2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar bu akşam oğluşumla bıcıbıcı yapalim dedik ama yapmaz olaydık banyo yaparken kayıp düştüm korktum eşim sese koştu hemen kaldırıp içeri getirdi doktorumu aradı durumu anlattı acile kanama falan olmadığı sürece korkmayın demiş ve oğlum az hareket etti 2buçuk saattir sizce acile gitmelimiyim yada yarınımi beklim ne dersiniz ağrım falanda yok bir tek çok hissetmedim düştüğümden beri

maalesef oluyor ben farkında olmadan acile bile gittim ne olduğunu anlamadm

canım tahmını dogum tarıhı ve bebısın ısmı kesınlestıyse onu yazarmısın

aaa beni de eklermisin :)
İSİM sersav YAŞ 29 SAT 23 temmuz TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 29 nisan CİNSİYET erkek BEBİŞİN İSMİ doruk ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ 1

maaşşallah kızına:)

bende geçen acile gittim ama bacaklarında su akana kadar yada belirgin kan gelmeden gelmene gerek yok dedi.

canm bende fayansta kayıp düşmüştüm ama benm ki hemen hareket etti o yüzden çok şükür bişey olmadı bi sırt üstü yat bakalım birz karnına hafiften bastır bebek uyuyoda olabilir uyandırmaya çalış bide korkma inş bişey olmamıştır eyer yarında gidersin doktora eyer çok istiyorsan hemen gidebilirsin için rahatlasın diye diyorum yoksa allahın izniyle hiçbişey olmamıştır

biri beni çağırıyor
susss sussss allah korusunnnnnn senınle bu konuda cekısebılırız
kızlar bebişlerin hıçkırıklarını hissedn varmı benm ki şuan hıçkırmakla meşgul
yaa dun gece galıba bana oldu ama emın olamadım 3 sanıyede bır sureklı attı ve cok uzun surdu hıckırmamıydı sımdı o?
ayy dıkkat et kendıne gıt tabı doktora ıcın rahatlar cokgecmıs olsun
ekledım canım hayırlı olsun senınle satımız aynı gun bakalım once hangımız dogum yapacak

evet canm o hıçkırıktı

tek rakip senin oğlun benim kızıma yok beee bizim keyfimiz yerinde amma sersemin ne yapacağı belli değil

bakalım senın kız mı benım oglanın pesınden gelecek benımogaln senın kızın mı

walalhı bızımde cok sukur yerımızde keyfımız ama anası gıbı sabırsı olursa yandık

korkma canım eger kanama yada kıyafetini ıslatacak kadar su olmazsa sorun yoktur.bebiş istedigi zaman kımıldar zaten ama istersen ye bi çikolata uzan biraz :) hemen tepki verir.sana çok geçmiş olsun biyerini fln vurmamışındır inşallah bebiş saglam yerde korkma

oyy maşallah kuzuna annesinin midesini ne yakıyodur o saçlar şimdi.az kalmış senin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…