- 5 Ekim 2011
- 164
- 22
- 98
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.761
Günaydın kızlar,
Dün doktorumdan çalışabilir raporu aldım yani dün itibariyle doğum öncesi iznim resmen başlamış oldu..inşallah 29 martta işten ayrılacağım ve umarım o zamana kadar doğum izninin 6 aya çıkma olayı yetişir :)) yada biz izindeyken :)
Mutlu günler herkese
herkese günaydın
Mrb Canım, benim beklenen doğum tarihim de 3 mayıs. çalışabilir raporu almak için 8 martta gitmeyi düşünüyorum. senin erken olmuş epey.
Birde hesaplamalarıma göre 12 nisanda benim 37. haftam dolacak o zaman ayrılıcam yani izne. sen 29 mart demişsin karıştırdım iyice :)
Bu arada biz izindeyken dogum izni yasalaşırsa çok kuvvetli ihtimal biz de faylanabiliyoruz. benim 12 nisanda başlayan 16 haftalık iznim 2 agustosta bitecek. Ve eger dogum izni bu yasama döneminde çıkarsa yani meclis tatile girmeden, her durumda faydalanabiliyoruz demektir bu. Çünkü meclis temmuzun ilk haftası tatile giriyor.
herkese günaydın
Mrb Canım, benim beklenen doğum tarihim de 3 mayıs. çalışabilir raporu almak için 8 martta gitmeyi düşünüyorum. senin erken olmuş epey.
Birde hesaplamalarıma göre 12 nisanda benim 37. haftam dolacak o zaman ayrılıcam yani izne. sen 29 mart demişsin karıştırdım iyice :)
Bu arada biz izindeyken dogum izni yasalaşırsa çok kuvvetli ihtimal biz de faylanabiliyoruz. benim 12 nisanda başlayan 16 haftalık iznim 2 agustosta bitecek. Ve eger dogum izni bu yasama döneminde çıkarsa yani meclis tatile girmeden, her durumda faydalanabiliyoruz demektir bu. Çünkü meclis temmuzun ilk haftası tatile giriyor.
Kızlar hepinize güzel hamilelikler diliyorum öncelikle..
İş yoğunluğundan falan sanırım, girip hep okuyup takip etsem de aranıza katılmamışım
İnşallah 31 Mayıs benim doğumum, beni de ekleyin lütfeeeeennn
Özelden mesaj atamıyorum, gerekli bilgiler nedir, yazarım hemen
Bir sürü anlatacağım şey var aslında, fikir de almam gerekiyor.. Yardım ve desteklerinizi de beklerim her zaman
Sevgiler..
maşallah sana öyleyse ben spora da başladım e uzun zamandır birşey yapmadığım için hamlamış vucudum hergün tempolu yürüyorum kollarımı çalıştırıyorum, spor hocası bir arkadaşım var iyimi yapıyorum diye sordum süper dedi yürüyebildiğince yürü kaslarını doğuma hazırlıyorsun dedi, onun da ağrıları var ama bedenimi biliyorum 1 hafta sürer sonra geçer geceleri yan yatmaktan omuzlarım da ağrım oluyor e birde vucudum dengesizleşti ağırlık bakımından o yüzden ağrılar başladı allah sonumuzu hayırlı etsin 8 9 kilo aldım aslında ama kilolu hamile kalmadım o yüzden zor oluyor
İş yoğunluğundan falan sanırım, girip hep okuyup takip etsem de aranıza katılmamışım
Bir sürü anlatacağım şey var aslında, fikir de almam gerekiyor.. Yardım ve desteklerinizi de beklerim her zaman
Sevgiler..
maşallah sana öyleyse ben spora da başladım e uzun zamandır birşey yapmadığım için hamlamış vucudum hergün tempolu yürüyorum kollarımı çalıştırıyorum, spor hocası bir arkadaşım var iyimi yapıyorum diye sordum süper dedi yürüyebildiğince yürü kaslarını doğuma hazırlıyorsun dedi, onun da ağrıları var ama bedenimi biliyorum 1 hafta sürer sonra geçer geceleri yan yatmaktan omuzlarım da ağrım oluyor e birde vucudum dengesizleşti ağırlık bakımından o yüzden ağrılar başladı allah sonumuzu hayırlı etsin 8 9 kilo aldım aslında ama kilolu hamile kalmadım o yüzden zor oluyor
Canım aynen dediğin gibi benimde yürüyüş yapmassam ağrılarım artıyor 1 hafta üşendim yürümedim sırtım kolum belim nasıl ağrıdı dün başladım tekrar bugün öğleden sonrada çıkıcam yavaş yavaş iyi oluyor açılıyor insan
Günaydın :)
Canım benim bu 2. doğumum ve ilki sezeryan olduğundan bu da aynı şekilde olacak,sezeryan olduğu için beklenen doğum tarihi 40 haftadan değil 38 haftadan hesaplanıyor,bu duruma göre çalışabilir raporunu 30. hafta bitiminde alıyorsun,35. haftada izne çıkıyorsun..
Umarım karışık olmamıştır
inşallah bu yasama dönemi çıkarırlarda bizde yararlanabiliriz.
Sevgiler..
slm ...bende günlük yürümeye çalışıyorum uzun süredir. ancak bu hafta bacaklarım çok ağrıyor..bide sol kolum uyuşuyor. akşamları örgü öreyim diyorum cansız halsiz oluyor. sola yatmaktan mı anlamadım..dr sorcam haftaya
Selam arkadaşlar umarım herşey yolundadır.Size bir sorum olacak benim 2 gündür midemde yanma ekşime oluyor hatta bu gece hiç uyutmadı nedeni ne olabilir.
listede bende varım yazmıştım ama eklenmedi benide eklermisiniz kızım olacak ilk bebeğim isim tam belli değil ama Beyza olabilir.
çok normla mide yanmaları cnm ben hergün renie şuruptan aıorum günde 2-3 defa nerdeyse özellkle yatarken yediğin bişey ağır gelmiştir muhtemelen, şuruptan dene gerçekten ii gelior
Kizlar ben 3 kere bebegi mi kaybettim karnim da kalbi durdu Allah kimseye yasatmasin saten her Hangi bisey olsa hemen kanama geliyor gebelik calisan makine gibi durdumu belli édiyor hemen kendinizi strese sokmayin dogum agrisinin 3 Kati belki agri oluyor ucunde de ayni sey oldu az kimildiyosa hissetmiyo olabilirsiniz ama iciniz rahat etmiyosa hemen bi acil gidip kalp atisini dinleyin rahatlarsiniz Allah yardimcimiz olsun kimseye évlat acisi vermesin
günaydın kızlarr.güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?