2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cok geçmiş olsun cnm stres etmemeye calıs cnm bızıde baglasalarda coğumzuda hafıfte olsa sancı cıkar sanırım
ıkızlerde bıle yogun sancıya ragmen 36 kadar bekletıolar merak etme cnm mıladını dolrurur bebeğin
sen sakın kal bebek strese girmesın yeterki..

slm kızlar nasılsınız bakalım siz hiç 2013 şubat annelerinin topiğine baktınızmı biz burda hafta sayarken onlar doğurmuş bebeklerin göbeklri ne zaman düştü diye konuşuyolar müthiş bişey ya okudum kimi normalle kimi sezeryanle dünyaya getirmiş bebişlerini sancıları başlarken bile yazışmışlar çok güzel bize sıra ne zman gelcek artık gelsin ama dimi sabırsızlanıyorum

canımmm notlarına bakıorummm
egıtımm bıttımıı göremez oldumm
zevkle okuodum

bende pekemz denedım ama ac da olsa tokda içsem ıshal yaptı
zaten ıshal olmaya cok meyıllıyım vıtamın ve demısr ılacım cok hızlandırıo metabolızmayı
bazen ıshal yapıo ağrıyla kosuorum wcye..oyle olunce bıraktımm

bende mart annelerını okuorum hazrılıklar ıcın
onerılerı ıcın
alısverıs yaptıkca daha da sabırsızlanıorum
am alalh hepımıze zamanlı,saglıklı ve kolay doğumlar versın beklerız napalımm

aynen canm alışveriş benide sabırsızlandırıyor bide sürekli çıkıp kızıma bişeyler almak istiyorum şimdilik çok eksiğimiz var amaa ışarı çıktıkça bişeyleri tamamlamaya çalışıyorum bakalım hayırlısı bugün bi arkadaşım sezeryanle bebeğini dünyaya getirdi normal doğum düşünüyordum ama şimdi sezeryanmı olsam diye düşünüyorum neyse hayırlısı hangisiyse o olsun

kızlar göbek deliğimin kenarı hafiften kahverengileşti. bu gidişle delik melik kalmıcak:) kahverengilik çok garibime gitti. sizlerde de öyle oldu m?

Sağol cnm umarım dedğin gibi olur

kızlar göbek deliğimin kenarı hafiften kahverengileşti. bu gidişle delik melik kalmıcak:) kahverengilik çok garibime gitti. sizlerde de öyle oldu m?

benmde göbeğimde boydan boya kahverengi bi çizgi var göbeğimin deliği zaten dışarı fırlamış bi durumda canm benmkinde de var yani

bugün bebişimin hareketlerini yukarda hissetmedim hiç hep aşağılarda titreşim şeklindeydi acaba poziyonmu değiştirdi ki sanki ayakları aşağıda başı yukarıda off şu kontrol gelse de görsem oğlumu??:18::18:

gunaydin kizlar hayirli pazarlar herkese bugun agda gunum sonunda ,azcik daha beklesem esimle yarisacagim kil konusunda

merak etme insallah bekler bebegin

Gunaydin anneler gene sabah sabah erkenden kalktik yaww h.ici is var o zaman kalkamayiz h.sonu yatalim degil mi anam yok yani ana kiz bi garibiz

Su cok onemliymis boyle durumlarda. Gunde 3 litre su icmek lazimmis. Bir arkadasimin arkadasinin erken dogum riski vardi suyla dinlenmeyle baya bir ertelemisler.

Günaydın kızlar. Kahvaltıdan önce bi bakayım geçmişe dedim. Alışveriş yapan arkadaşlar güle güle kullansınlar cicilerini. Sıkıntısı olanlara geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun. Ben gideyim kahvaltıyı hazırlayım oğlum çok acıktı, yooooo ben acıkmadım

ildunı aklımda canım bıtırcem su notları ya kendımden utandım aferın bana:)
gercı gelecek ay yıne derslere katılıcam ebemız kendını dahada gelıstırmıs
dogum oncesı yapılcaklar bebek bakımı ıle lohusa bakımı derslerıne gıdıcem

gecelerı artık bacak agrıları yoldasım oldu magnezyum ılacı ıcıyorum
sut yogurt kalsıyum ıceren ıgıdaları tuketıyorum ama yınede agrı var
uykudan kalk bacak esnet yat uyu uykununda tadı yok
bebısler dogana kadar bakalım daha neler olucak bedenımıze :)

bugun hava cok guzel eslerı ızınlı olanlar sanslı benımkı gece geldı ama aksam ıse gıdıcek
uyandırmaya kıyamıyorum yoksa dısarı cıkar gezerdık artık ızın gunune

oyyyy az kaldı ya kemik ağrıları normal demekkk... allah kolaylık versin bacım...

benimde bir huy oluştu daha fol yok yumurta yok koca yok istek yok internet sitelerinden uygun bebek bişeyleri bulunca zıplıyorum alayım diyeeee yaaa çok tatlı bir duygu banada bizlere de dua edin sizlerin duası taşıdığınız meleklerden dolayı daha makbuldür bacılarım.... Rabbim yardımcınız olsun

Rabbim sana ve tüm isteyenlere yaşatsın canım ben yıllarca istemedım bebeklerı cok sevmeme rağmen
korktum anne olamam bebegın dılınden anlamam ona bakamam dıye :)
ama işte bıanda herseyı oluruna bıraktım ve bı baktım hamıleyım 9 ay Rabbım bos yere vermemıs bu muhletı
annelıge hazırlıyor bızı gun gectıkce daha cok annelık duygusu sarıyor 2 gun once dısarı cıktık esle
bıseyler bakalım bebege 2 sokak yuru bende bas donmesı yorgunluk ılk 3 ay agrılarla ıkıncı 3 aylık donem daha ıyı nıspeten ama son 3 ay yorgunluk
boyle gecıyor annelerımızın hakkını ödüyemeyiz Rabbim evlatlarımızı salıh anasına babasına hurmet edenlerden eylesın
zor ama guzel bı süreç ısteyen herkesın kucagını doldursun Rabbım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…