2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hamiş bayanlar keyifler nasıl???herkesin kaç kilo aldığını merak ediyorum..
ben 58,5 ile hamile kaldım,27.haftamdayım ve 10 kilo aldım..:26::26::26:
Sizde durumlar nasıl???

ben 52 ile başladım şimdi 62 yim.. ama 10 12 kilo normal dedi doktorum. fazla alanlarda var duyduğum...:))

ben "nisa" öneririm benim kızımın adıda kısmetse "nisa" olucak

yanlış yere yazmışım..
beyza :günahtan arınmış
betül de güzel

valla kelin ilacı olsa başına sürer :)) bizde daha karar veremedik oğlumuzun adına(

Ilginiz için şimdiden teşekkürler kızlar 27+2 yim

Canım hiç hissetmiyorsan kesin git hemen bence 2 gün uzun çünkü illaki olduğu yere minik haraketler yapıyor benimkide bazen 2 gün büyük tekmeler atmıyo ama minik kıpırtılar yapıyor hissediyorum günde 10 haraketini net hissetmen lazım mesela yemekten 1 saat sonra falan ufak ufak kıpırdıyo ama sen büyük tekmeler hissetmiyorum diye üzülüyorsan hiç takma ben sordum dr dediğim gibi 10 tane haraketini ufak yada büyük hissediyorsan sıkıntı yok dedi

Bence 2. isimlerinin hepsi güzel ama ben hep tek isim taraftarıyım çocuk 2. ismi zaten kullanmıyorum üstelik resmi kayıtlarda sürekli belirtmesi gerekecek falan en güzeli anlamlı kolay anlaşılan kısa tek bir isim en güzeli

ya canım nasıl söylim böyle uzanıp kendimi dinliyorum ama böyle çok içerden bi hareket oluyo galiba ama oda kıpırtımi değilmi tam kestiremiyorum anlamadım kıpırdamasını tetiklicek ne yapa bilirim bi fikrin varmı ;-(

canm senin bebiş aarkasını dönmüş ondan öyle ufaktan hissediyon benm 2 3 gün öyle olmuştu internetten araştırdım rahatladım eğeer hiç hissetmeseydim dr gidecektim ufaktan hissediyordum böyle arada bi sonra düzeldi daha güçlü tekmeler atmaya başladı ama yinede dr git canm biz ne söylersek boş en iyisini dr bilir

Valla canım bilmiyorumki tatlı diyor herkes ama benimki tatlıda hiç kıpraşmıyo geçen hafta senin gibi oldu benimde ta içerlerde minicik kıpırdıyo sanki sonra kesiliyor dr gittim kontrolüm vardı ama dr söylemedim hiç ultrasonda kıpır kıpırdı heralde pozisyonunu değiştirdi bu hafta güzel ama 2 gündür büyük tekme yok kendi kendine takılıyor içerde birde benim oğlan meyve yiyince birde süt içince hemen tepki veriyor tatlıyla aramız yok yani sende bilirsin az çok neye tepki vereceğini çünkü herkesinki farklı oluyo bence ufakta hissediyorsan hiç sıkıntı yapma

Ilginiz için şimdiden teşekkürler kızlar 27+2 yim

canım tatlı şeyler yemeği dene kivide hareketi arttırıo demişşti kızlar daha önce, ama hiç hissetmioosan dr. git bi ultr. bakılsın için rahat etsin

ben "nisa" öneririm benim kızımın adıda kısmetse "nisa" olucak

en başından beri bende nisa diorumda anlamı kadın bugün bi hcaya sordum çokta yorum yapmadı olsada olur gibilerinden, bakalım artık eşimle birazdaha araştırmamız lazım sanırım

haklısın cnm 2. ismi bende düşünmüodum ama sonradan kararımı değiştrdim hayırlısı bakalım

sağol canım allah razı olsun azda olsa içime su serptin yarın direk sağlık ocağına gidicem şimdi gidemem eşim şehir dışında tek nasıl gidim

bencede çok yemeye gerek yok bebek beslensn yeter:) bende 48 le başladım boy 168 9 haftadır hiç tartılmadım tartılmayı sevemedim bir türlü 9 haftada tahmnim 57 58 olabilir. b

bizde rüya düşündük cnm hatta herkes rüya diyor ama ben son günlerde kararsızım daha anlamı olan br isim mi koysam diye. Eşimin yeğenin ismi sevde çok güzel bir isim gerçekten tavisye ederim bizde olmasa ben koyrdım

Ay bide aklıma geldi geçen hafta falan hissedemeyince bende sen gibi sırt üstü yattım karnıma bastırıp çekiyorum rahatsız olsun diye maşallah ne rahat bebişmiş hiç tepki vermedi sadece arada minicik belli belirsiz hissettim ama Allah a emanet ettim yattım ertesi günde öyle oldu dr gittiğimizde kapıda beklerken bir tekme attı kendime geldim

bizimki de ters dönmüş yüzü iç tarafta sırtı karnıma yaslanmış 2 gündür aşağıda titreşim gibi hareket hisssediyordum güçlü tekme yoktu meğer pozisyondanmış kalp atışı 140 tı korkup sağlık ocağına gittim bugün de normalmiş bu durumlar bugün yürüdüm yine döndü şimdi kaburgalarımla ilgileniyor

bende ilkinde 20 kilo almıştım :)

allah sag salim bebişinizi kucagınıza almayı nasip etsin canım ama salma kendini yinede çok çünkü emzirirken gider dedikleri kilolar her ne hikmetse gitmiyo dahada ekleniyo üstüne :))

Kızlar oğlum 2 gündür çok sakin korkuyorum nerdeyse hiç hissetmiyorum diye bilirim neden böyle çok üzgünüm dokunsalar ağlicak durumdayım ;-(

canım ilk gebeliginse hareketleri çok net kestirememen normal birde belki suyun çok degildir ondan az hissedebilirsin benim suyu azdı hareketleride az hissediliyordu ve ilk hareketlerini bile 23.haftada hissetmiştim yani eger azda olsabi kımıldama varsa korkma.içini rahatlatmak için doktorunuda bi görün istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…