2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkese günaydın

Mrb Canım, benim beklenen doğum tarihim de 3 mayıs. çalışabilir raporu almak için 8 martta gitmeyi düşünüyorum. senin erken olmuş epey.
Birde hesaplamalarıma göre 12 nisanda benim 37. haftam dolacak o zaman ayrılıcam yani izne. sen 29 mart demişsin karıştırdım iyice :)
Bu arada biz izindeyken dogum izni yasalaşırsa çok kuvvetli ihtimal biz de faylanabiliyoruz. benim 12 nisanda başlayan 16 haftalık iznim 2 agustosta bitecek. Ve eger dogum izni bu yasama döneminde çıkarsa yani meclis tatile girmeden, her durumda faydalanabiliyoruz demektir bu. Çünkü meclis temmuzun ilk haftası tatile giriyor.

Son düzenleme:

Günaydın :)
Canım benim bu 2. doğumum ve ilki sezeryan olduğundan bu da aynı şekilde olacak,sezeryan olduğu için beklenen doğum tarihi 40 haftadan değil 38 haftadan hesaplanıyor,bu duruma göre çalışabilir raporunu 30. hafta bitiminde alıyorsun,35. haftada izne çıkıyorsun..
Umarım karışık olmamıştır

inşallah bu yasama dönemi çıkarırlarda bizde yararlanabiliriz.

Kızlar hepinize güzel hamilelikler diliyorum öncelikle..
İş yoğunluğundan falan sanırım, girip hep okuyup takip etsem de aranıza katılmamışım
İnşallah 31 Mayıs benim doğumum, beni de ekleyin lütfeeeeennn
Özelden mesaj atamıyorum, gerekli bilgiler nedir, yazarım hemen

Bir sürü anlatacağım şey var aslında, fikir de almam gerekiyor.. Yardım ve desteklerinizi de beklerim her zaman

Sevgiler..

Ben ne idim! Anne bir damla suydum. Senle nefes aldım hayat buldum. Hani elin karnında seslendinya bana. Anne o zaman bile sesini duydum..

Uzun geceler bekledin bir sançıyla. Dokuz'ay bende yandım yakardım. Sende biliyorsun ya anne. Bende seninle sancılandım.

Aylar sonra soğuk bir kış günü. Bir başka elde gözümü açtım. Sağa, sola baktım seni göremedim. İşte anne ilk o zaman ağladım..

Geceyi ayırt edemedim gündüz sandım. Acıktım söyleyemedim, vede susadım. Gözlerine bakıp bakıp ağladım. Sen olmasaydın, anne ben ne yapardım..

Emeklemek kolaydı sürünerek yerde. Hep elimden tuttun ayağa diktin. Varmıydı ayakta durmaya gücüm. Sen olmasan söyle nasıl yürürdüm..

Bir gün elimde kalem okula. Ne yalan söyleyim sıkıla, sıkıla. Oku ve adam ol dedin bana. Ne demek istediğini şimdi anladım..

Hergün yemedin yedirdin. Sen hep eskiler giyerdin. Bana ne güzel şeyler verdin. Unutmadım, unutamam anne..

Sen olmadan ben bir hiçtim. Mutluluğu senin gözlerinden içtim. Sen benim uğruma hayatından geçtin. Ben seni mutlu edebildim mi Anne?..

Nasıl anlatsam seni bitmiyor. Kalpden geçiyor kalem yetmiyor. Sözler aciz, gücüm kalmıyor. Tarifi olmayan nasıl sevgidir bu anne..

İki cihanda'da ödemeyemem hakkını. Senin duan olmadan alamam muradımı. Kalbime altın harflerle yazdım adını. Sende helal et bana olan hakkını anne..

Hoşgeldiiin:)):)))

Canım aynen dediğin gibi benimde yürüyüş yapmassam ağrılarım artıyor 1 hafta üşendim yürümedim sırtım kolum belim nasıl ağrıdı dün başladım tekrar bugün öğleden sonrada çıkıcam yavaş yavaş iyi oluyor açılıyor insan

öncelikle hoş geldin aramıza:) ben şahsım adıma iyiki bu forum var diyorum , çünkü ben hamilelik süresince yaşadığımız ortak şeyleri paylaştıkça hem kuşkularımızın azaldığına, hemde seninle aynı süreçleri yaşayan arkadaşlarının varlığının yarattığı huzur duygusuna inanıyorum.

özellikle hafta olarak ilerde olan arkadaşlar, yada daha önce hamilelik yaşayanların tecrübeleri bana çok yardımcı oldu.

iyiki hepiniz varsınız göbekdaşlarım

slm ...bende günlük yürümeye çalışıyorum uzun süredir. ancak bu hafta bacaklarım çok ağrıyor..bide sol kolum uyuşuyor. akşamları örgü öreyim diyorum cansız halsiz oluyor. sola yatmaktan mı anlamadım..dr sorcam haftaya

kesinlikle çok iyi geliyor açık hava yürüyüşleri daha faydalı aslında ama havalar ve çalışma durumum yüzünden evde yürüyorum bantta o da iyi geliyor ama fırsatım olsa açık havada rahat rahat yürürümmmm sahiden iyi geldii ağrılarıma

Evet canım şimdi netleşti çok tşk ederim :)

inşallah bu yasama dönemi çıkarırlarda bizde yararlanabiliriz.

İnşallah canım hepimizde temenni ve duaları bu yönde..

Hoşgeldinn :)

düzenli yürürsen faydasını görürsün diye düşünüyorum vucudun denge mekanizması bozuldu doğal aslında ağrılarımız sola çok yatıyorsan belki ondan oluyor olabilir

Selam arkadaşlar umarım herşey yolundadır.Size bir sorum olacak benim 2 gündür midemde yanma ekşime oluyor hatta bu gece hiç uyutmadı nedeni ne olabilir.
listede bende varım yazmıştım ama eklenmedi benide eklermisiniz kızım olacak ilk bebeğim isim tam belli değil ama Beyza olabilir.

çok normla mide yanmaları cnm ben hergün renie şuruptan aıorum günde 2-3 defa nerdeyse özellkle yatarken yediğin bişey ağır gelmiştir muhtemelen, şuruptan dene gerçekten ii gelior

bu bebişini sagsalim kucagını alıp koklamayı nasip etsin allahım.ewet bi mucize en ufak bi riski belli ediyo vucut o yüzden az kımıldamasını çok fazla takmamak gerek ama için rahatlasın diye bi kalp atışını dinleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…