2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Benim iştahım 4 ve 5. Ayda iyiyidi baya bu aralar çok yok midem şişiyo fazla yedirmiyor hamilelik ilerledikçe hazımsızlık artar çok yiyeyemeyiz bence ben normal yiyorum

Benim iştahım 4 ve 5. Ayda iyiyidi baya bu aralar çok yok midem şişiyo fazla yedirmiyor hamilelik ilerledikçe hazımsızlık artar çok yiyeyemeyiz bence ben normal yiyorum

Doğrudur canım. inş böyle devam eder iştahımız :) bebeklerimiz de beslendiği sürece çok iştahın bi yararı yokki zaten.
Olması gerektiği kadar yiyelim yeter :) ama bazı arkadaşlarımda olmuştu sürekli yeme ihtiyacı hissedenler hamilelik boyunca.
E yemeseler de içleri rahat etmez bebek beslenemeyecek diye. Hamileyken de insan kendini zor kısıtlıyor. Öyle olunca da epey kilo aldılar ama hızlı verdiklerini de gözlemliyorum. benim ilk 3 ay zaten iştahım pek yoktu o yüzden hiç kilo almadım. sonra biraz açıldı normal beslenebildim. 14. haftadan itibaren de 6 kilo almışım işte.

merhabalar fıstıklar, evde olmak işe gitmemek çok güzelmiş..diğer çalışanlarında izinlerine az kaldı darısı başınıza diyeyim şimdiden..bugün tembel tembel oturdum..sonra baktım hava çok güzel çıktım bi güzel çarşı gezdim bir tır edasıyla sakin sakin yavaş yavaş yürüdüm çok sevdim ben bu tatili..yarında ablama kahvaltıya gidicem..perşembe yada cuma da kuzenimle dışarda kahvaltı ederim ohhh yaşasın evde olmak darısı sizlere fıstıklar..doktor rapor yazarken demişti sakın evdeyim diye çıkıp çıkıp gezme yatıp dinleneceksin demişti ama dayanamıyorumki kendimi kasmadan yormadan gezeyim diyorum sonra bebiş olunca zaten çıkamıcam..bi de kızlar sevineyim mi şüpheleneyim mi bilemedim 1 aydır ben 55 kiloydum, sabah 55-55,5 çıkıyodum akşamları 56-57 çıkıyordum..bugün 54,5 çıktım kilo mu verdim, yoksa evde dinlendim şişliklerim mi gitti bilemedim..

Bende oturamayanlardanım bu ay devamlı gezesim var zaten hergün yürüyordum ama 1 haftadır havalar kötü diye çıkmadım bugün hava güzel olunca saat 1 de kendimi dışarı attım arkadaşımla saat 4:30 da geldim 1 saat arada dinlenme verdik gerisini kordonda yürüdük deniz kokusunu çektim içime çok güzeldi valla yürüyüş yapmayınca insanın vücut ağrıları artıyor onu farkettim artık hergün kısa yürüyüşler yaparım bugünki biraz uzun oldu

bende bikere girmek zorunda kalmıştım çook sıkıcı bişşi ölee boş boş yatıosun bi sancı probu bide bebek için kalp atışı probu bağlanıo göbeğine yuvarlak bişey lastikle takıolar sonra ekrana ölee bakıosun sancın varsa değişio değerler kalp atışlarıda inip çıkıo bebeğin ölee işte, helee sancılıyken sanırım orda ölece yatmak zor olucak

hamiş bayanlar keyifler nasıl???herkesin kaç kilo aldığını merak ediyorum..
ben 58,5 ile hamile kaldım,27.haftamdayım ve 10 kilo aldım..:26::26::26:
Sizde durumlar nasıl???

hamiş bayanlar keyifler nasıl???herkesin kaç kilo aldığını merak ediyorum..
ben 58,5 ile hamile kaldım,27.haftamdayım ve 10 kilo aldım..:26::26::26:
Sizde durumlar nasıl???

