2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun canım, sen renklendirirsin güzel nevresimlerle filan, sinsin içine yapma öle. huzurlu, sağlıklı uykuları olsun. hepimiz öyleyiz ama birbirimizi sakinleştirmemiz lazım.

doğru diyosun aynısını düşündüm. renklendiririm farklı nevresimlerle dedim sizce siyah beyaz yatağa ne renk nevresimler güzel olur?

Gunaydinlaaaar !...Dun aksam cok sik kasilmalarim olmaya basladi.Disaridan bile belli oluyodu,karnim sertlesip,yan taraflari sisiyo gibiydi.Baya bi olunca endiselendim,hastaneye gidelim dedik.Once sanci var mi diye baktilar,sonra idrar testi,en son da ultrasonla kontrol ettiler.Bu arada rahim agzi uzunluguna da baktilar.Cok sukur hic bi problem cikmadi.Kuzucum iyiymis.Basi asagida,ayaklari yan tarafta gogsumun altindaydi =)...Su rahim agzi uzunlugunu kafama takiyodum kisa diye ama normalmis ve hic degismemis.Ben de rahat bi nefes aldim.
Bi kez daha Rabbim yavrularimizi korusun.

bence beyaz lacivert kırmızı kombini gemili yada yelkenli bir nevresimde çok şık olur hayırlı olsun şimdiden

örneği var mı ben rast gelmedim. tavsiye edeceğin bi site varsa hemen alabilirim
bi de beşiğimiz 70x110 boyutlarında. nevresim ölçüleri standart mıdır?

geçmiş olsun 2 hafta önce ishal olmuştum ağrılarım aynı adet sancısıydı. doktoru aramıştım gel rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi korktum gitmedim. zaten hamd olsun enfeksiyondan kaynaklıymış ağrılarım enfeksiyon geçince ağrı da geçti.
zor oldu mu vajinal muayene?

Ya aleti ilk yerlestirdiginde bi anlik bi acima oldu ama sonra normaldi.Sadece rahatsizlik veriyo dogal olarak.

Öncelikle günaydın teyzeler biz oğlumla dün akşam banyo yaparken düşmüştük ya dayanamadık babamız acile götürdü bizi dün gece ama hamdolsun bi aksilik yokmuş maşallah velet kıpır kıpır dedi doktor çok sevindim yaw bacagım mosmor olmuş çürümüş resmen ama yavruma bişey oldu korkusuyla onun acısını bile hissetmemişim sabah eşim fark etti o farketmese benimde haberim olmicakti annelik çok garip bişey kendinden daha çok düşünüyosun kendi canın yanmış yanmamiş hiç önemli değil allahım yavrularımızi bütün kötüluklerden korusun :-|

Çok sevindim valla iyi olmana Allah vakitli doğum versin inşallah ama maşallah bu saatten sonra olsada çok büyük sıkıntısı olmaz heralde kendine iyi bak.

günaydın fıstıklar ve tatlı ezmeleri:) HAYIRLI CUMALAR, şimdiden mutlu haftasonları...

haydi hepberaber dua edelim:)

Allahım bizlere sağlık versin
Bebişlerimizi kourusun
doğum izni 6 ay olsun, biz de yararlanalım
her işte bizlere güç kuvvet versin hakkımızda hayırlısı olsun
pırt diye doğumlarımız olsuni sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza almamız nasip olsun
hayırlı evlatlarımız olsunnnnnn
Rabbim yuvalarımızı nazardan korusun
Günahlarımız affeylesin, kendine yakın kullardan olmamızı nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHH AMİNNNNNNNNN

ek yapabilirsiniz canlar ben hızlıca ilk aklıma gelenleri yazdım unutmuş olabilirim:)))))))))))))))))))))))))

gunaydin cnm iyiyim, evde olmaya alisamadim henuz yatakta bos bos saat gecirmeye calisiyorum :)
sen nasilsin
iyiyim canim ben coktan alistim ev hayatina,tv izle ,yemek yap,

gecmis olsun canim sunun surasinda 2 ay kaldi max. normal bunlar

bizde trafik kazasında öyle olduk. kendimizi göstermedik bile 1 haftadır hala düzelmedik biz ama oğluşumuz çok şükür iyi...
sanada tekrardançok geçmiş olsun

Hayır 6 aylık izin daha onaylanmadı canım daha bu sabah haberlerde çıktı mecliste bekliyormuş onaylanıp onaylanmayacağı belli değil ama büyük ihtimalle olmayacakmış

bence bu çok saçma. allah korusun ama tut ki rahatsızlandın doktor artık çalışma dinlen dedi. ne olacak hayır illa 37 yi mi bekliycen. İş kanununu tam bilmiyorum ama kamu da çalışanlar istediğinde ayrılabiliyor. bir arkadaşım yaşadı 35. haftada doktoru suyu azaldı diye çalışmayı yasakladı. 35. izne ayrıldı. İş kanununda da aynı uygulama olması gerekiyordur.

Rabb'im Efendimiz (s.a.v.)'in şefaatine nail olan kullarından eylesin
Darda zorda bırakmasın
Yuvalarımıza huzur ve bereket nasip etsin
Eşlerimizle çocuklarımızla olan muhabbetimizi bir ömür daim kılsın
Cümlemize hayırlı uzun ömürler nasip etsin
Cennete giren mübarek kullardan eylesin
inşallah AMİN AMİN AMİN

selam herkeze hayırlı cumalar
daha önceden listeye ekliyim yanlız cinsiyeti bildirmemiştim
kızım olacak isim konusunda kararsısız beyza olabilir sizce nasıl doğum tarihide 29 mayıs 2013

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…