2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ekledımcnm tekrardan tebrıkler

off kızlar ya sanırım benim de mide bulantılarım başlıyor yavaş yavaş nefes alırken bile tıkanıyorum (

ama annesi azda olsa dinleenmen lazım hem psikolojin için hemde bebeğin için en azından 2-3 gün izin alıp hafta sonu ile birleştirsen çok çok geçmiş olsun

bencede iyi olur ama perşembe günü başka bir gereklilik için izin almıştım neyse artık o gün azda olsa dinlenmeye çalışacağım. Bize dua edin bizde tüm anneciklere ediyoruz.

yüzünüzde sivilceler varmı bende hiç çıkmazdı ama şimdi bir sürü var yüzüme dokunduğum böyle pütür pütür alnımda, çenemde, yanaklarımda sanırım buda hamileliğin bir parçası olsa gerek. gerçi bebeğim sağlıklı olsun sivilce falan umrumda değil ama acaba bişey alerji yapmış olabilir mi?

sizde de varmı ? cevap bekliyorum lütfen

ben de yok cnm hıc olmadı

kızlar yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama gazım var hamilelikten önce böyle değildi çok fenaa

Son düzenleme:

yağlı şeyler mi yiyorsun acaba
ceviz fıstık onlardan olabilir

Bende var canim sadece yuzumde degil afedersin popomda omuzlarimda heryerimde var kisacasihormonlardan sanirim

saat 1.30 da uyudum 16.30 da uyandım ağzım dilim birbirine yapıştı armut yedimde kendime geldim accuk

saat 1.30 da uyudum 16.30 da uyandım ağzım dilim birbirine yapıştı armut yedimde kendime geldim accuk

ohh melekçim maşallah yavrun yorulmuş bende 1 saat kadar uyudum az önce iyi geldi benimki gece uyutmuyor gündüz de mayış mayış yapıyo annesini

merhaba kızlar, sanırım ben de mayıs annesi olacağım :)
sat:22 ağustos
ilk bebeğim
21 Eylül tahlil sonucum 172,5 çıktı, c.tesi kese görmeye gideceğiz, inşallah görürüz...
tahmini doğum tarihini kese göründükten sonra bileceğim için takvim yapmadım henüz :)

ohh melekçim maşallah yavrun yorulmuş bende 1 saat kadar uyudum az önce iyi geldi benimki gece uyutmuyor gündüz de mayış mayış yapıyo annesini

ama bu kadar uyuduktan sonra gece uyuyamıyorum bi sağa bi salo derken sabah oluyobide geceleri çok sıcak oluyo pijama takımı ile uyuyorum sonra hepsini çıkarıyorum sabah don atletle uyanıyorum

ohh maşallah hayırlı olsun seninle de satımız aynı hadi hayırlısı

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…