- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.481
ayyyyyyy :18::18: bütün gece rüyanda doğum yaptım39+3 müşüm sancıyla hastaneye gidiyorum ıkınıyorum ayyy topiği görünce kalbim şıkıştı :18::18::18: allahım çokk korkuyorum tek nefeste kurtarsın hepimizi rabbim cumadır bugün bolca dua edelim
hayırlı cumalar arkadaşlar
rüyamda bebısım dogmus emzırıyordum ruya kötuseylerle doluydu ama bebegımı kucaıgma almak apayrı bı duygu
park besık alan arkadaslar ıcınızde besıgı kuranlar varsa dış ölçüleri bana yazabılırmı ?
60 120 70 110 dıyorlar ama dıs olcu 5 10 cm farkedıyor besık bakıcam ona gore
eksıklerı bıtırelım artıkıcım rahatlasın
hayırlı cumalar arkadaşlar
rüyamda bebısım dogmus emzırıyordum ruya kötuseylerle doluydu ama bebegımı kucaıgma almak apayrı bı duygu
park besık alan arkadaslar ıcınızde besıgı kuranlar varsa dış ölçüleri bana yazabılırmı ?
60 120 70 110 dıyorlar ama dıs olcu 5 10 cm farkedıyor besık bakıcam ona gore
eksıklerı bıtırelım artıkıcım rahatlasın
canım gecende sormustunyazdım ama gormedın sanrıım ben ılk hamıle kaldıgımda bı hevesle aldım ama urunlerı ıyı degıl ben tavsıye etmiyorumarkadaşlar internetten ciccime bebekten alışveriş yapmak istiyorum. tavsiye edermisiniz
kizlar son 1 haftadir mide bulantilarim var,bu zamanlarda normal mi sizce?
EKLEDIM CANIMM yanlız ımzandakı tarıhı yazdım bılgıne
gecelerı bende uyuyamıyorummm artık agrılarım cogaldı
canım gecende sormustunyazdım ama gormedın sanrıım ben ılk hamıle kaldıgımda bı hevesle aldım ama urunlerı ıyı degıl ben tavsıye etmiyorum
benımde dun odu da bugun yok neden acaba ya?dönıyo bebiş ondan mıkı acaba
benim de 3 gündür var. merak ediyorum ben de. tabi önceki kadar yoğum değil
ya bende de oluyor son birkaç gündür sabahları bende üşüttüm herhalde diye düşünmüştüm
allahim yine baslamasin ya,valla su icsem bulaniyor,dr a gidicem yarin sorucam artik neyim var ,cok rahatsiz ediyorrevet aynen benim de öyle.. kokulara karşı yeniden duyarlı olmaya başladım.
bu arada doktora gittik biz de bugün. kendi doktorumuz değil devlet hastanesine, bebeğimiz baş aşağı dönmüş sonunda1600 gram olmuşuz... (13 gün önce 1158 gramdı yoğun çabalarım sonuç vermiş sonunda ve kendim de kilo almadım ) ayrıca idrar yollarında iltihap çıktı ama şikayetim olmadığı için doktor ilaç yazmadı, kasıklarında ağrı var mı diye sordu, yok deyince gerek görmedi.
salep içtim bol bol ( hazır kutuda olanlardan) günde bir tane soda ( bacağıma çok kramp giriyor onun için ama büyütüo da diolar), her sabah polen-arı sütü-krem bal-propolis karışımı almıştım ondan bir kaşık yedim, bir yumurta sabahları, ceviz, badem(tuzsuz çiğ)akşam meyve( muz ).. ekmek falan yemedim pek. bir de sabahları süt kaymağıyla bal yedim :) ama bence en önemlisi kan hapı. çünkü son 10 gündür yeniden kullanmaya başlamıştım kan değerlerim iyi diye bırakmıştım ama mutlaka kullanın bence... hepimizin bebişleri çabuk çabuk büyüsün sonra doğuversinler hop diye :)
maşaAllah diyorum sana.
ben sabahları 3 kaşık pekmek, 2 tane ceviz, 1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir, 1 bardak süt 1 tane yumurta ve yağı az poaça yiyordum. yedikten 1 saat sonra öyle bir halsizlik çöküyordu ki. doktoruma sordum pekmezi kes sanırım kan şekerin çok yükseliyor ondan halsizlik oluyor dedi.
şu an sabahları 2 ceviz, 2 fındık yiyorum taze kırıp. 1 bardak süt, bir dilim keçi peyniri az yağlı poaça yiyorum çok rahatım. tabi kaç gr bilmiyorum şu anda. muayenem haftaya inş. bi de genel olarak geriden geliyor 3-5 gün doktorumuz çok şükür sıkıntı görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?