- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.721
hamiş bayanlar keyifler nasıl???herkesin kaç kilo aldığını merak ediyorum..
ben 58,5 ile hamile kaldım,27.haftamdayım ve 10 kilo aldım..:26::26::26:
Sizde durumlar nasıl???
kızlar biraz fikir istiorum sizlerden kızımızın ismini aslında koyduk iişalah rüya olucak ismi ama yanına sölemesekte nüfusunda yazıcak uyumlu manevi değeri olan bir isim daha koymak istioruz bana önerebileceğiniz isimler varmı?
ben nisa, reyyan, sevde, esma gibi isimler düşündüm ama yanyana fazla uyumlu olmuyo szice?
ben "nisa" öneririm benim kızımın adıda kısmetse "nisa" olucak
kızlar biraz fikir istiorum sizlerden kızımızın ismini aslında koyduk iişalah rüya olucak ismi ama yanına sölemesekte nüfusunda yazıcak uyumlu manevi değeri olan bir isim daha koymak istioruz bana önerebileceğiniz isimler varmı?
ben nisa, reyyan, sevde, esma gibi isimler düşündüm ama yanyana fazla uyumlu olmuyo szice?
Ilginiz için şimdiden teşekkürler kızlar 27+2 yim
Canım hiç hissetmiyorsan kesin git hemen bence 2 gün uzun çünkü illaki olduğu yere minik haraketler yapıyor benimkide bazen 2 gün büyük tekmeler atmıyo ama minik kıpırtılar yapıyor hissediyorum günde 10 haraketini net hissetmen lazım mesela yemekten 1 saat sonra falan ufak ufak kıpırdıyo ama sen büyük tekmeler hissetmiyorum diye üzülüyorsan hiç takma ben sordum dr dediğim gibi 10 tane haraketini ufak yada büyük hissediyorsan sıkıntı yok dedi
ya canım nasıl söylim böyle uzanıp kendimi dinliyorum ama böyle çok içerden bi hareket oluyo galiba ama oda kıpırtımi değilmi tam kestiremiyorum anlamadım kıpırdamasını tetiklicek ne yapa bilirim bi fikrin varmı ;-(
ya canım nasıl söylim böyle uzanıp kendimi dinliyorum ama böyle çok içerden bi hareket oluyo galiba ama oda kıpırtımi değilmi tam kestiremiyorum anlamadım kıpırdamasını tetiklicek ne yapa bilirim bi fikrin varmı ;-(
Ilginiz için şimdiden teşekkürler kızlar 27+2 yim
ben "nisa" öneririm benim kızımın adıda kısmetse "nisa" olucak
Bence 2. isimlerinin hepsi güzel ama ben hep tek isim taraftarıyım çocuk 2. ismi zaten kullanmıyorum üstelik resmi kayıtlarda sürekli belirtmesi gerekecek falan en güzeli anlamlı kolay anlaşılan kısa tek bir isim en güzeli
canm senin bebiş aarkasını dönmüş ondan öyle ufaktan hissediyon benm 2 3 gün öyle olmuştu internetten araştırdım rahatladım eğeer hiç hissetmeseydim dr gidecektim ufaktan hissediyordum böyle arada bi sonra düzeldi daha güçlü tekmeler atmaya başladı ama yinede dr git canm biz ne söylersek boş en iyisini dr bilir
bencede çok yemeye gerek yok bebek beslensn yeter:) bende 48 le başladım boy 168 9 haftadır hiç tartılmadım tartılmayı sevemedim bir türlü 9 haftada tahmnim 57 58 olabilir. bDoğrudur canım. inş böyle devam eder iştahımız :) bebeklerimiz de beslendiği sürece çok iştahın bi yararı yokki zaten.
Olması gerektiği kadar yiyelim yeter :) ama bazı arkadaşlarımda olmuştu sürekli yeme ihtiyacı hissedenler hamilelik boyunca.
E yemeseler de içleri rahat etmez bebek beslenemeyecek diye. Hamileyken de insan kendini zor kısıtlıyor. Öyle olunca da epey kilo aldılar ama hızlı verdiklerini de gözlemliyorum. benim ilk 3 ay zaten iştahım pek yoktu o yüzden hiç kilo almadım. sonra biraz açıldı normal beslenebildim. 14. haftadan itibaren de 6 kilo almışım işte.
canm senin bebiş aarkasını dönmüş ondan öyle ufaktan hissediyon benm 2 3 gün öyle olmuştu internetten araştırdım rahatladım eğeer hiç hissetmeseydim dr gidecektim ufaktan hissediyordum böyle arada bi sonra düzeldi daha güçlü tekmeler atmaya başladı ama yinede dr git canm biz ne söylersek boş en iyisini dr bilir
sağol canım allah razı olsun azda olsa içime su serptin yarın direk sağlık ocağına gidicem şimdi gidemem eşim şehir dışında tek nasıl gidim
sağol canım allah razı olsun azda olsa içime su serptin yarın direk sağlık ocağına gidicem şimdi gidemem eşim şehir dışında tek nasıl gidim
Aynen y'a biktim resmen bu kilo lardan 1 ci hamileligim de 30 kilo aldim artik doktor à gitmeye korkuyodum tartarlar diye dogum yaptim 1 hafta sonra hepsini vermistim sonra emzirirken 10 kilo aldim yine vu hamileleligim super 15 bile olsa sukur ederim artik emxirirken cok dikkat etmem lazim artik
30 kilomuaman ya çok takılmamak lazım doğumdan sonra emzirmeyle falan gider yani ben kendimi bildiğim için hertürlü veririm diye çok korkmuyorum çok çabuk kilo alırım çokta çabuk veririm bünye meselesi ama hamile olarak onu yemem bunu yemem demek daha zor bir dahamı gelicem dünyaya hamileliğinde keyfini çıkarmak lazım tabi sağlık şartlarında gözünü çıkarmadan bende 10-11 kilo arası değişiyorum sürekli 20 kiloya kadar alabilirim relaksım yani tabi o kadar düşükten sonra ben kilo aldıkça kocacım mutlu oluyor Allah evladıma sağlık versin hepimizinkine sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Kızlar oğlum 2 gündür çok sakin korkuyorum nerdeyse hiç hissetmiyorum diye bilirim neden böyle çok üzgünüm dokunsalar ağlicak durumdayım ;-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?