- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.381
ekledım canım
Saolasın canım senın ılk bebektı dımı
evettt dogum hıkayelerı topgımızııde acmıs bulunuyorum allah zamnaında dogumlar nasıp etsın ınsallah bakalım ılk hıkaye kımden gelecek
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post28969243
ya kızlar sizde de idrar kaçırma gibi problemler oluyomuu arada
ben her hapşurduğumda kaçırıyorum azcık da olsa ya off çişli bişey oldum:18:
açılma olduğu için mi böyle oluyo?? sanırım bol bol kegel egzersizi yapıp orayı güçlendirmek lazım:44:
canım tahmını dogum tarıhı ve bebısın ısmı kesınlestıyse onu yazarmısın
merhaba kızlar.. ben, merak edenler olmuş kıyamadım size haber vereyim dedim.. Allaha şükr iyiyiz bir sorunumuz yok hep bilindik şeyler kasılmalarımız başlamış ama böyle miladında doğuranlarda varmış aceleci bi kızım var.. herşey yolunda bizim açımızdan... bir kaç kişiye sinirlendim o yüzden girmiyorum aslında sadece tickete bakıp çıkıyorum yorumları okumadım.. bebeğim iyi pazartesi kontrolum vardı 45cm 2200gr saçlı maçlı bir bebekmiş
Merhaba kızlar bu akşam oğluşumla bıcıbıcı yapalim dedik ama yapmaz olaydık banyo yaparken kayıp düştüm korktum eşim sese koştu hemen kaldırıp içeri getirdi doktorumu aradı durumu anlattı acile kanama falan olmadığı sürece korkmayın demiş ve oğlum az hareket etti 2buçuk saattir sizce acile gitmelimiyim yada yarınımi beklim ne dersiniz ağrım falanda yok bir tek çok hissetmedim düştüğümden beri
susss sussss allah korusunnnnnn senınle bu konuda cekısebılırızbiri beni çağırıyor
yaa dun gece galıba bana oldu ama emın olamadım 3 sanıyede bır sureklı attı ve cok uzun surdu hıckırmamıydı sımdı o?kızlar bebişlerin hıçkırıklarını hissedn varmı benm ki şuan hıçkırmakla meşgul
ayy dıkkat et kendıne gıt tabı doktora ıcın rahatlar cokgecmıs olsunMerhaba kızlar bu akşam oğluşumla bıcıbıcı yapalim dedik ama yapmaz olaydık banyo yaparken kayıp düştüm korktum eşim sese koştu hemen kaldırıp içeri getirdi doktorumu aradı durumu anlattı acile kanama falan olmadığı sürece korkmayın demiş ve oğlum az hareket etti 2buçuk saattir sizce acile gitmelimiyim yada yarınımi beklim ne dersiniz ağrım falanda yok bir tek çok hissetmedim düştüğümden beri
ekledım canım hayırlı olsun senınle satımız aynı gun bakalım once hangımız dogum yapacakmaalesef oluyor ben farkında olmadan acile bile gittimne olduğunu anlamadm
aaa beni de eklermisin :)
İSİM sersav YAŞ 29 SAT 23 temmuz TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ 29 nisan CİNSİYET erkek BEBİŞİN İSMİ doruk ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ 1
maaşşallah kızına:)
bende geçen acile gittim ama bacaklarında su akana kadar yada belirgin kan gelmeden gelmene gerek yok dedi.
susss sussss allah korusunnnnnn senınle bu konuda cekısebılırız
yaa dun gece galıba bana oldu ama emın olamadım 3 sanıyede bır sureklı attı ve cok uzun surdu hıckırmamıydı sımdı o?
ayy dıkkat et kendıne gıt tabı doktora ıcın rahatlar cokgecmıs olsun
ekledım canım hayırlı olsun senınle satımız aynı gun bakalım once hangımız dogum yapacak
ekledım canım hayırlı olsun senınle satımız aynı gun bakalım once hangımız dogum yapacak
evet canm o hıçkırıktı
susss sussss allah korusunnnnnn senınle bu konuda cekısebılırız
tek rakip senin oğlun benim kızımayok beee bizim keyfimiz yerinde amma sersemin ne yapacağı belli değil
süt içemiyorsan sade soda da içebilirsin...bende uzun bir süre süt içtiğim gibi çıkarıyordum
doktor çok zorlama kendini yoğurt peynir ayran vs içebilrsin dedi özellikle yoğurt sütten daha çok kalsiyum içeiryor demişti.
Merhaba kızlar bu akşam oğluşumla bıcıbıcı yapalim dedik ama yapmaz olaydık banyo yaparken kayıp düştüm korktum eşim sese koştu hemen kaldırıp içeri getirdi doktorumu aradı durumu anlattı acile kanama falan olmadığı sürece korkmayın demiş ve oğlum az hareket etti 2buçuk saattir sizce acile gitmelimiyim yada yarınımi beklim ne dersiniz ağrım falanda yok bir tek çok hissetmedim düştüğümden beri
merhaba kızlar.. ben, merak edenler olmuş kıyamadım size haber vereyim dedim.. Allaha şükr iyiyiz bir sorunumuz yok hep bilindik şeyler kasılmalarımız başlamış ama böyle miladında doğuranlarda varmış aceleci bi kızım var.. herşey yolunda bizim açımızdan... bir kaç kişiye sinirlendim o yüzden girmiyorum aslında sadece tickete bakıp çıkıyorum yorumları okumadım.. bebeğim iyi pazartesi kontrolum vardı 45cm 2200gr saçlı maçlı bir bebekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?