- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.041
bugün kızımla randevum var :) sanırım bunu balinam da hisseetti dur durak bilmiyor
Hadi bakalim,hasret giderin.
günaydıııııııııııııııııın. bugün çok depresifiz. hava kapalı ve soğuk pöfpazara da çok var. ama oğluşumu görmeye gidicemm yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bız bebek kurabıyesı yapıcaz ınsalah malzemelerımı aldım paar gunu yapıcaz ıns pazartesı fotolarım bebıs erken fln gelır allah korusun hazırda tutmak lazım:)
bugün kızımla randevum var :) sanırım bunu balinam da hisseetti dur durak bilmiyor
bende kendim şeker yapayım dediydim ama daha gitmedim;eyüpte bir yer piyasadan çok uygunageliyor nette fiyatları ora yaptırcam heralde
ben kurabiyenin evde yapılma olasığını yetenek işi gördüm ya..maşalllah:))
ben de 10 gün önce gördüm canım ama olsunnnnnnnnnnnn her gün de giderim ki. bu arada hastane yolları bozuk olduğu için (hala yapıyolar inşallah doğuma kadar biter :) hastaneye gittiğimizde uyuyo oluyosakin ol oğlanı kızdırma göstermez kendinibu mayıs bebekleri edepsiz azcık da hiç gelemıyorlar sıkıntıya
gülsevdam notlar için çok teşekkürler gerçekten çok yararlı bilgiler özellikle biz acemiler için altın değerindeellerin dert görmesin hayırlısıyla vaktinde sağlıkla ve istediğin şekilde al bebeğini kucağına kızım ve benden öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?