2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

sağol tatlım hiç böyle detayların olduğunu bilmiyordum..bebiş doğmadan ne öğrensem yanıma kar kalıcak..

Bebek şekerlerimi kendim yapacaktım ama şimdi araştırdım kurabiyeleridemi kendim yapsam diyorum yapımıda kolaymış ama ne kadar süre saklanır bilmiyorum kurabiyeleri buzluğa koyar saklarım diyorum ama şeker hamuru buzlukta saklanmıyormuş e dolabın altına koysam rsam kurabiyede orda saklanmaz valla bilemedim belki sadecenormal çikolata alıp dağıtsam daha kolay olur siz nasıl yapacaksınız

cnm bebişin bana çokta zayıf gibi gelmedi asıl 32,33. haftadan sonra kilo alımı başlıyor sen bol bol protein al o bebeğe kilo yapıomuş

valla çok üzülüyom şimdi ya..niye böle oldu ya...( çok üzüldüm işallah zararı olmaz ya 2. vurmadılar sadece 1. ben yaptırdım. (8

cnm 2. dozu vurulabilirsin geç değil çnkü aşı kartlarımızda 2. doz için en az 4 hafta sonra yazıo yani 4 haftayı geçebilir 2. dozunun vurulma tarihi

blech kullanıcısından alıntı
bu tetanozun 2.si nezamana kadar yapılmalı ben yaptırmadım.bir doz yapıldı.???

canım ilk aşından tam bir ay sonra oluyorsun 2. dozu

Merhabalar;

Tetanoz aşısı konusuna bu kadar takılmamanızı tavsiye ederim.Ben hemşireyim ve gebeliğim sürecince tetanoz aşısı olmadım.Ama yapılan 1 tek dozun 5 yıl koruyuculuğu olduğunu unutmayın.Gebelikteki aşı programı ömür boyu koruyuculuğa yönelik.O yüzden 1'den fazla uygulanıyor.

Kizlar bazen alttan oyle bir tekme yiyorum ki resmen canim aciyor, biraz once yine oldu, sizde de oluyor mu alttan cikacakmis gibi oluyor resmen, umarim acilma Falan olmuyordur degil mi?

kızlar krem kullanmanıza rağmen çatlağınız oldumu? olduysa kaçıncı haftada? benim henüz yok ama göbek son aylarda daha büyüyecek şimdi bile kocaman oldu korkuyorum:18::18::18::18:

Kılo ıle Sezaryan ınye anlayamadım canım ya bıde saka bı yana kılo tabı ıyı degıl taşınamıyorsun ben dıgelerınde 13 14 kılo ıle doguma gıttım çok daha ıyıydım sımdı hem 4. Gebelık hem yas hem kılo zorrr

selam herkese .ankarada eğitime gideniniz varsa bana da tavsiye etsin lütfenn. ben de çogu zaman evdeyim ve eğitim şart:)

kızlar krem kullanmanıza rağmen çatlağınız oldumu? olduysa kaçıncı haftada? benim henüz yok ama göbek son aylarda daha büyüyecek şimdi bile kocaman oldu korkuyorum:18::18::18::18:

cnm ben saf vazelınkulllanıyorum gecen yıl hamıle olan kuenımde kulandı onda 0 catlak bende heryerımdeee backlarım harıc gobegım fena catladı goguslerımde sanırım bunye ıle alakalı

cnm ben saf vazelınkulllanıyorum gecen yıl hamıle olan kuenımde kulandı onda 0 catlak bende heryerımdeee backlarım harıc gobegım fena catladı goguslerımde sanırım bunye ıle alakalı

kaçıncı haftada çatladı canım? hızlı kilo aldığın bir hafta oldumu? yani birden mi çatladı yavaş yavaş mı?

annemde de çatlak var ama o 35 kilo almış daha 4. 5. aylarda çatlamış ben 7 kilo aldım:44:

henüz yok ama herşeyimle anneme benzerim bu konuda benzemek istemiyorum açıkçası
:18:

valla canım bende de hiç yoktu göbeğim tatlı tatlı kaşınıyordu bazen ama ben pek anlam verememişdim 5 aylıkdım yanlış olmasın da :44: banyodan çıktım aynada göbeğime bakarken amannnn o korkunç manzarayla karşılaştım çatlaklar göbeğimde var malesef önüne geçemedim vazelin badem yağı birsürü şey denedim ama yine de çatladım karnımda var benim birtek çok ilerlemedi yukarı aşağı ama çatlakların olduğu yer sıklaşıyor yani seyrek görünüyordu önceden şimdi harita gibi sanırım yapıcak birşey yok dediğiniz gibi bünye meselesi. ama bu som haftalara doğru yine karnım tatlı kaşınmaya başladı çatlıyorum hala sanırım

Bebek Dostu Hastane, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi

bu sayfada emzirmeyle ilgili bilgiler var kızlar.bide ek var sayfanın ortalarında onları da açıp bakabilirsiniz..

evet cnm ben ılk 4 ay 1 kılo bıle almadım sonra bırden aldım 20 kıloya yaklastım sanırıım 5.ayda catlamya basladı

benm annemınde 3 dogumuvar ondadahıc catlakyok

canim benim goguslerimin alt kismi catlamis ,kucuktuler ondan galiba ama birden kilo aldigim zamanda yoktu daha yeni bu ay olmus ve ben bu ay kilo almadim ekstradan,yani birde2.aydan itibaren kremleniyorum hergun ona ragmen demekki olacagi varsa oluyor

aynen canım benim arkadaşım doğum yaptığında hastanede bile hemşire 2 satte bir gelip hadi annesi uyandırıp emzirelim bebeği diye geliyordu ilk zamanlarda uyandırmak lazım mış.

çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle.

canım allah şifa versin korkma allahın izniyle birşey olmaz hem 30. haftayı devirmişsin az kalmış stres yok iyi düşün iyi olsun

tşkler arkadaşlar inş. dediğiniz gibi olur daha 6 hafta daha bekletmemiz gerek dedi doktor :S
stres olma diyorlar en büyük etken bu diyorlar da işte insanın elinde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…