- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.081
acil
Acilma devam mi hala Gecmis olsun az kaldi saten canim 1 2 hafta sonra olsa normal sayiliyor artik..tahminim
Allah yardimcimiz olsun artik nelere sabrediyoruz onun Icin :/ benim birde épilation rsndevum var yarin grlene ac gidene ac bi Tuaf oldum bu nu da atlatayim bi hayirlisiyla artik
maaşallah tüm sonuçlar güzel çıkmış tabiki bebeğinin de iyi olması ayrı bir mutluluk
Forumda hafta olarak en önde sen olduğum için sen bir çok heyecanı bizden önce yaşıyorsun doğumda öyle olacak sanırım ( diğer arkadaşların bebeklerinden daha aceleci bir yaramaz çıkmazsa tabi)
Nst ye hangi haftadan sonra almaya başlıyorlar?
İnşallah herşey gönlüne göre olur canım benim
Kizlar bénim gibi cok ruya goren varmi bu aralar bazen sacma sapan seyler goruyorum gevelik le alakali galiba???
ben biberon olayını baya araştırdımmm:) avent ve dr browns olarak 2 tane marka var en iyileri bunlar, ama ben e-bebek mağazasına gittim alışveriş için oradaki kızlar dr browns ın hiç damlatmadığını bu sayede ben aynı anne memesinde olduğu gibi çekerek emme yapabiliyor, dolayısıyla anne memesi sanıyormuş, aventin üstünde damlatabileceğine dair bir uyarı var zaten bu da emmeyi kolaylaştırıyor ve bebek anneden değil biberondan emmeyi daha cazip görüyor, benim tercihim dr. browns olacak ikisinin de cam biberonu yok yanlız plastik ama bebeğe hiç zararı olmayan bir plastikmiş...
umarım notlar yararlı olur kızlar ebemız halıme guluyordu esımde sagolsun beraber not aldık
dun notları yazarken bana okuyup unuttuklarımı bıle hatırlattı :) yakında kendısıde dogum uzmanı cıkar
bugun doktora gıdıcem kızlar devlet hastanesınde dua edın nolur ıyı bırı olsun ılgılensın :)
bebısım nasıl cok merak edıyorum kendı doktoruma artık martta gıdıcem
umarım guzel haberlerle gelırım :)
daha 10 gün önce gördüm ama sanki aylardır görmemiş gbyim ya
Ah ah,siz sik sik kontrole gidenlere cok imreniyorumKuzumu en son 23 haftalikkenn gorebildim detayli bi sekilde Ayin 4 unde kontrole gidicem dua ediyorum gostersinler diye...
Bu arada ruya gordum,of cok kotuydu.Dogum yapmisim.Aynada kendime bakarken butun karnimin alti catlaklarla doluydu,sarkmisti boyle,yumus yumus :18: Insallah gercek olmaz.
dr.Brown's un cam biberonu var canım ben aldım internetten arat bulursun
canım ellerine sağlık hakkını helal et tek tek uğraşıp yazmışsın normal doğum isteyen biri olarak çok işime yarayacak bu bilgiler
cnm ben arattım ama bulamadım hepsiburada ya yazdım hatta ürünün üretimi bittiğinden stoklarımızda bulunmuyor diye geri döndüler
cnm ben arattım ama bulamadım hepsiburada ya yazdım hatta ürünün üretimi bittiğinden stoklarımızda bulunmuyor diye geri döndüler
valla ilk başlarda bende çok söyleniyordum da şimdi alıştım yaaa :) yalama yaptı aç kapa aç kapa... doktora aç agdacıya aç ebeye aç :) Allahtan herif kaçıyor da ona açmıyorumyok canım açılma yoktu bugün..
kızlar merhaba...bgn oğluşumu görmeye gttik çok şükür bzden de haberler gzl yalnz bgn dktorn az daha üstüne uçacaktım neymiş efendm bzm oglan uyuyomuş onu uyandrmak için gümgüm karnıma vurmasın mııı???ayyy dedm napıosunuz ben ki pimpirkli bi anneye.))) korkma deyip karnımı bu defada elleriyle iki taraftan tutup saga sola sallamasın mı.!!!! amannn doktor dedm bırak benm oğlan uyusun.)))tabi eşimde frsatta istifade hemen orada şikayetlenmeye başlamasın mıı!!! napcam bilemedm.)))
Allah hepimize bebişlerini sağlıklıca kavuştrsun inşallah.))))
umarım notlar yararlı olur kızlar ebemız halıme guluyordu esımde sagolsun beraber not aldık
dun notları yazarken bana okuyup unuttuklarımı bıle hatırlattı :) yakında kendısıde dogum uzmanı cıkar
bugun doktora gıdıcem kızlar devlet hastanesınde dua edın nolur ıyı bırı olsun ılgılensın :)
bebısım nasıl cok merak edıyorum kendı doktoruma artık martta gıdıcem
umarım guzel haberlerle gelırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?