- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.001
Bebek Dostu Hastane, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
bu sayfada emzirmeyle ilgili bilgiler var kızlar.bide ek var sayfanın ortalarında onları da açıp bakabilirsiniz..
evet cnm ben ılk 4 ay 1 kılo bıle almadım sonra bırden aldım 20 kıloya yaklastım sanırıım 5.ayda catlamya basladı
benm annemınde 3 dogumuvar ondadahıc catlakyok
canim benim goguslerimin alt kismi catlamis ,kucuktuler ondan galiba ama birden kilo aldigim zamanda yoktu daha yeni bu ay olmus ve ben bu ay kilo almadim ekstradan,yani birde2.aydan itibaren kremleniyorum hergun ona ragmen demekki olacagi varsa oluyor
ben dusunmuyorum cnm 3-4 yas dıyorum ama bakalımoğlan anaları yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünen var mı aranızda?
doktorum bana birden kilo alırsan çatlarsın demişti o yüzden özellikle sordum her ay 1 kilo gibi oldu şimdilik ama esas bebiş bundan sonra hacimlenip büyüycek cildimiz gerildikçe gerilcek neyse artık olacağı varsa olcak napalım
haklısın canım önüne geçemiycez heralde elimden geleni yapıyorum şimdilik inşallah olmaz
cnm ben saf vazelınkulllanıyorum gecen yıl hamıle olan kuenımde kulandı onda 0 catlak bende heryerımdeee backlarım harıc gobegım fena catladı goguslerımde sanırım bunye ıle alakalı
kızlar krem kullanmanıza rağmen çatlağınız oldumu? olduysa kaçıncı haftada? benim henüz yok ama göbek son aylarda daha büyüyecek şimdi bile kocaman oldu korkuyorum:18::18::18::18:
blech kullanıcısından alıntı
bu tetanozun 2.si nezamana kadar yapılmalı ben yaptırmadım.bir doz yapıldı.???
canım ilk aşından tam bir ay sonra oluyorsun 2. dozu
ben dusunmuyorum cnm 3-4 yas dıyorum ama bakalım
artık saglık olsun dıyelım:)
özellikle 2-6 yaş arası sünnet önerilmiyor diye biliyorum, bir araştırın olmazsa, kuzucuk etkilenmesin
oğlan anaları yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünen var mı aranızda?
özellikle 2-6 yaş arası sünnet önerilmiyor diye biliyorum, bir araştırın olmazsa, kuzucuk etkilenmesin
walla gecen gun birisiyle konustum hiç çatlagım yoktu son hafta çatladı dedi.şimdi lömbür lömbür sallanıyo dedi.:18: moralim bozuldu..benimde çatlagım yok ama bu olmıcagı anlamına gelmıyor yaniii:18::18::18:
Ya bu çatlaklarını şimdiden görenlere şaşırıyorum ben kime sorsam kaçıncı ayda çatladınız diye hamileyken anlaşılmıyo doğduktan sonra bir bakıyorsun her yer çatlak dediler bende anlamadım benim şimdi yok ama hiç heveslenmiyorum çünkü genelde doğurunca çıkmış ortaya bu şeyler
benim göğsümde var.boyle kırmızı damar damar..sanki kaşımışımda tırnak izi olmus gibi ama hiç geçmiyor..yani önceden belli oluyor canım.. ki göğüslerim o kadar da cok büyümedi ama neden çatladı anlamadım.
Siz nerden almıştınız yatağı acaba
Canim ben yurd disindayim bebek mazasindan almıştım ama o zaman yakın arkadaşımın turk mazasi vardı o Türkiye'den istanbul galiba getittirdi. ... Kullanışlı ama tavsiye ederim rengini beyaz almıştım pembe ile tamamladım dedim ılerde oluşum olursa kullanırım diye ama olmadı kızım olcak nasip olursa yani demek istediğim bı şey alırken ileri duşunun bence tavsiyem pişman olmazasınız.......:)
ya kızlar benim bugün sol kasığımdan girip belime doğru saplanan bir ağrı aniden oldukısa sürdü geçti. korktum bu yallancı sancı denen şeymi oluyor :44: yoksa sancımı yaşadım bir an
benimkide 27 mayıs.27 haftalık hamileyim aynıyız galibabende mayıs annesi olacağım kısmetse
29 mayıs bizim finish inşallah
ya kızlar benim bugün sol kasığımdan girip belime doğru saplanan bir ağrı aniden oldukısa sürdü geçti. korktum bu yallancı sancı denen şeymi oluyor :44: yoksa sancımı yaşadım bir an
benimkide 27 mayıs.27 haftalık hamileyim aynıyız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?