- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.501
sakın ama sakın pekmezle sütü aynı öğünde alma ikisininde faydası olmaz. çünkü pekmezdeki demir ile sütteki kalsiyum birbirini yok ediyor aklınızda bulunsunpekmez en güzel giden c vitaminli portakal suyu ile gider tıpkı süt ile kan hapı içilmeyeceği gibi...
allahim yine baslamasin ya,valla su icsem bulaniyor,dr a gidicem yarin sorucam artik neyim var ,cok rahatsiz ediyorr
benimde son günlerde midem çabuk şişiyor iştahım gitti sanki yicek yerim yok sanki
EKLEDIM CANIMM yanlız ımzandakı tarıhı yazdım bılgıne
gecelerı bende uyuyamıyorummm artık agrılarım cogaldı
cnaım wallahı ben su gıbı sut ıcıyorum doymuyorum sute her gun yogurt ve cevız de mutlaka tuketıyorum snaırımbunların etkısıbenim de bebege kilo aldirmam lazim ne yediniz balli muzlu sut mu?
Canım ya benı takvımede eklermısın bıraz fazla olmadım dımı
benım rahmıne yururken sancı gırıyo sızdede oluyormu?
Ya ekranda olan varya bebegın günlüğü ben bıraz cahılım galıbacnaım wallahı ben su gıbı sut ıcıyorum doymuyorum sute her gun yogurt ve cevız de mutlaka tuketıyorum snaırımbunların etkısı
canım dun ekledı ya lısteye
Merhaba kızlarr herkese yavrularıyla sağlıklı bir gün diliyorummm sizdenn istediğim bana isim konusunda yardımcı olmanızz oğlum alacak ama biz hala isim bulamadıkk...
Ya ekranda olan varya bebegın günlüğü ben bıraz cahılım galıba
bana da lazım bu bilgi özellikle karyola beşik almadım dolap, şifonyer, komodin yaptırıyorum kendi genç odamın yatağını getirmiştim evlenirken o yüzden karyola yerine park yatak alıcam birtek o kaldı ama karar veremiyorum marka model ve boyutunaa sen hangi markayı düşünüyorsun?
Cnm onlar dış ölçüleri sanırım ben ölçtüm şimdi kendi belirttiği ölçüler gibi çıktı. Benim aldığım park yatak bu MAMA SANDALYES VE OYUN PARKI| OYUN PARKI | DOLL | PARK YATAK P1+C10 | Kidycity.com anne bebek ve ocuklar iin aradnz herey.
light süt içiorum günde 1 lt ye yakın.. su gibi bişi oldu artık benim için kafaya dikiyorum lıkır lıkır.. sırf oğlum için haftada 2 gün deniz balığı yiyorum.. artık balıktan tiksindim ama yine de onun için yiyorum napalım :)
ben kan hapını ya portakal suyuyla ya da c vitaminiyle içmeye çalışıyorum, bi de pekmezle portakal suyunu karıştırıp içiorum, pekmez o zaman en çok faydasını gösterirmiş. kansızlık yok ama faydalı diye düşünüyorum. çok midemi doldurunca uyku bende de oluyor ama akşamları falan çok ağır yemiorum artık, mide yanmalarım içinde süt içiorum oda sıcaklığında gayet iyi geliyor.
Evet canım bendede oluyor bebek büyüdü rahîm doguma hazırlanıyor yanı normal canım ben 3 tane doğurdum Allah'ın ıznıyle korku en büyük düşman kormayın kendınızı Allah'a teslım edın ınanın bana Ozaman hersey çok guzel ve kolay oluyor benden sıze tavsıye hareket edebıldıgınız kadar edın yürüyüş Kuran'ı kerîm okuyun her gün Meryem süresı tamamını okuyamzsanız bıle ılk sayfasını her gün br yasın salavatlar daha çok okunacak var ıstersenız kıtaba akıp yazarım bende ılk kızımda tecrubesızdım hamılelıgımı boş gecırdım kızlar bu günler çok kıymetlı her yaptığımıza çok sevap var nöbet bekleyen askerler gıbıyız bıraz uzattım kusura bakmayın
düzenlemeleri sen yapıyorsun galiba arkadaşım.o listeye birde şehir bölümü eklesek nasıl olur.inanki çok iyi arkadaşlıklar oluşuyor.ben 2012 ocak annesiydim ve şuan evlerde buluşmalarımız oluyor burdan tanıştıgımız arkadaşlarımızla.hangi şehirlerde oldugumuzu bilsek
Çok mutsuzum aglamaktan gözlerim şişti midemde bulanıyo ooof ;-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?