- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.581
Rabbim sana ve tüm isteyenlere yaşatsın canım ben yıllarca istemedım bebeklerı cok sevmeme rağmen
korktum anne olamam bebegın dılınden anlamam ona bakamam dıye :)
ama işte bıanda herseyı oluruna bıraktım ve bı baktım hamıleyım 9 ay Rabbım bos yere vermemıs bu muhletı
annelıge hazırlıyor bızı gun gectıkce daha cok annelık duygusu sarıyor 2 gun once dısarı cıktık esle
bıseyler bakalım bebege 2 sokak yuru bende bas donmesı yorgunluk ılk 3 ay agrılarla ıkıncı 3 aylık donem daha ıyı nıspeten ama son 3 ay yorgunluk
boyle gecıyor annelerımızın hakkını ödüyemeyiz Rabbim evlatlarımızı salıh anasına babasına hurmet edenlerden eylesın
zor ama guzel bı süreç ısteyen herkesın kucagını doldursun Rabbım
gunaydin kizlar hayirli pazarlar herkese bugun agda gunum sonunda ,azcik daha beklesem esimle yarisacagim kil konusunda
merak etme insallah bekler bebegin
Su cok onemliymis boyle durumlarda. Gunde 3 litre su icmek lazimmis. Bir arkadasimin arkadasinin erken dogum riski vardi suyla dinlenmeyle baya bir ertelemisler.
bugun eşim y.dışına gitti diye baya erken kalktık ve uyumadım derken tv açtım ve stv de marhabasabah diye sabah haber programını görünce konuda kanserdi yazdım mail ve birde diyorlardı ki bir kitapdan seçeceğimiz sayfayı okuyacağız isteyin seçileni okuyalım ve kitap hediye edelim diye... neyse tam yazdım gönderdim hemen okudu spiker mailimi şaştım kaldım sonra bekledim haber akışını izledim 20 dkk sonra benim mailimde içimden 72.sayfa geçiyor ordaki sözü okurmusunuz diye yazmıştım ve okudu spiker ve hekim oğlu ismailin bir sözü çıktı tevafuken
aynen şöyle dedi okudu adeta bana okudu sunucu içim başka oldu
söz şuydu
"hayırsız çocuk yoktur,hayırsız ana-baba vardır.ALLAH hayırlı ana-baba versin."
diye inann tüylerim diken diken oldu.... tamamm dedimmmm rabbim aldım msjı benn...
eşim istemiyor ve köpek alalım diyor ayrı dünyalardayız onla azcık ama son 1 ayda daha iyi insan evladına bakışı daha ılımlı ya bakalım... yinede söz ve benim adımın 2 kez okunması seçtiğim sayfanın seçilmesi ve hususi okunması inan çok etkiledi....
bu yüzdennn bir kaç kat daha düşünmemm gerek hayırlı anne olacaksam rabbim versin desemde birde bunun eş boyutu var... rabbimm gönderdiği msjın yaşamam da da yardımcımız olsun ...
Herkese günaydın yada tünaydın bugün hava çok güzel ama eşim bursaya gitti iş için ancak akşama gelirBu havada evde oturmak çok acı sabah çıktık gezdik 1-2 saat ama yetmedi neyse Allah'a emanet artık hayırlısıyla gitsin gelsinde napalım artık başka zaman gezeriz.
merhaba arkadaslar 29 haftalık gebeyim ve bebegimde hidrops çıktı karın boşlugunda asit var acaba benm gibi bu durumu yasayan varmı aranızda doktorlar çok umut vermiyor ama yinede yasayabilir diyor devam etmeye karar verdik bizde böyle bi sorunla karsılasan varsa aranızda cevp yazarsanız sevinirim Allah im yardımcım olsn inş. kızımı sagsaglım kucaklamayı nasip etsin inş. Rabbim kimseye evat acısı vermesin
tünaydın :) smone nerede yaşıyorsun izmire gittin doktor için galiba geçen günlerde merak ettim bende izmirliyimde:))
hayırlı pazarlarr ♥
istanbulda hava cokkk guzel
hazırlandım yuruyuse gıdeceğizzz
hepinize iyi akşamlar kızlar,
ben bugün biraz buruk başladım güneannemler bendeydi 4-5 günde alışmışım gittiler evim bomboş oldu sanki hiç sevmedim yeni alıştım daha, neyse allahtan doğuma gelcekler tekrar fazla bişiy kalmadı diyerek kendimi avutuorum, arkadaşım yeni doğum yaptı sezeryanla akşamına ziyarete gittk gayet iidi çok şükür, sezeryan düşünen arkadaşlar onu görseler eminim rahatlarlardı, bebişte çok tatlıydı sürekli uyuyomuş maşşalah, darısı başımıza iişalah...
Allah kavuştursun alışınca zor oluyor
Allah analı babalı büyütsün bebeğide
sezeryan zaten korkulacağı gibi değil canım sonradan çekersin diyenlere bakmaben 45 dakika sonra ayağa kalktım bi daha hiç yatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?