- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.641
tesekkur ederım cnm verdıgın bılgı ıcın 3 gundur var bende dısarı cıkmak ıstemyıorum artık .bol su ıcmeye calısıyorum ama yetersız sanırım daha da fazla ıcmem gerek sanırım
günaydın herkese.
evet canım benim de aynı bölgem sürekli ağrı sızı yapıyor. hamlamışım gibi, yalnız bacaklarımın iç kısmı ve kasıklarımla kalmıyor, bir de cinsel organın üstündeki et parçası bile hamlamış gibi ağrıyor. yürüyüş filan zaten yapamıyorum hemen pert oluyorum.
hanımlar günaydınn çok kötü grip olmuşum boğazım gözlerim yanıyor burnum tıkalı ve öksürük var ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz??
Merhaba kızlar,
hepinize iyi haftalar diliyorum , ayın 8 inde ayrılıyorum izne sayılı günlerim kaldı şükür,artık işe gelip gitmek çok zorluyor beni çok yoruluyorum iki haftacık kaldı , geçmek bilmiyo
doğum tarihimiz aynı görünüyor canım benim doktor 23. Martta gel dedi o zaman rapor vericem diye. Senin yıllık iznin falan mı var doğum iznine başlamadan önce?
günaydın kızlarr.iyi haftalar diliyorum hepinize..bişey sorcaktım sizlere.bu haftasonu bacaklarımın arası kasıklara doğru olan kısım çok ağrı yaptı.sanki bacaklarımı açmışım jimnastik yapmışım da tutulmuş gibi..sizde de var mı böyle olan.neden oldu acaba.çatın açılıyor dedi bi arkadaşım:18::18:
kızlar anakucağı+oto koltuğu alan var mı? ben bir türlü karar veremedim.
hepsi burada da bu modeli gördüm alanlarda genel olarak memnun yorumlara göre ? sizce nasıl? özellikle taşıma ve araba da kullanmak için istiyorum. sizinde yorumlarınızı bekliyorum
Aisababy Safety Ana Kucağı / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
günaydın herkese.
evet canım benim de aynı bölgem sürekli ağrı sızı yapıyor. hamlamışım gibi, yalnız bacaklarımın iç kısmı ve kasıklarımla kalmıyor, bir de cinsel organın üstündeki et parçası bile hamlamış gibi ağrıyor. yürüyüş filan zaten yapamıyorum hemen pert oluyorum.
Merhaba kızlar,
hepinize iyi haftalar diliyorum , ayın 8 inde ayrılıyorum izne sayılı günlerim kaldı şükür,artık işe gelip gitmek çok zorluyor beni çok yoruluyorum iki haftacık kaldı , geçmek bilmiyo
kızlar anakucağı+oto koltuğu alan var mı? ben bir türlü karar veremedim.
hepsi burada da bu modeli gördüm alanlarda genel olarak memnun yorumlara göre ? sizce nasıl? özellikle taşıma ve araba da kullanmak için istiyorum. sizinde yorumlarınızı bekliyorum
Aisababy Safety Ana Kucağı / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
günaydın hepinize hayırlı sağlıklı sabahlar olsun. sıkıntılı arkadaşlarımıza Rabbim kolaylıklar versin sağ salim zamanında güzel doğumlar nasip etsin.
gece boyu doğru düzgün uyuyamadım. sağıma soluma zor döndüm. kalçam, belim bacaklarım çok ağrıdı. kemik ağrılarım var. gece 4 gibi wc ye kalktım resmen yürüyemedim. özellikle sol ayağımın üstüne basamadım. eşim yardım etmek istedi. dur dedim ben bi uğraşayım. kendimi zorladım afedersiniz klozete oturdum. kalkarken biraz gevşemiş olduğumu farkettim. tekrar yattığımda bacak arama yastık koydum. mutlaka tavsiye ederim. sabah kalkarken zorlanmadım. yastık ağrılarımı hafifletmiş.
günaydın kızlarr.iyi haftalar diliyorum hepinize..bişey sorcaktım sizlere.bu haftasonu bacaklarımın arası kasıklara doğru olan kısım çok ağrı yaptı.sanki bacaklarımı açmışım jimnastik yapmışım da tutulmuş gibi..sizde de var mı böyle olan.neden oldu acaba.çatın açılıyor dedi bi arkadaşım:18::18:
Bende de aynı ağrılar vardı magnezyum verdi doktor 2 gün kullandım anında kesildi ağrılarım
doğum tarihimiz aynı görünüyor canım benim doktor 23. Martta gel dedi o zaman rapor vericem diye. Senin yıllık iznin falan mı var doğum iznine başlamadan önce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?