- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.441
konu çok hızlı ilerlemiş o yüzden hepsini okuyamadım
dün park yatağımız geldi. gittigidiyordan sipariş vermiştik. dışı siyah filesi beyaz. hem ucuz hem de erkek bebek için bişeyler bakınca böyle oluyor. yani eşimle park yatağa çok para vermeyelim dedik. tayinciyiz ilerde inş. güzel bir oda hazırlarız dedik. siyah olunca acaba çok mu kara oldu dedim :97: amaaan çok içime sinmedi sanki. kırmızılı bişeylere bakmıştık onlar da içime sinmemişti. oğlumuz sağlıkla doğsun gerisi önemli değil ama insan kendi çocuğu olunca hiçbişeyi beğenmiyormuş bunu anladım
Kızlar doğum izninin 6 aya çıkmasını umaraktan ama daha çıkmadığı için şu an hesaplarımı 4 aya göre yaparaktan aklıma takılan soruları muhasebecimize sordum. 4 hafta sonra benim 32. haftam bitiyor. Muhasebecimiz ya 32. haftada izne ayrılmam gerektiğini, ya da çalışmaya devam etmek istiyorsam 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 37. hafta izne ayrılabileceğimi söyledi. Arası yokmuş, ben 34. ya da 35. haftada gitmek istiyorum diyemiyormuşuz.
Benim 37. haftaya kadar çalışmayı gözüm yemiyor. Bu konuda daha detaylı bilgisi olan varmı?
bence bu çok saçma. allah korusun ama tut ki rahatsızlandın doktor artık çalışma dinlen dedi. ne olacak hayır illa 37 yi mi bekliycen. İş kanununu tam bilmiyorum ama kamu da çalışanlar istediğinde ayrılabiliyor. bir arkadaşım yaşadı 35. haftada doktoru suyu azaldı diye çalışmayı yasakladı. 35. izne ayrıldı. İş kanununda da aynı uygulama olması gerekiyordur.
Hayır 6 aylık izin daha onaylanmadı canım daha bu sabah haberlerde çıktı mecliste bekliyormuş onaylanıp onaylanmayacağı belli değil ama büyük ihtimalle olmayacakmış
günaydın hayırlı cumalar kızlarrrr
Doğum İzni 6 Ay Olsun İmza Kampanyası - imza.la
kızlar üye olmanıza gerek yok İMZA FORMU yazan yeri tıklayıp isim soyisim imza yeterli oluyor
evettt dogum hıkayelerı topgımızııde acmıs bulunuyorum allah zamnaında dogumlar nasıp etsın ınsallah bakalım ılk hıkaye kımden gelecek
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post28969243
EKLEDIM CANIMM yanlız ımzandakı tarıhı yazdım bılgıneökkes38... 25... 1 eylül ...23 mayıs ....kız bebek..isim belli degil...2.bebek
uykum kacti nerdeyse iki saattir uyuyamiyorumaliskanlik oldu hergece uykudan 1-2 saat fire vermeye basladik..gece kusu olduk yahu :)
Canım siyahı bebeğinde sevmeyebilir keşke siyah almasaydın çünkü bebeğide huzursuz edebiliyormuş inşallah hissetmez sağlıkla yatırmak nasip olur.
kızlar ben hala isim bulamadım canım çok sıkılıyo yardım edin bana
Canım haklısın, bence de çok saçma, hamile kadınsın, ne zaman ne olacağı belli değil ama böyleymiş şu anda yasalar. Dün başka bir hamile arkadaşım 37 haftaya uzattı raporunu, doktora gitti. 36 hafta olsun demiş, 37 oluyor, öncesi olmuyor demişler. Bu süreçte yıllık izin falan da kullanılamıyormuş. Ben anlamadım ne biçim iş, bugün 170 SGK danışma hattını arayıp detaylı bilgi almaya çalışacağım.
Bu kadar bekleyip umutlandıktan sonra pardon yapamıyoruz demezler İnşallah. Hergün gözüm kulağım haberlerde. Ha çıktı, ha çıkacak diye.
evettt dogum hıkayelerı topgımızııde acmıs bulunuyorum allah zamnaında dogumlar nasıp etsın ınsallah bakalım ılk hıkaye kımden gelecek
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post28969243
ayyyyyyy :18::18: bütün gece rüyanda doğum yaptım39+3 müşüm sancıyla hastaneye gidiyorum ıkınıyorum ayyy topiği görünce kalbim şıkıştı :18::18::18: allahım çokk korkuyorum tek nefeste kurtarsın hepimizi rabbim cumadır bugün bolca dua edelim
günaydın fıstıklar ve tatlı ezmeleri:) hayırlı cumalar, şimdiden mutlu haftasonları...
Haydi hepberaber dua edelim:)
allahım bizlere sağlık versin
bebişlerimizi kourusun
doğum izni 6 ay olsun, biz de yararlanalım
her işte bizlere güç kuvvet versin hakkımızda hayırlısı olsun
pırt diye doğumlarımız olsuni sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza almamız nasip olsun
hayırlı evlatlarımız olsunnnnnn
rabbim yuvalarımızı nazardan korusun
günahlarımız affeylesin, kendine yakın kullardan olmamızı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh aminnnnnnnnn
ek yapabilirsiniz canlar ben hızlıca ilk aklıma gelenleri yazdım unutmuş olabilirim:)))))))))))))))))))))))))
kızmıydı canım senin erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?