2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bugun eşim y.dışına gitti diye baya erken kalktık ve uyumadım derken tv açtım ve stv de marhabasabah diye sabah haber programını görünce konuda kanserdi yazdım mail ve birde diyorlardı ki bir kitapdan seçeceğimiz sayfayı okuyacağız isteyin seçileni okuyalım ve kitap hediye edelim diye... neyse tam yazdım gönderdim hemen okudu spiker mailimi şaştım kaldım sonra bekledim haber akışını izledim 20 dkk sonra benim mailimde içimden 72.sayfa geçiyor ordaki sözü okurmusunuz diye yazmıştım ve okudu spiker ve hekim oğlu ismailin bir sözü çıktı tevafuken

aynen şöyle dedi okudu adeta bana okudu sunucu içim başka oldu
söz şuydu
"hayırsız çocuk yoktur,hayırsız ana-baba vardır.ALLAH hayırlı ana-baba versin."
diye inann tüylerim diken diken oldu.... tamamm dedimmmm rabbim aldım msjı benn...

eşim istemiyor ve köpek alalım diyor ayrı dünyalardayız onla azcık ama son 1 ayda daha iyi insan evladına bakışı daha ılımlı ya bakalım... yinede söz ve benim adımın 2 kez okunması seçtiğim sayfanın seçilmesi ve hususi okunması inan çok etkiledi....

bu yüzdennn bir kaç kat daha düşünmemm gerek hayırlı anne olacaksam rabbim versin desemde birde bunun eş boyutu var... rabbimm gönderdiği msjın yaşamam da da yardımcımız olsun ...

günaydın kızlarrr,, benim belim çok ağrıyooo yaaa sanki bütün omurilik sorunlu gibi uyutmuyoo,, yapabileceğim bişey varmı, sizde durumlar nasıl?

gunaydin kizlar hayirli pazarlar herkese bugun agda gunum sonunda ,azcik daha beklesem esimle yarisacagim kil konusunda

merak etme insallah bekler bebegin

sğl cnm inş.

Su cok onemliymis boyle durumlarda. Gunde 3 litre su icmek lazimmis. Bir arkadasimin arkadasinin erken dogum riski vardi suyla dinlenmeyle baya bir ertelemisler.

evet banada öyle dedi bakalım inş. bizimkide ötelenir yoksa ağciğer gelişimi için iğne yapacaklarmış :S

Herkese günaydın yada tünaydın bugün hava çok güzel ama eşim bursaya gitti iş için ancak akşama gelirBu havada evde oturmak çok acı sabah çıktık gezdik 1-2 saat ama yetmedi neyse Allah'a emanet artık hayırlısıyla gitsin gelsinde napalım artık başka zaman gezeriz.

Rabbıme hep duam hayırlı bır evlat olucaksa ver dıyordum sende sureklı cocuk ıcın dıretme canım once esıne bebegı sevdırmen lazım
ıkıızde ısteyerek olursa hem hamılelıgın guzel gecer hem bebıs sevıldıgını hısseder. hekımoglu ismaıl cok degrlı bı yazar tevafukunda boylesı mesajı aldın :)
herseyın hayırlısı bı vaktı saati var demekkı senınkı daha gelmedı balım

tünaydın :) smone nerede yaşıyorsun izmire gittin doktor için galiba geçen günlerde merak ettim bende izmirliyimde:))

merhaba arkadaslar 29 haftalık gebeyim ve bebegimde hidrops çıktı karın boşlugunda asit var acaba benm gibi bu durumu yasayan varmı aranızda doktorlar çok umut vermiyor ama yinede yasayabilir diyor devam etmeye karar verdik bizde böyle bi sorunla karsılasan varsa aranızda cevp yazarsanız sevinirim Allah im yardımcım olsn inş. kızımı sagsaglım kucaklamayı nasip etsin inş. Rabbim kimseye evat acısı vermesin

cnm cok gecmış ılsun
yenımı farkedıldı ayrıntılı usg demı farkedıldı cnm
kan uyuşmazlıklarında olusan bı durummuş esıme sordum dr kendısı
ılk cocukmu onu sordu direk
cnm allhın mucızesı okadar cokkı sen yeterkı ona guven tıbbı olark napılması gerekıyorsayapılsın
gerısı allahın ol demesı cnm allahım şifa versın derdınıze derman olsun cnm

tünaydın :) smone nerede yaşıyorsun izmire gittin doktor için galiba geçen günlerde merak ettim bende izmirliyimde:))

Yok canım ben çanakkaledeyim ama düşüklerimin sebebini çanakkalede bulamadıkları için izmirde özel bir dr gidiyoruz önümüzdeki haftada gidicez Allah nasip ederse eşim iş için gitti bursaya.

mutlu akşamlar annişler... biz de alışveriş yaptık bugün.. akşam oturmasına gidiyoruz şimdi de.. baya yorulduk... herkese iyi pazarlar :)

Merhaba tatlı teyzeler ve minik mucizeleri biz bugün epeyce yorulduk halalarımiz . Amcalarimız ve babamızla ıstinye parka alış verişe gittik ama bugün oğluma bişey almadık biraz bencillik ettim ve kendime bi pantolon ve hırka aldım içime çok sindi sonra hep beraber yemeğe gittik epeyce gezdik enerjimizi attık annannemiz için bulaşık makinesi aldık perşembe günü doğum günü bizden haberler bukadar sizde nevar ne yok bakalım

hepinize iyi akşamlar kızlar,
ben bugün biraz buruk başladım güne annemler bendeydi 4-5 günde alışmışım gittiler evim bomboş oldu sanki hiç sevmedim yeni alıştım daha, neyse allahtan doğuma gelcekler tekrar fazla bişiy kalmadı diyerek kendimi avutuorum, arkadaşım yeni doğum yaptı sezeryanla akşamına ziyarete gittk gayet iidi çok şükür, sezeryan düşünen arkadaşlar onu görseler eminim rahatlarlardı, bebişte çok tatlıydı sürekli uyuyomuş maşşalah, darısı başımıza iişalah...

Kocacım sabah bursaya gitmişti 1 saate kadar gelir heralde bende bahane ettim gelince pizza yiyelim dedim Sanki akşama kadar yatmamış gibi halada yatıştayım çok sıkıcı bir gündü ama Allaha çok şükür bugünüde sağlıkla geçirdik.

Allah kavuştursun alışınca zor oluyor
Allah analı babalı büyütsün bebeğide
sezeryan zaten korkulacağı gibi değil canım sonradan çekersin diyenlere bakma ben 45 dakika sonra ayağa kalktım bi daha hiç yatmadım

saol cnm evet alışınca kötü oluo gerçekten,
amin iişalah, ben normal istiorum Allah izin verirse ama her ihtimali düşünmek lazım doktoruma güveniorum gerekli görürsede hepsi kabulüm, açıkçası sezeryandan korkuorum ama görünce rahatladım

İyi akşamlar Mayıs anneleri uzun zamandır takipcinizim farklı seyler öğrendim sayenizde :) benimde ikinci kızım geliyor ve yine Mayıs annesiyim 6 sene den sonra inşallah ...hepimize Allah kolay doğumlar versin doğumdan hiç korkmuyorum o ani tekrar yasamak istiyorum hiç sitres yapmayın ani yasamaya bakın kucaniza aldınız da bebisinizi o sıcaklığı unutturuyor acınızı :):)

İyi akşamlar hanımlar ve bebişleriii
Ben azıcık iş yapsam kasık ağrısından duramaz oldum Dr un görebildiği anormal birşey yok ama sizin önerebieceğiniz birşey var mı 3 ay daha böyle geçmez yasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…