2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gozun aydın canım darısı bana ınsallah

bentavsıye etmıyorum cnm begenmedım urunlerını

Tşkler cnm darısı henüz almamışların başına:)

çok geçmiş olsun... maaşallah iyiymiş kilosu yarın bende gideceğim 1 gün var aramızda bakalım bizimki ne kadar oldu.

Ben dr geldim kızlar oğluşumu gördüm 1,050 gr olmuş oğlum maşallah birazcık etine dolgun alacak galiba Kan uyuşmazlığı için kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuçlarım ona göre kan uyuşmazlığı iğnesi olacakmışım. Haraketlerini saymam gereklimi dedim günde kuvvetli 10 haraket yapıyorsa yeterli ama suyunda yada bebekte bir sıkıntı görürsek o kişilere özellikle saymalarını istiyoruz dedi içim rahatladı.

Tşkler cnm darısı henüz almamışların başına:)

çok geçmiş olsun... maaşallah iyiymiş kilosu yarın bende gideceğim 1 gün var aramızda bakalım bizimki ne kadar oldu.

amin canım bızımkı yapılıyor kapakları kaldı sadece ay sonu elınızde olur dedı cok heyecanlıyımmm

tesekkur ederım evetkılosu cok ıyı dedı zaten maşallah oglusumaa

gozunuz aydın canım masallah sıze bende bugun az hareket edıyor dedım artık normal yerı daralıyor ama farkedeceksın daha guclu olucak canın yancak her tekmede dedı aynen oyle guclendıkce canım yanıyor

arkadaşlar internetten cimcime bebek ten alışveriş yapmak istiyorum. daha önce alan var mı , yani ürünleri tavsiye edermisiniz

benim tavsiye edeceğim bikaç site var istersen onlara bakabilirsin cimcime bebekten hiç alışveriş yapmadım

markabebe
bebefix
bebekmağazası
çocukmarket
minikbaby

bunlara bir göz atabilirsin

çok geçmiş olsun canım artık zorlu dönem başladı senin için mevlam yardımcımız olsun hepimizin nazardan korusun

maşallah canım kilosu iyi bende 27+0 da gittim en son 896 grmdı benimki birazcık zayıftı bende sütü hergün içmeye çalışıyorum şimdi 28+6 yız 31 de gidicem bende doktora

maş. kilosu gayet güzel. ben 17 gün önce gitmiştim 700 gr dı. acaba şimdi 1 kg olmuş mudur?

merhabalar ben de şimdi doktordan geldim 1040gr olmuş kızım,, gülümsedi sanki bir ara .1ay sonra birdaha ki buluşmamız... fazla süt içemiyorum diye kalsiyum toz istedim suda eritmelik,,,bakalım nasıl tadı....

maşallah canım kilosu iyi bende 27+0 da gittim en son 896 grmdı benimki birazcık zayıftı bende sütü hergün içmeye çalışıyorum şimdi 28+6 yız 31 de gidicem bende doktora

Canım onun büyük etkisi var heralde büyük bardakta 2 bardak ballı süt 3-4 kaşık yoğurt portakal muz falan hergün yiyorum ama galiba birazda genlerle alakalı ne yaparsan yap yersen ye bebişler istediği kiloda doğuyor ama sonra birbirlerini yakalıyorlar sağlıklı olduktan sonra önemli değil

evet canım ben sütü anca bir bardak içiyorum geç kalkıyorum midemin aldığı kadar artık bardağı tarttım 365 grm ediyo süt günde peynirimi yumurtamı cevizimi her gün yerim ama. genler de önemli tabi benim eşim zayıf bende küçüklüğümden berş zayıfım hamilelikten önce en fazla 52 kilo olmuştum genlde 48 47 kiloydum bize benzicek kızım herhalde :)

Merhabalar,,bugün ben de bu konuyu doktora sordum..ancak 200ml kakaolu süt içiyorum günde. peyniri bol yiyorum,yoğurt yemeklerde işte dedim. calsiyum ilacına gerek var mı,,sen kendini eksik görüyorsun herhalde dedi,,ısrarla sorunca ben,, al ilacı dedi bir gün içersin bir gün içmezsin... süt bakımından eksik görüyorum kendimi.. hiç sevmiyorum napıyım..içmeye çalışıyorum genede...

kızlar ben sütten nefret edıyorum yaa nasıl ıcıcem bılmıyrm artık ıcmek ıstemıyorum mıdem almıyor napım balıgıda fazla yıyemıyorum

sütü kakaola ıcsem nesquıkle fılan olurmu kı

canım bendee sütten nefret ederim.. bebiş için kendimii zorladım gece yatmadan önce içmeyee calıstım ama gece boyunca mide yanması mide bulantısı yasadım..ayy sanki agzımdan ates cıkıyordu...bende onun yerine yogurt yemeye calısıyomm....sende yogurt ye...ayran yap iç.....peynir yee.....bu sekile vitaminini alabilirsinnn

canım yogurt cok severdım ama her gun yıyemıyrum sevdıgım seylerden de mıdem bulanıyor nasıl olcak bılmıyorum ya

Canım bende minyon tipli zayıf biriyim ama eşim yapılıdır 1,83 boyunda 98 kilo biri eşime benziycek heralde annemde hep erkek olursa eşine benzesin dedi durdu hayırlısı olsun Allah bebeklerimize sağlık versin artık doğunca kime benzer bilemem

bende uzun bir süre süt içtiğim gibi çıkarıyordum
doktor çok zorlama kendini yoğurt peynir ayran vs içebilrsin dedi özellikle yoğurt sütten daha çok kalsiyum içeiryor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…