- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.301
hayırlısı olsun canım inş. 9. ayıda görürürüz:) bende haftaya cuma 30. haftamı bitircem ve 7. ay bitcek çoğu 28. haftdan sonra 7. ay bitiyo sanıyor biz doğru hesaplayanlardanız gün gün hesaplıyom vllah ben doğru olsun diye :)7 ci ayimi bugun dolduruyorum2 ay 10 gun kaldi belki de daha kisa
evet bencede daha erken bunları düşünmek için doğumun son anına kadar ne olacağı hiç belli olmaz bende 31 hafta dolunca gidicem doktora bakalım benmki ne durumdabenim bir arkadaşımında öyleydi doktor dönmezse sezeryan olacak demişti, 36. haftada dönmüştü.yani şimdi dönmemesi sonrada dönmeyeceği anlamına gelmiyor merak etme
iki haftada bir kere tartıl cnım bence her gün tartılınca farklı çıkıyo vucut ödem yapıyor hamilelkte moralin bozulur boşuna ben 9 haftadır tartılmıyorum tartıya sinr oldum dışardan bakan kilo almamışın diyo ama biliyorumki tartı öyle demicek sinirim bozulacak doğuma az kala tartılcam o zaaman stres yapmam çünkü az kaldı diyeAynen canım yaa..Bende de çok yoğun bi yeme durumu yok şu an ama bilmiyorumki nasıl oluyor bu iş,her tartıya çıktığımda 300g-500g oynuyor( şiştim sanırım
hayırlısı olsun canım yapana helal olsun kalabalık aile çok iyi oluyo bizde 5 kız kardeşiz annemler 6 6 kız kardeş çok eğelnceli gerçekten keşke bende yapabilsem ama ben güçsüz bir insanım psikoljm zayıf malesef kolay depresyona giriyorum sabır lazım çok Allah kucağına almayı nasip etsin ne mutlu sanaSagol canim Ben cok mutluyum Allah nasip ettigi icin dorduncuyu kalabalik aileyi cok severim kardeslik gibi guzel sey varmi baze. Annene bile anlatamadigini kardesine anlatiyosun saymakla bitmez ama gel gorelim cevrenin dorduncumu sozleri beni sinir ediyo cocuklarimin yaslari 13,12,9 canim Allahim hayirli kul ve evlat etsinins cumlemizinkinI
canım ben her gün yürüyüş bandında 1 saat yürüyorum bazı günler 35 sadace doktorum yürü dedi bol bol daha çok yürü diyo hatta ama kendisi hiç yürüyüş bndında hamileyken yürümedi tabi 3 kilometreyi yarım saatte yürücem sanıyo 50 dk sürüyo hberi yok :) hareketsiz kalmak ödem varis selülit kabızlık gibi sorunları artırır çok aşırı olmadıkça doktora danıştıktan sonra yürü derim kabızlığa ağrılara çok iyi geliyorhaftaya muayenem var. unutmayayım doktoruma yürüyüşü sorayım. sanki yürüyüş erkenden doğurmaya vesile olurmuş gibime geliyor. tamamen psikolojik sanırım
gerçi hava hala soğuk ama 20 dakikalık da olsa yürüyüşe başlasam belki çok iyi olur
şu kıskanç insanlardan nefret ediyorum az evvel 1 arkadaş geldi yanıma bekar ve 4 yaş büyük ben 26 yaşımdayım o 30 evlendiğimden beri beni hep kıskanır hep laf atar,yok biz koca meraklısı değiliz falan diye ama süreklide platonik aşk hikayeleri anlatır,neyse az önce geldi sırf moralimi bozmak için aaaa senin karnın kocaman olmuş sanki yanaklarında şişmişş ayy ne kötü şeyler falan dedi ,valla bende sen anlayamazsın içinde 1 canlı var kıpır kıpır oynuyo o duyguyu yaşamak herşeye bedel kilo alıcam tabi 2 canlıyım ben,bakalım sen ne zaman yaşıycaksın bu duyguyu dedim bozuldu gittihep susuyodum ama moralimi bozmaya hakkı yok evet kilo alıyoruz ödemler yüzünden şişiyoruz ama zerre takmıyorum oğlumun tepükleri herşeye değer de şu torba çeneli insanlarda etrafımızda olmasa keşkeeee
evet bende görmüyorum bayadır benimde dikkatimi çekti açıkcaı canımGünaydın kızlar saat 2 de dr gidip ilaçlarımı yazdırıcam o aradada oğluşumu görücemYa birde ne sorucam dsd den hiç haber yok kaç gündür girmiyo nete bilgisi olan varmı acaba.
