2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kaç haftalık hamilesin süt gelmiş göğsünden

benim ilk bebeğim erken oldu biraz temmuzda evlendim zaten.şimdide 27 haftalık hamileyim :)

Ilk oglumda evlendigim ilk ay hamile kaldim :) bu ikinci ise 6 yil istedigimiz halde olmadi, sonra cok sukur kendiliginden geldi :) niye olmadi onuda bilmiyoruz sebepsizdi. Allah kimseye aratmasin 2. Olmasina ragmen cok uzulmustum. Su Halime sukur yani

bende bibuçuk ay sonra hamile kaldım:).allah kimseye aratmasın 2. olsa bile. kaç yaş araları oğullarının

evdeyim bende sürekli sıkılıyorum sürekli katılacağım aranıza okuyorum zaten ama tam çözemedim siteyi:)

kurcala biraz daha cnm yavaş yavaş yeni şeyler buluo insan

aaaa okadar yani benim sadece ucunda beyazlık görünüo bende hiç ellemiorum öle duruo

nie öle oldu acaba hapla falanmı korundun bazen onun etkisi oluo diolar

ewet bende oglanı uyuttum bakınıyordum kimse yazmayınca sıkıldım
merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bende mayıs annesiyim 27 mayısda doğum yapcam aranıza katılmak iatiyorum bende

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol canım destegin için , aslında bana eşim yetiyor biz birlikte çok eğleniyoruz ama buraya geldiğimizden beri çoook daha fazla çalışıyor kıyamıyorum ona burda çevre yapmam imkansız benim yaşımda yada yakın kimse yok herkesler emekli ama çocuk yetiştirmek için gayet uygun bi yer, birçok şeyi ölçüp tartıp geldik bende 8 haftalık hamileyken taşındık :) hakkımızda hayırlısı diye hep dua ettim allah sağlıkla bebeğimi kucagıma almayı ve yetiştirmeyi nasip etsin sağlık olduktan sonra gerisi boş....

nerdesiniz cnm?

Bazi seyler kismet galiba kismetten otesi bos, spiral vardi AMA 6 yil korunmadik olmadi. Tup bebek yaptiracaktik hep engeller oldu bir turlu yaptiramadim, sonunda kendi geldi minisim :) erkek deyince keske kiz olsaydi ikinci diyorlar, hicccccc gozumde yok geldiya minigim :)

kısmet doğru.erkek kız ne farkeder ikiside senin miniğin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…