2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

1 er saat arayla içiyordum mesela sabah 7 de kalktığımda pekmez içip, 8 de iş başı yapınca süt içiyordum ama artık pekmez içmiyorum. dediğin gibi portakal suyuma 1-2 kaşık pekmez koysam iyi olur. kan hapını sabah 5 te atıyorum en azından 7 ye kadar bişey yemiyorum. bi de balıktan tiksindim pek yiyemiyorum ama onun yerine balık yağı kapsülü kullanıyorum

allahim yine baslamasin ya,valla su icsem bulaniyor,dr a gidicem yarin sorucam artik neyim var ,cok rahatsiz ediyorr

mrb cnm bende haziran annesiyim 3. ayımda kesilmişti kusma ve bulantılar 5 gündür her sabah kusuorum acı acı su içsem midem bulanıo yemek yerken tıkanıorum çıkarıcakmış gibi oluorum ama sabrediorum doktora gttim bunun için bebek yukarı çıktığı için yemek borusuna baskı yaparmış birde üşütmektende olurmuş göbüşleri sıcak tutmak gerekliymiş yemek yedikten snra hemen uzanmamak lazımmış ol su içmeliymişiz bana böyle söylendi

benimde son günlerde midem çabuk şişiyor iştahım gitti sanki yicek yerim yok sanki

Ben de çok iştahsız yiyorum her şeyi bu aralar... kendimi zorluyorum yemek için... önceki yemelerimi arıyorum ve zaman zaman çok az yememe rağmen kusuyorum artık alıştım hepsine.. gaviscon içiiyorum yatmadan önce... tamamen bebeğin baskısından kaynaklı bunlar.. gittikçe zorlaşıyor, bel ağrısı sırt ağrısı, sert tekmeler, gece uyuşmaları...

Merhaba arkadaslar,
bende 28+1 gunluk hamileyim. Allah nasip ederse bi tanecik oglum olacak.
Mayisin ilk haftasi gibi sezeryan dogum ile bebegimiz dunyaya gelecek..
Sizede hayirli hamilelikler saglikli dogumlar...

benım rahmıne yururken sancı gırıyo sızdede oluyormu?

Evet canım bendede oluyor bebek büyüdü rahîm doguma hazırlanıyor yanı normal canım ben 3 tane doğurdum Allah'ın ıznıyle korku en büyük düşman kormayın kendınızı Allah'a teslım edın ınanın bana Ozaman hersey çok guzel ve kolay oluyor benden sıze tavsıye hareket edebıldıgınız kadar edın yürüyüş Kuran'ı kerîm okuyun her gün Meryem süresı tamamını okuyamzsanız bıle ılk sayfasını her gün br yasın salavatlar daha çok okunacak var ıstersenız kıtaba akıp yazarım bende ılk kızımda tecrubesızdım hamılelıgımı boş gecırdım kızlar bu günler çok kıymetlı her yaptığımıza çok sevap var nöbet bekleyen askerler gıbıyız bıraz uzattım kusura bakmayın

slm kızlar napıyorsunuz kasılmalar bulantılar falan bi çok şeyden bahsediyorsunuz.benim içimdeki zıpık kımıldamasa hamile oldugumu kendim bile unutucam ya başından beri ne bi mide bulantım ne bi agrım sızım olmadı nede kilo alıyorum.kasılmalar flnda olmuyo.bacak kasılmalarım çok olurdu ilkinde oda yok yada tuvalete aşırı giderdim wcye bi tv taktırsak ben orda yaşıycak durumdaydım yani o derece..yada öyle bi halsiz düşüyorum ki gün içinde yatınca ne kasılmaya ne tuvaletime uyanmıyorum aglayan bi bebenin kafamda oturması durumu hariç :::::::)) tek şikayetim karnımdaki çatlaklar yeniydi bida çatlamaya başladı şimdi göbek büyüdükçe ameliyat yerimde bi iki büyük çatlak var onlar sızlıyor

düzenlemeleri sen yapıyorsun galiba arkadaşım.o listeye birde şehir bölümü eklesek nasıl olur.inanki çok iyi arkadaşlıklar oluşuyor.ben 2012 ocak annesiydim ve şuan evlerde buluşmalarımız oluyor burdan tanıştıgımız arkadaşlarımızla.hangi şehirlerde oldugumuzu bilsek

canım marka secme lüksüm yok malesef boyutu uyanı alıcam yerın varsa en buyugunu al bebısın rahat etsın ıcınde canım

sağol canım dıs olcusu tahmın ettıgım gıbı 8 cm farkedıyo

balık bende yemeyı sevmıyorum bebısım ıcın yıyorum

sabahları kabuklarıyla 1 adt kıvı ve pekmezı beraber tuketıyordum artık tahınlı pekmez tuketıyorum

yengemde 40 gun bebısı dogduktan sonra fetıh meryem ve yasın surelerını okuduk bırde bebegın yanında hatım ındırmek 40 cıkmadan cok ıyı oluyor
dogum oncesı dedıgın gıbı meryem suresı bol bol okumalıyız bır cok seyı ablam yengem sagolsun not aldırdı bana uygula dıye
sende burda paylaş canım eksık bılgılerı tamamlarız

canım onu bastan yapsaydım daha ıyı olurdu sımdı tek tek yapmam cok zor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…