- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.701
olsan bile uzun süreli o rakamları görmeyeceksin ki merak etme :) son haftalar en kötü ihtimalle 100ü bulsan bile dogumda epey gidecek sonra da emzirerek hepsini bir çırpıda veririz inş canım. Çok da stres yapmayalım diyorum ben :)
Yaşımız da aynıymış :) ama benim iştahım öyle çok açılmadı işte. belki de o yüzden fazla kilo almadım. normal öğünlerimden sadece birazcık daha fazla yiyorum. acaba sonralardan mı açılacak ki diye düşünür oldum. eğer böyle gidebilirsem 11 kilo ile fln bitiririm gibi duruyor.
Benim iştahım 4 ve 5. Ayda iyiyidi baya bu aralar çok yok midem şişiyo fazla yedirmiyor hamilelik ilerledikçe hazımsızlık artar çok yiyeyemeyiz bence ben normal yiyorum
bebeğinin tekmelerini kaburgalarının hemen altında hisseden var mı? yani çok hafif hissediyorum ben sizin de öyle mi?
Güzel anneler hepinize hayırlı bir hafta diliyorum
ben artık epey nadiren giriyorum buralara bu sebepten çok da paylaşımda bulunamıyorum ama takipçinizim :)
ben de haftaya cuma günü gidicem doktora çalışabilir raporu almak için.
Bu arada o gün 31+6 günlük olacak oğlum. umarım verir hemen raporu. Bir de aranızda ntsye giren varmı hiç?
32. haftadan sonra mı başlayacak acaba? ben henüz hiç girmedim de. nasıl birşey merak da ediyorum :)
hamiş bayanlar keyifler nasıl???herkesin kaç kilo aldığını merak ediyorum..
ben 58,5 ile hamile kaldım,27.haftamdayım ve 10 kilo aldım..:26::26::26:
Sizde durumlar nasıl???
Bende 68 basladim su an 30 haftalik hamileyim 80 kiloyum 12 kilo aldim hizli bi sekilde ama artik fazla yi yemiyorum sizlerin nasil normal mi acaba Boyle devam ederse kilo almam artik :):):)
Bende 68 basladim su an 30 haftalik hamileyim 80 kiloyum 12 kilo aldim hizli bi sekilde ama artik fazla yi yemiyorum sizlerin nasil normal mi acaba Boyle devam ederse kilo almam artik :):):)
valla daha 2,5 ay kadar bi zaman dilimi var ve bu zamanda hiç almamak çok zor.ancak en azıyla durumu toparlamak gerek tabi.sonrasındada emzirirkensüt müt derken alınıyo bi kaç yaa(
Aynen y'a biktim resmen bu kilo lardan 1 ci hamileligim de 30 kilo aldim artik doktor à gitmeye korkuyodum tartarlar diye dogum yaptim 1 hafta sonra hepsini vermistim sonra emzirirken 10 kilo aldim yine vu hamileleligim super 15 bile olsa sukur ederim artik emxirirken cok dikkat etmem lazim artik
Kızlar oğlum 2 gündür çok sakin korkuyorum nerdeyse hiç hissetmiyorum diye bilirim neden böyle çok üzgünüm dokunsalar ağlicak durumdayım ;-(
30 kilomuaman ya çok takılmamak lazım doğumdan sonra emzirmeyle falan gider yani ben kendimi bildiğim için hertürlü veririm diye çok korkmuyorum çok çabuk kilo alırım çokta çabuk veririm bünye meselesi ama hamile olarak onu yemem bunu yemem demek daha zor bir dahamı gelicem dünyaya hamileliğinde keyfini çıkarmak lazım tabi sağlık şartlarında gözünü çıkarmadan bende 10-11 kilo arası değişiyorum sürekli 20 kiloya kadar alabilirim relaksım yani tabi o kadar düşükten sonra ben kilo aldıkça kocacım mutlu oluyor Allah evladıma sağlık versin hepimizinkine sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Kızlar oğlum 2 gündür çok sakin korkuyorum nerdeyse hiç hissetmiyorum diye bilirim neden böyle çok üzgünüm dokunsalar ağlicak durumdayım ;-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?