- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.521
Bakalim takvimizde ne var hepinize ii geceler kizlar
Canim neden agliyosun ya ?
mrb cnm bende haziran annesiyim 3. ayımda kesilmişti kusma ve bulantılar 5 gündür her sabah kusuorum acı acı su içsem midem bulanıo yemek yerken tıkanıorum çıkarıcakmış gibi oluorum ama sabrediorum doktora gttim bunun için bebek yukarı çıktığı için yemek borusuna baskı yaparmış birde üşütmektende olurmuş göbüşleri sıcak tutmak gerekliymiş yemek yedikten snra hemen uzanmamak lazımmış ol su içmeliymişiz bana böyle söylendi
bende bilsem nedenini en basiti bebeğim doğunca ya ona iyi bakamazsam ya biri kucağına alırda elinden düşürürse hep böyle düşünceler ışte elimde değil
canım onu bastan yapsaydım daha ıyı olurdu sımdı tek tek yapmam cok zor olucak
gunaydin kizlar..hepinizi cok cok opuyorum..herkes iyidir umarim..bu gece guzel uyudum..cunku icim rahatti, kafam rahatti...
benim istahim azaldi kizlar, herseyi cani ceken ben simdi yemek aklima gelmiyor..iş stresinden sandim ama okudumki cogunuzda var bu durum..acaba istahimiz kapandi sonra birden acilacak ve o hizli kilo alma mi baslayacakki? ben yaklasik 1 aydir ayni kilodayim..dun sirkette herkesle vedalastim, kotla bol bi tshirt giyip baya bi suslenmistim..nasil hamilesin sadece gobek, sanki mantiyi fazla kacirmissin gibi duruyor sen bundan sonrada cok almazsin falan dediler cok mutlu oldum :) cunku ben yuzum falan sisti cirkinlestim diye dusunuyodum herkes boyle deyip hamilelikten sonra cok guzellestin deyince, isyerinde son gunumde cok iyi doping oldu bana :) ama artik evdeyim ya cok korkuyorum kizlar, cunku calisirken 7 de kalkip 8 de kahvalti yapiyordum.isyerinde duzenli saglikli besleniyodum, eve gelince abur cubur..erken kalkinca metabolizma hizliydi.simdi evde anneme ablama kuzenime gidicem hamur isleri pastalar falan derken en yanlis zamanda yani 7. ayimda simdiye kadar toplam aldigim kiloyu 1 ayda alabilirim :-/ neyse bebeklerimiz ve biz saglikli olalimda kilolari veririz insallah emzirirken..
ANNE DEMEK.....
Anne dünyaya getirmek isteyendir.
Anne,sabredendir,
Anne yoklukta var gibi besleyendir…
Yavrusu doysun diye ben tokum diyendir.
Kimi zaman gözünün yaşını soğana karıştıran
Ama evladını acısına hiç dahil etmeyendir.
Sizi sıkı sıkı giydirip ayağını üşütendir.
Anne hata örtendir..
Size ceza verse bile,içinden affedendir..
Her durumda sizi kollayandır..
Sağ tarafına alıp kaldırımdan yürüten,
Hayatını hep evladı için sollayandır..
Kirlilerinizi temize çekendir,
Her hafta size ‘beyazın var mı?’ diye sorandır..
Matematiği sizinle öğrenen,
Bir tebessümü sevgisiyle çarpandır..
Gecenin bir yarısı gizlice eve girerken
Siz anahtarı çevirmeden önce,otomatiğe basandır..
Anne bekleyendir…
Siz onun hangi yemeği daha çok sevdiğini bilmezsiniz
Ama o bunların hepsini ezbere bilir..
Her zaman ekmeğin tazesini size ayıran
Bayatını şikayetsiz çorbasına doğrayandır…
İnsana en ağır sözü en çok seveni söyler kimi zaman
İşte o size yaptığınızı yakıştıramayandır..
Sünger terlikle canınızın yanmadığını bilir ama
Anlamazdan gelir,uslanmanız için..
Siz ağlarken onun içine akarsınız..
Ama bu sırra hiç ayamazsınız..
VE ANNE:
Çocukluğunuzu ilk haliyle sizin için saklayandır..
Aşık olduğunuzu bir duruşunuzdan anlayandır..
Ne kadar uzaklaşırsanız uzaklaşın
O kadar çok varacağınız memleket gibidir..
Cennetin ön izlemesidir…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?