2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

tek haziran annesi benim sanıyordum arkadaşlar doğum yapar ve bize bilgi verirler artık biz mayıs annelerinin deneyimlerinden faydalanırız artık...

bende bilsem nedenini en basiti bebeğim doğunca ya ona iyi bakamazsam ya biri kucağına alırda elinden düşürürse hep böyle düşünceler ışte elimde değil

Senin hormonlar tavan yapmis durumda sanirim Ne gerek var simdi nedensiz yere boyle seyler dusunup kendini ve bebisi strese sokmaya! Onun,suan senin gucune,pozitifligine ihtiyaci var.Bence uyumaya calis biran once ve guzel seyler dusun,guzel hayaller kur...Ve merak etme bebis dogunca ona oyle bi bakacaksin ki sen bile sasacaksin.Hepimiz icin gecerli bu =)

Herkese gunaydinnnn, zaten normalde de duzenli uykum yoktur hamilelikte iyice bozuldu, bebek dogunca uykusuzluk etkilemeyecek sanki. Dogum yaklastikca bebegimi daha bir merak eder oldum :) onceden sadece hamileligimle ilgilenirken simdi icimde bir insan oldugunu farketmis bulunuyorum :) herkese iyi haftasonlari......

uzun zaman sonra neler var neler yok keyıfler nasıl solee bir bakıyım dedim hanımlar :)))

gunaydin kizlar..hepinizi cok cok opuyorum..herkes iyidir umarim..bu gece guzel uyudum..cunku icim rahatti, kafam rahatti...
benim istahim azaldi kizlar, herseyi cani ceken ben simdi yemek aklima gelmiyor..iş stresinden sandim ama okudumki cogunuzda var bu durum..acaba istahimiz kapandi sonra birden acilacak ve o hizli kilo alma mi baslayacakki? ben yaklasik 1 aydir ayni kilodayim..dun sirkette herkesle vedalastim, kotla bol bi tshirt giyip baya bi suslenmistim..nasil hamilesin sadece gobek, sanki mantiyi fazla kacirmissin gibi duruyor sen bundan sonrada cok almazsin falan dediler cok mutlu oldum :) cunku ben yuzum falan sisti cirkinlestim diye dusunuyodum herkes boyle deyip hamilelikten sonra cok guzellestin deyince, isyerinde son gunumde cok iyi doping oldu bana :) ama artik evdeyim ya cok korkuyorum kizlar, cunku calisirken 7 de kalkip 8 de kahvalti yapiyordum.isyerinde duzenli saglikli besleniyodum, eve gelince abur cubur..erken kalkinca metabolizma hizliydi.simdi evde anneme ablama kuzenime gidicem hamur isleri pastalar falan derken en yanlis zamanda yani 7. ayimda simdiye kadar toplam aldigim kiloyu 1 ayda alabilirim :-/ neyse bebeklerimiz ve biz saglikli olalimda kilolari veririz insallah emzirirken..

ben hala 10 kılo almış olarak devam ediyorum son bir haftadır fazla bırsey yıyemedım iştahım kaçtı bırden dun gece de istifra ettim kansızlıkta var bende az kaldı artık canım hayırlısıyla doğum yaparız inş.

çok güzel ve çok doğru, sabah sabah ağladım yine , üzüntüden değil anneme olan sevgimden

Günaydın kızlar

uyku problemi böyle devam edecek sanırım bel ağrısından sağdan sola zor dönüyorum eee bi de sağolsun kramplar

Herkese günaydın bugün buralar sakin geçer malum haftasonu bizde akşam arkadaşın çocuğunun doğum günü var ona gidicez biraz temizlik biraz akşama hazırlık yaparım artık

hayırlı sabahlar guzel hamişler:)
bır gun daha gıttı şakaktan yakında 2 aydan az kalıcak bebıslerımıze kavusmamıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…