2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben şu an iş yerinde uyudum uyuyacağım valla:85: :85: :85:

Merhaba hanimlar, bende sıkılanlardanım, geç kalktım, Dunden yemegimde var, ev iside yapmicam diye inat ediyorum, oturdum bebisime battaniye oruyorum :) battaniyesi cok ama oyalanayim diye yapiyorum. Hafifte midem bulaniyor niyeyse....

ben şu an iş yerinde uyudum uyuyacağım valla:85: :85: :85:

bendeeee uykuuum vaar

Merhaba hanimlar, bende sıkılanlardanım, geç kalktım, Dunden yemegimde var, ev iside yapmicam diye inat ediyorum, oturdum bebisime battaniye oruyorum :) battaniyesi cok ama oyalanayim diye yapiyorum. Hafifte midem bulaniyor niyeyse....

ohhh eline sağlık ben hiç beceremiom örgü işini saolsun annemler kayınvaldemler doldurdu zzaeten minik kuzuma:)

offf bende çoook sıkılıyorum, büyük bir şehirden nerdeyse oranın bir ilçesi olacak bir şehre taşındık ve çok sıkıcı bi yer burası, tanıdığım yok ama herkes bizi tanıyor küçük yer ya :) ufak bir alışveriş merkezi olaydı keşke çıkar dolaşırdım o bile yok malesef arkadaşlarım yok çok bunaltıcı geçiyor günler bebiş gelsede kendimi işe yarar hissedebilsem , dolaşıp alışveriş yapasım var valla büyük şehirlerde olanlar tıkılmayın eve çıkın illa birşey almak zorunda değilsiniz gezmek yeter ya.....

Bende izmirden istanbula tasindim 8 haftalik hamileyken, ama dedigin gibi burasida buyuk en azindan, arkadsta oglumun arkadaslaindan var anneleri haftada bir falan gorusuyoruz. Zaten arkadasin cok olsa da artik onlara katilmak zor canim bu gobusle :) o yuzden dinlen, bebegini dusun rahat ol. Hepsi gecici cevrende olur zamanla

Ben de bugun cani sikilanlardanim.Bari havalar guzellesmeye baslasa da daha cok dolasabilsek.!..
Bu arada sabaha karsi uyandim bi ara,bi islaklik hissediyorum.Megersem sag gogsumden baya bi sut gelmis,pijamanin orasi islanmis butun.Artik gogsumu sikistirmamaya calisiyorum,napim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…