- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.801
adsdfghjkhgfdfsdaddarkadadşım süpersin çok teşekkür :)) iki yıldır yeni keşfettim.amaaaaaaaaa bi alıntı ona ait yorum sonra bi başka sonra ona ait başka bişeyler yazmak nasıl oluo :))
oldumu:)))111111111111111111111111111
olduuu canımm :)
rica ederimmm:) alıntıların arasına tıklayıp yazıyorsun cnm :)arkadadşım süpersin çok teşekkür :)) iki yıldır yeni keşfettim.amaaaaaaaaa bi alıntı ona ait yorum sonra bi başka sonra ona ait başka bişeyler yazmak nasıl oluo :))
onuda keşfettim şükür ayy ne cahil takılıyomuşum be:))
kızlar sesiniz niye çıkmıyooooooooooooooo
ben şu an iş yerinde uyudum uyuyacağım valla:85: :85: :85:
ben şu an iş yerinde uyudum uyuyacağım valla:85: :85: :85:
Merhaba hanimlar, bende sıkılanlardanım, geç kalktım, Dunden yemegimde var, ev iside yapmicam diye inat ediyorum, oturdum bebisime battaniye oruyorum :) battaniyesi cok ama oyalanayim diye yapiyorum. Hafifte midem bulaniyor niyeyse....
merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bende mayıs annesiyim 27 mayısda doğum yapcam aranıza katılmak iatiyorum bende
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al iişalah, biz buralardayız:) sende katılmerhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bende mayıs annesiyim 27 mayısda doğum yapcam aranıza katılmak iatiyorum bende
bendeeee uykuuum vaar
ohhh eline sağlık ben hiç beceremiom örgü işini saolsun annemler kayınvaldemler doldurdu zzaeten minik kuzuma:)
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al iişalah, biz buralardayız:) sende katıl
offf bende çoook sıkılıyorum, büyük bir şehirden nerdeyse oranın bir ilçesi olacak bir şehre taşındık ve çok sıkıcı bi yer burası, tanıdığım yok ama herkes bizi tanıyor küçük yer ya :) ufak bir alışveriş merkezi olaydı keşke çıkar dolaşırdım o bile yok malesefarkadaşlarım yok çok bunaltıcı geçiyor günler bebiş gelsede kendimi işe yarar hissedebilsem , dolaşıp alışveriş yapasım var valla büyük şehirlerde olanlar tıkılmayın eve çıkın illa birşey almak zorunda değilsiniz gezmek yeter ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?