- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.681
bebeğinin tekmelerini kaburgalarının hemen altında hisseden var mı? yani çok hafif hissediyorum ben sizin de öyle mi?
gece aşırı derecede bel ağrılar uyuşmalarım oluyor magnorm eritiyorum 15 dk sonra uyuyabiliyorum, doktor günde 2 tane içebilirsin demişti bir tanesini sabah erkenden içiyorum gün boyu çalışıyorum çünkü, diğerini gece yatmadan önce içiyorum, gün içinde de bir tane sade maden suyu içmeye çalışıyorum.
Güzel anneler hepinize hayırlı bir hafta diliyorum
ben artık epey nadiren giriyorum buralara bu sebepten çok da paylaşımda bulunamıyorum ama takipçinizim :)
ben de haftaya cuma günü gidicem doktora çalışabilir raporu almak için.
Bu arada o gün 31+6 günlük olacak oğlum. umarım verir hemen raporu. Bir de aranızda ntsye giren varmı hiç?
32. haftadan sonra mı başlayacak acaba? ben henüz hiç girmedim de. nasıl birşey merak da ediyorum :)
merhaba canımmm ınsallah raporu alırsınız da dınlenırsınız bol bol..
en son doktora gıttgıımde telde konusuyordu hastasını doguma hazırlıyorlardı nst fln dedı.tel kapattıktan sonra ben ne zmn gırıcem nst dedımsuanda gerek duymuyorum dedı bende gırmek ıstıyorum nasıl bırsey merak edıyorum sankı nst gırınce bole kıdem atlamıs gıbı hıssedıcem kendımı
ben girdimmm:))) ama gece idrar yolu enfeksiyonu olmuşum kanamalı olmuş o da acile gittik sabaha karşı 5 de heryerimi kontrol ettiler garanti olsun diye de nst ye bağladılar bir defa çook sıkıcıııı ki eşim yanımda olmasına rağmen yarım saat bağlı kalıyorsun o küçücük makinaya sıkılıcağımız günler bizi bekliyor yaniiiiiii
ne guzel ısteeee bende saatlerde kalmak sıtyrum
merhaba canımmm ınsallah raporu alırsınız da dınlenırsınız bol bol..
en son doktora gıttgıımde telde konusuyordu hastasını doguma hazırlıyorlardı nst fln dedı.tel kapattıktan sonra ben ne zmn gırıcem nst dedımsuanda gerek duymuyorum dedı bende gırmek ıstıyorum nasıl bırsey merak edıyorum sankı nst gırınce bole kıdem atlamıs gıbı hıssedıcem kendımı
ben girdimmm:))) ama gece idrar yolu enfeksiyonu olmuşum kanamalı olmuş o da acile gittik sabaha karşı 5 de heryerimi kontrol ettiler garanti olsun diye de nst ye bağladılar bir defa çook sıkıcıııı ki eşim yanımda olmasına rağmen yarım saat bağlı kalıyorsun o küçücük makinaya sıkılıcağımız günler bizi bekliyor yaniiiiiii
:)))) bence sen o süreci yaşamak istiyorsun:))) o yüzden nst ye olan merakın:)))) ama benim bebeğim ondan birazcık rahatsız oldu böyle yuvarlak yassı iki yada üç tane bişey bağlıyorlar göbeğe oğlum hiç hoşlanmadı sürekli hareket edip durduuu sonra sordum bebekler bunu algılıyormu diye algılar frekans sonuçta dediiii biz pek sevemedik sanırım anne oğul:))
evet canım ya bende de aynı his var. bir kademe daha atlamışız gibi :))
Benim doktorum da kesin gerek görmeyecek. hiç öyle piririkli bi tip değil ya. gayet relax bi kadın. :)
Bu arada ben izin için değil de uzatmak için rapor alıcam. eğer bir aksilik olmazsa çalışıcam 37. haftaya kadar
Doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak evde olmaya..
