- 19 Şubat 2013
- 23
- 10
- 18
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.281
kendı adıma soylıyım ısım nıck ayırt etmeden yazıyorum herkese kım once gelmsı kım sonra gelmıs burda boyle bı kural yok canım :)
kı bazen 1 saat suren mesajalr yazıyorum herkese ama bakıyorum hıc cevap yok ee ben alınayım ozman :)
rahat ol balım burası hepımızın
oo çindesın memlektten bayagı uzak :) hosgeldın aramıza canım nasıl gıdıyor hamılelık ve hazırlıklar orda secenek boldur burdan
rahatca alısverıs yapıyorsundur:)
bebeğimin odası geldi ben işteyim eşim evde
montaj yapılıyormuş ben meraktan çatlayacağım:S bugün akşam olmaz yaaa
Kızlar herkese merhabaaa! Uzun suredır sızlerı takıp edıyordum ama bır turlu uye olup yazamadım. Gizli takipciniz oldum adeta :) Oyle ki, grubunuz oylarla 1. secilince gurur bile duydum :)
Hamileligimin 30. haftasindayim. Kizimi bekliyoruz :) Memleketten bayaaa bi uzaktayimÇin'de yasiyoruz.
Ben de bir Mayis annesiyim! Beni de araniza alin lutfen...
Kızlar herkese merhabaaa! Uzun suredır sızlerı takıp edıyordum ama bır turlu uye olup yazamadım. Gizli takipciniz oldum adeta :) Oyle ki, grubunuz oylarla 1. secilince gurur bile duydum :)
Hamileligimin 30. haftasindayim. Kizimi bekliyoruz :) Memleketten bayaaa bi uzaktayimÇin'de yasiyoruz.
Ben de bir Mayis annesiyim! Beni de araniza alin lutfen...
Selam,Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Sen de benim gibi memleketten uzakta olanlardansin demek.Suanda daha cok koyuyor =(.Ailen dogumda yaninda olacak mi ?
aynen canım kıskandıklarını çook bariz belli ediyolar Allah herkesin gönlüne göre versinohh ağzına sağlık canım haketmiş
şu feminist takılıp içten içe evlilik hayalleri kuranlar da çok komik oluyorlar yaaww
herkesin kendi tercihi de bukadar belli etmeyin kendinize güldürmeyin kardeşim
Aynısını benim gün arkadaşım yaptı 2 arkadaş hamileyiz günde diğer arkadaşın 2. hamileliği doğal olarak benden biraz daha fazla kilo aldı bir arkadaş var evli ama uzun zamandır çocuğu olmuyor galiba diğer arkadaşa yok sen çok kilo almışsın veremezsin heryerin şişmiş diyip duruyor bende protein kaynaklı beslen dedi dr dedim birgün günde aman efendim bukadar pimpirikli olmayacakmışız böyle insanlara sinir oluyormuş galiba kıskançlık var ama ben onun içinde dua ediyorum Allah en kısa zamanda onada nasip eder inşallah çünkü bu duyguyu bilmediği için ezbere konuşuyor ve itici oluyor üzülüyorum
Cok tesekkurler. Gercekten su anda daha cok koyuyor! Annem dogum icin gelecek kismetse ve 1 ay kalacak. Sonrasinda 3 haftaligina biz gidecegiz Turkiye'ye. Tekrar geri donuste de kayinvalide gelecek bizimle birlikte :)
kızlar özellikle işleyen anneler . kesinlikle size lansinoh poppayı öneriyorum çift başlı olması ve vakum gücü inanılmaz zaman kazandırıyor. avent de kullanan biri olarak aventi önermiyorum paranıza yazık. tabiiki bu benim düşüncem
bizimde akşam duvar kağıdı işimiz bitti ay çok heyecanlı mobilyasını da dört gözle bekliyorum inşallah içine siner seninde insan nasıl hevesli oluyo dimi
hoşgeldin aramıza:)
Ne guzel...Benim de annem gelecek kismetse,vize ile ilgili problem cikarmazlarsa tabi :18:
Hosbuldum :)
İnsallah problem cikmaz canim! Sen nerdesin?
ay maşallah bnmkide 1 kilo olmuş mudur acaba 27+5 şu anda :)
Evet burda coook secenek var ama malesef gonul rahatligiyla alabilecegim seyler yine sizlerin tercihleriyle ayni oluyor. Yani kafama gore bulmakta zorlandigim cok sey oluyor ama cogu ihtiyaci internetten hallediyorum. Her kalitede her marka var ama Çinlilerin tercihleri bizlerden bayaa farkli oldugundan magazalar onlarin tarziyla dolu! Kendi begendiklerimi dokunarak alma sansim olmuyor cogu zaman. Internetten aliyorum.
bebeğimin odası geldi ben işteyim eşim evde
montaj yapılıyormuş ben meraktan çatlayacağım:S bugün akşam olmaz yaaa
bende ilk bebegimde küçükel pomapasından kullanmıştım fakat sizin yazınızı okuyunca acaba dedim acaba alsam mı baktım okudum baya netten herkez avent yazmış ama lansinohunda iyi oldugunu düşünüyorum biraz daha bilgi verebilirmisin.temizligi kullanışı nasıl vakum gücü gerçekten iyimi? 10 dakkada ne kadar süt sagabiliyordu mesela ?şimdiden teşekkürler
ay ne guzel heyecan ya saatler gecmez sımdı sana :) hayırlı olsun yavrunuzun odası
canım temizligi gayte basıt zaten biberon ce biberona takılan plastik kısmı sudan gecirip sterilizeye atıyorum. biberona takılan ana parcanın altına kucuk silıkon takılıyor on ucunuda vakum bası bunları streilize suya koyuyor. aldıgım yer kaynatma demişti silikon zamanla gevser ev bozulur vakumun uc kısmındada silikon var o nedenle onları kaynatmadan sterilize ediyorum. bunun dışında bağlantı hortumları ( vakumu sağlayan yıkanmıyor üst kapağın ğplastik kısmını yıkanabilir onun içindeki silikonun nemlı bezle tozunu alıyorum okadar aventinde ayni şekilde zaten. ben 15 dk da 2 gögüsümü boşaltıyordum derecesi ni yüksek te tutmuyorumdum yüksekte 10 dk anca sürerdi boşalması. vakum gücü ayarlanabilir ve aventten kesinlikle kat ve kat daha iyi bizzat yaşadım. aventle bir gögsümü yarım saate sağabiliyordum 2 gögsümü 1 saat ben calısan bir bayanım benim için inanılmaz zaman kaybıydı üstelik gögsümü boşaltamıyordu.
çok teşekkür ederim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?