2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydin hanimlar yeni bir haftaya merhaba

gunaydin o bende de var maalesef,tek ilaci dinlenmek ama gel gor ki benim yapimda yok yan gelip yatmak illa birseyler yapicam

Hepinize günaydın, rüyamda yine kavga, dövüş vardı, birilerinden kaçıyordum, eşim de bebek görmüş oynuyorlarmış ama bu haksızlık değil mi?

çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle.

canım allah şifa versin korkma allahın izniyle birşey olmaz hem 30. haftayı devirmişsin az kalmış stres yok iyi düşün iyi olsun

Hepinize günaydın, rüyamda yine kavga, dövüş vardı, birilerinden kaçıyordum, eşim de bebek görmüş oynuyorlarmış ama bu haksızlık değil mi?

:))) artık hepimizde var action dolu rüyalar sabah bi kalkıyorum yorgun bitkin bütün gece kaçmışım yada birilerini kovalamışım :) bi kalkıyorum benimki mışıl mışıl uyuyor ohhh misss :)

hepimiz 30. hafta civarlarındayız neredeyse dolayısıyla hepimizde var bu ihtimal aslında bakarsan, dün bir kanalda ilk nefes isimli bir program vardı, bebeği 5 buçuk aylıkken gelivermiş dünyaya düşünebiliyor musun 638 grammış minicik bişi anne de doktorlarda minik bebekte öyle inançlıymış ki yaşayacağına ki yaşamış da şuan 1 yaşındaymış biz allahtan o dönemleri atlattık benim bebeğim de 1,500 civarında şuan sen gönlünü ferah tut hiçbirşeycik olmaz allah'ın izni ile

günaydın günaaydııııııııııııııııııııııın herkeslereeeeeeeee
hastalara acil şifalar ve herkeslere mutlu , güzel bi hafta diliyoruz oğluşumla
1 hafta daha büyüdük ama iznimize daha çok var
zaman çabuk geçsinnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın hepinize hayırlı sağlıklı sabahlar olsun. sıkıntılı arkadaşlarımıza Rabbim kolaylıklar versin sağ salim zamanında güzel doğumlar nasip etsin.
gece boyu doğru düzgün uyuyamadım. sağıma soluma zor döndüm. kalçam, belim bacaklarım çok ağrıdı. kemik ağrılarım var. gece 4 gibi wc ye kalktım resmen yürüyemedim. özellikle sol ayağımın üstüne basamadım. eşim yardım etmek istedi. dur dedim ben bi uğraşayım. kendimi zorladım afedersiniz klozete oturdum. kalkarken biraz gevşemiş olduğumu farkettim. tekrar yattığımda bacak arama yastık koydum. mutlaka tavsiye ederim. sabah kalkarken zorlanmadım. yastık ağrılarımı hafifletmiş.

geçmiş olsun canım nasipse bebişlerimiz aynı gün geliyor benimde sol ayakta agrı oluyor doktora söyledim kramp tarzımı dedi hayır dedim sadece agrı o zaman kemik kas sitemiyle alakalı dedi yani vücudun ağırlığa tepkisi :) hayırlısıyla alalım inşallah bebişleri kucagımıza o zaman bunları gülerek hatırlayacağız allahın izniyle

Benim de akşamları bacaklarım, kalçam çok ağrıyor oturduğum yerden zor kalkıyorum. Dediğin gibi yatarken bacak arama yastık koyduğumda daha rahat uyuyorum. Benim bir de sabah ilk uyanıp yere bastığımda ayaklarım feci sızlıyor, ellerim gerilmiş oluyor eğer o gün az yürümüşsem gece ayak sızlamasını daha çok yaşıyorum

evet canım ben de daha demin imzana bakmıştım inş. Aynı gün geliyor bebeklerimiz. Yani en azından ultrasona göre öyle
Ben netten araştırmıştım önceden. Karın hızla çıktığı için vücudun ağırlık merkezi değişiyor dolayısıyla bu tür ağrılar görülüyormuş.

ben doğru düzgün yürüyemiyorum ya. ağrıda yaşıyoruz işimiz sebebiyle. soğuk memlekete zaten alışık değiliz havalar hala soğuk yürüyecem diye üşütmekten de korkuyorum. yine de doktoruma soracam yürü derse yürüyecem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…