Boşuna merak etmeyelim yani :) ilk bebek olunca herşeyde bir heves işte
evet her anı doya doya tadını cıkara cıkara yasamak ıstıyorum:)hep bı heyecan ısıtyorum sıradakı heyecanım nst
ay çok şekersin yaa:)) tamam yaşa ama mutlaka yaz sonrasında yaşadığın heyecanı buraya duymaaak istiyoruuuuum:))))) zaten şimdi hepimizde çıkar herhalde biraz da olsa sancı bende yalancı sancı olayı başladı kiii baya baya sağlam giriyoor:)
ay çok şekersin yaa:)) tamam yaşa ama mutlaka yaz sonrasında yaşadığın heyecanı buraya duymaaak istiyoruuuuum:))))) zaten şimdi hepimizde çıkar herhalde biraz da olsa sancı bende yalancı sancı olayı başladı kiii baya baya sağlam giriyoor:)
Canım ya yalancı sancı dediğiniz nasıl bişey ki ? benim henüz hiç olmadı sanırım.
Bir de hani çogunuz ağrılardan şikayet etmişsiniz ya, kendime nazar değmem inşAllah ama benim öyle ağrılarım fln da yok gibi.
Erken mi diyeceğim ama çoğunuzdan önde gibiyim de. Kafam karıştı. Acaba gün içinde hareketim epey olduğu için mi ki ağrılarım olmuyor benim. Geceleri deliksiz uyuyabiliyorum mesela.
kızlar anakucağı+oto koltuğu alan var mı? ben bir türlü karar veremedim.
hepsi burada da bu modeli gördüm alanlarda genel olarak memnun yorumlara göre ? sizce nasıl? özellikle taşıma ve araba da kullanmak için istiyorum. sizinde yorumlarınızı bekliyorum
Aisababy Safety Ana Kucağı / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
İnşallah hepimiz çok rahat bir gebelik geçiririz canım. Benim oğlum da bazen geceleri hareketli ama ben lavabo için kalktıgımda hissediyorum hareketlerini yani uykumdan uyandırdığı olmadı hiç şimdiye kadar.maşallah canımmm ıns hıc yasamazsın benımde bel ve sırt agrılarımdan baska cok cok agrım yok ama agırlastım ıyce bırde kılo da olunca hareketlerım kısıtlandı gecelerı delıksız uyumayı ozledım mesela bebegım hıc uyumuyo benı
Merhaba Mayıs anneleri;
Benim bebek arabasında tercihim;Eki Görüntüle 641344 Pierre Cardin PS2080 Travel Sistem bebek arabası oldu.
Ana kucağındada kullananların tavsiyelerine uyarak Tiny Love 3'ü bir arada uykucu ana kucağını tercih ettik.
Sizlerede fikir olması adına paylaşmak istedim.
İnşallah hepimiz çok rahat bir gebelik geçiririz canım. Benim oğlum da bazen geceleri hareketli ama ben lavabo için kalktıgımda hissediyorum hareketlerini yani uykumdan uyandırdığı olmadı hiç şimdiye kadar.
Az kaldı sağlıkla kucağımıza alsaydık meleklerimizi. Öyle heyecanlı ve merak içerisindeyim ki anlatamam.
Ben zaten biraz fazla kilolu hamile kalmıştım o yüzden çok fazla kilo almadım henüz. yani toplamda 6 kilo almışım bana normal geliyor ama. sizin nasıl? bu arada boyum 1.75 , 79 kilo ile hamile kalmıştım 85 oldum yani.
senın oglusun cok uslud emekkı masalalh
bende cook heyecanlıyımmmm
bende kılolu hamıle kaldım
1.68 boyundayım 75 hamıle kaldım 100 e yakalstım ben dıyuyorum kendımı frenleyemıyorum ıns 100 olmam bu yasta (25 ) 100 u gormek ne kotudur:)
Canım bebek arabanın resmi gözükmüyor bu arada bizde tiny love aldık zaten araba koltuğu gibi olanları tavsiye edilmiyormuş uzun kullanım için benimki bunun aynısı
Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?