2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bebeğinin tekmelerini kaburgalarının hemen altında hisseden var mı? yani çok hafif hissediyorum ben sizin de öyle mi?

valla kaburgamı agrıtmaya cok erken başladı 30 lu haftalara gecınce neler olacak bilmiyorum.

kaburgamın hemen altını oyuyor resmen özellikle yururkenn ama sımdılerdede bobreklerıme dogru vuruyor karnımın her tarafı oynuyor anlamıyorum kı nereme neresıyle vuruyor

Magnorm U ilk 3 gün günde 3 defa al sonra krampın oldukça alırsın demişti Dr bana ama ben 2 gün anca alabildim
Dün öğlenden beri almıyorum ama hala düzelmedi diyarem :)

merhaba canımmm ınsallah raporu alırsınız da dınlenırsınız bol bol..

en son doktora gıttgıımde telde konusuyordu hastasını doguma hazırlıyorlardı nst fln dedı.tel kapattıktan sonra ben ne zmn gırıcem nst dedımsuanda gerek duymuyorum dedı bende gırmek ıstıyorum nasıl bırsey merak edıyorum sankı nst gırınce bole kıdem atlamıs gıbı hıssedıcem kendımı

ben girdimmm:))) ama gece idrar yolu enfeksiyonu olmuşum kanamalı olmuş o da acile gittik sabaha karşı 5 de heryerimi kontrol ettiler garanti olsun diye de nst ye bağladılar bir defa çook sıkıcıııı ki eşim yanımda olmasına rağmen yarım saat bağlı kalıyorsun o küçücük makinaya sıkılıcağımız günler bizi bekliyor yaniiiiiii

ne guzel ısteeee bende saatlerde kalmak sıtyrum

ne guzel ısteeee bende saatlerde kalmak sıtyrum

:)))) bence sen o süreci yaşamak istiyorsun:))) o yüzden nst ye olan merakın:)))) ama benim bebeğim ondan birazcık rahatsız oldu böyle yuvarlak yassı iki yada üç tane bişey bağlıyorlar göbeğe oğlum hiç hoşlanmadı sürekli hareket edip durduuu sonra sordum bebekler bunu algılıyormu diye algılar frekans sonuçta dediiii biz pek sevemedik sanırım anne oğul:))

evet canım ya bende de aynı his var. bir kademe daha atlamışız gibi :))
Benim doktorum da kesin gerek görmeyecek. hiç öyle piririkli bi tip değil ya. gayet relax bi kadın. :)
Bu arada ben izin için değil de uzatmak için rapor alıcam. eğer bir aksilik olmazsa çalışıcam 37. haftaya kadar
Doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olacak evde olmaya..

Boşuna merak etmeyelim yani :) ilk bebek olunca herşeyde bir heves işte

evet her anı doya doya tadını cıkara cıkara yasamak ıstıyorum:)hep bı heyecan ısıtyorum sıradakı heyecanım nst

benimde ilk o yüzden iki üç damla kanı görünce hemen soluğu hastanede aldık:))) çok korktuğum o alttan el ile muayeneden nedense hiç korkamadım hatta, artık nasıl bir endişeyle atmışsak kendimizii hastaneye :)))) çok kibar davrandılar ama hem ebe hanımlar hem nöbetçi doktor

evet her anı doya doya tadını cıkara cıkara yasamak ıstıyorum:)hep bı heyecan ısıtyorum sıradakı heyecanım nst

ay çok şekersin yaa:)) tamam yaşa ama mutlaka yaz sonrasında yaşadığın heyecanı buraya duymaaak istiyoruuuuum:))))) zaten şimdi hepimizde çıkar herhalde biraz da olsa sancı bende yalancı sancı olayı başladı kiii baya baya sağlam giriyoor :)

yazmazmıyımmmm o nst te bırde sancı cıkarsa aksıyon olur hayatımızdaaa neymıs sancım cıktıı

banada sancı gırıyor ozellıkle rahmıme bebegımın bası catıdaymıs heralde ondan

Canım ya yalancı sancı dediğiniz nasıl bişey ki ? benim henüz hiç olmadı sanırım.
Bir de hani çogunuz ağrılardan şikayet etmişsiniz ya, kendime nazar değmem inşAllah ama benim öyle ağrılarım fln da yok gibi.
Erken mi diyeceğim ama çoğunuzdan önde gibiyim de. Kafam karıştı. Acaba gün içinde hareketim epey olduğu için mi ki ağrılarım olmuyor benim. Geceleri deliksiz uyuyabiliyorum mesela.

maşallah canımmm ıns hıc yasamazsın benımde bel ve sırt agrılarımdan baska cok cok agrım yok ama agırlastım ıyce bırde kılo da olunca hareketlerım kısıtlandı gecelerı delıksız uyumayı ozledım mesela bebegım hıc uyumuyo benı

Canım bunu araba koltuğu olarak kullanabilirsin biryerlere gittiğinde içindede uyutabilirsin ama bu tür ana kucaklarını uzun süreli kullanım iyi değilmiş ben ev tipi ana kucağı aldım araba koltuğuda sallanan türden ama onu evde kullanmayı düşünmüyorum

İnşallah hepimiz çok rahat bir gebelik geçiririz canım. Benim oğlum da bazen geceleri hareketli ama ben lavabo için kalktıgımda hissediyorum hareketlerini yani uykumdan uyandırdığı olmadı hiç şimdiye kadar.
Az kaldı sağlıkla kucağımıza alsaydık meleklerimizi. Öyle heyecanlı ve merak içerisindeyim ki anlatamam.
Ben zaten biraz fazla kilolu hamile kalmıştım o yüzden çok fazla kilo almadım henüz. yani toplamda 6 kilo almışım bana normal geliyor ama. sizin nasıl? bu arada boyum 1.75 , 79 kilo ile hamile kalmıştım 85 oldum yani.

Canım bebek arabanın resmi gözükmüyor bu arada bizde tiny love aldık zaten araba koltuğu gibi olanları tavsiye edilmiyormuş uzun kullanım için benimki bunun aynısı
Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com

senın oglusun cok uslud emekkı masalalh
bende cook heyecanlıyımmmm

bende kılolu hamıle kaldım
1.68 boyundayım 75 hamıle kaldım 100 e yakalstım ben dıyuyorum kendımı frenleyemıyorum ıns 100 olmam bu yasta (25 ) 100 u gormek ne kotudur:)

olsan bile uzun süreli o rakamları görmeyeceksin ki merak etme :) son haftalar en kötü ihtimalle 100ü bulsan bile dogumda epey gidecek sonra da emzirerek hepsini bir çırpıda veririz inş canım. Çok da stres yapmayalım diyorum ben :)
Yaşımız da aynıymış :) ama benim iştahım öyle çok açılmadı işte. belki de o yüzden fazla kilo almadım. normal öğünlerimden sadece birazcık daha fazla yiyorum. acaba sonralardan mı açılacak ki diye düşünür oldum. eğer böyle gidebilirsem 11 kilo ile fln bitiririm gibi duruyor.

Canlar bu arada ben bebek arabası Kraft Relax almaya karar verdim. Hem travel sistem hem de arabası baston tarzında.
Hafif ve katlanınca az her kaplıyor yani. Kraftın 2013 te ürettiği arabalardan birisi. Yani şuan çok kullanıcı yorumu bulamadım ama. Görüp incelediğim kadarı ile ihtiyacımı görecek cinsten.
Çünkü ben hem travel olsun hem de çok hantal ve kaba olmasın diyenlerdendim. Bu model ikna etti beni.
Fikir edinmek isterseniz diye resimlerini de yüklüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…