- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.461
acaba 39+3 te mı gelcek bebıs hayır olsun ruyan ınsalalh
benım rahmıne yururken sancı gırıyo sızdede oluyormu?
kızımız olacak allahın izniyle
ayyyyyyy :18::18: bütün gece rüyanda doğum yaptım39+3 müşüm sancıyla hastaneye gidiyorum ıkınıyorum ayyy topiği görünce kalbim şıkıştı :18::18::18: allahım çokk korkuyorum tek nefeste kurtarsın hepimizi rabbim cumadır bugün bolca dua edelim
kızımız olacak allahın izniyle
merhaba kızlar.. ben, merak edenler olmuş kıyamadım size haber vereyim dedim.. Allaha şükr iyiyiz bir sorunumuz yok hep bilindik şeyler kasılmalarımız başlamış ama böyle miladında doğuranlarda varmış aceleci bi kızım var.. herşey yolunda bizim açımızdan... bir kaç kişiye sinirlendim o yüzden girmiyorum aslında sadece tickete bakıp çıkıyorum yorumları okumadım.. bebeğim iyi pazartesi kontrolum vardı 45cm 2200gr saçlı maçlı bir bebekmiş
heyecanlı bekleyıs artık basladı ne kaldıkı 1.5 aybende öle yordum ama hayırlısı altta 32 hafta yazmaya başladı off :18:
benim sanki kızım aşa düşüyomuş gibi oluyor elimle karnımın altına destek yapma ihtiyacı duyuyorum bide sol kasığımın oraya birden bi ağrı saplanıyor ama sorma gitsin :44: bizimkilerin yerleri daraldı kıyamam sığmıyolar artık galiba
Merhaba kızlarr herkese yavrularıyla sağlıklı bir gün diliyorummm sizdenn istediğim bana isim konusunda yardımcı olmanızz oğlum alacak ama biz hala isim bulamadıkk...
günaydın kızlar bu doğum iznini bende araştrdım daha onaylanmamış resmı gazetede yayınlanmamış e neden o zaman mali müşavirimiz izin 24 haftaya cıktı izine ayrılabılıyorsun dedı benı nıye umutlandırdıııı:'( :'(
Öncelikle günaydın teyzeler biz oğlumla dün akşam banyo yaparken düşmüştük ya dayanamadık babamız acile götürdü bizi dün gece ama hamdolsun bi aksilik yokmuş maşallah velet kıpır kıpır dedi doktor çok sevindim yaw bacagım mosmor olmuş çürümüş resmen ama yavruma bişey oldu korkusuyla onun acısını bile hissetmemişim sabah eşim fark etti o farketmese benimde haberim olmicakti annelik çok garip bişey kendinden daha çok düşünüyosun kendi canın yanmış yanmamiş hiç önemli değil allahım yavrularımızi bütün kötüluklerden korusun :-|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?