pazar günü showtv de izledim bende doktorda şekerli şeyler yenip içilmeli kaybedilen enerjiyi geri almak için emzirirken vucut çok enerhi harcıyormuş dediçanım hoşaf neden süt yapar söyliyeyim hemen şekerli oldugundan daha fazla su içmeni sağlar. tabiki içilmeli ama aşırıya kacılmamalı sonra gelsin kilolar.heleki zor kilo veren biriyseniz eyvah ki ne eyvah :)
olurmu öyle şey cevap vermesek de hepsini okuyoruz ben her zaman havamda olmuyrum bugün havmdayım herkese yazasım var :))sen 2. çocuk bekliyorsun tecrübelisin bizden Allah bununda sağ salim kucağına almayı nasip etsinslm kızlar nasılsınız ya ben gelip gelip sizle çene yapıyorum kimsenin cvp verdigini falan görmüyorum acep benmikaynaşamadım yoksa siz ilk aylarda olanlardalamı idare ediyouz sadece
insanlar insanlar bu insanlar hep mutsuzluk mu vermek zorunda hamile psikoljsi başkadır anlayın artık yaaa kendisi mutsuzluk yaşadıysa diğerinin de yaşamasını istiyorlar sanki çok fazla insan istemiyorum etrafımda bu yüzden ailem kocam bana yeter birde bebişim benim tek arkadaşım olacak inş:) az insan az dertşu kıskanç insanlardan nefret ediyorum az evvel 1 arkadaş geldi yanıma bekar ve 4 yaş büyük ben 26 yaşımdayım o 30 evlendiğimden beri beni hep kıskanır hep laf atar,yok biz koca meraklısı değiliz falan diye ama süreklide platonik aşk hikayeleri anlatır,neyse az önce geldi sırf moralimi bozmak için aaaa senin karnın kocaman olmuş sanki yanaklarında şişmişş ayy ne kötü şeyler falan dedi ,valla bende sen anlayamazsın içinde 1 canlı var kıpır kıpır oynuyo o duyguyu yaşamak herşeye bedel kilo alıcam tabi 2 canlıyım ben,bakalım sen ne zaman yaşıycaksın bu duyguyu dedim bozuldu gittihep susuyodum ama moralimi bozmaya hakkı yok evet kilo alıyoruz ödemler yüzünden şişiyoruz ama zerre takmıyorum oğlumun tepükleri herşeye değer de şu torba çeneli insanlarda etrafımızda olmasa keşkeeee
YENİ DOĞAN BEBEK BAKIMI
QUOTE]
teşekkürler canım bilgiler için
Sagol canim Ben cok mutluyum Allah nasip ettigi icin dorduncuyu kalabalik aileyi cok severim kardeslik gibi guzel sey varmi baze. Annene bile anlatamadigini kardesine anlatiyosun saymakla bitmez ama gel gorelim cevrenin dorduncumu sozleri beni sinir ediyo cocuklarimin yaslari 13,12,9 canim Allahim hayirli kul ve evlat etsinins cumlemizinkinI
evet bende görmüyorum bayadır benimde dikkatimi çekti açıkcaı canım
pazar günü showtv de izledim bende doktorda şekerli şeyler yenip içilmeli kaybedilen enerjiyi geri almak için emzirirken vucut çok enerhi harcıyormuş dedi
olurmu öyle şey cevap vermesek de hepsini okuyoruz ben her zaman havamda olmuyrum bugün havmdayım herkese yazasım var :))sen 2. çocuk bekliyorsun tecrübelisin bizden Allah bununda sağ salim kucağına almayı nasip etsin
