- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.541
ben hala 10 kılo almış olarak devam ediyorum son bir haftadır fazla bırsey yıyemedım iştahım kaçtı bırden dun gece de istifra ettim kansızlıkta var bende az kaldı artık canım hayırlısıyla doğum yaparız inş.
Herkese gunaydinnnn, zaten normalde de duzenli uykum yoktur hamilelikte iyice bozuldu, bebek dogunca uykusuzluk etkilemeyecek sanki. Dogum yaklastikca bebegimi daha bir merak eder oldum :) onceden sadece hamileligimle ilgilenirken simdi icimde bir insan oldugunu farketmis bulunuyorum :) herkese iyi haftasonlari......
gunaydin kizlar..hepinizi cok cok opuyorum..herkes iyidir umarim..bu gece guzel uyudum..cunku icim rahatti, kafam rahatti...
benim istahim azaldi kizlar, herseyi cani ceken ben simdi yemek aklima gelmiyor..iş stresinden sandim ama okudumki cogunuzda var bu durum..acaba istahimiz kapandi sonra birden acilacak ve o hizli kilo alma mi baslayacakki? ben yaklasik 1 aydir ayni kilodayim..dun sirkette herkesle vedalastim, kotla bol bi tshirt giyip baya bi suslenmistim..nasil hamilesin sadece gobek, sanki mantiyi fazla kacirmissin gibi duruyor sen bundan sonrada cok almazsin falan dediler cok mutlu oldum :) cunku ben yuzum falan sisti cirkinlestim diye dusunuyodum herkes boyle deyip hamilelikten sonra cok guzellestin deyince, isyerinde son gunumde cok iyi doping oldu bana :) ama artik evdeyim ya cok korkuyorum kizlar, cunku calisirken 7 de kalkip 8 de kahvalti yapiyordum.isyerinde duzenli saglikli besleniyodum, eve gelince abur cubur..erken kalkinca metabolizma hizliydi.simdi evde anneme ablama kuzenime gidicem hamur isleri pastalar falan derken en yanlis zamanda yani 7. ayimda simdiye kadar toplam aldigim kiloyu 1 ayda alabilirim :-/ neyse bebeklerimiz ve biz saglikli olalimda kilolari veririz insallah emzirirken..
ne güzel bak demekki insanlar öyle görüyor.kaç kilo almıştınki? ben kilo almadım fakat bu sabah eşim dediki sanki burnun şişiyo :))) iştahım acayip açık ya sabahtan akşama netten tarifler bulup yapıp yiyorum deli gibi :)))
cümleten selamlar kızlarbugun erkenden hortladım ben kızımın çeyizi gelicek de ananemiz ve babannemiz aldıklaırını getircek bugün görümcelerimde geliyo oturmaya misafirim var yani bişeyler hazırladım evi topladım şidik oturuyorum kızımla
dün beşiğim geldiöylece baka kaldım insan inanamıyor 3 kişimi olucaz biz şimdi yatağımın yanında bir yatak daha odam da bizden hariç bir nefes dahamı olacak şimdi allahım sen evlatlarımızı sağsağlim kucağımıza almak nasip et
heheh benim de burnum ve dudaklarim bazi gunler sisip kocaman oluyo :) 5 kg aldim canim..benim canim hep tatli pasta dondurma cikolata cekiyor
Nuna Pepp Bebek Arabası Bisque - e-bebek.com
Nuna Pipa Oto Koltuğu Scarlet - e-bebek.com
ındırımde kıslar bu urun subat ayı ıcın bu fıyatarymıs ılgılenırsenız
bıde orda bı anne vardı bunun yesılını almıs cok memnunum daha buyuk bı arabamız var
onu hiç kullanamdık dedi ıcım dahada rahat etti almayan annelere haber vereyım dedım
Bugün cocuk arabamızı aldık bırtek ufak tefek seylerımız kaldı ama en ufak bırsey alsamda dahada sabırsızlanıyorum gün gün sayıyorum
Canım güle güle kullan ama bana çok pratik gelmedi bikere komple 8,5 kiloymuş çok ağır değilmi videoda anlatan adam o şekilde söyledi birde travel sistem kullanmazsan çocuğu sana doğru çeviremiyorsun tek yönlü aslında görüntü olarak çok güzelmiş ama bende karar veremiyorum bu araba işine hem hafif ,çift yönlü ve tekerleri biraz büyük olsun istiyorum tabi bulabilirsem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?