2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar biz geldik ve oğlum bugün baya sıkı tekmeler attı :) çok şükür dün akşam aglamaktan içim dışıma çıkmıştı ya bişey olduysa diye ama yinede öğleden sonra sağlık ocağına yavrumun kalpatışlarını duymaya gitmek istiyorum herkeze üzüntümü ve sevincimi paylaştığı için teşekkür ederim sizi çok seviyorum :) rabbim hepimizin yavrularını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

benim eşimde diyorki fotografcıya fln götüreym istersen bi fotograf çekil bu halin hatıra kalsın :)) bida düşünmüyoruz çünkü bebek

merhaba kızlar...bir sorunum var... acaba kızlar aranızda siz veya esi avukat olan var mı bişi sormak istiyorum...yoksa kafayı yicem cok bunaldımmmm........aglamamak için kendimi zor tutuyorum...........rica ediyorum kızlar....

ewet ilk gebeligimde ne olsa gelip yazar digerlerindede aynısı varmı diye cvp beklerdim herşeydede doktora fln sorardım :))) burda aynı zamanlı hamile arkadaşların varlıgı ve aynı şekilde oranın buranın agrımasını görmek rahatlatıyo insanı :))) bu gebeligimden korkmaya başladım ama ne agrı ne başka bişi yok kiloda yok bulantıda bu hafta doktora gidicem perşembe inşalah iyidir herşey

hoşgeldinnnnnn haydi sorr sorr fikir verilir itinayla:))

değilim ama anlat biraz rahatlarsın cnm gören biri yazar illaki

Umarım ciddi birşey değildir, sıkma canını, birisinin eşi avukattı ama kim olduğunu çıkaramadım şimdi hatta meli1'ye yardımcı olmuştu galiba

Bu arada rapor almaya başlayanlar olmuş aldığınız raporun bir fotokopisini de kendinize saklayın lazım olabiliyormuş arkadaşım uyarmıştı beni de

( keşke bende yürüyüş yapabilsem ne çok özendim size.eve keşke bi yürüyüş bandı alsaydım bisiklet alacagıma

( keşke bende yürüyüş yapabilsem ne çok özendim size.eve keşke bi yürüyüş bandı alsaydım bisiklet alacagıma

bisiklette güzel bence bende kondisyon bisikleti de var yürürdükten sonra 5 10 dakika da bisiklette kol popo çalıştırıyorum sizinki de kondisyon bisikleti dimi

aminnn cümlemizin evlatlarını korusun rabbim.biz analarınıda:))

bisiklette güzel bence bende kondisyon bisikleti de var yürürdükten sonra 5 10 dakika da bisiklette kol popo çalıştırıyorum sizinki de kondisyon bisikleti dimi

yaa öyle ama işte ısınmadan fln direk tepesine çıktınmı kas yapıyo daha çok.tepesinden düşmemde cabası :)

kızlar be alıntıyla cvp yazacagımda tek tek yazıyorum dön başa git sona çok zor oluyor bu peş peşe alıntı yapılıpta çokça cvp nasıl yazılıyo bana biri diyiversin:)

yaa öyle ama işte ısınmadan fln direk tepesine çıktınmı kas yapıyo daha çok.tepesinden düşmemde cabası :)

bilmem bende henüz bir kas belirtisi yok şişkinliklerim dışında herşey güzel , aman dikkat eşimde ben onun üstündeyken eli yüreğinin üstünde oluyor ama yapacak birşey yok hem ağrılarımı alıyor yürümek hem gereksiz kiloyu engelliyor

benim eşimde diyorki fotografcıya fln götüreym istersen bi fotograf çekil bu halin hatıra kalsın :)) bida düşünmüyoruz çünkü bebek

Evet Hatira kalmasi Icin bol bol cekinin sonra pisman olmayin ben her ay cekildimm

kızlar be alıntıyla cvp yazacagımda tek tek yazıyorum dön başa git sona çok zor oluyor bu peş peşe alıntı yapılıpta çokça cvp nasıl yazılıyo bana biri diyiversin:)

alıntı ile cevapla yazan yerin yanında birkutu var oraya tıklıyorsun tik işareti çıkıyor hangi mesjdan alıntı yapmk istersen onu işaretliyorsun en sonunda da konuya cevap vere basıp cevaplıyorsun

alıntı ile cevapla yazan yerin yanında birkutu var oraya tıklıyorsun tik işareti çıkıyor hangi mesjdan alıntı yapmk istersen onu işaretliyorsun en sonunda da konuya cevap vere basıp cevaplıyorsun

Evet Hatira kalmasi Icin bol bol cekinin sonra pisman olmayin ben her ay cekildimm

oldumu:)))111111111111111111111111111

arkadadşım süpersin çok teşekkür :)) iki yıldır yeni keşfettim.amaaaaaaaaa bi alıntı ona ait yorum sonra bi başka sonra ona ait başka bişeyler yazmak nasıl oluo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…