2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
tesekkur ederım cnm verdıgın bılgı ıcın 3 gundur var bende dısarı cıkmak ıstemyıorum artık .bol su ıcmeye calısıyorum ama yetersız sanırım daha da fazla ıcmem gerek sanırım

çatı genişlemesinden kaynaklı ağrılar diye okuduğumu hatırlıyorum arkadaşlar.. aynı ağrılar bende de oluyor.. kemiklerin arası genişliyor sanırım

( alıntıyı yanlış yapmışım )

çatı genişlemesinden kaynaklı ağrılar diye okuduğumu hatırlıyorum arkadaşlar.. aynı ağrılar bende de oluyor.. kemiklerin arası genişliyor sanırım

Merhaba kızlar,
hepinize iyi haftalar diliyorum , ayın 8 inde ayrılıyorum izne sayılı günlerim kaldı şükür,artık işe gelip gitmek çok zorluyor beni çok yoruluyorum iki haftacık kaldı , geçmek bilmiyo

hanımlar günaydınn çok kötü grip olmuşum boğazım gözlerim yanıyor burnum tıkalı ve öksürük var ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz??

Gunaydın canım
Bende geçtiğimiz perşembeden beri aynı haldeyim aile hekimime danıştım bol limonlu ıhlamur ve istirahat dedi başka hiçbirşeyi kullanma dedi. Mutlaka dinlenmesin ama başka türlü hafifletmiyor ben yeni yeni toparlamaya başladım .

Kasık ağrıları hepimizin yaygın şikayeti galiba ama ben başka hamile arkadaşlarımdan hiç duymamıştım. Sabah kalkarken azıcık ayakta iş yapsam çok şiddetli ağrılarım oluyor benim de Dr um alt iskelet açılıyor eklemler gevşiyor o yüzden ağrın olabilir dedi. Eğer idrarınızı yaparken yanmanız yoksa sadece bebeğe hazırlık ağrıları imiş bunlar annelik kolay değil bu halimize şükür diyelim :))))

doğum tarihimiz aynı görünüyor canım benim doktor 23. Martta gel dedi o zaman rapor vericem diye. Senin yıllık iznin falan mı var doğum iznine başlamadan önce?

Hayırlı haftalar hepınıze benımde ağrılarım oluyor bılgassa goyus altlarım agrıyo dokunuyorum acıyo sankı bebegımın ayakları oraya sıkışmış gıbı acıtıyo ve artık oturup kalkamıyorum namazımıda oturarak kılmaya başladım böyle yapmam gunahmı arkadaslar bılgısı olan bılgılendırırse sevınırım

Canim ayni agri bende de var. herkeste olduguna gore normal demek ki, hayirlisiyla son 2 ay, saglikla bi alsaydik bebislerimizi kucagimiza....

aynı siteden sunny baby travel sistem aldık, ana kucağı da arabası da çok güzel, biz mavisini almıştık gayet kaliteli çıktı, ana kucağı oto koltuğu olarak da kullanılabiliyor zaten. henüz kullanmak nasip olmadı ama görünüşü kalitesi güzeldi.

aynı dert bendede var canım kuşumun ağrıdigini hissediyorum ben doktoruma sordum tamamen çatınin açılmasıyla ilgili bu ara yok allahtan ama şimdide bi bayılma hissi oluyo özellikle yolda yürürken sanki elim ayağım tutmuyo ama yürümezsen o ağrı hiç geçmez yürümen lazım

ayy ne guzel izne ayrılıyorsun. hayırlısı olsun cnmcım. benimde 4 hafta kaldı bir ay sonra ayrılıcam inş . şimdi bile zor geliyo işe gidip gelmek..

bende burdan hem bebek arabası hem puset aldım db johns travel sistem gayet iyi indirim vardı ikisini 202 ye falan aldık bana kalırsa öyle çok uçuk fiyatlar vermeye gerek yok kalite ucuz markalarda da var senin beğendiğinde güzel görünüyo oto koltuğumu annemler aldı chicco dan

Bende de aynı ağrılar vardı magnezyum verdi doktor 2 gün kullandım anında kesildi ağrılarım

merhaba aynı sorun bende de var tarıf ettıgın gıbı ust bacaklarımın ıc kısımları kemıgım agrıyor sankı yuruyunce daha cok acıyor sag tarafım daha fazla sankı bende bır doktora sordum ınternetten cevabını alınca sanada yazarım.

doğum tarihimiz aynı görünüyor canım benim doktor 23. Martta gel dedi o zaman rapor vericem diye. Senin yıllık iznin falan mı var doğum iznine başlamadan önce?

evet canım normalde 32. haftaya girince yani bizim için 22 yada 25 mart oluyo izin başlangıç tarihi o tarihlerde gidip rapor alıcam , iş yerimde içerde 10 gün iznim var , doğumdan sonrada çalışmayacağım için dedim ben önce kullanmak istiyorum kabul ettiler , çünkü çok zorlanıyorum yaklaşık 1 saat 20 dkk sürüyo yolum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…