2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Evet burda coook secenek var ama malesef gonul rahatligiyla alabilecegim seyler yine sizlerin tercihleriyle ayni oluyor. Yani kafama gore bulmakta zorlandigim cok sey oluyor ama cogu ihtiyaci internetten hallediyorum. Her kalitede her marka var ama Çinlilerin tercihleri bizlerden bayaa farkli oldugundan magazalar onlarin tarziyla dolu! Kendi begendiklerimi dokunarak alma sansim olmuyor cogu zaman. Internetten aliyorum.

bebeğimin odası geldi ben işteyim eşim evde
montaj yapılıyormuş ben meraktan çatlayacağım:S bugün akşam olmaz yaaa

bizimde akşam duvar kağıdı işimiz bitti ay çok heyecanlı mobilyasını da dört gözle bekliyorum inşallah içine siner seninde insan nasıl hevesli oluyo dimi

Selam,Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Sen de benim gibi memleketten uzakta olanlardansin demek.Suanda daha cok koyuyor =(.Ailen dogumda yaninda olacak mi ?

hoşgeldin aramıza:)

Selam,Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Sen de benim gibi memleketten uzakta olanlardansin demek.Suanda daha cok koyuyor =(.Ailen dogumda yaninda olacak mi ?

Cok tesekkurler. Gercekten su anda daha cok koyuyor! Annem dogum icin gelecek kismetse ve 1 ay kalacak. Sonrasinda 3 haftaligina biz gidecegiz Turkiye'ye. Tekrar geri donuste de kayinvalide gelecek bizimle birlikte :)

ohh ağzına sağlık canım haketmiş

şu feminist takılıp içten içe evlilik hayalleri kuranlar da çok komik oluyorlar yaaww

herkesin kendi tercihi de bukadar belli etmeyin kendinize güldürmeyin kardeşim
aynen canım kıskandıklarını çook bariz belli ediyolar Allah herkesin gönlüne göre versin

bende üzülüyodum öyle insanlara ama sonra düşündüm onlar beni üzerken hiç rahatsız olmuyolar
40 yaşında 1 abla var ve bekar bende henüz hamile değilim ve 2 sene dolmadan da eşimle bebek istemiyoruz 1 gün herkesin yanında bana sen kısırsın çocuğun olmuyo tedavi görüyosun saklama dedi ben şook tabi dedim daha vakti var bizim için,o da dedi ben senin yerinde olsam hemen yapardım bende dedim ee herhalde sen 40 yaşındasın kocayı bulunca menapoza girmeden mecbur hemen yapıcan sustu daha da konusunu açmadı
annem çok kızdı niye öyle dedin diye bana ne dedim yağlarım eridi oohhhhh sefam olsun

bende ilk bebegimde küçükel pomapasından kullanmıştım fakat sizin yazınızı okuyunca acaba dedim acaba alsam mı baktım okudum baya netten herkez avent yazmış ama lansinohunda iyi oldugunu düşünüyorum biraz daha bilgi verebilirmisin.temizligi kullanışı nasıl vakum gücü gerçekten iyimi? 10 dakkada ne kadar süt sagabiliyordu mesela ?şimdiden teşekkürler

bizimde akşam duvar kağıdı işimiz bitti ay çok heyecanlı mobilyasını da dört gözle bekliyorum inşallah içine siner seninde insan nasıl hevesli oluyo dimi

ahh ahh ne diyorsun heyecandan konstre olamıyorum hiç birşeye pazartesi beyannamenin son günü ben daha işlemleri yarılamadım :) yrında bebişimi görmeye gideceğim :=) ama aklım evde...

cınlılerın kalıte ve ıcerıgı yuzunden bende mumkun mertebe onların urunlerını almak ıstemıyorum
sen ıclerındesın hangısı daha ıyı hangısı olmaz daya ıyı bılırsın ınternet cankurtaranamız ben bıle ıstanbulda olmama ragmen
cogu seyı netten aldım memnunumda ..

bebeğimin odası geldi ben işteyim eşim evde
montaj yapılıyormuş ben meraktan çatlayacağım:S bugün akşam olmaz yaaa

ay ne guzel heyecan ya saatler gecmez sımdı sana :) hayırlı olsun yavrunuzun odası

canım temizligi gayte basıt zaten biberon ce biberona takılan plastik kısmı sudan gecirip sterilizeye atıyorum. biberona takılan ana parcanın altına kucuk silıkon takılıyor on ucunuda vakum bası bunları streilize suya koyuyor. aldıgım yer kaynatma demişti silikon zamanla gevser ev bozulur vakumun uc kısmındada silikon var o nedenle onları kaynatmadan sterilize ediyorum. bunun dışında bağlantı hortumları ( vakumu sağlayan yıkanmıyor üst kapağın ğplastik kısmını yıkanabilir onun içindeki silikonun nemlı bezle tozunu alıyorum okadar aventinde ayni şekilde zaten. ben 15 dk da 2 gögüsümü boşaltıyordum derecesi ni yüksek te tutmuyorumdum yüksekte 10 dk anca sürerdi boşalması. vakum gücü ayarlanabilir ve aventten kesinlikle kat ve kat daha iyi bizzat yaşadım. aventle bir gögsümü yarım saate sağabiliyordum 2 gögsümü 1 saat ben calısan bir bayanım benim için inanılmaz zaman kaybıydı üstelik gögsümü boşaltamıyordu.

Selam kizlar, umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur ben bebisime gunluk tutuyorum ondan haberdar oldum testten baslamak uzere her doktora gidisimdeki ultrason resimlerini gun gun yapistirip ogun yasadiklarimi vs anlatiyorum ilerde ani olur diye dusundum cok guzel oluyor

arkadaşlar internetten cimcime bebek ten alışveriş yapmak istiyorum. daha önce alan var mı , yani ürünleri tavsiye edermisiniz

çok teşekkür ederim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…