2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kizlar bu arada ilk catlagim olusmus iki gogsumun alt kisimlarinda, kalca ve baldirimda zaten vardi ,demek ki ne sursem de fayda etmeyecek anlasildi

Ohhh ağzına saglık bencede kılo çok almış bı gebıs olarak sana katılıyorum

Gecmis olsun canim son aylar biraz zormus ama az kaldi az besiginizde hayirli olsun gule gule kullanin insallah gonlune gore olur

sagol canım cok stres yaptım besıgı bıde uzun gecelık meselesını umarım onuda ıstedıgm gıbı bulurum hersey ıcıme sıner:)
rahatsızlıklarıma alıstım artık tek üzüntüm spor yapamıyorum yuruyuse kosu bandına cıkmaya korkar oldum

kizlar bebegime bu mobilya yatagi alicam 5 yasina kadar kullaniliyormus,fiyati 400 tl civari sizce nasilEki Görüntüle 643090

park besık almasaydım ıkıncı secenegım bu tır modellerdı bebıs bundan dusemez tek sorun aralıkları bebısın bası sıgıcak kadar olmamalı
bırde ıkeada daha uygun bılıyorum fıyatını guzle secım bence canım

günaydın kızlarrr.bugun sağlık ocağına gittim.emzirme eğitimi verdiler.bide kan tahlili için kan verdim...emzirirken makas yapmıcakmısız.4parmak altta baş parmak yukarda olcakmış.bebek gögüse paralel olcakmış (böylece hava yutmuyormuş).bide emzirirken göğsü sıkmaya gerek yokmuş..yerim ben onları yaaa...
bu arada slayt gösterisini bana mail atarmısınız dedim.eger atarlarsa sie de yollarım maille

ilk olarak saglık ocagına gidip biz kayıt yaptırıyoruz ama gebeyiz diye :) şikayet etme bence nerden bilsinler hamile olanları tek tek
magnenorm gibi bişeykullanmıştım önceden kasılmalar çok oldumu içiyordum geçiyordu hemen ama şuan daha içmedim hiç yarın doktoruma sorucam vericekmi.
....gunaydn hatunlar

günaydın annecikler

herkese günaydınlar:)

günaydınlar ................................

günaydııııııııııııııın annecikler ve kuzularııııııııııı

Herkeseeeee guaydinnnnnn....

herkese günaydın, bol tekmeli günler:))

benimkide bi tuhaf .ok altta tepişiyo sabahtan beri anlamadım ne yapıyosa :18::18:
Tüm annelere ve meleklerine günaydın...
günaydınn :))))))))))))))))))
Günaydın kızlar :)
günaydınnnnnn gebeş arkadaş :)))
kizlar bebegime bu mobilya yatagi alicam 5 yasina kadar kullaniliyormus,fiyati 400 tl civari sizce nasilEki Görüntüle 643090
çok güzel fakat ilk başlarda yani 1 sene kadar eyilip alman zor olur yüksek yatak kullanman gerekir.
Ohhh ağzına saglık bencede kılo çok almış bı gebıs olarak sana katılıyorum

:)) valla kilomun sezeryana alınmamadaki büyük etkisinden dolayı ilk gebeligi olan arkadaşlara hep o yüzden dikkat edin diyorum (( yoksa kiloyla hiç derdim yok.hatta normalde kilolu oldugum için hani öyle takıntılı fln degilimdir vücut konusunda.senin 4. tabi yee yeeee :)))

böyle güzel bir paylaşımın için çok sağol canım. İnşallah slaty gönderirlerde sende bizimle paylaşırsın.

saglık ocagı benıde hıc aramadı ben kednım takıp edıp gıttım hep cnm ılk gıtttıgımde ası kartı verdıler onu saklıyorum onunla takıbımı yapıyorum
evet hepsi başka başka söylüyor maksat erken bebek ölümlerinin önlenmesi çok farketmiyor tarihler anladığım kadarı ile bu arada çok az kaldı sizlere heyecan nasıl
heyecannnn ahhh hıc sormaaa mart ayına geldık sayılır zaman nasıl gectı bakalım bundan sonrası nasıl gecıcek .kalbım kut kut
bence guzel ve kullanıslı bır besıge benzıyor cnm
kizlar bu arada ilk catlagim olusmus iki gogsumun alt kisimlarinda, kalca ve baldirimda zaten vardi ,demek ki ne sursem de fayda etmeyecek anlasildi
bacaklarım harıcınde harıcınde harıta modundayım

