2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
evet cnm ben ılk 4 ay 1 kılo bıle almadım sonra bırden aldım 20 kıloya yaklastım sanırıım 5.ayda catlamya basladı

benm annemınde 3 dogumuvar ondadahıc catlakyok

doktorum bana birden kilo alırsan çatlarsın demişti o yüzden özellikle sordum her ay 1 kilo gibi oldu şimdilik ama esas bebiş bundan sonra hacimlenip büyüycek cildimiz gerildikçe gerilcek neyse artık olacağı varsa olcak napalım

haklısın canım önüne geçemiycez heralde elimden geleni yapıyorum şimdilik inşallah olmaz

Son düzenleme:
oğlan anaları yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünen var mı aranızda?
ben dusunmuyorum cnm 3-4 yas dıyorum ama bakalım

artık saglık olsun dıyelım:)

ya kızlar benim bugün sol kasığımdan girip belime doğru saplanan bir ağrı aniden oldu kısa sürdü geçti. korktum bu yallancı sancı denen şeymi oluyor :44: yoksa sancımı yaşadım bir an

cnm ben saf vazelınkulllanıyorum gecen yıl hamıle olan kuenımde kulandı onda 0 catlak bende heryerımdeee backlarım harıc gobegım fena catladı goguslerımde sanırım bunye ıle alakalı

kızlar krem kullanmanıza rağmen çatlağınız oldumu? olduysa kaçıncı haftada? benim henüz yok ama göbek son aylarda daha büyüyecek şimdi bile kocaman oldu korkuyorum:18::18::18::18:

walla gecen gun birisiyle konustum hiç çatlagım yoktu son hafta çatladı dedi.şimdi lömbür lömbür sallanıyo dedi.:18: moralim bozuldu..benimde çatlagım yok ama bu olmıcagı anlamına gelmıyor yaniii:18::18::18:

blech kullanıcısından alıntı
bu tetanozun 2.si nezamana kadar yapılmalı ben yaptırmadım.bir doz yapıldı.???

canım ilk aşından tam bir ay sonra oluyorsun 2. dozu

ben önceki gebeliğimde 2 doz vurulduğum için bu sefer sadece tek doz vuruldum. Sağlık ocağındaki hemşire 28. haftaya kadar vuruyoruz demişti

özellikle 2-6 yaş arası sünnet önerilmiyor diye biliyorum, bir araştırın olmazsa, kuzucuk etkilenmesin

yaa hıc arastırmadım suankı dusuncem o ıyıce arastırıp sorma lazım tabı saol cnm ama yenı dogudugunda yaptırmak ıstemıyorum

oğlan anaları yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünen var mı aranızda?

Doğduktan 1 ay sonra yaptırıcaz Allah izin verirse ama yinede zamanı gelince dr bir konuşucaz onunda dedikleri önemli ama erken olsun istiyoruz.Gerçi hesap yapmamak lazım arkadaşım oğlu yarım sünnetli doğdu geri kalanını büyüyünce kestirebilirsiniz demiş dr .

özellikle 2-6 yaş arası sünnet önerilmiyor diye biliyorum, bir araştırın olmazsa, kuzucuk etkilenmesin

Öneilmiyor canım 2-6 yaş yapılmıyor dr ya 2 yaş öncesi yada 6 yaş sonrasına bıraktırıyormuş sağlık sebebiyle anlattılar banada ama aklımda değil hatta eşimle o yüzden ilk ay yaptıralım dedik çünkü aklı başına geldikten sonra belli zaman tuvaletini yapmakta zorlanıyormuş ama küçükken daha çabuk iyileşiyormuş pansumanla 2-3 günde geçiyormuş hemde enfeksiyon olma riskide azalıyormuş çocuğun

Ya bu çatlaklarını şimdiden görenlere şaşırıyorum ben kime sorsam kaçıncı ayda çatladınız diye hamileyken anlaşılmıyo doğduktan sonra bir bakıyorsun her yer çatlak dediler bende anlamadım benim şimdi yok ama hiç heveslenmiyorum çünkü genelde doğurunca çıkmış ortaya bu şeyler

benim göğsümde var.boyle kırmızı damar damar..sanki kaşımışımda tırnak izi olmus gibi ama hiç geçmiyor..yani önceden belli oluyor canım.. ki göğüslerim o kadar da cok büyümedi ama neden çatladı anlamadım.

karnın kaşındığında tırnağınla kaşımaman lazımmış öyle çatlak daha çok oluşuyomuş yırtılıyomuş ciltçkaşındığında parmaklarınla ovalar gibi kaşımak lazımmış bana hep öyle dediler bi ümit:)

ya kızlar benim bugün sol kasığımdan girip belime doğru saplanan bir ağrı aniden oldu kısa sürdü geçti. korktum bu yallancı sancı denen şeymi oluyor :44: yoksa sancımı yaşadım bir an

Benim bildigim yalancı sancı karnın sertlesir tas gibi olur göbek deliğinin ortasına toparlanır bebek yalancı sancı bı contraksiyon diyoruz seninki krapt olabilir bence internette araştır istersen ...

benimde 2 defa oldu sol tarafıma girdi birden ama benimki bacağıma vurdu ağrısı biri kısa sürdü ikincisi bayağ uzundu hareket bile edemedim normal olduğunu düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…