2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bizim gunler ayni benim bebegimde gecen hafta 1400 gr idi,son 2 ayda atak yaptiklarini okumustum kilo anlaminda dr protein al dedi bana ama bebek az kilolu vs demedi o yuzden ben uzulmuyorum

kızımda hiç böyle bişey duymayınca beni etkiledi sanırım ama haklısın son haftalarda hızlı kilo alıyorlar sanırım ben abartıyorum

ilk olarak saglık ocagına gidip biz kayıt yaptırıyoruz ama gebeyiz diye :) şikayet etme bence nerden bilsinler hamile olanları tek tek
)

Yanlışın var canım ben hiçbiryere kayıt falan yaptırmadım ilk hamilelik testini yaptırdım 6 haftalıktı 7. haftamda ultrason için dr gittim 2 gün sonra sağlık ocağından aradılar burayada gelmeniz gerekmekte diye hatta 1 hafta gitmedim eşimi bile bulup aramışlar o hafta gittim artık benim eltimde benden 1 ay sonra hamile kaldı onuda kendileri arayıp durmuşlar ayrıca kız ilkini gitmiş kendi vurdurmuş 2. sefer için bile aramamışlar ben olsam dakika durmam hemen şikayet ederim asla affetmem 30. haftalık olmuş aşı zamanımı kaldı artık .

cnm gecen bır sıtede okudum her bebek bır degıl baska bebk kılollalrıyal kıyaslamyın yzıyordu hemde ortalama o kılollar kesın degıl sakın bunalrı kendıne stres yapma

teşekkür ederim stres yapmak istemiyorum ama çevredekiler beni tetikliyor aslında ikinci bebeğim takmamam lazım onları da ama susmuyorlar ki kardeşim

bugün işten erken çıkabilirsem yada yarın bi gideyim diyorum.yazarım

valla çok üzülüyom şimdi ya..niye böle oldu ya...( çok üzüldüm işallah zararı olmaz ya 2. vurmadılar sadece 1. ben yaptırdım. (8

Bu sabah dr gittim kan uyuşmazlığı sonucumu aldım çok şükür negatif çıktı yarın uyuşmazlık iğnemi olucam bu arada bu haftadan sonra artık 2 haftada bir geleceksin dedi dr şaşırdım ama çok sevindim benimde işime geliyor 1 ay çok uzun geliyordu zaten Sizdemi artık 2 haftada bir gidiyorsunuz.

Aynıyız canım sırtım minik mink full sivilce ve uçukların biri geçmeden diğeri çıkıyo

valla çok üzülüyom şimdi ya..niye böle oldu ya...( çok üzüldüm işallah zararı olmaz ya 2. vurmadılar sadece 1. ben yaptırdım. (8

Ya canım korkma bu zaten tedbir amaçlı sezeryan olursan ordan tetenoz olma diye ama zaten hastanelerde küflü malzeme kullanmıyorlarki ama takibinin olmamsına valla ben bile kızdım ama bişey olmaz tek doz bile yeterli 5 sene koruyor yani dert etme

Aynıyız canım sırtım minik mink full sivilce ve uçukların biri geçmeden diğeri çıkıyo

dr cildiyeye gidebilirsin dedi ama.ilaç kullanamıyacağım için gitmedim.gülsuyu iyi geldi sivilcelere.

evet canım geçti.bebeği uyandırıp yemek yedirmenize gerek yok dedi.o zaten acıkınca ağlar dedi. yani oyle zırt pırt cocugu da rahatsız etmemek lazım.

Valla benim arkadaşıma dr kızdı uyandırıp emzirmediği için 2 saatte bir uyuyorsa bile uyandırıp emzireceksin dedi bende şaşırmıştım arkadaşım hatta kımıldatsamda uyanmıyor dedi bak ben nasıl uyandırıcam dedim hop diyip aldı bebiş uyandı acıkmış hakikaten gelişimi için önemliymiş 2 saatte bir emzirmek

Bende bundan kullanmıştım canım 120 cm di kızım boyu uzun olmasına rağmen 6 yasına kadar yarti simdi genc odası aldım ona direk fazla masraf olmadı böylece yatağı kullanıcam tekrar

Siz nerden almıştınız yatağı acaba

bugün işten erken çıkabilirsem yada yarın bi gideyim diyorum.yazarım
Bu kadar kafanıza takmayın ben hiç vurulmadım iğne Dr um gerek yok demşşti

coksukur cnm bend ecumartesı kontrole gıdıcem bakalım ıns benıde 2haftada bır cagırır

Tek dozun hiçbir koruyuculuğu yok cnm 2. dozun kesin yapılması gerekiyor ama dediğin gibi artık hastaneler steril bana da drum olur da evde ya da arabada filan doğurmak zorunda kalırsan diye muhakkak aşını yaptır demişti

valla tam hatırlamıyorum 2 sene öncesiydi ama bi kaç defa eşimin telini aradıklarını biliyoerum.....aşıya gelecek diye.hımmmmmmmmmmm bi dakka yaa şöyle oldu ben izmirde yaşıyordum kaydım ordaydı.ankaraya geldim evlenip ve 5 ay sonra hamile kaldım.babam saglık ocagına gitmiş ona demişler kızın hamile kaydını aldırması gerek diye babam aradı bu durum için bende o anda saglık ocagındaydm kayıt yaptırmaya gitmiştim.yani saglık bakanlıgı sıkı takip ediyo gebeşleri.

ben daha ilkini bile vurulmadım ama benim bibuçuk sene önce 2 doz yapılmıştı galiba ondan dolayı.5 doza tamamlarsan bi ömür yapılmıyo bidaha zaten

hayırlı dpgumlar kızlar bende 2012 mayıs annesyım kızım 9 aylık bugunlerini kıymetını bılın uykusuz gecelere hazır olun ama yınede muhtesem bı duygu ınsan ınanamıyo baktıkca benım parcam chttp://www.facebook.com/pages/Miray-%C5%9Eekerlemeleri/489396351108748anım dıyosunuz:) eger bebek sekerlerine ıhtıyac olursa beklerim

merhaba kızlar hepinize hayırlı kazasız belasız günler dilerim....
birkaç sayfa gerisini okudum da emzirmekle ilgili birşey öğrendim artık evdeyim eğitimlere katılabilirim sanırım..bugünden tezi yok eğitim araştırmasına başlayım hangi hastanede ne eğitimi var..çok cahil kaldım azcık eğitime gireyim dimi geç kalmamışsam..eğer bildiğiniz varsa paylaşırmısınızz..öptüm hepinizi

memenin üstüne 2 parmak makas yapıp bastırmak yanlışmış bütün elle kavrayıp başparmak üstte diger 4 parmak altta emzirmek dogruymuş....ben ilk başlarda zorlanmıştım alışılagelmiş makas daha kolay gelmişti ama dogrusu daha kolaymış alıştım sonradan.şimdi 4 gözle minigimin dogmasını ve onu emzirmeyi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…