bakalım ticket bugün bize ne söylüyor

günaydınlaaarrr.
yok canım öle değilmiş.bende öyle diye sağlık müdürlüğündeki yetkiliye ben haber vermedim.ondan olmuştur dedim.23 haftamda
söylediğine göre artık sistemde nere gittiğin hangi tahlilleri yaptırdığın,vs.hatta hamileik testinin pozitif olduğunu aile hekimin görüyormuş.veeedeee hamile bayan başına aylık (her bebek) 70 tl ücret alıyorlarmış.bak ne güzel tahlillerini yaptırıyorlar emzirme falan önceden bilgi sahibi oluyorlar.bende istiyorum.:))
asağlık müdürlüğünde kendisi aile doktorumu değiştirdi.telefonumu bıraktı not aldı.ısrarla şikayet edin dedi etmedim.
ama sen olsan kızmazmısın.
allaha şükür sorun yok şimdilik.ama ya olsaydı.değerlerim düşük olsaydı falan filan.ondan yani bende kendimde memurum o yüzden şikayet etmedim ama buda görevi tam yapmamaya giriyo.

:)) valla ben gittim bi doktor gel hemen kaydını alayım demişti :)) demekki her gebeden para alıyolar hihihihihi

bende ıstıyorum :) bızde emzırme egıtımınde uzunca bır vıdeo ızletmıslerdı
ıtedım burda paylasırım dıye ama veremıyorlarmıs..

çok güzel fakat ilk başlarda yani 1 sene kadar eyilip alman zor olur yüksek yatak kullanman gerekir.
yanlari cikiyor zaten yatagin kenarina koyacagim,3 tane yukseklik ayari var o da hosuma gitti
burada ikea olaydi kesin giderdim 70-120 yatak 5 yasina kadar kullanilmasi guzel ,zaten yanlarina korumalik aldim o yuzden parmaklarini sokamayacak :)
bence guzel ve kullanıslı bır besıge benzıyor cnm

tesekkur edrim canim iste 1 kere alalim uzun sure kullansin dedik

merhaba bende hamileliğimin 31. haftasındayım pazartesi doktora gittiğimde bebek yaklaşık 1500 gr dedi 3 kilonun altında doğar mı acaba ne yesem ona kilo aldırabilirim çok kafaya taktım ben bunu kızımda böyle bişey yaşamamıştım onda vitamin kullanmıştım ama bunda bulantım filan olmayınca kullanmadım

cnm gecen bır sıtede okudum her bebek bır degıl baska bebk kılollalrıyal kıyaslamyın yzıyordu hemde ortalama o kılollar kesın degıl sakın bunalrı kendıne stres yapma

Canim ben bisey cok merak ettim belki duymussun dur bebegi 3 saatte bı emzirmemizi söylüyorlar burda orda her hangi bı konnu gectimi bunla alakali

Canım ya geç kalmışsın bence ben ilkini 20. haftada 2.sini 24 haftamda oldum zaten ilkini vurulduğumda aşı kartı verip 2. için gün yazmışlardı sen bence şikayet et maaşları kesiliyor çünkü devlet çok sıkıymış özellikle hamilelik konusunda

bizim gunler ayni benim bebegimde gecen hafta 1400 gr idi,son 2 ayda atak yaptiklarini okumustum kilo anlaminda dr protein al dedi bana ama bebek az kilolu vs demedi o yuzden ben uzulmuyorum

sagol ben de cok begendim,ben yurtdisindayim buradan yerel bir magazadan baktim,turkiye deki mothercare dukkanlarina baktiniz mi hic orada da olmali boyle mobilyalar

Daha hiç fırsatım olmadı bakmaya bebeğimizin gelen hediyeler dışında hiçbirşeyi yok :))) ana-babası bi çöp almadı daha :)))))
Bu hafta işten ayrılıyorum mutlaka bakıp buraya yazarım :)

Bende bundan kullanmıştım canım 120 cm di kızım boyu uzun olmasına rağmen 6 yasına kadar yarti simdi genc odası aldım ona direk fazla masraf olmadı böylece yatağı kullanıcam tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…