- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.741
geçende banyoda düştüm demiştin sanki canım senmiydin tam hatrlayamadım ama ?
evet canım bendim o sakar telaşım ondan zaten düştüm diyemi böyle oldu diye endişeliyim doktorumu o akşam aradım suyun gelmezse yada kanaman olmazsa korkma bi şey olmaz demişti ondan ne hastaneye nede sağlık ocağına gitmemiştim
bende ilkinde 20 kilo almıştım :)
allah sag salim bebişinizi kucagınıza almayı nasip etsin canım ama salma kendini yinede çok çünkü emzirirken gider dedikleri kilolar her ne hikmetse gitmiyo dahada ekleniyo üstüne :))
evet canım bendim o sakar telaşım ondan zaten düştüm diyemi böyle oldu diye endişeliyim doktorumu o akşam aradım suyun gelmezse yada kanaman olmazsa korkma bi şey olmaz demişti ondan ne hastaneye nede sağlık ocağına gitmemiştim
bencede çok yemeye gerek yok bebek beslensn yeter:) bende 48 le başladım boy 168 9 haftadır hiç tartılmadım tartılmayı sevemedim bir türlü 9 haftada tahmnim 57 58 olabilir. b
bizde rüya düşündük cnm hatta herkes rüya diyor ama ben son günlerde kararsızım daha anlamı olan br isim mi koysam diye. Eşimin yeğenin ismi sevde çok güzel bir isim gerçekten tavisye ederim bizde olmasa ben koyrdım
bizde rüya diyoruz cnm hatta bitane yeleği var annem harfler almış rüya die dikmiş çok şirin oldu, yanına da sevde olabilir bence sizde değiştrmeyin rüyalar hepte güzel olurr:)
kızlar biraz fikir istiorum sizlerden kızımızın ismini aslında koyduk iişalah rüya olucak ismi ama yanına sölemesekte nüfusunda yazıcak uyumlu manevi değeri olan bir isim daha koymak istioruz bana önerebileceğiniz isimler varmı?
ben nisa, reyyan, sevde, esma gibi isimler düşündüm ama yanyana fazla uyumlu olmuyo szice?
markası ne acaba birde fiyatını yazarsan bende ne alacağıma karar veremedim netten incelerim ürünü
yazmazmıyımmmm o nst te bırde sancı cıkarsa aksıyon olur hayatımızdaaa neymıs sancım cıktıı
banada sancı gırıyor ozellıkle rahmıme bebegımın bası catıdaymıs heralde ondan
Canım ya yalancı sancı dediğiniz nasıl bişey ki ? benim henüz hiç olmadı sanırım.
Bir de hani çogunuz ağrılardan şikayet etmişsiniz ya, kendime nazar değmem inşAllah ama benim öyle ağrılarım fln da yok gibi.
Erken mi diyeceğim ama çoğunuzdan önde gibiyim de. Kafam karıştı. Acaba gün içinde hareketim epey olduğu için mi ki ağrılarım olmuyor benim. Geceleri deliksiz uyuyabiliyorum mesela.
gunaydın iki gündür sancılarım oluyor kasılmalar şekilinde
Kasılma olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Benim dün karnımda bir ağrı vardı ama gaz mıydı kasılma mıydı bilemedim
Rüyamda bebeğimin doğduğunu göördüm hem de gece uykumda doğmuş, küçücük birşey ama yüzünü doğru düzgün göremedim yaa diyorum ben bu işten birşey anlamadım yani rüyamda kolay doğurmuşum ama bana da yaranılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?