yakında olmuş ya her şey, insan daha bir hevesle okuyor. sayfalarda ilerledikçe bu sayfayı açan ayşe arkadaşımızın eşinin ciddi bir ameliyat geçirdiğini ve yoğun bakımda uyutulduğunu bu süreçte ayşenin de yavrusunu eşi olmadan doğurduğunu okudum. hemen mesaj attım, sordum durumunu. şimdi 50günlük olmuş yavrusu, iyiymiş, eşi de 55 gündür yoğun bakımda uyutuluyormuş, bugün yarın uyandıracaklarmış. gebelerin duaları kabul olurmuş ya hepimiz dua etsek te yavrucağın babası sağlıkla eve dönse

ohh ağzına sağlık canım haketmiş

şu feminist takılıp içten içe evlilik hayalleri kuranlar da çok komik oluyorlar yaaww

herkesin kendi tercihi de bukadar belli etmeyin kendinize güldürmeyin kardeşim

30 a ne kalmış baksana günler öyle hızlı geçiyor ki aslında sen kendine sulu göz diyorsun senin yazdıklarını okuyunca benim gözlerimden yaşlar süzüldü hemen herkez diyor ya uykusuz kalıcaksın uyu diye ben düşünüyorum acaba kızımı izlemekden uyku aklıma gelicek mi o emzirirken kucağımda uyuya kaldımı bakim yatağına koyabilecekmiyim

Kızlar herkese merhabaaa! Uzun suredır sızlerı takıp edıyordum ama bır turlu uye olup yazamadım. Gizli takipciniz oldum adeta :) Oyle ki, grubunuz oylarla 1. secilince gurur bile duydum :)
Hamileligimin 30. haftasindayim. Kizimi bekliyoruz :) Memleketten bayaaa bi uzaktayim Çin'de yasiyoruz.
Ben de bir Mayis annesiyim! Beni de araniza alin lutfen...

slm kızlar nasılsınız ya ben gelip gelip sizle çene yapıyorum kimsenin cvp verdigini falan görmüyorum acep benmikaynaşamadım yoksa siz ilk aylarda olanlardalamı idare ediyouz sadece

olurmu canım öle ayrımcılık yok mayıs annelerinde valla ben süperim şuan kızım içimde horon ediyo tepikler tepiklerr sen napıyosunn

he he çok iyi yapmışın :))))

vay insanın gizli takipçisi olması heycan vericiymiş hoş geldin canım cidden çok uzaklardaymışsın ama bak internet saolsun hepimiz aynı odada gün yapıyoruz sanki azkalmış seninde 30 hafta olmuşsun masallah nasıl varmı heyecan

hoşgeldin aramıza sefalar getirdin

Küçük Prensesin hayırlı olsun sağ salim kucağına al yavrunu

İş için mi Çin'desiniz? zor olmalı memeleket hasreti
:18:

olurmu canım öle ayrımcılık yok mayıs annelerinde valla ben süperim şuan kızım içimde horon ediyo tepikler tepiklerr sen napıyosunn

baştan beri bakıyorumda yazmaya çok fazla fırsatım olmuyordu yazıoyrum bu ara oglumu uyuttukça.benim kız garip biraz:)) ama çok dikkat ettim abisini severken oda tepişiyo içimde:))

Aynısını benim gün arkadaşım yaptı 2 arkadaş hamileyiz günde diğer arkadaşın 2. hamileliği doğal olarak benden biraz daha fazla kilo aldı bir arkadaş var evli ama uzun zamandır çocuğu olmuyor galiba diğer arkadaşa yok sen çok kilo almışsın veremezsin heryerin şişmiş diyip duruyor bende protein kaynaklı beslen dedi dr dedim birgün günde aman efendim bukadar pimpirikli olmayacakmışız böyle insanlara sinir oluyormuş galiba kıskançlık var ama ben onun içinde dua ediyorum Allah en kısa zamanda onada nasip eder inşallah çünkü bu duyguyu bilmediği için ezbere konuşuyor ve itici oluyor üzülüyorum

baştan beri bakıyorumda yazmaya çok fazla fırsatım olmuyordu yazıoyrum bu ara oglumu uyuttukça.benim kız garip biraz:)) ama çok dikkat ettim abisini severken oda tepişiyo içimde:))

allah bağışlasın bide oğlun var demek maşallah benim ilkgözağrım daha kısmetse teyzesi kızlar nazlı olur derler ya bazen benim ki de babası karnıma dokundumu duruyor elini çektimi başlıyo tepişmeye senin kız abici olcak demek ki

kendı adıma soylıyım ısım nıck ayırt etmeden yazıyorum herkese kım once gelmsı kım sonra gelmıs burda boyle bı kural yok canım :)
kı bazen 1 saat suren mesajalr yazıyorum herkese ama bakıyorum hıc cevap yok ee ben alınayım ozman :)
rahat ol balım burası hepımızın

oo çindesın memlektten bayagı uzak :) hosgeldın aramıza canım nasıl gıdıyor hamılelık ve hazırlıklar orda secenek boldur burdan
rahatca alısverıs yapıyorsundur:)

Son düzenleme:

Heyecan olmaz mi :) Ilk bebegimiz olacak Allahin izniyle. Adim adim bugunlere geldik. Benimle birlikte ayni fiziksel ve ruhsal durumlari yasayan sizlerle daha da renklendi bu deneyimim :)

hoşgeldin aramıza sefalar getirdin

Küçük Prensesin hayırlı olsun sağ salim kucağına al yavrunu

İş için mi Çin'desiniz? zor olmalı memeleket hasreti
:18:

Amin canim! Evet esimin isi icin buradayiz. Turkiye'de calisiyordum. Burda sadece anne olmaya hazirlaniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…