2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ayy ne guzel izne ayrılıyorsun. hayırlısı olsun cnmcım. benimde 4 hafta kaldı bir ay sonra ayrılıcam inş . şimdi bile zor geliyo işe gidip gelmek..

saol cnm tşk ederim , darısı hepinizin başına , şu son iki ay izin gerçekten gerekli , hem dinlenmek için hem bebiş hazırlıkları :)))

Papetto Ana Kucağı/Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

bende bunu alsammı dıyorum evde kullanıcam arkasında ufak esya koyma yerıde var:)

agrılardan bahsetmıssınzı kızlar bende 2 aya yakındır ceıyorum doktora gıttıgımde daha demeden diasporal vermıstı
magnezyum ıcn ılk 3 4 gun ıse yaradı ama agrılar yınede devam edıyo gece 4 5 kere wc kalktıgımı bılrım gunde 3 3.5 lt su ıcıyorum
doguma kadar bakalım neler cıkıcak bugunde basım cok kotu döndü yavrum Allahtan tekmeledıde rahatladım

antibiyotikten olmus olabilir canim
merhaba kızlar iyi güzel bol tekmeli bi hafta olur inşallah :)
amin insalah

evet cati genisliyor dr uma sordum oyle soyledi en iyi ilac dinlenmek ama bende onu yapamam bana gore degil yatmak

Ya sacma olacak birazcik ama sanki artik karnim daha fazla buyumuyo gibi,ayni sekilde kaldi,taktim kafayi biraz.:26: Tamam davul gibi olayim istemiyorum da,iste...:26:

bendede var aynı sorun yürüken olmasada yere çömeldiğimd mesela bişey lmak için kalkarken hissediorum o acıyı ama sanırım hepiizde var yani normall:)

kıslar napıyosunuz istanbul da hava fena güzel ya ve ben evdeyim sizlerin de çoğu işdesiniz sanırım yazık bize dün biriyle tanıştım 32 haftalık doğum yapmış 1 ay küvezde kalmış bebeği şuanda 3 aylık pek tatlıydı maşallah birde kızı var 2 yaşında onuda 35 haftalıkken doğurmuş niye öle dedim suyum boşalıyor mecbur doğum yapıyorum dedi korktum 32 haftamda olunca ay kızlar hakkımızda hayırlısı olsun yaa :18: allah zamanında doğum yapmak nasip etsin :18:
zaman daraldıkça beni çok fena telaş korku heyecan felan kaplamaya başladı:18:
buaralar bende ki değişiklikler ; belime ansızın ağrılar saplanıyor beni kıvrandırıyor sonra geçiyor. kasıklarımdan vajinama inen bir ağrı oluyor yatakdan kalkmak işkence hele sağa sola dönmek kızım artık tekme attımı sallanıyorum depremmi oldu diye dün misafirlikde yerimden sıçradım millet güldü mide yanması şikayetlerim artıyor bir ara kesilmiş di yine başladı aniden baş dönmeleri yaşıyorum sanki yer ayağımın altından kayıp gidiyor gibi oluyor ona sürekli değil ama :26: şimdilik bukadar kızlar

Merhaba Mayıs anneleri;

Benim bebek arabasında tercihim;Eki Görüntüle 641344 Pierre Cardin PS2080 Travel Sistem bebek arabası oldu.

Ana kucağındada kullananların tavsiyelerine uyarak Tiny Love 3'ü bir arada uykucu ana kucağını tercih ettik.

Sizlerede fikir olması adına paylaşmak istedim.

sen 32 haftalıkken bunu düşünüyorsun yine iyisin. ben 2-3 haftadır korkuyorum erken doğum mu yapacam diye. Allah korusun. ara sıra kasık ağrım oluyor doktorum lütfen her ağrıyı erken doğuma yorma diyor. ilk 3 ayını düşük yapmadan atlatmış annelerin sadece yüzde 1i erken doğum yapar diyor. tabi bu nasip meselesi o yüzün 1 i sen olursun o ayrı Allah korusun diyor. duadan başka yapacak bişey yok. hergün 2 rekat nafile namaz kılmanı tavsiye ederim. bebeğinin sağlıkla gelişip zamanında kolayca dünyaya gelmesi için

bebeğinin tekmelerini kaburgalarının hemen altında hisseden var mı? yani çok hafif hissediyorum ben sizin de öyle mi?

bende enfeksiyon ilaçlarını kullandıktan sonra çok kaşıntı oldu hatta süt çürüğü şeklinde pamukçuklar oluşmuştu sanırım mantar olmuştum doktorum bir fitil ve kaşıntı için merhem yazdı 2 gün sonra hiçbirşeyim kalmadı, fitil tek kullanımlık ve vajinadan kullanılıyor ama o kaşıntıdan kurtardı ya beniii çook dua ettim deryacıma:)

bebeğinin tekmelerini kaburgalarının hemen altında hisseden var mı? yani çok hafif hissediyorum ben sizin de öyle mi?

aslında ben de bugün bunu soracaktım ama çok soru sormuş olacam diye vazgeçmiştim
dün akşam aniden sağ kaburgamın alt tarafına doğru bi kramp girer gibi oldu. hatta eşime dedim ay bu çocuk ayağını felan mı sıkıştırdı şuraya diye. sonra ağrı geçti ama sabahtan beri tam orada minik kıpırtılar var ve hafiften sertlik hissediyorum tam kemiğin altında

bana dr magvital 365 mg şase magnezyum verdi , bikaç defa içtim fayda zarar bişeyini görmedim ama yarıyodur mutlaka

gece aşırı derecede bel ağrılar uyuşmalarım oluyor magnorm eritiyorum 15 dk sonra uyuyabiliyorum, doktor günde 2 tane içebilirsin demişti bir tanesini sabah erkenden içiyorum gün boyu çalışıyorum çünkü, diğerini gece yatmadan önce içiyorum, gün içinde de bir tane sade maden suyu içmeye çalışıyorum.

ben 32. haftamdayımmmmmmmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26:hayırlı zamanda dogsun bebıslerımız ınsallah

aynı sıkayetler bende de var cnm bırde sersemlık var anlayamadıgım neyse az kaldı bunları unutturaak bı melegımız var yanımızda

yaa demekkı bende de oldu pfff cumartesı gıdıcem beklıcem mecbur

Güzel anneler hepinize hayırlı bir hafta diliyorum
ben artık epey nadiren giriyorum buralara bu sebepten çok da paylaşımda bulunamıyorum ama takipçinizim :)
ben de haftaya cuma günü gidicem doktora çalışabilir raporu almak için.
Bu arada o gün 31+6 günlük olacak oğlum. umarım verir hemen raporu. Bir de aranızda ntsye giren varmı hiç?
32. haftadan sonra mı başlayacak acaba? ben henüz hiç girmedim de. nasıl birşey merak da ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…