insanlar insanlar bu insanlar hep mutsuzluk mu vermek zorunda hamile psikoljsi başkadır anlayın artık yaaa kendisi mutsuzluk yaşadıysa diğerinin de yaşamasını istiyorlar sanki çok fazla insan istemiyorum etrafımda bu yüzden ailem kocam bana yeter birde bebişim benim tek arkadaşım olacak inş:) az insan az dert
Maşallah benım 3 kız yolcumda kız dedıler senınkılerın cınsıyetı nedır valla ben mılletın lafını hıııc takmıyorm doğuran ben bakan büyüten ben Kımene
fistiklar sirketten hala ses yok..neyse ben evdeyim artik birsuru vaktim olacak dinlenmeye gezmeye hazirliklara :)
Bende memleketten uzaktayim cok ozluyorum sagolun sizler sayesinde gunlerimiz geciyo iste kimseyle paylasamadigimiz seylerı sizlerle paylasiyorum
Kızlar herkese merhabaaa! Uzun suredır sızlerı takıp edıyordum ama bır turlu uye olup yazamadım. Gizli takipciniz oldum adeta :) Oyle ki, grubunuz oylarla 1. secilince gurur bile duydum :)
Hamileligimin 30. haftasindayim. Kizimi bekliyoruz :) Memleketten bayaaa bi uzaktayimÇin'de yasiyoruz.
Ben de bir Mayis annesiyim! Beni de araniza alin lutfen...
fistiklar sirketten hala ses yok..neyse ben evdeyim artik birsuru vaktim olacak dinlenmeye gezmeye hazirliklara :)
gozun aydın canım darısı bana ınsallahbebeğimin odası geldi ben işteyim eşim evde
montaj yapılıyormuş ben meraktan çatlayacağım:S bugün akşam olmaz yaaa
arkadaşlar internetten cimcime bebek ten alışveriş yapmak istiyorum. daha önce alan var mı , yani ürünleri tavsiye edermisiniz
merhabaa;
dun gece ve bu sabah sancılarla bogustum fecı sancım mıde bulantım ve halsızlıgım vardı sabah daha da kotu olunca doktora gıttık.cok sukur normalmıs hersey yolundaymıs 1800 gr olmus oglum bası catıdaymıs bunun ıcın erken ama korkulacak bırsey yok ddı.
ıdrar tahlılı yaptık enfeksıyon cıktı antıbıyorık kullanıcam bebege zararı yok rahat kullanabılırsın dedı.
sımdı dınlendım daha ıyıyım sol gogsumun altındakı sıddetlı baskıyla bogusuyorum kolum havada gezıyorum zor gunlerımız basladı allah yardımcımız olsun
merhabaa;
dun gece ve bu sabah sancılarla bogustum fecı sancım mıde bulantım ve halsızlıgım vardı sabah daha da kotu olunca doktora gıttık.cok sukur normalmıs hersey yolundaymıs 1800 gr olmus oglum bası catıdaymıs bunun ıcın erken ama korkulacak bırsey yok ddı.
ıdrar tahlılı yaptık enfeksıyon cıktı antıbıyorık kullanıcam bebege zararı yok rahat kullanabılırsın dedı.
sımdı dınlendım daha ıyıyım sol gogsumun altındakı sıddetlı baskıyla bogusuyorum kolum havada gezıyorum zor gunlerımız basladı allah yardımcımız olsun
Gecmis olsun canim sukur onemli birsey yok , dinlen bol bol su aralar yapabilecegimiz baska bisi yok allah zamaninda saglikla gelmesini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?