- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.001
rabbime şükürler olsun 6+5 kalp atışlarını duyduk :)
dr içerde bir kanama var dedi progestana başladı günde 3 defa
ilişkiyi tekrar sordum olmasın dedi
öldürecek beni bu dr vallahi her sorduğumda bir çeşit söylüyor güya özel, bugüb eşime bölge yada üniversite hastanesinden bir dr bul dedim profta olur ama özelden gidecem
kızlar bu gebelik takvimi nasıl ekleniyor bende ekliyim
rabbim herkesin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
mrb.yeni katıldım aranıza 5+4 günlük hamileyim
tesekkurler canim paylasim icin eglencesine bir kontrol edeyim bakayimben böyle şeylere pek inanmam ama biraz eğlenelim dedim kızlarr bakın bakalım sizde hangileri var (ALINTIDIR)
yüzünüzde sivilceler varmı bende hiç çıkmazdı ama şimdi bir sürü var yüzüme dokunduğum böyle pütür pütür alnımda, çenemde, yanaklarımda sanırım buda hamileliğin bir parçası olsa gerek. gerçi bebeğim sağlıklı olsun sivilce falan umrumda değil ama acaba bişey alerji yapmış olabilir mi?
sizde de varmı ? cevap bekliyorum lütfen
aynı durum bendede var uykusuzlukArkadaşlar uyku duzenım alt üst oldu.geceleri uyuyamıyorum kesinlikle e doğal olarak da sabah çok geç uyanıyorum.bir de sabahları hiç iştahım olmuyor zorla yemeye çalışıyorum.sizin uykularınız nasıl?acaba bebişleri çok düşünmekten mi uyuyamıyoruz ne?taze annelik heyecanı:)))
aynı durum bendede var uykusuzluknormalde uyuyunca sabah uyanırdım tekrar,sabahta uyuyamıyorum calıştığım için
arkadaslar benim sorunum dünden beri belki on defa karnıma kramp girdi sizdede böylemi(ani hareket yapmasamda)
GÜNAYDIN KIZLARR ya ben bişi sorcam benim hamileliğin başından beri belim çok ağrıyo yatamıyorum..sizdede aynı sorun varmı yada yaşadınız mı..
dr a falan gitmem gerekirmi canım ya bebişe bişi olcak die cok korkuyorumm..aynısını bende yaşıyorum canım, oturunca ağrıyor yatınca ağrıyor gece kaç defa uyanıyorum bel ağrısına
canım folikplus günde 3 kullanılıyor..ben hamile kalmadan folbiol e başlamıştım günde 1 tane alıyorum dr devam et dedi..Günaydın kızlar...
ilk muayeneden sonra doktorum folik asit almaya devam et demişti. Aldım ilacı da günde 3 kere demiş doktor sizce fazla değil mi yaa
folik plus vermiş üzerinde folik asit + kalsiyum + d vitamini yazıyor...
dr a falan gitmem gerekirmi canım ya bebişe bişi olcak die cok korkuyorumm..
ayyy canım ne yapmak lazım bilemedimki..sağa dön olmaz sola dön olmaz sırt üstü olmaz...gece uyuyamadım oturdum ağladım ağrıdan ya..bide gaz sorma..tatlım çevremde tecrübeli olan arkadaşlarıma sordum normal diyor hepsi yaşamış bunu ama sen yine de sor istersen doktoruna bende haftaya çarşamba gideceğim doktora o zaman sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?