2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
geçende banyoda düştüm demiştin sanki canım senmiydin tam hatrlayamadım ama ?

evet canım bendim o sakar telaşım ondan zaten düştüm diyemi böyle oldu diye endişeliyim doktorumu o akşam aradım suyun gelmezse yada kanaman olmazsa korkma bi şey olmaz demişti ondan ne hastaneye nede sağlık ocağına gitmemiştim

yarın sabah gitde için rahatlasın canım doktora dersin hareketleri azaldı bende geldim

bende ilkinde 20 kilo almıştım :)

allah sag salim bebişinizi kucagınıza almayı nasip etsin canım ama salma kendini yinede çok çünkü emzirirken gider dedikleri kilolar her ne hikmetse gitmiyo dahada ekleniyo üstüne :))

Kizlar ben 3 kere bebegi mi kaybettim karnim da kalbi durdu Allah kimseye yasatmasin saten her Hangi bisey olsa hemen kanama geliyor gebelik calisan makine gibi durdumu belli édiyor hemen kendinizi strese sokmayin dogum agrisinin 3 Kati belki agri oluyor ucunde de ayni sey oldu az kimildiyosa hissetmiyo olabilirsiniz ama iciniz rahat etmiyosa hemen bi acil gidip kalp atisini dinleyin rahatlarsiniz Allah yardimcimiz olsun kimseye évlat acisi vermesin

bizde rüya diyoruz cnm hatta bitane yeleği var annem harfler almış rüya die dikmiş çok şirin oldu, yanına da sevde olabilir bence sizde değiştrmeyin rüyalar hepte güzel olurr:)

sevde ismini cok sevıyorum yengem kızına koydu yoksa kendı kızıma ısterdım

bugun hep yattım bas donmesınden yarın erken kalkabılırsem kan ve ıdrar tahlılı ıcın doktora gıdıcem
persembe devletten kadındoguma randevu aldım ordada kaydım bulunsun arada gıderım bakalım doktor nasıl bırı cıkıcak:)
yarın gıtmısken tansıyonda ölçtüreyım bas donmem gecmedı nedense

herkese hayırlı geceler kızlar bır gunu daha devırdık

Bugun benimde bebegim hareket etmedi diyordum ki bir dilim bakava yedim tam yaacaktim ki benim ki costu cok sukur :) sutlu tatli degilde bakava gibi tatlilara daha cok tepki veriyor. Herkese Bol tekmeli iyi geceler diliyorum....

maşallah sana öyleyse ben spora da başladım e uzun zamandır birşey yapmadığım için hamlamış vucudum hergün tempolu yürüyorum kollarımı çalıştırıyorum, spor hocası bir arkadaşım var iyimi yapıyorum diye sordum süper dedi yürüyebildiğince yürü kaslarını doğuma hazırlıyorsun dedi, onun da ağrıları var ama bedenimi biliyorum 1 hafta sürer sonra geçer geceleri yan yatmaktan omuzlarım da ağrım oluyor e birde vucudum dengesizleşti ağırlık bakımından o yüzden ağrılar başladı allah sonumuzu hayırlı etsin 8 9 kilo aldım aslında ama kilolu hamile kalmadım o yüzden zor oluyor

günaydın annecikler ve mini mini kuzucuklar:)

inşallah herkesin günü ve de haftası çok iyi geçer. Havalar da ısınsa dünkü gibi bahar havasına geçsek artık.

biraz geçmişi okudumda nst ye bağlandığımız günlerin gelmesini isteyen arkadaşlar olmuş. bende sizdenim aslında. DOktorun kapısında beklerken son ay gebeleri hep dikkatimi çekiyor. bende onlar gibi olmak istiyorum o zaman. Ama ordan çıkınca zamanı gelince o da olur yeterki şu anı doyunca yaşayalım diye düşünüyorum. Ya bu hamilelik çok karmaşık birşeymiş ya

gunaydın iki gündür sancılarım oluyor kasılmalar şekilinde

Kasılma olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Benim dün karnımda bir ağrı vardı ama gaz mıydı kasılma mıydı bilemedim

Rüyamda bebeğimin doğduğunu göördüm hem de gece uykumda doğmuş, küçücük birşey ama yüzünü doğru düzgün göremedim yaa diyorum ben bu işten birşey anlamadım yani rüyamda kolay doğurmuşum ama bana da yaranılmıyor

kasılman olduğunda anlarsın emin ol gaz sancısı gibi gelmiyor çünkü daha sağlam vuruyor, bende çokça rüyamda görüyorum oğlumu daha o rahmime düşmeden ben annem en yakın arkadaşım ve yengem rüya görmüştü aynı zamanlarda ve erkek gördü hepsi hoş bir oğlum olacak doğru çıktı ama gebelikten sonra da ikidir görüyorum ben doğum yapmışım hemencecik oluvermiş falan kara kuru bişeydii yavrucum

ya sizde merak ediyormusunuz acaba nasıl birşey olucak eli yüzü kime benziycek falan diye bende var da o merak o yüzden

Günaydın kızlar,
Dün doktorumdan çalışabilir raporu aldım yani dün itibariyle doğum öncesi iznim resmen başlamış oldu..inşallah 29 martta işten ayrılacağım ve umarım o zamana kadar doğum izninin 6 aya çıkma olayı yetişir :)) yada biz izindeyken :)
Mutlu günler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…