- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.661
ayy ne guzel izne ayrılıyorsun. hayırlısı olsun cnmcım. benimde 4 hafta kaldı bir ay sonra ayrılıcam inş . şimdi bile zor geliyo işe gidip gelmek..
Kullandığın magnezyumun ismini öğrenebilir miyim bana efervesan magnanorm yazdı Dr ama beni diyare ediyor o ilaç uaa
ben de aynı ilaçtan kullanıyorum
kızlar anakucağı+oto koltuğu alan var mı? ben bir türlü karar veremedim.
hepsi burada da bu modeli gördüm alanlarda genel olarak memnun yorumlara göre ? sizce nasıl? özellikle taşıma ve araba da kullanmak için istiyorum. sizinde yorumlarınızı bekliyorum
Aisababy Safety Ana Kucağı / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
antibiyotikten olmus olabilir canimgunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıyı haftlarınız olsun ınsallahh
bende enfeksıyon oldugu ıcın antıbıyorık kullanıyorum ılacım yarın bıtıyor ama benım vajınamda cook kasıntı var ılacların etksıı olabılırmı acaba cumartesı gunu kontrolumuz var sorucam doktoruma
ve ben artık agrıastım hareketlerım kısıtlandı yuruyemıyorum konusurken nefes nefese kalıyorum vesureklı tansıyonum bı cıkıyo bı dusuyo bı denge kaybı oluyo sabırsızlık fena halde kafayı yemezsem ıyıdır
amin insalahmerhaba kızlar iyi güzel bol tekmeli bi hafta olur inşallah :)
günaydın kızlarr.iyi haftalar diliyorum hepinize..bişey sorcaktım sizlere.bu haftasonu bacaklarımın arası kasıklara doğru olan kısım çok ağrı yaptı.sanki bacaklarımı açmışım jimnastik yapmışım da tutulmuş gibi..sizde de var mı böyle olan.neden oldu acaba.çatın açılıyor dedi bi arkadaşım:18::18:
Ya canım o nasıl birşey bende anlamadım tam rahimle bacak arasında kalan kısımdan bahsediyorsun dimi bendede var o ağrı başka kimsede varmı yada dr soran oldumu hiç bende merak ediyorum aynı dediğin gibi sanki bacaklarını açıp spor yapmışsın o kısımlar tutulmuş gibi
günaydın herkese.
evet canım benim de aynı bölgem sürekli ağrı sızı yapıyor. hamlamışım gibi, yalnız bacaklarımın iç kısmı ve kasıklarımla kalmıyor, bir de cinsel organın üstündeki et parçası bile hamlamış gibi ağrıyor. yürüyüş filan zaten yapamıyorum hemen pert oluyorum.
evet cati genisliyor dr uma sordum oyle soyledi en iyi ilac dinlenmek ama bende onu yapamam bana gore degil yatmak( alıntıyı yanlış yapmışım )
çatı genişlemesinden kaynaklı ağrılar diye okuduğumu hatırlıyorum arkadaşlar.. aynı ağrılar bende de oluyor.. kemiklerin arası genişliyor sanırım
Ya canım o nasıl birşey bende anlamadım tam rahimle bacak arasında kalan kısımdan bahsediyorsun dimi bendede var o ağrı başka kimsede varmı yada dr soran oldumu hiç bende merak ediyorum aynı dediğin gibi sanki bacaklarını açıp spor yapmışsın o kısımlar tutulmuş gibi
Ya sacma olacak birazcik ama sanki artik karnim daha fazla buyumuyo gibi,ayni sekilde kaldi,taktim kafayi biraz.:26: Tamam davul gibi olayim istemiyorum da,iste...:26:
kıslar napıyosunuzistanbul da hava fena güzel ya ve ben evdeyim sizlerin de çoğu işdesiniz sanırım yazık bize dün biriyle tanıştım 32 haftalık doğum yapmış 1 ay küvezde kalmış bebeği şuanda 3 aylık pek tatlıydı maşallah birde kızı var 2 yaşında onuda 35 haftalıkken doğurmuş niye öle dedim suyum boşalıyor mecbur doğum yapıyorum dedi korktum 32 haftamda olunca ay kızlar hakkımızda hayırlısı olsun yaa :18: allah zamanında doğum yapmak nasip etsin :18:
zaman daraldıkça beni çok fena telaş korku heyecan felan kaplamaya başladı:18:
buaralar bende ki değişiklikler ; belime ansızın ağrılar saplanıyor beni kıvrandırıyor sonra geçiyor. kasıklarımdan vajinama inen bir ağrı oluyor yatakdan kalkmak işkence hele sağa sola dönmekkızım artık tekme attımı sallanıyorum depremmi oldu diye dün misafirlikde yerimden sıçradım millet güldü mide yanması şikayetlerim artıyor bir ara kesilmiş di yine başladı aniden baş dönmeleri yaşıyorum sanki yer ayağımın altından kayıp gidiyor gibi oluyor ona sürekli değil ama :26: şimdilik bukadar kızlar
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıyı haftlarınız olsun ınsallahh
bende enfeksıyon oldugu ıcın antıbıyorık kullanıyorum ılacım yarın bıtıyor ama benım vajınamda cook kasıntı var ılacların etksıı olabılırmı acaba cumartesı gunu kontrolumuz var sorucam doktoruma
ve ben artık agrıastım hareketlerım kısıtlandı yuruyemıyorum konusurken nefes nefese kalıyorum vesureklı tansıyonum bı cıkıyo bı dusuyo bı denge kaybı oluyo sabırsızlık fena halde kafayı yemezsem ıyıdır
bebeğinin tekmelerini kaburgalarının hemen altında hisseden var mı? yani çok hafif hissediyorum ben sizin de öyle mi?
ben de aynı ilaçtan kullanıyorum
bebeğinin tekmelerini kaburgalarının hemen altında hisseden var mı? yani çok hafif hissediyorum ben sizin de öyle mi?
bana dr magvital 365 mg şase magnezyum verdi , bikaç defa içtim fayda zarar bişeyini görmedim ama yarıyodur mutlaka
ben 32. haftamdayımmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26:hayırlı zamanda dogsun bebıslerımız ınsallahkıslar napıyosunuzistanbul da hava fena güzel ya ve ben evdeyim sizlerin de çoğu işdesiniz sanırım yazık bize dün biriyle tanıştım 32 haftalık doğum yapmış 1 ay küvezde kalmış bebeği şuanda 3 aylık pek tatlıydı maşallah birde kızı var 2 yaşında onuda 35 haftalıkken doğurmuş niye öle dedim suyum boşalıyor mecbur doğum yapıyorum dedi korktum 32 haftamda olunca ay kızlar hakkımızda hayırlısı olsun yaa :18: allah zamanında doğum yapmak nasip etsin :18:
zaman daraldıkça beni çok fena telaş korku heyecan felan kaplamaya başladı:18:
buaralar bende ki değişiklikler ; belime ansızın ağrılar saplanıyor beni kıvrandırıyor sonra geçiyor. kasıklarımdan vajinama inen bir ağrı oluyor yatakdan kalkmak işkence hele sağa sola dönmekkızım artık tekme attımı sallanıyorum depremmi oldu diye dün misafirlikde yerimden sıçradım millet güldü mide yanması şikayetlerim artıyor bir ara kesilmiş di yine başladı aniden baş dönmeleri yaşıyorum sanki yer ayağımın altından kayıp gidiyor gibi oluyor ona sürekli değil ama :26: şimdilik bukadar kızlar
bende enfeksiyon ilaçlarını kullandıktan sonra çok kaşıntı oldu hatta süt çürüğü şeklinde pamukçuklar oluşmuştu sanırım mantar olmuştum doktorum bir fitil ve kaşıntı için merhem yazdı 2 gün sonra hiçbirşeyim kalmadı, fitil tek kullanımlık ve vajinadan kullanılıyor ama o kaşıntıdan kurtardı ya beniii çook dua ettim deryacıma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?