2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gecmis olsun canim, aynen benimde dun birden midem bulandi..gunler az kaldi ben vakit cabuk gecmesin istiyorum artik, hazirliklari yetistiremekten korkuyorum..

Herkese günaydın. Malum haftasonu topic pek bi tenha olur bugün. Bugün ben de çıkıp biraz gezeyim diyorum. Kipadan şu ucuz çıtçıtlı bodylerden bakayım diyorum. Geçen hafta baktım sadece kız bebekler için olanlardan vardı. Fiyatı çok uygundu hem de. İnşallah çeşitleri gelmiştir. Dışarı çıkamazsam da buralarda olurum. İnşallah yalnız olmam Unutmazsam yaz gelmeden ördüğüm yeleği de bitireyim artık

demi ne güzel bi duygu kımıldayan bi canlı......ve senin parçan ayyyy

ne güzel bak demekki insanlar öyle görüyor.kaç kilo almıştınki? ben kilo almadım fakat bu sabah eşim dediki sanki burnun şişiyo :))) iştahım acayip açık ya sabahtan akşama netten tarifler bulup yapıp yiyorum deli gibi :)))

hayırlı sabahlar mayıs anneleri ne kadar çok yeni gelen olmuş böyle erkek bebişler ağırlıkta hala

heheh benim de burnum ve dudaklarim bazi gunler sisip kocaman oluyo :) 5 kg aldim canim..benim canim hep tatli pasta dondurma cikolata cekiyor

cümleten selamlar kızlar bugun erkenden hortladım ben kızımın çeyizi gelicek de ananemiz ve babannemiz aldıklaırını getircek bugün görümcelerimde geliyo oturmaya misafirim var yani bişeyler hazırladım evi topladım şidik oturuyorum kızımla

dün beşiğim geldi öylece baka kaldım insan inanamıyor 3 kişimi olucaz biz şimdi yatağımın yanında bir yatak daha odam da bizden hariç bir nefes dahamı olacak şimdi allahım sen evlatlarımızı sağsağlim kucağımıza almak nasip et

amin canım amin benimde yarın misafirim gelcek allah yardımcımız olsun

slm annişlerr
bız bugun ebebekten nerdeyse butun eksıklerı aldıkk
bebebk arabası ve oto koltugu doğuma bıraz daha yaklasınca alacaktık
fakat ındırım olunca aldık
arabamız 7 kılo hafıf olmasına cok dıkkat ettık resım eklemeyı bılmıorum ama lınkını eklerımm

ayyy iicee sabırsızlandımmm sadece odası ve park yatagı
bıde ufak tefek seyler kaldıı

Canım güle güle kullan ama bana çok pratik gelmedi bikere komple 8,5 kiloymuş çok ağır değilmi videoda anlatan adam o şekilde söyledi birde travel sistem kullanmazsan çocuğu sana doğru çeviremiyorsun tek yönlü aslında görüntü olarak çok güzelmiş ama bende karar veremiyorum bu araba işine hem hafif ,çift yönlü ve tekerleri biraz büyük olsun istiyorum tabi bulabilirsem .

mrblar arkadaşlar
dün kontrole gittim herşey yolundaydı kordunu boğazındaymış belki değişir dedi doktor çok korkma dedi.tam çıkarken kasık ağrılarım oldu doktora sordum nts bağladılar sancım çıktı serum bağladılar yine sağcım çıktı sonra yine serum arkasından ilaç verdiler sancıları durdurmak için dün gecede hastanede kaldık. Erken doğum olabilirmiş 37 haftaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum daha önümüzde çok hafta var
bizim için ne olur dua edin bebeğin saha 1.500 kg imiş ((

cnm ordakı en hafıf arabayla çift yonlu buyuk tekerleklı olanlara baktık 15 kusur kılo
ben kaldıramadım,katladıkk kocaman kaldı..bagajımıza sığmayabilirdi
yıne en pratık bu geldi bize cnm adam bıze 7 kılo dedi 8.5 muymus:))))
bız dırek mağazasına gidip baktık denedık cok agırdı diğerleri
ılk 13 ay(13 kılo) oto koltugu gıbı olanı takıosun arabaya onu kullanıosun
seyahat vaktı cıkarıp oto koltugu olarak kullanılıo ..katlanınca mınıcık kalıo ve
pazar arabası gıbı bişey oluo:)
okadar cok çeşit vardı orda kadında cok memnunum dıyınce ok dedık
memnun kalırız ınsallh cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…