- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.621
hanımlar günaydınn çok kötü grip olmuşum boğazım gözlerim yanıyor burnum tıkalı ve öksürük var ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz??
hanımlar günaydınn çok kötü grip olmuşum boğazım gözlerim yanıyor burnum tıkalı ve öksürük var ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz??
ıhlamur kaynat içine limon sık azcık sıcak sıcak iç. bi de yanında birileri varsa zeytinyağıyla omzunu kürek kemiklerini felan ovdur bu seni terletir vücudun yumuşar. sakın belini ovdurma. bilimsel açıklaması var mı bilmem ama bel ağrılarım var eşim ovayım diyor da müsaade etmiyorum Allah korusun ne olur ne olmaz
Herkese günaydın bir hafta daha geçti çok şükür.Bu arada bacak ağrılarım yüzünden uyku falan kalmadı bendede sızlıyor sağa dönsem ayrı sola dönsem ayrı hayırlısıyla doğursakta atlatsak bebişlerimizi görsek
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıyı haftlarınız olsun ınsallahh
bende enfeksıyon oldugu ıcın antıbıyorık kullanıyorum ılacım yarın bıtıyor ama benım vajınamda cook kasıntı var ılacların etksıı olabılırmı acaba cumartesı gunu kontrolumuz var sorucam doktoruma
ve ben artık agrıastım hareketlerım kısıtlandı yuruyemıyorum konusurken nefes nefese kalıyorum vesureklı tansıyonum bı cıkıyo bı dusuyo bı denge kaybı oluyo sabırsızlık fena halde kafayı yemezsem ıyıdır
bende enfeksıyon oldugu ıcın antıbıyorık kullanıyorum ılacım yarın bıtıyor ama benım vajınamda cook kasıntı var ılacların etksıı olabılırmı acaba cumartesı gunu kontrolumuz var sorucam doktoruma
ve ben artık agrıastım hareketlerım kısıtlandı yuruyemıyorum konusurken nefes nefese kalıyorum vesureklı tansıyonum bı cıkıyo bı dusuyo bı denge kaybı oluyo sabırsızlık fena halde kafayı yemezsem ıyıdır
canım sade ıhlamur içebilirsin , 112 ara durumunu anlat , bende böyle olmuş aradım parol alın , portal suyu sıkın için gibi şeyler söylediler , parol günde 1 tane canım dr sor ama olurmu geçmiş olsun
ayy benımde ılk aklıma mantar geldı sonra acaba ılaclar mı yaptı dıye duusndum pff bırde onun ıcın mı ılac kullanıcam ıns gecer gıdercanım inşallah değildir ama antibiyotik mantar yapabiliyor. kaşıntı deyince aklıma geldi . ama dediğim gibi inşallah mantar değildir
Gecmis olsun canim normal artik kasilmalar hem senin daha az kaldi ne mutlu masallah, bu sabirsizlik yok mu mafediyor insani hepimizi dusunuyorum dogum masasina gelince bi tırsmalar falan haha :)
Canım vajina kaşıntım 1 ci gebeliğimde olmuştu artık kasinti enfeksiyon bismistim ağladımi bilirim bu yüzden doktor bana boll su içmemi önermişti cok tuvalete gitmen lazım mis idrarın gelince tutmiycakmissin ve ben buna dikkat ettim ilacsiz atlatmistim şimdiki gebeliğimde hiç bı sorunum yok cok şükür bol su iciyorum ve her gün yarım saat yürüyorum cok süper geçiyor gebeliğim.... Geçirirsin inşallah doguma kadar Allah yardımcın olsun
günaydın kızlarr.iyi haftalar diliyorum hepinize..bişey sorcaktım sizlere.bu haftasonu bacaklarımın arası kasıklara doğru olan kısım çok ağrı yaptı.sanki bacaklarımı açmışım jimnastik yapmışım da tutulmuş gibi..sizde de var mı böyle olan.neden oldu acaba.çatın açılıyor dedi bi arkadaşım:18::18:
günaydın kızlarr.iyi haftalar diliyorum hepinize..bişey sorcaktım sizlere.bu haftasonu bacaklarımın arası kasıklara doğru olan kısım çok ağrı yaptı.sanki bacaklarımı açmışım jimnastik yapmışım da tutulmuş gibi..sizde de var mı böyle olan.neden oldu acaba.çatın açılıyor dedi bi arkadaşım:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?