2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar keyifler nasıl bugün yarın cuma yaşasın. ama bu haftasonu babamız eğitime gidiyor 15 gün yok simdiden sıkıntılar basmaya basladı bizi oğlumla.

günaydıııııııııııııııııın. bugün çok depresifiz. hava kapalı ve soğuk pöf pazara da çok var. ama oğluşumu görmeye gidicemm yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydıııııııııııııııııın. bugün çok depresifiz. hava kapalı ve soğuk pöf pazara da çok var. ama oğluşumu görmeye gidicemm yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

sakin ol oğlanı kızdırma göstermez kendini bu mayıs bebekleri edepsiz azcık da hiç gelemıyorlar sıkıntıya

canım bız bebek kurabıyesı yapıcaz ınsalah malzemelerımı aldım paar gunu yapıcaz ıns pazartesı fotolarım bebıs erken fln gelır allah korusun hazırda tutmak lazım:)

bencedee erken yapmak lazım ama şeker hamuru 10 gün sonra falan tazeliğini yitiriyormuş senin içinde erken değil mi birde nerden aldın malzemeleriniiii sen yap bana taktik ver:))) bende yapmak istiyorum çünkü

bugün kızımla randevum var :) sanırım bunu balinam da hisseetti dur durak bilmiyor

Senin heycanin onuda etkilemistir ...gebelik boyunca kac kere goruyosunuz bebisinizi??? Herkes dr giderken mutlu oldunu yaziyor ben gitmeye tiksindim bizim 15 gunde bir randevu var ama vajina Dan yapiliyor 3 kere bebegimizi gorme hakkimiz var ..

Günaydın anneler

bikaç gündür kuru öksürüğüm var :2::2::2:

bu da tabii haliyle rahatsızlık veriyor....

gülsevdam cnmm notları okudum ellerine sağlık

benimde yapasım var dur hevesimizi kırma:)))) becerebilecek miyiz bakalım kurabiye kolay da şeker hamuru olayı zorlar ama kalkıcaz altından inşallah

günaydın güzel anneler..bugun nasılsınız acaba.. dun gece uykuma ihtiyaç molası verdikten sonra sağlık ocagında hemşirenin soylediği şeyler geldi aklıma. süt yapan yiyecekleri de saymıştı.dereotu,maydonoz vs.. (yeşil yapraklılar),kefir,ayran,ve alkolsüz malt içececekleri çok süt yapıyormus. özellikle maltı kullananlar çok memnunmuş..

sakin ol oğlanı kızdırma göstermez kendini bu mayıs bebekleri edepsiz azcık da hiç gelemıyorlar sıkıntıya
ben de 10 gün önce gördüm canım ama olsunnnnnnnnnnnn her gün de giderim ki. bu arada hastane yolları bozuk olduğu için (hala yapıyolar inşallah doğuma kadar biter :) hastaneye gittiğimizde uyuyo oluyo

günaydınnnnnn pek cici sevgiliiiiiii meleklerimizin tatlı anneleriiii
nasılsınızzz
bakalım bugün imzamızda neler varmışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…