- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.601
gunaydin o bende de var maalesef,tek ilaci dinlenmek ama gel gor ki benim yapimda yok yan gelip yatmak illa birseyler yapicamİyi akşamlar hanımlar ve bebişleriii
Ben azıcık iş yapsam kasık ağrısından duramaz oldum Dr un görebildiği anormal birşey yok ama sizin önerebieceğiniz birşey var mı 3 ay daha böyle geçmez yasa
mrblar arkadaşlar
dün kontrole gittim herşey yolundaydı kordunu boğazındaymış belki değişir dedi doktor çok korkma dedi.tam çıkarken kasık ağrılarım oldu doktora sordum nts bağladılar sancım çıktı serum bağladılar yine sağcım çıktı sonra yine serum arkasından ilaç verdiler sancıları durdurmak için dün gecede hastanede kaldık. Erken doğum olabilirmiş 37 haftaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum daha önümüzde çok hafta var
bizim için ne olur dua edin bebeğin saha 1.500 kg imiş((
mrblar arkadaşlar
dün kontrole gittim herşey yolundaydı kordunu boğazındaymış belki değişir dedi doktor çok korkma dedi.tam çıkarken kasık ağrılarım oldu doktora sordum nts bağladılar sancım çıktı serum bağladılar yine sağcım çıktı sonra yine serum arkasından ilaç verdiler sancıları durdurmak için dün gecede hastanede kaldık. Erken doğum olabilirmiş 37 haftaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum daha önümüzde çok hafta var
bakalım kaç gün kalmış
Hepinize günaydın, rüyamda yine kavga, dövüş vardı, birilerinden kaçıyordum, eşim de bebek görmüş oynuyorlarmış ama bu haksızlık değil mi?
mrblar arkadaşlar
günaydın hepinize hayırlı sağlıklı sabahlar olsun. sıkıntılı arkadaşlarımıza Rabbim kolaylıklar versin sağ salim zamanında güzel doğumlar nasip etsin.
gece boyu doğru düzgün uyuyamadım. sağıma soluma zor döndüm. kalçam, belim bacaklarım çok ağrıdı. kemik ağrılarım var. gece 4 gibi wc ye kalktım resmen yürüyemedim. özellikle sol ayağımın üstüne basamadım. eşim yardım etmek istedi. dur dedim ben bi uğraşayım. kendimi zorladım afedersiniz klozete oturdum. kalkarken biraz gevşemiş olduğumu farkettim. tekrar yattığımda bacak arama yastık koydum. mutlaka tavsiye ederim. sabah kalkarken zorlanmadım. yastık ağrılarımı hafifletmiş.
günaydın hepinize hayırlı sağlıklı sabahlar olsun. sıkıntılı arkadaşlarımıza Rabbim kolaylıklar versin sağ salim zamanında güzel doğumlar nasip etsin.
gece boyu doğru düzgün uyuyamadım. sağıma soluma zor döndüm. kalçam, belim bacaklarım çok ağrıdı. kemik ağrılarım var. gece 4 gibi wc ye kalktım resmen yürüyemedim. özellikle sol ayağımın üstüne basamadım. eşim yardım etmek istedi. dur dedim ben bi uğraşayım. kendimi zorladım afedersiniz klozete oturdum. kalkarken biraz gevşemiş olduğumu farkettim. tekrar yattığımda bacak arama yastık koydum. mutlaka tavsiye ederim. sabah kalkarken zorlanmadım. yastık ağrılarımı hafifletmiş.
geçmiş olsun canım nasipse bebişlerimiz aynı gün geliyorBenimde sol ayakta agrı oluyor doktora söyledim kramp tarzımı dedi hayır dedim sadece agrı o zaman kemik kas sitemiyle alakalı dedi yani vücudun ağırlığa tepkisi :) hayırlısıyla alalım inşallah bebişleri kucagımıza o zaman bunları gülerek hatırlayacağız allahın izniyle
Benim de akşamları bacaklarım, kalçam çok ağrıyor oturduğum yerden zor kalkıyorum. Dediğin gibi yatarken bacak arama yastık koyduğumda daha rahat uyuyorum. Benim bir de sabah ilk uyanıp yere bastığımda ayaklarım feci sızlıyor, ellerim gerilmiş oluyor eğer o gün az yürümüşsem gece ayak sızlamasını daha çok yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?