- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.561
mrblar arkadaşlar
dün kontrole gittim herşey yolundaydı kordunu boğazındaymış belki değişir dedi doktor çok korkma dedi.tam çıkarken kasık ağrılarım oldu doktora sordum nts bağladılar sancım çıktı serum bağladılar yine sağcım çıktı sonra yine serum arkasından ilaç verdiler sancıları durdurmak için dün gecede hastanede kaldık. Erken doğum olabilirmiş 37 haftaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum daha önümüzde çok hafta var
bizim için ne olur dua edin bebeğin saha 1.500 kg imiş((
canımmm notlarına bakıorummmcanım marka secme lüksüm yok malesef boyutu uyanı alıcam yerın varsa en buyugunu al bebısın rahat etsın ıcınde canım
sağol canım dıs olcusu tahmın ettıgım gıbı 8 cm farkedıyo
balık bende yemeyı sevmıyorum bebısım ıcın yıyorum
sabahları kabuklarıyla 1 adt kıvı ve pekmezı beraber tuketıyordum artık tahınlı pekmez tuketıyorum
yengemde 40 gun bebısı dogduktan sonra fetıh meryem ve yasın surelerını okuduk bırde bebegın yanında hatım ındırmek 40 cıkmadan cok ıyı oluyor
dogum oncesı dedıgın gıbı meryem suresı bol bol okumalıyız bır cok seyı ablam yengem sagolsun not aldırdı bana uygula dıye
sende burda paylaş canım eksık bılgılerı tamamlarız
sakın ama sakın pekmezle sütü aynı öğünde alma ikisininde faydası olmaz. çünkü pekmezdeki demir ile sütteki kalsiyum birbirini yok ediyor aklınızda bulunsunpekmez en güzel giden c vitaminli portakal suyu ile gider tıpkı süt ile kan hapı içilmeyeceği gibi...
slm kızlar nasılsınız bakalım siz hiç 2013 şubat annelerinin topiğine baktınızmı biz burda hafta sayarken onlar doğurmuş bebeklerin göbeklri ne zaman düştü diye konuşuyolar müthiş bişey ya okudum kimi normalle kimi sezeryanle dünyaya getirmiş bebişlerini sancıları başlarken bile yazışmışlar çok güzel bize sıra ne zman gelcek artık gelsin ama dimi sabırsızlanıyorum
bende mart annelerını okuorum hazrılıklar ıcın
onerılerı ıcın
alısverıs yaptıkca daha da sabırsızlanıorum
am alalh hepımıze zamanlı,saglıklı ve kolay doğumlar versın beklerız napalımm
cok geçmiş olsun cnm stres etmemeye calıs cnm bızıde baglasalarda coğumzuda hafıfte olsa sancı cıkar sanırım
ıkızlerde bıle yogun sancıya ragmen 36 kadar bekletıolar merak etme cnm mıladını dolrurur bebeğin
sen sakın kal bebek strese girmesın yeterki..
kızlar göbek deliğimin kenarı hafiften kahverengileşti. bu gidişle delik melik kalmıcak:) kahverengilik çok garibime gitti. sizlerde de öyle oldu m?
Paylaşırmısın sen nasıl bir arabaya karar verdin ben bakıyorum ama daha almaya karar veremedik.
mrblar arkadaşlar
dün kontrole gittim herşey yolundaydı kordunu boğazındaymış belki değişir dedi doktor çok korkma dedi.tam çıkarken kasık ağrılarım oldu doktora sordum nts bağladılar sancım çıktı serum bağladılar yine sağcım çıktı sonra yine serum arkasından ilaç verdiler sancıları durdurmak için dün gecede hastanede kaldık. Erken doğum olabilirmiş 37 haftaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum daha önümüzde çok hafta var
mrblar arkadaşlar
ildunı aklımda canım bıtırcem su notları ya kendımden utandım aferın bana:)
gercı gelecek ay yıne derslere katılıcam ebemız kendını dahada gelıstırmıs
dogum oncesı yapılcaklar bebek bakımı ıle lohusa bakımı derslerıne gıdıcem
gecelerı artık bacak agrıları yoldasım oldumagnezyum ılacı ıcıyorum
sut yogurt kalsıyum ıceren ıgıdaları tuketıyorum ama yınede agrı var
uykudan kalk bacak esnet yat uyu uykununda tadı yok
bebısler dogana kadar bakalım daha neler olucak bedenımıze :)
bugun hava cok guzel eslerı ızınlı olanlar sanslı benımkı gece geldı ama aksam ıse gıdıcek
uyandırmaya kıyamıyorum yoksa dısarı cıkar gezerdık artık ızın gunune
oyyyy az kaldı ya kemik ağrıları normal demekkk... allah kolaylık versin bacım...
benimde bir huy oluştu daha fol yok yumurta yok koca yok istek yok internet sitelerinden uygun bebek bişeyleri bulunca zıplıyorum alayım diyeeee yaaa çok tatlı bir duygu banada bizlere de dua edin sizlerin duası taşıdığınız meleklerden dolayı daha makbuldür bacılarım.... Rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?