- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #29.961
bizim gunler ayni benim bebegimde gecen hafta 1400 gr idi,son 2 ayda atak yaptiklarini okumustum kilo anlaminda dr protein al dedi bana ama bebek az kilolu vs demedi o yuzden ben uzulmuyorum
ilk olarak saglık ocagına gidip biz kayıt yaptırıyoruz ama gebeyiz diye :) şikayet etme bence nerden bilsinler hamile olanları tek tek
)
cnm gecen bır sıtede okudum her bebek bır degıl baska bebk kılollalrıyal kıyaslamyın yzıyordu hemde ortalama o kılollar kesın degıl sakın bunalrı kendıne stres yapma
Canım ya geç kalmışsın bence ben ilkini 20. haftada 2.sini 24 haftamda oldum zaten ilkini vurulduğumda aşı kartı verip 2. için gün yazmışlardı sen bence şikayet et maaşları kesiliyor çünkü devlet çok sıkıymış özellikle hamilelik konusunda
teşekkür ederim stres yapmak istemiyorum ama çevredekiler beni tetikliyor aslında ikinci bebeğim takmamam lazım onları da ama susmuyorlar ki kardeşim
Yanlışın var canım ben hiçbiryere kayıt falan yaptırmadım ilk hamilelik testini yaptırdım 6 haftalıktı 7. haftamda ultrason için dr gittim 2 gün sonra sağlık ocağından aradılar burayada gelmeniz gerekmekte diye hatta 1 hafta gitmedim eşimi bile bulup aramışlar o hafta gittim artık benim eltimde benden 1 ay sonra hamile kaldı onuda kendileri arayıp durmuşlar ayrıca kız ilkini gitmiş kendi vurdurmuş 2. sefer için bile aramamışlar ben olsam dakika durmam hemen şikayet ederim asla affetmem 30. haftalık olmuş aşı zamanımı kaldı artık .
benimde sırtımda çok oldu.ergenken böle sivilcelenmedim yahu..tonikve gül suyu sürünce iyi geldi bana yüzümdede yeni yenibir kaç var.bende yüzde sivilceden ziyade biri iyileşmeden diğeri çıkan uçuk var dudağımda.zaten bağışıklığım zayıfolduğu için normaldede çabuk çıkardı da bu aralar bu kadar vitamine hala neyine çıkıyosa bende anlamıyom...ama ara sıra ateşl oe baş ağrısı oluyor.ondanda olabilir.
Canim ben bisey cok merak ettim belki duymussun dur bebegi 3 saatte bı emzirmemizi söylüyorlar burda orda her hangi bı konnu gectimi bunla alakali
valla çok üzülüyom şimdi ya..niye böle oldu ya...( çok üzüldüm işallah zararı olmaz ya 2. vurmadılar sadece 1. ben yaptırdım. (8
Yanlışın var canım ben hiçbiryere kayıt falan yaptırmadım ilk hamilelik testini yaptırdım 6 haftalıktı 7. haftamda ultrason için dr gittim 2 gün sonra sağlık ocağından aradılar burayada gelmeniz gerekmekte diye hatta 1 hafta gitmedim eşimi bile bulup aramışlar o hafta gittim artık benim eltimde benden 1 ay sonra hamile kaldı onuda kendileri arayıp durmuşlar ayrıca kız ilkini gitmiş kendi vurdurmuş 2. sefer için bile aramamışlar ben olsam dakika durmam hemen şikayet ederim asla affetmem 30. haftalık olmuş aşı zamanımı kaldı artık .
Aynıyız canım sırtım minik mink full sivilce ve uçukların biri geçmeden diğeri çıkıyo
evet canım geçti.bebeği uyandırıp yemek yedirmenize gerek yok dedi.o zaten acıkınca ağlar dedi. yani oyle zırt pırt cocugu da rahatsız etmemek lazım.
Bende bundan kullanmıştım canım 120 cm di kızım boyu uzun olmasına rağmen 6 yasına kadar yarti simdi genc odası aldım ona direk fazla masraf olmadı böylece yatağı kullanıcam tekrar
Bu kadar kafanıza takmayın ben hiç vurulmadım iğne Dr um gerek yok demşştibugün işten erken çıkabilirsem yada yarın bi gideyim diyorum.yazarım
Bu sabah dr gittim kan uyuşmazlığı sonucumu aldım çok şükür negatif çıktı yarın uyuşmazlık iğnemi olucam bu arada bu haftadan sonra artık 2 haftada bir geleceksin dedi dr şaşırdım ama çok sevindim benimde işime geliyor 1 ay çok uzun geliyordu zatenSizdemi artık 2 haftada bir gidiyorsunuz.
Ya canım korkma bu zaten tedbir amaçlı sezeryan olursan ordan tetenoz olma diye ama zaten hastanelerde küflü malzeme kullanmıyorlarki ama takibinin olmamsına valla ben bile kızdım ama bişey olmaz tek doz bile yeterli 5 sene koruyor yani dert etme
valla tam hatırlamıyorum 2 sene öncesiydi ama bi kaç defa eşimin telini aradıklarını biliyoerum.....aşıya gelecek diye.hımmmmmmmmmmm bi dakka yaa şöyle oldu ben izmirde yaşıyordum kaydım ordaydı.ankaraya geldim evlenip ve 5 ay sonra hamile kaldım.babam saglık ocagına gitmiş ona demişler kızın hamile kaydını aldırması gerek diye babam aradı bu durum için bende o anda saglık ocagındaydm kayıt yaptırmaya gitmiştim.yani saglık bakanlıgı sıkı takip ediyo gebeşleri.Yanlışın var canım ben hiçbiryere kayıt falan yaptırmadım ilk hamilelik testini yaptırdım 6 haftalıktı 7. haftamda ultrason için dr gittim 2 gün sonra sağlık ocağından aradılar burayada gelmeniz gerekmekte diye hatta 1 hafta gitmedim eşimi bile bulup aramışlar o hafta gittim artık benim eltimde benden 1 ay sonra hamile kaldı onuda kendileri arayıp durmuşlar ayrıca kız ilkini gitmiş kendi vurdurmuş 2. sefer için bile aramamışlar ben olsam dakika durmam hemen şikayet ederim asla affetmem 30. haftalık olmuş aşı zamanımı kaldı artık .
valla çok üzülüyom şimdi ya..niye böle oldu ya...( çok üzüldüm işallah zararı olmaz ya 2. vurmadılar sadece 1. ben yaptırdım. (8
merhaba kızlar hepinize hayırlı kazasız belasız günler dilerim....
birkaç sayfa gerisini okudum da emzirmekle ilgili birşey öğrendimartık evdeyim eğitimlere katılabilirim sanırım..bugünden tezi yok eğitim araştırmasına başlayım hangi hastanede ne eğitimi var..çok cahil kaldım azcık eğitime gireyim dimi geç kalmamışsam..eğer bildiğiniz varsa paylaşırmısınızz..öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?