Bende 68 basladim su an 30 haftalik hamileyim 80 kiloyum 12 kilo aldim hizli bi sekilde ama artik fazla yi yemiyorum sizlerin nasil normal mi acaba Boyle devam ederse kilo almam artik :):):)

Bende 68 basladim su an 30 haftalik hamileyim 80 kiloyum 12 kilo aldim hizli bi sekilde ama artik fazla yi yemiyorum sizlerin nasil normal mi acaba Boyle devam ederse kilo almam artik :):):)

valla daha 2,5 ay kadar bi zaman dilimi var ve bu zamanda hiç almamak çok zor.ancak en azıyla durumu toparlamak gerek tabi.sonrasındada emzirirkensüt müt derken alınıyo bi kaç yaa(

valla daha 2,5 ay kadar bi zaman dilimi var ve bu zamanda hiç almamak çok zor.ancak en azıyla durumu toparlamak gerek tabi.sonrasındada emzirirkensüt müt derken alınıyo bi kaç yaa(

Aynen y'a biktim resmen bu kilo lardan 1 ci hamileligim de 30 kilo aldim artik doktor à gitmeye korkuyodum tartarlar diye dogum yaptim 1 hafta sonra hepsini vermistim sonra emzirirken 10 kilo aldim yine vu hamileleligim super 15 bile olsa sukur ederim artik emxirirken cok dikkat etmem lazim artik

30 kilomu aman ya çok takılmamak lazım doğumdan sonra emzirmeyle falan gider yani ben kendimi bildiğim için hertürlü veririm diye çok korkmuyorum çok çabuk kilo alırım çokta çabuk veririm bünye meselesi ama hamile olarak onu yemem bunu yemem demek daha zor bir dahamı gelicem dünyaya hamileliğinde keyfini çıkarmak lazım tabi sağlık şartlarında gözünü çıkarmadan bende 10-11 kilo arası değişiyorum sürekli 20 kiloya kadar alabilirim relaksım yani tabi o kadar düşükten sonra ben kilo aldıkça kocacım mutlu oluyor Allah evladıma sağlık versin hepimizinkine sağ salim kucağımıza alırız inşallah

Kızlar oğlum 2 gündür çok sakin korkuyorum nerdeyse hiç hissetmiyorum diye bilirim neden böyle çok üzgünüm dokunsalar ağlicak durumdayım ;-(

Kızlar oğlum 2 gündür çok sakin korkuyorum nerdeyse hiç hissetmiyorum diye bilirim neden böyle çok üzgünüm dokunsalar ağlicak durumdayım ;-(

Canim gecen hafta iki gun kiynasmadi cok korktum biraz internet arastirdim normal odugu yaziyodu 1 paket cikolata yedim uzandim iki saat kiynasmasini bekledim kiynasti eger hissetmeseydim acil gitcektik bi dene istersen

canım doktor randevuna daha varsa sağlık ocağına bir uğra hemen dinle kalp atışlarını neden üzüyosun kendini aynı durumu bende yaşadım meğer tospağa ters dönmüş sırtı karnıma yaslanmış pozisyonda ayakları aşağıda başı da iç taraftaymış sağlık ocağında dinledim kalp atışlarını rahatladım strese sokma kendini yarın sabahtan git hemen

kızlar biraz fikir istiorum sizlerden kızımızın ismini aslında koyduk iişalah rüya olucak ismi ama yanına sölemesekte nüfusunda yazıcak uyumlu manevi değeri olan bir isim daha koymak istioruz bana önerebileceğiniz isimler varmı?
ben nisa, reyyan, sevde, esma gibi isimler düşündüm ama yanyana fazla uyumlu olmuyo szice?

cam hiç mi kıpırdamıyo benim de bazen tekme atmıyo ama yer değiştiriyo bi taraflarını dayıyo karnıma eyer hiç hissetmediysen evde öyle merak içinde korku içinde oturacağına bi dr git derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…