- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.961
aaaa bilmiodum canım bende öyle saklıyım ozaman çok sağol..
benimde ilk kontrolümdü canım unutmuştur belki iste yarın verir..
bu arada beni listeye eklermisiniz
30 yaşındayım
bat:22 agustos
ilk bebeğim
tdt: 29 mayıs
Maşallah canım
bakalım bende cuma günü gidiyorum dokora
heyecandan bacaklarım titriyor resmen
Kizlar bebegim buyumus 2.3 cm olmuskanama alanim hala var ama bebek buyudukce gececekmis insallah,allahim bebegimi sen koru
ama annesi azda olsa dinleenmen lazım hem psikolojin için hemde bebeğin için en azından 2-3 gün izin alıp hafta sonu ile birleştirsen çok çok geçmiş olsun
Kizlar bebegim buyumus 2.3 cm olmuskanama alanim hala var ama bebek buyudukce gececekmis insallah,allahim bebegimi sen koru
yüzünüzde sivilceler varmı bende hiç çıkmazdı ama şimdi bir sürü var yüzüme dokunduğum böyle pütür pütür alnımda, çenemde, yanaklarımda sanırım buda hamileliğin bir parçası olsa gerek. gerçi bebeğim sağlıklı olsun sivilce falan umrumda değil ama acaba bişey alerji yapmış olabilir mi?
sizde de varmı ? cevap bekliyorum lütfen
yüzünüzde sivilceler varmı bende hiç çıkmazdı ama şimdi bir sürü var yüzüme dokunduğum böyle pütür pütür alnımda, çenemde, yanaklarımda sanırım buda hamileliğin bir parçası olsa gerek. gerçi bebeğim sağlıklı olsun sivilce falan umrumda değil ama acaba bişey alerji yapmış olabilir mi?
canım bendede aynen bide hararet var su içiorum bolbol..kızlar yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama gazım var hamilelikten önce böyle değildi çok fenaa
canım bendede aynen bide hararet var su içiorum bolbol..
saat 1.30 da uyudum 16.30 da uyandımağzım dilim birbirine yapıştı armut yedimde kendime geldim accuk
ohh melekçim maşallah yavrun yorulmuş bende 1 saat kadar uyudum az önce iyi geldi benimki gece uyutmuyor gündüz de mayış mayış yapıyo annesini
merhaba kızlar, sanırım ben de mayıs annesi olacağım :)
sat:22 ağustos
ilk bebeğim
21 Eylül tahlil sonucum 172,5 çıktı, c.tesi kese görmeye gideceğiz, inşallah görürüz...
tahmini doğum tarihini kese göründükten sonra bileceğim için takvim yapmadım henüz :)
merhaba kızlar, sanırım ben de mayıs annesi olacağım :)
sat:22 ağustos
ilk bebeğim
21 Eylül tahlil sonucum 172,5 çıktı, c.tesi kese görmeye gideceğiz, inşallah görürüz...
tahmini doğum tarihini kese göründükten sonra bileceğim için takvim yapmadım henüz :)
ohh maşallah hayırlı olsun seninle de satımız aynı hadi hayırlısı
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?