- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.401
günaydın kızlarr..ve sonunda hafta sonu geldi cattı..çok üzüldümhayırlı cumalar diliyorum sizlere..şubemize teftiş geldi dün itibariyle.artık çok fazla giremeyebilirim foruma..
gunaydin cnm iyiyim, evde olmaya alisamadim henuz yatakta bos bos saat gecirmeye calisiyorum :)gunaydin kizlar nasilsiniz?
gecmis olsun canim, benimde agrilarim var ama daha cok gerginlikten karnim agriyo gibi..heleki ayaga kalkinca gobegim iyice aciyor.Bende geceleri uyuyamıyorum her gece bir yerim ağrıyor bügünde sol kasığımdan bacağıma yayılan bir ağrıtdısizdede durum böylemi?
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
canım bu linkte hala komisyonda olduğu yazıyor, bu bilgilerden emin misin?
kızlar şimdi butikbebe albimama kampanyasından iki tane emzirme tshirtü aldım çok beğendim, sizde bi bakın isterseniz kullanışlı görünüyor..
onaylandı cnm mali müşavirimize ben 16 dıye telefon actım mart ayının sıgortasını ben vereyım siz yatırın dedım martın sonunda rapor alabılıyorum dedım kendısıde sıgorta falan yatrmana gerek yok 6 ay izn onaylandı bu ay sonu haftanda tutuyor izine ayrılabılıyorsun dedı :)
günaydın kızlar bu doğum iznini bende araştrdım daha onaylanmamış resmı gazetede yayınlanmamış e neden o zaman mali müşavirimiz izin 24 haftaya cıktı izine ayrılabılıyorsun dedı benı nıye umutlandırdıııı:'( :'(
konu çok hızlı ilerlemiş o yüzden hepsini okuyamadım
dün park yatağımız geldi. gittigidiyordan sipariş vermiştik. dışı siyah filesi beyaz. hem ucuz hem de erkek bebek için bişeyler bakınca böyle oluyor. yani eşimle park yatağa çok para vermeyelim dedik. tayinciyiz ilerde inş. güzel bir oda hazırlarız dedik. siyah olunca acaba çok mu kara oldu dedim :97: amaaan çok içime sinmedi sanki. kırmızılı bişeylere bakmıştık onlar da içime sinmemişti. oğlumuz sağlıkla doğsun gerisi önemli değil ama insan kendi çocuğu olunca hiçbişeyi beğenmiyormuş bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?