2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm arkadaşlar size bişey sorcam bugün rahmimde bi acı mı desem bi sızı mı desem bi baskımı desem tuaf bi acı genelde ayağa kalktığım zaman oluyor sizce nedir acaba enfeksiyon mu geçiriyorum bilmiyorum ki

kızlar ne yapıyorsunuz.süt pompası araştıran alan kimler var ben netten baya okudum ama siz neler okudunuz ne düşünüyorsunuz???

iyi aksamlar arkadslar size bisey sorucamda tanıyorum benım sag genıtal dudagımda acayıp bi şişlik var normalmı ya acıma falan yok ama dr soylemekten cekınıyorum kotu bıseyse dıye herkese hayırlı hamıslıkler.....

Ya canım kaçırmak ne demek benım 2 kere basıma geldı araba tuttu ıstıfra ederken resmen ısedım Allahdan alısverıs çarşının oto parkındaydım gıttım hamıleyım gıyım satan dükkana bı don bı pantolon aldım esım yanımdaydı çok utandım

ayy çok fena allahtan bahanemiz var hamileyiz benim hep 2-3 damla şeklinde oluyo hapşururken kendimi sıkıyorum mu napıyorum anlamadım hopp diye kayıveriyo aşağıdan sıcak sıcak neden oluyomuş peki bilgin varmı ? randevum 1 hafta sonra doktora sormam lazım bu konuyu yoksa bende koyvericem az kaldı:18::18::18:

canlar sizinde saclariniz uzayip güzellesti mi :) :)
guzellestımı bılmeme ama canım baya uzadı saclarım:)

olmazmııııgulerken tutuyorum kacmasın dıye

slm benimde buna benzer bi sorunum oldu. vajinin tam üst tarafı şişti yumurta büyüklügünde bazen daha küçük kasık bölgesinde agrı oldu öksürüken ve fazla yürüdügümde orda gerginlik hissediyodum .sonra doktora gösterdim . gebelige baglı kasık fıtıgı oluşuş bebek büyüdükçe .agırlık yapıp oraya baskı oluyomuş.sen yinede doktoruna danış önemli bişey diildir ama için rahat etsin

Doktora sormadım ama bebegın baskısı dıye bılıyorum benım 4. Ilk defa böle oluyo anlamadım yaslandım herhalde

Doktora sormadım ama bebegın baskısı dıye bılıyorum benım 4. Ilk defa böle oluyo anlamadım yaslandım herhalde

benim ilk yaş da 27 idrar yolu enfeksiyonu filan olmasın da ondan korkuyorum :18: bi idrar testi yaptırmam gerek diğer kontrolde

Ya canım sana özelden yazmamadım benı hala eklenmedin doğuracam artık ama yınede ıstıyom sat 05 Ağustos yas 35

buraya yazdıysan gozumden kacmıs olabılır lıstenın basındakı gıbı bılgılerı detaylı yazabılırsen hemen ekleyyım cnm

sac uzamasi ve bakimi icin onceden entele otu ve turp suyu denemistim baya bi kk forumda arastiriyodum..simdi turplu su ve entele bolumune girip, -kizlar saclari uzatmak icin kesin cozum hamile kalin diyelim mi hehehe :) bu arada tv de izledim dr. dediki saclar gebelikte en ust seviye bakim, dolgunluk ve uzama yasar cunku bebegin sac tirnak hormonlari bize de yariyormus..ama dogum sonrasinda cok feci dokulup cok kotu hale gelip sonra yavas yavas hamilelik oncesi haline toparlanacakmis..hani dogumdan sonra kadinlar hep saclarini kestirir ya o hali yuzunden kestirirmis..

Ya ben de ayni seyi soracaktim.Mesela ben otururken boyle bi anda idrar kaslarimin gevsedigini hissediyorum ve tabi cok kucuk 1-2 damla kaciriyorum.Anlamadim niye boyle :18:

bende kullanfıgımız vıtamınlerdn fln oldugunu dusunuyorum evet sımdı kestırmıyorum dogumdan sonra boya kesım ıyıce kendıme gelıcem

Umarim dedigin gibi olmaz,zaten saclarim kisa,naparim sonra :44:

merhaba kızlar.. ben, merak edenler olmuş kıyamadım size haber vereyim dedim.. Allaha şükr iyiyiz bir sorunumuz yok hep bilindik şeyler kasılmalarımız başlamış ama böyle miladında doğuranlarda varmış aceleci bi kızım var.. herşey yolunda bizim açımızdan... bir kaç kişiye sinirlendim o yüzden girmiyorum aslında sadece tickete bakıp çıkıyorum yorumları okumadım.. bebeğim iyi pazartesi kontrolum vardı 45cm 2200gr saçlı maçlı bir bebekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…