2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım siyahı bebeğinde sevmeyebilir keşke siyah almasaydın çünkü bebeğide huzursuz edebiliyormuş inşallah hissetmez sağlıkla yatırmak nasip olur.

muhasebeciniz saçmalamış biraz, ben ilk gebeliğimde 32. haftada çalışabilir raporu alıp 35+4'te de çalışamaz raporu aldım. Sonuçta 37'ye kadar çalışabileceğinin garantisi yok. Yani 37'ye kadar çalışmak zorunda değilsin, ne kadar çalışırsan o kadar haftan doğum sonrasına kalır.

Canım haklısın, bence de çok saçma, hamile kadınsın, ne zaman ne olacağı belli değil ama böyleymiş şu anda yasalar. Dün başka bir hamile arkadaşım 37 haftaya uzattı raporunu, doktora gitti. 36 hafta olsun demiş, 37 oluyor, öncesi olmuyor demişler. Bu süreçte yıllık izin falan da kullanılamıyormuş. Ben anlamadım ne biçim iş, bugün 170 SGK danışma hattını arayıp detaylı bilgi almaya çalışacağım.

Hayır 6 aylık izin daha onaylanmadı canım daha bu sabah haberlerde çıktı mecliste bekliyormuş onaylanıp onaylanmayacağı belli değil ama büyük ihtimalle olmayacakmış

Bu kadar bekleyip umutlandıktan sonra pardon yapamıyoruz demezler İnşallah. Hergün gözüm kulağım haberlerde. Ha çıktı, ha çıkacak diye.

ökkes38... 25... 1 eylül ...23 mayıs ....kız bebek..isim belli degil...2.bebek
EKLEDIM CANIMM yanlız ımzandakı tarıhı yazdım bılgıne
uykum kacti nerdeyse iki saattir uyuyamiyorum aliskanlik oldu hergece uykudan 1-2 saat fire vermeye basladik..gece kusu olduk yahu :)

gecelerı bende uyuyamıyorummm artık agrılarım cogaldı

Canım siyahı bebeğinde sevmeyebilir keşke siyah almasaydın çünkü bebeğide huzursuz edebiliyormuş inşallah hissetmez sağlıkla yatırmak nasip olur.

ben de bu açıdan düşündüm aslında acaba kasvetli mi olur diye. nevresimini mümkün olduğunca canlı almaya çalışacam. zaten yattığında yandan fileleri görecek orası beyaz. olmadı yanlarını da kapatağım nevresim takımlarından alırım

ben devam edebilirsem 34-35 e kadar devam edecektim. 32 de aldın aldın alamadın 37 ye kadar çalışacaksın diye bişey duymamıştım. doğruluk payı nedir ?

Ya canım yok öyle birşey olsa benim arkadaşım nasıl ayrılırdı özel sektörde çalışıyor 32. haftada çalışabilir aldı ama 35. hafta dr gitti çalışamıycam dedi şimdi izne çıktı birine sormana gerek yok şstediğin zaman izne çıkabilirsin merak etme

Bu kadar bekleyip umutlandıktan sonra pardon yapamıyoruz demezler İnşallah. Hergün gözüm kulağım haberlerde. Ha çıktı, ha çıkacak diye.

Canım büyük ihtimalle işyerlerinde oluşabilecek sıkıntılar nedeniyle 6 ay izin olmayacakmış ama başka faydalı şeyler yapılacakmış yani haberlerde öyle söylediler bilemiyorum paylaşayım dedim ben bilgi olsun diye

32. Haftada çalışabilir raporu alındıktan sonra o günleri takiben gelişen durumlarda ÇALIŞAMAZ raporu alınabilir.Yani 37. haftayı beklemeye gerek yok.Sonuçta aradaki 5 haftalık süreçte kişinin neyle karşılaşacağını kimse bilemez.Muhasebeciniz yanlış biliyor demek ki..

Benim ablamda 32'de çalışabilir raporu almıştı ama 35. haftada izine ayrıldı.

merhaba arkadaşlar,
bende bir mayıs annesiyim işallah tabi bir sorun çıkmazsa birde forumda yeniyim ,ilk hamileliğim,sinirli olabiliyorum,çok çabuk ağlıyorum.
bebeğimin çok şeyini aldık hazırlaması kaldı,b,rdahaki doktor randevum 6 marta ondan sonrada eşyalarının düzenlemesi,yıkaması falan onları yapıcaz. bir doğum şekline (normal istiyorum ama korkuyorum ( kocaman kadın neyine korkuyosam dimi?) birde isme karar veremiyoruz...İşte öyle

ayyyyyyy :18::18: bütün gece rüyanda doğum yaptım 39+3 müşüm sancıyla hastaneye gidiyorum ıkınıyorum ayyy topiği görünce kalbim şıkıştı :18::18::18: allahım çokk korkuyorum tek nefeste kurtarsın hepimizi rabbim cumadır bugün bolca dua edelim

acaba 39+3 te mı gelcek bebıshayır olsun ruyan ınsalalh

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…