2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
notlar için çok sağol canım ellerine sağlık. kaydettim notları bilgisayarıma çıktısını alıp evde sindire sindire okuyacağım:)

canım bilgiler için çok teşekkürler , üşenmeden hepsini bizimle paylaştığın için çok saol,
Rabbim hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.
aminn.

valla ilk başlarda bende çok söyleniyordum da şimdi alıştım yaaa :) yalama yaptı aç kapa aç kapa... doktora aç agdacıya aç ebeye aç :) Allahtan herif kaçıyor da ona açmıyorum yok canım açılma yoktu bugün..

sorun yoksa 35 den sonra alıyorlarmış nst ye... saol canım herkesin herşey gönlüne göre olsun ama gönlü ne olursa olsun bebişleri hep iyi olsun

Gulsevdam emegine saglik bilgiler icin, AMA okurken Ben fena oldum ya, dogum, acilma, sanci, su gelmesi derken icim bi hossss oldu :) kizlar hakikaten herseyin en guzelini hakediyoruz anneler olarak :)

umarım notlar yararlı olur kızlar ebemız halıme guluyordu esımde sagolsun beraber not aldık
dun notları yazarken bana okuyup unuttuklarımı bıle hatırlattı :) yakında kendısıde dogum uzmanı cıkar

bugun doktora gıdıcem kızlar devlet hastanesınde dua edın nolur ıyı bırı olsun ılgılensın :)
bebısım nasıl cok merak edıyorum kendı doktoruma artık martta gıdıcem
umarım guzel haberlerle gelırım :)

dr.Brown's un cam biberonu var canım ben aldım internetten arat bulursun

canım ellerine sağlık hakkını helal et tek tek uğraşıp yazmışsın normal doğum isteyen biri olarak çok işime yarayacak bu bilgiler

daha 10 gün önce gördüm ama sanki aylardır görmemiş gbyim ya

Ah ah,siz sik sik kontrole gidenlere cok imreniyorum Kuzumu en son 23 haftalikkenn gorebildim detayli bi sekilde Ayin 4 unde kontrole gidicem dua ediyorum gostersinler diye...

Bu arada ruya gordum,of cok kotuydu.Dogum yapmisim.Aynada kendime bakarken butun karnimin alti catlaklarla doluydu,sarkmisti boyle,yumus yumus :18: Insallah gercek olmaz.

Son düzenleme:

dün burda çok konuştuk çatlak muhabbeti ondan öle görmüşsündür cnm:) bende doğum yapmışım önce çok aradım bebeğimi bulamadım sonra drun biri gösterdi yerini tosun gibiydi maşşalah battaniyeye sarıp aldım çook tatlıydı:)

cnm ben arattım ama bulamadım hepsiburada ya yazdım hatta ürünün üretimi bittiğinden stoklarımızda bulunmuyor diye geri döndüler

cnm ben arattım ama bulamadım hepsiburada ya yazdım hatta ürünün üretimi bittiğinden stoklarımızda bulunmuyor diye geri döndüler

butik bebe de var bugün bende dr.browns düşünüyorum cam ve yavaş akış almayı düşünüyorum
sizler alışverişe başlamışsınız ben daha başlamadım geç kalacam galiba

kızlar merhaba...bgn oğluşumu görmeye gttik çok şükür bzden de haberler gzl yalnz bgn dktorn az daha üstüne uçacaktım neymiş efendm bzm oglan uyuyomuş onu uyandrmak için gümgüm karnıma vurmasın mııı???ayyy dedm napıosunuz ben ki pimpirkli bi anneye.))) korkma deyip karnımı bu defada elleriyle iki taraftan tutup saga sola sallamasın mı.!!!! amannn doktor dedm bırak benm oğlan uyusun.)))tabi eşimde frsatta istifade hemen orada şikayetlenmeye başlamasın mıı!!! napcam bilemedm.)))
Allah hepimize bebişlerini sağlıklıca kavuştrsun inşallah.))))

Selam güzel anneler adayları. Nasılsınız? Biz oğlumla iyiyiz çok şükür. Ben yine ara verdim foruma napiim yetişemiyorum ben başından beri topicin hızına, Rabbim muhabbetimizi bozmasın inşallah. Gülsevdam teşekkürler notlar için, tabii bunları bide akılda tutması var.Neyse ben de bi ara kaydedip çıktı olarak aliim elimde hazır bulunsun.

canım doktorun yaptığı çok normal bi hareket neden öyle tepki verdin ki... onlar ilmiyle yapıyor eger uyuyorsa ya da dönmediyse sallıyor vuruyor doktor oyle de olmazsa çık gez tatlı ye gel diyorlar... amin canım Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar göğüs pomapası alan ya da almayı düşünen var mı ne marka alacaksınız herkes farklı bişey yazmış netten biraz araştırdım da ama geneli medela yada avent diyor.

sen bu güzel notları emeğinle yazıp bize paylaştın burda aldıgın duaylaaaa oooo :))) dogumu hissetmezsin canımcım allah iyi insanlarla karşılaştırsın öptük seni kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…