- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.981
teşekkürler, keseyi göreydik de rahatlayaydık iyiydi ama şu an tedirgin bekleyişler var işte... :)
Yarın için çağırdı canım, bakalım pırpırlarımız birbirine karışcak mıBende inanılmaz heyecanlıyım saatler küs gibi gün bitmedi hala Yarın bu saatlerde kısmetse duyacağız inşAllah :26:
Vajinal mı bakar bilmiyorum ama ben yinede hazırlıklı gideceğim nolur nolmazçünkü ilk muayene vajinal oldu
Evet aynıSenin sat ne zamandı?
umarım yarın görürsün pıtpıtları tatlım dr bna erken dedi..
görürsünüz allahın izni ile içini ferah tut biz gördük keseyi yarın pıtpıtlar varmı diye kontrole gidicez umarım herşey yolundadır
umarım yarın görürsün pıtpıtları tatlım dr bna erken dedi..
görürsünüz allahın izni ile içini ferah tut biz gördük keseyi yarın pıtpıtlar varmı diye kontrole gidicez umarım herşey yolundadır
* Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
* Aerolarınız (memelerin koyu kahve olan kısımları) çok kararırsa,
* Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
* Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
* Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
* Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
* Elleriniz daha kuruysa,
* Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
* İdrarınız parlak sarı rengindeyse
maşallah pıtpıtlara gelmişsin bile :) keseyi ne zaman gördüler battan sonra?
Rabbim sağlıkla versin ama dediğin gibi eğlenceli bide ilginç olan senin yazını okurken arkadaşım mesaj attı bana senin kızın olacak diye, oda tesbihe bakmış
Bendeki çok tuhaf, ikiz değilse ben iki durumdanda yararlanıyorum
-limon,tuz,soğan,acı yemekte olmazsa olmazlarım
-Tatlı yüzüne bakmıyorum desem yalan olur yerim
-İdrarım çok su içtiysem bembeyaz, az beklemiş idrarsa açık sarı
-Mide bulantım, baş dönmem olmadı
-Karnımda yüzük yuvarlak dönüyor
-Bacak kılım hızlı uzuyor ağdadan sonra hatta buna dahil koltukaltıda, kıl tüy yönünden zenginleştim saolsun pıtırcığım
Bunlar dışında tek dileğim sağlıklı,güzel,huzurlu, uzuuuuun bir ömrü olsun bebemin
yok tatlımm duyamassan strese girme ben 8 ekimde gidicem seninde ozamana kadar vaktin olur öyle düşünbence de erken de işte gel dedi doktor amcamız duyamazsak strese girmem umarım:26:
ayyy bizimde haftalarımız gelince bizimde bulancak bastırcak bişiler ye ...canım benide bir uyku basıyo oturduğum yerde resmen uyuyourm 1 haftadır..benım bugun mıdem bulanıyor boyle ıcten ıcten rahatsız edıyor beni...........yani boyleseı ılkoldu
yok tatlımm duyamassan strese girme ben 8 ekimde gidicem seninde ozamana kadar vaktin olur öyle düşünsonucta batlarımız aynı ki benim erken döllenme olduğu halde 8 ekim dedi..
canım benim dr una mutlaka sor riskli olabilirmi die ben gecenhafta memlekete gittim inan öldümm yorgunluktan.druna sor unurma olurmu..çok yorma kendini..biz 4 ekim 15 ekim arasında tatile çıkıcaz kemere önceden rezervasyon yaptırmıştık doktoruma sordum dinlene dinlene gidebilirsiniz dedi yani yarın duymazsak 15 ekimdenn sonra ancak kontrole gidebilirim kısmet artık
canım benim dr una mutlaka sor riskli olabilirmi die ben gecenhafta memlekete gittim inan öldümm yorgunluktan.druna sor unurma olurmu..çok yorma kendini..biz 4 ekim 15 ekim arasında tatile çıkıcaz kemere önceden rezervasyon yaptırmıştık doktoruma sordum dinlene dinlene gidebilirsiniz dedi yani yarın duymazsak 15 ekimdenn sonra ancak kontrole gidebilirim kısmet artık
canım benim dr una mutlaka sor riskli olabilirmi die ben gecenhafta memlekete gittim inan öldümm yorgunluktan.druna sor unurma olurmu..çok yorma kendini..
tamam tatlım bizimkide 8 saatti evde küçük bir yastık varsa al mutlaka beline koyarsın ii geliyo..sordum canım doktoruma 2 satte bir wc molası verirseniz ve bikaç adım yürürsen hiçbir sıkıntı olmaz dedi 12 saat yolculuk yapıcaz:44::44:
bendede var canım hem o hem wc derken gunde 5 kere abdest alır oldum :)kızlar yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama gazım var hamilelikten önce böyle değildi çok fenaa
oh bebıs uyuttu senı ben uyumamak ıcın dırendım sadece yattım dısarı cıkmak ıstıyorumsaat 1.30 da uyudum 16.30 da uyandımağzım dilim birbirine yapıştı armut yedimde kendime geldim accuk
ben böyle şeylere pek inanmam ama biraz eğlenelim dedim kızlarr bakın bakalım sizde hangileri var (ALINTIDIR)
Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
* Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
* Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
* Aerolarınız (memelerin koyu kahve olan kısımları) çok kararırsa,
* Daha düşük taşıyorsanız,
* Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
* Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
* Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
* Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
* Elleriniz daha kuruysa,
* Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
* Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
* Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
* İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
* Burnunuz yayılıyorsa,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
* Baş ağrılarınız varsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa, bebeğiniz erkektir.
Eğer;
* Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
* Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
* Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
* Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
* Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
* Yüksek taşıyorsanız,
* Karnınız karpuz gibiyse,
* Tatlılara aş eriyorsanız,
* Meyvelere aş eriyorsanız,
* Portakal suyuna aş eriyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
* Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
* Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
* Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
* Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
* Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
* İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
* Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
* Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa, bebeğiniz kızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?