- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.321
cınlılerın kalıte ve ıcerıgı yuzunden bende mumkun mertebe onların urunlerını almak ıstemıyorum
sen ıclerındesın hangısı daha ıyı hangısı olmaz daya ıyı bılırsın ınternet cankurtaranamız ben bıle ıstanbulda olmama ragmen
cogu seyı netten aldım memnunumda ..
ay ne guzel heyecan ya saatler gecmez sımdı sana :) hayırlı olsun yavrunuzun odası
gozun aydın canım darısı bana ınsallah
bentavsıye etmıyorum cnm begenmedım urunlerını
çok geçmiş olsun... maaşallah iyiymiş kilosu yarın bende gideceğim 1 gün var aramızda bakalım bizimki ne kadar oldu.merhabaa;
dun gece ve bu sabah sancılarla bogustum fecı sancım mıde bulantım ve halsızlıgım vardı sabah daha da kotu olunca doktora gıttık.cok sukur normalmıs hersey yolundaymıs 1800 gr olmus oglum bası catıdaymıs bunun ıcın erken ama korkulacak bırsey yok ddı.
ıdrar tahlılı yaptık enfeksıyon cıktı antıbıyorık kullanıcam bebege zararı yok rahat kullanabılırsın dedı.
sımdı dınlendım daha ıyıyım sol gogsumun altındakı sıddetlı baskıyla bogusuyorum kolum havada gezıyorum zor gunlerımız basladı allah yardımcımız olsun
Tşkler cnm darısı henüz almamışların başına:)
çok geçmiş olsun... maaşallah iyiymiş kilosu yarın bende gideceğim 1 gün var aramızda bakalım bizimki ne kadar oldu.
Ben dr geldim kızlar oğluşumu gördüm 1,050 gr olmuş oğlum maşallah birazcık etine dolgun alacak galibaKan uyuşmazlığı için kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuçlarım ona göre kan uyuşmazlığı iğnesi olacakmışım. Haraketlerini saymam gereklimi dedim günde kuvvetli 10 haraket yapıyorsa yeterli ama suyunda yada bebekte bir sıkıntı görürsek o kişilere özellikle saymalarını istiyoruz dedi içim rahatladı.
arkadaşlar internetten cimcime bebek ten alışveriş yapmak istiyorum. daha önce alan var mı , yani ürünleri tavsiye edermisiniz
merhabaa;
dun gece ve bu sabah sancılarla bogustum fecı sancım mıde bulantım ve halsızlıgım vardı sabah daha da kotu olunca doktora gıttık.cok sukur normalmıs hersey yolundaymıs 1800 gr olmus oglum bası catıdaymıs bunun ıcın erken ama korkulacak bırsey yok ddı.
ıdrar tahlılı yaptık enfeksıyon cıktı antıbıyorık kullanıcam bebege zararı yok rahat kullanabılırsın dedı.
sımdı dınlendım daha ıyıyım sol gogsumun altındakı sıddetlı baskıyla bogusuyorum kolum havada gezıyorum zor gunlerımız basladı allah yardımcımız olsun
Ben dr geldim kızlar oğluşumu gördüm 1,050 gr olmuş oğlum maşallah birazcık etine dolgun alacak galibaKan uyuşmazlığı için kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonuçlarım ona göre kan uyuşmazlığı iğnesi olacakmışım. Haraketlerini saymam gereklimi dedim günde kuvvetli 10 haraket yapıyorsa yeterli ama suyunda yada bebekte bir sıkıntı görürsek o kişilere özellikle saymalarını istiyoruz dedi içim rahatladı.
çalışan annenler size Allah kolaylık versin izne ayrılınca bol bol uyursun cnmay uyku bastı beni bi saat 6 olsada evime gitseydim kızlar
Maşallah benım 3 kız yolcumda kız dedıler senınkılerın cınsıyetı nedır valla ben mılletın lafını hıııc takmıyorm doğuran ben bakan büyüten ben Kımene
maşallah canım kilosu iyi bende 27+0 da gittim en son 896 grmdı benimki birazcık zayıftı bende sütü hergün içmeye çalışıyorum şimdi 28+6 yız 31 de gidicem bende doktora
Canım onun büyük etkisi var heralde büyük bardakta 2 bardak ballı süt 3-4 kaşık yoğurt portakal muz falan hergün yiyorum ama galiba birazda genlerle alakalı ne yaparsan yap yersen ye bebişler istediği kiloda doğuyor ama sonra birbirlerini yakalıyorlar sağlıklı olduktan sonra önemli değil
evet canım ben sütü anca bir bardak içiyorum geç kalkıyorum midemin aldığı kadar artık bardağı tarttım 365 grm ediyo süt günde peynirimi yumurtamı cevizimi her gün yerim ama. genler de önemli tabi benim eşim zayıf bende küçüklüğümden berş zayıfım hamilelikten önce en fazla 52 kilo olmuştum genlde 48 47 kiloydum bize benzicek kızım herhalde :)
kızlar ben sütten nefret edıyorum yaa nasıl ıcıcem bılmıyrm artık ıcmek ıstemıyorum mıdem almıyor napım balıgıda fazla yıyemıyorum
sütü kakaola ıcsem nesquıkle fılan olurmu kı
canım bendee sütten nefret ederim.. bebiş için kendimii zorladım gece yatmadan önce içmeyee calıstım ama gece boyunca mide yanması mide bulantısı yasadım..ayy sanki agzımdan ates cıkıyordu...bende onun yerine yogurt yemeye calısıyomm....sende yogurt ye...ayran yap iç.....peynir yee.....bu sekile vitaminini alabilirsinnn
evet canım ben sütü anca bir bardak içiyorum geç kalkıyorum midemin aldığı kadar artık bardağı tarttım 365 grm ediyo süt günde peynirimi yumurtamı cevizimi her gün yerim ama. genler de önemli tabi benim eşim zayıf bende küçüklüğümden berş zayıfım hamilelikten önce en fazla 52 kilo olmuştum genlde 48 47 kiloydum bize benzicek kızım herhalde :)
kızlar ben sütten nefret edıyorum yaa nasıl ıcıcem bılmıyrm artık ıcmek ıstemıyorum mıdem almıyor napım balıgıda fazla yıyemıyorum
sütü kakaola ıcsem nesquıkle fılan olurmu kı
canım bendee sütten nefret ederim.. bebiş için kendimii zorladım gece yatmadan önce içmeyee calıstım ama gece boyunca mide yanması mide bulantısı yasadım..ayy sanki agzımdan ates cıkıyordu...bende onun yerine yogurt yemeye calısıyomm....sende yogurt ye...ayran yap iç.....peynir yee.....bu sekile vitaminini alabilirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?