- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.821
hoşbulduk.cinsiyeti erkek.ewt zaman geçmiyo seninkinin cisiyeti ne
Ben de bugun cani sikilanlardanim.Bari havalar guzellesmeye baslasa da daha cok dolasabilsek.!..
Bu arada sabaha karsi uyandim bi ara,bi islaklik hissediyorum.Megersem sag gogsumden baya bi sut gelmis,pijamanin orasi islanmis butun.Artik gogsumu sikistirmamaya calisiyorum,napim=)
Benimde erkek , 12 yasinda bir oglum daha var
benim ilk bebeğim erken oldu biraz temmuzda evlendim zaten.şimdide 27 haftalık hamileyim :)
Ilk oglumda evlendigim ilk ay hamile kaldim :) bu ikinci ise 6 yil istedigimiz halde olmadi, sonra cok sukur kendiliginden geldi :) niye olmadi onuda bilmiyoruz sebepsizdi. Allah kimseye aratmasin 2. Olmasina ragmen cok uzulmustum. Su Halime sukur yani
bende bibuçuk ay sonra hamile kaldım:).allah kimseye aratmasın 2. olsa bile. kaç yaş araları oğullarının
evdeyim bende sürekli sıkılıyorum sürekli katılacağım aranıza okuyorum zaten ama tam çözemedim siteyi:)
Ben de bugun cani sikilanlardanim.Bari havalar guzellesmeye baslasa da daha cok dolasabilsek.!..
Bu arada sabaha karsi uyandim bi ara,bi islaklik hissediyorum.Megersem sag gogsumden baya bi sut gelmis,pijamanin orasi islanmis butun.Artik gogsumu sikistirmamaya calisiyorum,napim=)
Ilk oglumda evlendigim ilk ay hamile kaldim :) bu ikinci ise 6 yil istedigimiz halde olmadi, sonra cok sukur kendiliginden geldi :) niye olmadi onuda bilmiyoruz sebepsizdi. Allah kimseye aratmasin 2. Olmasina ragmen cok uzulmustum. Su Halime sukur yani
12 yas olacak tam, oglum haziran bu ikinci ise kismetse mayis
ewet bende oglanı uyuttum bakınıyordum kimse yazmayınca sıkıldımsende sıkılanlardansın heralde cnm, bende işteyim ama çok sıkıldım buraya gelip gidip bakıyorum ses yok, herkes laışveriş telaşına düştü galiba artık havada güzel olunca kendini dışarı attı:)
merhaba arkadaşlar ben sitede yeniyim bende mayıs annesiyim 27 mayısda doğum yapcam aranıza katılmak iatiyorum bende
Bende izmirden istanbula tasindim 8 haftalik hamileyken, ama dedigin gibi burasida buyuk en azindan, arkadsta oglumun arkadaslaindan var anneleri haftada bir falan gorusuyoruz. Zaten arkadasin cok olsa da artik onlara katilmak zor canim bu gobusle :) o yuzden dinlen, bebegini dusun rahat ol. Hepsi gecici cevrende olur zamanla
ewet bende oglanı uyuttum bakınıyordum kimse yazmayınca sıkıldım
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım destegin için , aslında bana eşim yetiyor biz birlikte çok eğleniyoruz ama buraya geldiğimizden beri çoook daha fazla çalışıyor kıyamıyorum ona burda çevre yapmam imkansız benim yaşımda yada yakın kimse yok herkesler emekliama çocuk yetiştirmek için gayet uygun bi yer, birçok şeyi ölçüp tartıp geldik bende 8 haftalık hamileyken taşındık :) hakkımızda hayırlısı diye hep dua ettim allah sağlıkla bebeğimi kucagıma almayı ve yetiştirmeyi nasip etsin sağlık olduktan sonra gerisi boş....
kurcala biraz daha cnm yavaş yavaş yeni şeyler buluo insan
aaaa okadar yani benim sadece ucunda beyazlık görünüo bende hiç ellemiorum öle duruo
nie öle oldu acaba hapla falanmı korundun bazen onun etkisi oluo diolar
benim ilk bebeğim ve nasıl bakarım hiç bi fikrim yok yaaa, sen oğlanı uyuttum deince aklımdan geçirdim, hayatımda hiç bebek bakmadım ben kucağıma bile almadım desem yeri varr, allahım kolaylık versin iişalah
Bazi seyler kismet galiba kismetten otesi bos, spiral vardi AMA 6 yil korunmadik olmadi. Tup bebek yaptiracaktik hep engeller oldu bir turlu yaptiramadim, sonunda kendi geldi minisim :) erkek deyince keske kiz olsaydi ikinci diyorlar, hicccccc gozumde yok geldiya minigim :)
hıı hayırlısı olsun 12 yaşta o kadar çok değil.sen kaç haftalık hamilesin.doğum mayısın kaçında
benim ilk bebeğim ve nasıl bakarım hiç bi fikrim yok yaaa, sen oğlanı uyuttum deince aklımdan geçirdim, hayatımda hiç bebek bakmadım ben kucağıma bile almadım desem yeri varr, allahım kolaylık versin iişalah
bende sendenim canım ilk bebeğim korkuyorum bende senin gibi bakabilcekmiyim diye
nerdesiniz cnm?
29 haftalik canim, mayis 14 AMA sezeryan olacagi icin erken olur heralde
bende sendenim canım ilk bebeğim korkuyorum bende senin gibi bakabilcekmiyim diye
hiç korkmayın kızlar baktırıyolar kendine sıpalar ama anne sütü vermeye özen gösterin çabanız ondan yanaçok olsun.çünkü ben oglanı sütten kesmek zorunda kaldım 10.ayda ondan sonra biraz marazlı oldu.onun dışında acıkınca aglar uykusu olunca aglar uyut doyur oldu bitti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?