2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
uykum kacti nerdeyse iki saattir uyuyamiyorum aliskanlik oldu hergece uykudan 1-2 saat fire vermeye basladik..gece kusu olduk yahu :)

Bende geceleri uyuyamıyorum her gece bir yerim ağrıyor bügünde sol kasığımdan bacağıma yayılan bir ağrıtdı sizdede durum böylemi?

herkese günaydın çok şükür cumayı bulduk. hayırlı cumalar. Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydın kızlarr..ve sonunda hafta sonu geldi cattı..çok üzüldüm hayırlı cumalar diliyorum sizlere..şubemize teftiş geldi dün itibariyle.artık çok fazla giremeyebilirim foruma..

Kizlar cok garipim ne zamandir surekli aklim bebekte bisey mi oldu iyi mi saglikli mi niye az hareket etti niye bole oldu karnim niye setlesti diye dusunmekten kafayi yicem (( bi turlu toparlanamiyorum

günaydın herkeslere
bugün istanbul da yağmur var. çok kasvetli bi hava.
işe çok zor geldim. Allah çalışan hamişlere yardım etsin. hamiş hamiş zor oluyo.

Günaydın kızlaaarr :)
Hayırlı cumalar herkese..
Benim de artık hergün bi yerim ağrıyor desem yeridir ve geceleri 2-3 defa uyanıyorum tekrar uykuya dalmakta da güçlük çekiyorum Bebek olduktan sonra nasılsa başlayacak zombilik durumu şimdi uyusak ne iyi olur ama vücut kendini bu sürece hazırlıyor işte,napalım başa gelen çekilir :))
Mutlu günler

onaylandı cnm mali müşavirimize ben 16 dıye telefon actım mart ayının sıgortasını ben vereyım siz yatırın dedım martın sonunda rapor alabılıyorum dedım kendısıde sıgorta falan yatrmana gerek yok 6 ay izn onaylandı bu ay sonu haftanda tutuyor izine ayrılabılıyorsun dedı :)

hayırlı cuma lar annecikler,

sabahları inanılmaz bir çarpıntı ve nefes darlığı çekiyorum 1 saat kadar sürüyor sonra geçiyor, doktorum normal olduğunu söyledi zorlanıyorum ama korkmuyorum şimdilik:18:. sırt ağrılarım başladı, otururken, yatarken çok ağrılarım oluyor, eşime dün masaj yaptırdım dayanamadım artık napiim.

bi de böyleleri var kızlar, inanamadım.
http://dunya.milliyet.com.tr/sirt-a...nya/dunyadetay/22.02.2013/1672044/default.htm

sehribancım ya bende hergün resmi gazete den ve tbmmm den takip ediyorum ama hala komisyonda, acaba ne zaman resmileşecekmiş ya da nereden bilgi alabilirz? biliyor musun?:18:

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu doğum iznini bende araştrdım daha onaylanmamış resmı gazetede yayınlanmamış e neden o zaman mali müşavirimiz izin 24 haftaya cıktı izine ayrılabılıyorsun dedı benı nıye umutlandırdıııı :'( :'(

yakınlarda çıkacak diye demiştir belki, benim de hakim bir arkadaşım Ocak ayında tel ile konuşurken bu ay çıkacak dedi ama devlette her şey yavaş işler biliyoruz bunu. ama ben umutluyum çıkacak, doğum izninde bile olsak o yasa çıktığında yararlanabiliyoruz diye okumuştum ben.

konu çok hızlı ilerlemiş o yüzden hepsini okuyamadım
dün park yatağımız geldi. gittigidiyordan sipariş vermiştik. dışı siyah filesi beyaz. hem ucuz hem de erkek bebek için bişeyler bakınca böyle oluyor. yani eşimle park yatağa çok para vermeyelim dedik. tayinciyiz ilerde inş. güzel bir oda hazırlarız dedik. siyah olunca acaba çok mu kara oldu dedim :97: amaaan çok içime sinmedi sanki. kırmızılı bişeylere bakmıştık onlar da içime sinmemişti. oğlumuz sağlıkla doğsun gerisi önemli değil ama insan kendi çocuğu olunca hiçbişeyi beğenmiyormuş bunu anladım

hayırlı olsun canım, sen renklendirirsin güzel nevresimlerle filan, sinsin içine yapma öle. huzurlu, sağlıklı uykuları olsun. hepimiz öyleyiz ama birbirimizi sakinleştirmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…