- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.981
memenin üstüne 2 parmak makas yapıp bastırmak yanlışmış bütün elle kavrayıp başparmak üstte diger 4 parmak altta emzirmek dogruymuş....ben ilk başlarda zorlanmıştım alışılagelmiş makas daha kolay gelmişti ama dogrusu daha kolaymış alıştım sonradan.şimdi 4 gözle minigimin dogmasını ve onu emzirmeyi bekliyorum
sağol tatlım hiç böyle detayların olduğunu bilmiyordum..bebiş doğmadan ne öğrensem yanıma kar kalıcak..
merhaba bende hamileliğimin 31. haftasındayım pazartesi doktora gittiğimde bebek yaklaşık 1500 gr dedi 3 kilonun altında doğar mı acaba ne yesem ona kilo aldırabilirim çok kafaya taktım ben bunu kızımda böyle bişey yaşamamıştım onda vitamin kullanmıştım ama bunda bulantım filan olmayınca kullanmadım
valla çok üzülüyom şimdi ya..niye böle oldu ya...( çok üzüldüm işallah zararı olmaz ya 2. vurmadılar sadece 1. ben yaptırdım. (8
Kılo ıle Sezaryan ınye anlayamadım canım ya bıde saka bı yana kılo tabı ıyı degıl taşınamıyorsun ben dıgelerınde 13 14 kılo ıle doguma gıttım çok daha ıyıydım sımdı hem 4. Gebelık hem yas hem kılo zorrrilk olarak saglık ocagına gidip biz kayıt yaptırıyoruz ama gebeyiz diye :) şikayet etme bence nerden bilsinler hamile olanları tek tek
magnenorm gibi bişeykullanmıştım önceden kasılmalar çok oldumu içiyordum geçiyordu hemen ama şuan daha içmedim hiç yarın doktoruma sorucam vericekmi.
benimkide bi tuhaf .ok altta tepişiyo sabahtan beri anlamadım ne yapıyosa :18::18:
günaydınn :))))))))))))))))))
günaydınnnnnn gebeş arkadaş :)))
çok güzel fakat ilk başlarda yani 1 sene kadar eyilip alman zor olur yüksek yatak kullanman gerekir.
:)) valla kilomun sezeryana alınmamadaki büyük etkisinden dolayı ilk gebeligi olan arkadaşlara hep o yüzden dikkat edin diyorum(( yoksa kiloyla hiç derdim yok.hatta normalde kilolu oldugum için hani öyle takıntılı fln degilimdir vücut konusunda.senin 4. tabi yee yeeee :)))
merhaba kızlar hepinize hayırlı kazasız belasız günler dilerim....
birkaç sayfa gerisini okudum da emzirmekle ilgili birşey öğrendimartık evdeyim eğitimlere katılabilirim sanırım..bugünden tezi yok eğitim araştırmasına başlayım hangi hastanede ne eğitimi var..çok cahil kaldım azcık eğitime gireyim dimi geç kalmamışsam..eğer bildiğiniz varsa paylaşırmısınızz..öptüm hepinizi
kızlar krem kullanmanıza rağmen çatlağınız oldumu? olduysa kaçıncı haftada? benim henüz yok ama göbek son aylarda daha büyüyecek şimdi bile kocaman oldu korkuyorum:18::18::18::18:
cnm ben saf vazelınkulllanıyorum gecen yıl hamıle olan kuenımde kulandı onda 0 catlak bende heryerımdeee backlarım harıc gobegım fena catladı goguslerımde sanırım bunye ıle alakalı
kızlar krem kullanmanıza rağmen çatlağınız oldumu? olduysa kaçıncı haftada? benim henüz yok ama göbek son aylarda daha büyüyecek şimdi bile kocaman oldu korkuyorum:18::18::18::18:
cnm ben saf vazelınkulllanıyorum gecen yıl hamıle olan kuenımde kulandı onda 0 catlak bende heryerımdeee backlarım harıc gobegım fena catladı goguslerımde sanırım bunye ıle alakalı
merhaba kızlar hepinize hayırlı kazasız belasız günler dilerim....
birkaç sayfa gerisini okudum da emzirmekle ilgili birşey öğrendimartık evdeyim eğitimlere katılabilirim sanırım..bugünden tezi yok eğitim araştırmasına başlayım hangi hastanede ne eğitimi var..çok cahil kaldım azcık eğitime gireyim dimi geç kalmamışsam..eğer bildiğiniz varsa paylaşırmısınızz..öptüm hepinizi
kaçıncı haftada çatladı canım? hızlı kilo aldığın bir hafta oldumu? yani birden mi çatladı yavaş yavaş mı?
annemde de çatlak var ama o 35 kilo almış daha 4. 5. aylarda çatlamış ben 7 kilo aldım:44:
henüz yok ama herşeyimle anneme benzerim bu konuda benzemek istemiyorum açıkçası :18:
vay beee 3000. sayfa olmuş. mayısa kadar 5000 olur mu acaba
Valla benim arkadaşıma dr kızdı uyandırıp emzirmediği için 2 saatte bir uyuyorsa bile uyandırıp emzireceksin dedi bende şaşırmıştım arkadaşım hatta kımıldatsamda uyanmıyor dedi bak ben nasıl uyandırıcam dedim hop diyip aldı bebiş uyandı acıkmış hakikaten gelişimi için önemliymiş 2 saatte bir emzirmek
çok geçmiş olsun canım. Dualarımız seninle.
canım allah şifa versin korkma allahın izniyle birşey olmaz hem 30. haftayı devirmişsin az kalmış stres yok iyi düşün iyi olsun
hepimiz 30. hafta civarlarındayız neredeyse dolayısıyla hepimizde var bu ihtimal aslında bakarsan, dün bir kanalda ilk nefes isimli bir program vardı, bebeği 5 buçuk aylıkken gelivermiş dünyaya düşünebiliyor musun 638 grammış minicik bişi anne de doktorlarda minik bebekte öyle inançlıymış ki yaşayacağına ki yaşamış da şuan 1 yaşındaymış biz allahtan o dönemleri atlattık benim bebeğim de 1,500 civarında şuan sen gönlünü ferah tut hiçbirşeycik olmaz allah'ın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?