- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.361
Ne guzel 2 kız 2 erkek bende hep öyle ıstemıstım kısmet Allah kızlarıma herkesın evladını korusun benım kızlar 14 10 3 canım
ya kızlar sizde de idrar kaçırma gibi problemler oluyomuu arada
ben her hapşurduğumda kaçırıyorum azcık da olsa ya off çişli bişey oldum:18:
açılma olduğu için mi böyle oluyo?? sanırım bol bol kegel egzersizi yapıp orayı güçlendirmek lazım:44:
Ya canım kaçırmak ne demek benım 2 kere basıma geldı araba tuttu ıstıfra ederken resmen ısedım Allahdan alısverıs çarşının oto parkındaydım gıttım hamıleyım gıyım satan dükkana bı don bı pantolon aldım esım yanımdaydı çok utandım
guzellestımı bılmeme ama canım baya uzadı saclarım:)canlar sizinde saclariniz uzayip güzellesti mi :) :)
açılma olduğu için mi böyle oluyo?? sanırım bol bol kegel egzersizi yapıp orayı güçlendirmek lazım:44:
iyi aksamlar arkadslar size bisey sorucamda tanıyorum benım sag genıtal dudagımda acayıp bi şişlik var normalmı ya acıma falan yok ama dr soylemekten cekınıyorum kotu bıseyse dıye herkese hayırlı hamıslıkler.....
ayy çok fena allahtan bahanemiz var hamileyizbenim hep 2-3 damla şeklinde oluyo hapşururken kendimi sıkıyorum mu napıyorum anlamadım hopp diye kayıveriyo aşağıdan sıcak sıcak neden oluyomuş peki bilgin varmı ? randevum 1 hafta sonra doktora sormam lazım bu konuyu yoksa bende koyvericem az kaldı:18::18::18:
Doktora sormadım ama bebegın baskısı dıye bılıyorum benım 4. Ilk defa böle oluyo anlamadım yaslandım herhalde
guzellestımı bılmeme ama canım baya uzadı saclarım:)
olmazmııııgulerken tutuyorum kacmasın dıye
Ya canım sana özelden yazmamadım benı hala eklenmedin doğuracam artık ama yınede ıstıyom sat 05 Ağustos yas 35
buraya yazdıysan gozumden kacmıs olabılır lıstenın basındakı gıbı bılgılerı detaylı yazabılırsen hemen ekleyyım cnm
05 08 2012 4. Bebek kız gercı bastan erkek demıslerdı bende topıge öle yazdım ama neyse
sac uzamasi ve bakimi icin onceden entele otu ve turp suyu denemistim baya bi kk forumda arastiriyodum..simdi turplu su ve entele bolumune girip, -kizlar saclari uzatmak icin kesin cozum hamile kalin diyelim mi hehehe :) bu arada tv de izledim dr. dediki saclar gebelikte en ust seviye bakim, dolgunluk ve uzama yasar cunku bebegin sac tirnak hormonlari bize de yariyormus..ama dogum sonrasinda cok feci dokulup cok kotu hale gelip sonra yavas yavas hamilelik oncesi haline toparlanacakmis..hani dogumdan sonra kadinlar hep saclarini kestirir ya o hali yuzunden kestirirmis..
sac uzamasi ve bakimi icin onceden entele otu ve turp suyu denemistim baya bi kk forumda arastiriyodum..simdi turplu su ve entele bolumune girip, -kizlar saclari uzatmak icin kesin cozum hamile kalin diyelim mi hehehe :) bu arada tv de izledim dr. dediki saclar gebelikte en ust seviye bakim, dolgunluk ve uzama yasar cunku bebegin sac tirnak hormonlari bize de yariyormus..ama dogum sonrasinda cok feci dokulup cok kotu hale gelip sonra yavas yavas hamilelik oncesi haline toparlanacakmis..hani dogumdan sonra kadinlar hep saclarini kestirir ya o hali yuzunden kestirirmis..
canım tahmını dogum tarıhı ve bebısın ısmı kesınlestıyse onu yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?